HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
Kingpin Kiadó
Gorgonita:
Névnapomra megkaptam húgomtól a Vasember - Gyilkológép című opuszt. A Titkos Háborúnál is jobban bejött. Akartam kérdezni, hogy mikor játszódik, mert láttam, hogy Spidey a Vas-Pók öltönyben emberkedik, de a befejezés világossá tette, hogy tényleg valahová a Civil War környékére datálódik, és nem teljesen continuitás-mentes a sztori. :) A BUMM hangfestésen azért jót mosolyogtam, gondolom ez nem így volt az eredetiben és a Kandi-Lapos időket idézte fel. :) Szép honosítás...akarom mondani kiadvány. :bravo:
Recsi:
Ha már olvasási sorrendről volt (valamikor régen) szó:
Jobb később, mint soha alapon elkezdtem a Polgárháborúhoz kapcsolódó dolgokat olvasni.
A Wiki listája alapján elkészítettem a magyarul megvásárolható/honosított képregények listáját, hátha van még rajtam kívül, aki nem olvasta őket :)
Ha valakinek van kiegészítése, írja meg!
gokusan:
Ez nagy segítség volt köszönöm !
zozi56:
Itt egy 2010-es olvasási sorrend.
gokusan:
Az összes eddigi megjelent könyveket milyen sorrendben kell olvasnom, pl a mutánsvilág hova sorolható be? Meg a marvel könyvek pókember az beleillik a bosszú angyalai szériába, vagy az előbb vagy később játszódik, szóval összességében milyen sorrendben olvassam az eddíg megjelent összes kingpin által kiadott könyvet ami marvellel kapcsolatos?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése