HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
Kingpin Kiadó
Nitro:
Hömm. Megnéztem a "hivatalos oldalon" a további mintaoldalakat. nagyon szépek!!!
Egyetlen kérdés csupán: ti sem kaptatok engedélyt, hogy a képfeliratokba belenyúljatok (itt most speciel a polcon lévő könyvekre/filmekre(?) gondolok), vagy a beíró nem akarta azokat is magyarítani?
Ja, és bocs, hogy nem oda írtam, de oda nem járok, sajnos már nem fér bele az útitervembe.
De tényleg nagyon szép, szóval gratula!
mahdi:
--- Idézet ---mahdi: ez szép volt! Igazán részletes lett. Elsőre azt kérdezném meg, hogyha "ennél jobb nem is lehetett volna", akkor miért csak 60% benne két történet?
A Prédikátor sajátja a texasi durva szöveg, szóval az állandó lesz ebben a sorozatban. Persze magyarul választékosabb lesz.
A Constantine ezzel a történettel indult és én még sosem hallottam erről az íróról, de nagyon tetszett a stílusa, azért is indítottam ezzel.
Az Y-ban visszatérünk még a gyűrűre idővel, méghozzá nem akármilyen módon.
--- Idézet vége ---
Hát a tizes skálát én pont a nagyobb szórás miatt használom, és így jobban érzékeltethetők a különbségek. A Constantine és a Prédikátor 60%-ot kapott, de amilyen iszonyat finnyás vagyok, ez nagy szó, nem sok képregény kap nálam 60-at és azon fölül. (szigorú vagyok)
De ez is azt mutatja hogy az Y, mennyire lenyűgözött már az első számával. A 90% azért nem semmi....
Persze ilyen indulás után biztos vagyok benne hogy a következő számokban a "lemaradottak" is bele fognak húzni...
d-mon:
kaine: nem tudod véletlenül, hogy a soproni alexandrába megjött-e már? mert akkor jövő héten beszerzem én is
kaine:
Nekem is tetszett, azért is kezdtem el foglalkozni vele.
freakdavE:
--- Idézet ---meggondoltam és mégis januárban fog kijönni a 2. rész.
A harmadikat már áprilisra ki akarom tenni.
--- Idézet vége ---
Na, az ilyeh hírektől lesz jobb az ember napja.
--- Idézet ---A FF 1-ben van is egy rövid történetük.
--- Idézet vége ---
Tényleg. El is felejtettem. De most megint elolvastam. Nagyon jó az a kis mini story.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése