HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

Kingpin Kiadó

<< < (44/86) > >>

Gabe:
Még sajna nem tudtam megvenni egyik részt sem, de a véleményem Spuri felvetésére: nem (úgye?  )  ...  Így látatlanban is azt mondom, hogy a Hellblazer érdekel belőlle a leginkább. Reméllem más is van ezzel így, és benne marad hosszabb távon is a kötetben.

Sepi:

--- Idézetet írta: Spuri ---És nem lehet, hogy Constantin helyét is Y veszi át a következő kötettől?  
--- Idézet vége ---
Tudtommal lesz majd olyan rész is, ahol dupla lesz az Y.

Spuri:
Tetszik.

Főleg az Y... Az itt a HZs-n is a kedvencem volt. Már alig várom, hogy elérjen oda a sorozat, hogy az itteni részeken túljusson.
Prédikátor: Nos, én nem olvastam előtte sehol. Teljesen jó. Bár jómagam is katolikus vagyok (sőt teológiát hallgatok), de valahogy annyira bagatel az egész, hogy ezt a sorozatot nem lehet komolyan venni  Viszont nagyon szórakoztató --a káromkodások ellenére (ezekkel én sem értek egyet, de ez legyen az író bűne! attól még nem kell a képregényt nyílvánosan égetni - ami persze nem történt meg sehol )--
Szóval csak így tovább!

És nem lehet, hogy Constantin helyét is Y veszi át a következő kötettől?  

kaine:
Örülök, hogy elégedett vagy vele.    Ez a borító nagyon adta magát, a kedvencem az összes közül.

FaNaTiC:
Köszi, de nem bírtam kivárni és megvettem a Trillianban
Nagyon jó. Reméltem, hogy az a borító lesz, ami végül lett is! Kicsit kisebb, mint az egyes, de nem baj, így is tökéletes!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése