Megvettem a Másik: Morlun visszatért, (utolsó darab volt a boltban:)). Először őszintén szólva kicsit csalódott voltam, mivel a téma komolyságára való tekintettel valami komorabb hangvételre, és drámaibb rajzokra számítottam, a poénok és az átlagos rajzok megleptek, de a végén úgy éreztem, Peter személyiségéhez és az egész Pókember-mítoszhoz végülis passzol, hogy a humorosabb jelenetek így a "halál árnyékának völgyében" is jelen legyenek.
A rajzok minősége változóak voltak szwsz (Pat Lee munkája tetszett legkevésbé). Össszességében az utolsó fejezet jött be rajz és cselekmény szempontjából (főleg a Supi- Végitélet küzdelmet idéző brutális harc ábrázolása, és drámai hangvétel miatt). Külön tetszett, hogy az egyes részek a gyász szakaszai alapján kapták címüket.
A magyar kiadás is igényes lett, az ár nagyon baráti, a papír nagyon jó minőségű, egyedül az volt a hiba, hogy néhány oldal a tetejüknél nem lett elvágva, de egy ollóval megoldottam. Nagyon örültem, hogy az eredeti borítók is bekerültek a kötetbe (nekem a MKSM 19. borítója jött be a legjobban, felőlem akár az is kerülhetett volna a címlapra)
Szóval kösz Kaine, várom a 2. kötetet.