HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
Kingpin Kiadó
Gabe:
Még sajna nem tudtam megvenni egyik részt sem, de a véleményem Spuri felvetésére: nem (úgye? ) ... Így látatlanban is azt mondom, hogy a Hellblazer érdekel belőlle a leginkább. Reméllem más is van ezzel így, és benne marad hosszabb távon is a kötetben.
Sepi:
--- Idézetet írta: Spuri ---És nem lehet, hogy Constantin helyét is Y veszi át a következő kötettől?
--- Idézet vége ---
Tudtommal lesz majd olyan rész is, ahol dupla lesz az Y.
Spuri:
Tetszik.
Főleg az Y... Az itt a HZs-n is a kedvencem volt. Már alig várom, hogy elérjen oda a sorozat, hogy az itteni részeken túljusson.
Prédikátor: Nos, én nem olvastam előtte sehol. Teljesen jó. Bár jómagam is katolikus vagyok (sőt teológiát hallgatok), de valahogy annyira bagatel az egész, hogy ezt a sorozatot nem lehet komolyan venni Viszont nagyon szórakoztató --a káromkodások ellenére (ezekkel én sem értek egyet, de ez legyen az író bűne! attól még nem kell a képregényt nyílvánosan égetni - ami persze nem történt meg sehol )--
Szóval csak így tovább!
És nem lehet, hogy Constantin helyét is Y veszi át a következő kötettől?
kaine:
Örülök, hogy elégedett vagy vele. Ez a borító nagyon adta magát, a kedvencem az összes közül.
FaNaTiC:
Köszi, de nem bírtam kivárni és megvettem a Trillianban
Nagyon jó. Reméltem, hogy az a borító lesz, ami végül lett is! Kicsit kisebb, mint az egyes, de nem baj, így is tökéletes!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése