HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
Kingpin Kiadó
Snake (XF):
Tekintve, hogy a képregényhez vélhetően nem sok köze lesz (ahogy a Winter Soldiernek is csak érintőlegesen volt a képregényhez), így nem valószínű.
De hogy egyben, pláne keménytáblás borítóval... na az teljességgel kizárt.
scaurus:
Az Amerika Kapitány: Polgárháború filmre tekintettel várható a Polgárháború képregény újra kiadása?
Esetleg egy kötetben, netalán keményborítóval (és Tást is kérek...)?
Recsi:
--- Idézetet írta: FZoli - 2015. Március 09., 22:09:09 ---
--- Idézetet írta: Recsi - 2013. Július 29., 18:54:01 ---Ha már olvasási sorrendről volt (valamikor régen) szó:
Jobb később, mint soha alapon elkezdtem a Polgárháborúhoz kapcsolódó dolgokat olvasni.
A Wiki listája alapján elkészítettem a magyarul megvásárolható/honosított képregények listáját, hátha van még rajtam kívül, aki nem olvasta őket :)
Ha valakinek van kiegészítése, írja meg!
--- Idézet vége ---
Lenne egy kiegészítésem hozzá, bár valószínűleg csak véletlen maradt le. A Confession a Marvel+ 2. számában A vallomás címen megjelent.
--- Idézet vége ---
Frissítettem a listát, köszi!
FZoli:
--- Idézetet írta: Recsi - 2013. Július 29., 18:54:01 ---Ha már olvasási sorrendről volt (valamikor régen) szó:
Jobb később, mint soha alapon elkezdtem a Polgárháborúhoz kapcsolódó dolgokat olvasni.
A Wiki listája alapján elkészítettem a magyarul megvásárolható/honosított képregények listáját, hátha van még rajtam kívül, aki nem olvasta őket :)
Ha valakinek van kiegészítése, írja meg!
--- Idézet vége ---
Lenne egy kiegészítésem hozzá, bár valószínűleg csak véletlen maradt le. A Confession a Marvel+ 2. számában A vallomás címen megjelent.
Soldierdsgn:
Nincs valakinek eladó Polgárháború - A háború kezdete magyar nyelvű kiadása ???
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése