HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

Kingpin Kiadó

<< < (43/86) > >>

kaine:

--- Idézetet írta: pepo05 ---Ráadásul férfiak nélkül a sex sem ugyanaz többé...
--- Idézet vége ---
Woody Allen: szexeltünk volna, csak nem voltunk elegen.  

pepo05:
Vagy egy világ, ahol nincsenek a férfiak! Azok a lények, akik irányítják a nőket, támaszként szolgálnak nekik, ha kell gyengédek, ha kell kemények, határozottak erősek és kitartóak. Ráadásul férfiak nélkül a sex sem ugyanaz többé...  (fő az egyenjogúság!  )

talgaby:
Na hallod... egy világ, amiben nincs az a sok idegesítő pasi, és még ráadásul kiderül, hogy a nők egész jól elvannak benne... naná, hogy érdekli őket!

kaine:
Marad benne a Constantine is, de abból mindig csak egy rész lesz. Az Y marad továbbra is két rész/ könyv, a Prédikátor pedig szintén egy rész/könyv. Ez utóbbinál el tudnék képzelni olyat, hogy egy hosszabb történet egyben is bekerüljön, de csakis akkor, ha az eladások kedvezőek lennének.

--- Idézet ---De képzeljétek, a menyasszonyom életében először olvasott tegnap este képregényt! És tetszett neki. Persze, hogy az Y-t olvastattam el vele
--- Idézet vége ---

Az a képregény tetszett már más lánynak is, akivel meg én olvastattam el.  Érdekli őket a téma, mi?  

Spuri:
Gondolom, hogy úgy lesz Gabe, ahogy te szeretnéd, mert ha már kaine megvette a jogokat, akkor nem fogja a polcon hagyni a Hellblazer-t
Ez csak amolyan Y iránti rajongói felvetés volt
De képzeljétek, a menyasszonyom életében először olvasott tegnap este képregényt! És tetszett neki. Persze, hogy az Y-t olvastattam el vele  És amikor látta, hogy filmet is terveznek belőle, akkor teljesen belelkesült!

Sepi! A második kötetben már dupla az Y!!!   Én tripláztatni szeretném  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése