Mondjuk arra én is kíváncsi lennék, hogy Póki-Pete hogyan tudja ezentúl élni az életét, nem beszélve May néniről...
Ha ezt tényleg komolyan gondolják, és nagyon úgy tűnik, akkor ezek a dolgok visszafordíthatatlan eseményeket fognak kreálni, csak nehogy abba csússzanak bele, hogy ezentúl minden történetük arról szól majd, hogy az összes szupergonosz egyenként csenget a regisztrált szuperhősök ajtaján egy kis teázásra. MErt szerintem így ellehetetlenülnek, pontosan ez volt az egyetlen kiút, különválasztani a magánéletet a "munkától" maszk mögé bújni. Ha most ez megszűnik akkor...
Mindenesetre merész húzás a Marveltől. (lehet, hogy kinyírják majd pókit, mert megunták a karaktert? És ez igaz a többiekre is? Mármint Amerika kapitány barátai maradnak továbbra is a Marvel képregények oldalain, a többiek szép sorban eltűnnek? Egy leplezett nagy "tisztogatásról" lenne szó? - Persze erre kevés az esély, de érdemes rajta szerintem elgondolkodni. - Elég képlékenyre lett csinálva a két szembenálló oldal, gondolom figyelembe veszik az olvasók szimpátiáját, és úgy alakítják az csoportokat, aztán vesszen a férgese, szépen eladják a többieket egy másik cégnek, vagy egyszerűen "cancelt" kapnak, mint nem túl népszerű hősök? Tudom ez elég agyament gondolatmenet, de....)
JAVÍTVA 2006.06.28 18:40
A Marvel.com-on van egy szavazás, hogy ki kinek a reakcióját várja pókival kapcsolatban. A szavazás állása magáért beszél. Kit érdekelnek a szupergonoszok.... Én is 3J-re szavaztam