Szerző Téma: *Marvel és DC SPOILER-sörözö*  (Megtekintve 1376216 alkalommal)

0 Felhasználó és 63 vendég van a témában

Nem elérhető Inner Circle

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
Re:*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
« Válasz #4440 Dátum: 2008. Október 17., 12:25:04 »
Na, szegény Iron Man-sorozat ennél többet érdemelt, még War Machine-nal is. Mi is volt Tony nagy terve? Nem hiszem, hogy ez... Lehet még ebből a marhaságból jól kijönni a következő részben?

Nem elérhető drbob

• Garfield
  • **
« Válasz #4439 Dátum: 2008. Október 13., 09:48:51 »
yaaay...tényleg remek a MZ3...Civil War House of M sem lett rossz  

---x---x---

az igazsághoz hozzátartozik hogy sokmindenből nem válogathattunk most, nagyon gyenge két hét áll mögöttünk..talán majd ez a hét
« Utoljára szerkesztve: 2008. Október 13., 12:28:20 írta drbob »

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #4438 Dátum: 2008. Október 10., 14:03:56 »
Nagyon jól indul a Marvel Zombies 3!

Nem elérhető drbob

• Garfield
  • **
« Válasz #4437 Dátum: 2008. Október 07., 14:09:55 »
Robert Kirkman: The Walking Dead...remek kis zombitúlélőssorozat  asszem még a c4a kezdte honosítani,nem is tudom mi lehet vele? mindenesetre nemrég hagyták el az 50. részt szóval nem nehéz csatlakozni (és nagyon addiktív)

Nem elérhető Predash

• The Corinthian
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
    • http://benjaminterdik.prosite.com/
« Válasz #4436 Dátum: 2008. Október 06., 21:08:43 »
Elolvastam a Venom: Dark Originokat is. Hát mit mondjak? A sok viszonylag realisztikus vertigo után, az ilyenfajta ábrázolások nem tartoznak a szivem csücskébe, szóval ez nálam mindenképpen negatívum volt. Ráadásul komolyabb rajzokkal, pontos és jó anatómiával egy sokkal sötétebb, és Venomra jellemzőbb történetet lehetett volna meglakotni.
A másik, ami fura volt, de ezt valószínüleg amiatt van, hogy még nem jött ki, és nem egyben olvasom, hogy néhol kicsit lelassul a sztori nekem. Viszont az első szám végig fantasztikusan jó volt, a második csökkent egy kicsit viszont a harmadik...Az feregetegs volt, és a rajzolót most mégis feltenném azért a dobogóra, hiszen Venomot annyira tökéletesen jelenítette meg, ahogy az frenetikus. Mind száj nélkül és szájjal. Amikor pedig elkezd nevetni...Már azért megéri elolvasni. Igaz, hogy lehúzóan kezdtem, de alapvetően pozitív érzésekkel olvastam.  Kis kikapcsoló kötet, és van egy olyan belső érzésem,hogy megérne egy itthoni TPB-t is.
« Utoljára szerkesztve: 2008. Október 06., 21:10:16 írta Predash »

Katt a képre!

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #4435 Dátum: 2008. Október 06., 09:31:18 »
Ha tényleg volt vendég-rajzoló, akkor még nagyobb dicséret, hogy fel sem tűnt :-) (A mai képregények közül az Incredible Hercules is hasonlóan jó.)

Nem elérhető Snake (XF)

• Fantom
    • http://www.xfanzine.hu
« Válasz #4434 Dátum: 2008. Október 06., 08:47:16 »
azért ez így ebben a formában nem teljesen igaz, hiszen nem minden számot epting rajzolt. viszont tény, h nem véletlenül nyert a cap am v5 annyi díjat... és még most, 40 rész után is mocskosul jó.

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #4433 Dátum: 2008. Október 06., 07:35:23 »
De a Captain America V5-öt egy az egyben érdemes elolvasni. Nagyon, nagyon megéri! Kiváló történet (itt a régi, ezerszer lejáratott szereplők is frissnek, újnak, veszélyesnek tűnnek!), remek rajz, és amitől igazán kihagyhatatlan lesz: EGYSÉGES. Ugyanaz a társaság készítette egész végig, nincsenek beeső vendégrajzolók és új írók "remek" új ötletekkel. Szépen csordogál ugyanaz a történet, ami évekkel ezelőtt elkezdődött. Ismétlem: kihagyhatatlan, pedig nem szoktam dobálózni az ilyen jelzőkkel!...

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #4432 Dátum: 2008. Október 05., 20:50:57 »
v5 #25-42. Vhol az első hat rész alatt játszódik még mellé a Fallen Son.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Predash

• The Corinthian
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #4431 Dátum: 2008. Október 05., 20:35:42 »
Idézetet írta: talgaby
Kapi halála nagyon jól megírt sztori, és pont most ért véget. Kíváncsi leszek majd, milyennek tűnik majd neked a 18 rész együtt. És mellé feltétlen ajánlom a Fallesn Son minit, Loeb piszok jól elkapta a hangulatot.
A Chosen az FQ-n is fenn van magyarul, Millar egyik legjobb története. Azt tényleg olvasd el.

Nah, nem is tudtam, hogy van magyarul is. Mindenképpen úgy olvasom majd el.
Szerencsére Kapi viszonylag belopta magát a szívembe, hogy beírtam la 6 képregény-t, meg még amit most is csinálok, szóval azért ha meghalt, akkor arról szeretnék tudni.  
Pontosan hanyadik résztől hanyadikig tart...?

Katt a képre!

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4430 Dátum: 2008. Október 05., 20:25:21 »
Ha már Loeb: akkor a Superman/Batman 26. Nem is igazán a fősztori, hanem ami a végén van. A Sam's Story. Az valami piszok jó....

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4429 Dátum: 2008. Október 05., 20:17:33 »
Kapi halála nagyon jól megírt sztori, és pont most ért véget. Kíváncsi leszek majd, milyennek tűnik majd neked a 18 rész együtt. És mellé feltétlen ajánlom a Fallesn Son minit, Loeb piszok jól elkapta a hangulatot.
A Chosen az FQ-n is fenn van magyarul, Millar egyik legjobb története. Azt tényleg olvasd el.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Predash

• The Corinthian
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #4428 Dátum: 2008. Október 05., 20:04:47 »
Hat részig bírtad? És utána?
Köszi az ajánlásokat. Igazából vannak itt nekem a falon kis cetlik, hogy mit kellene olvasni, hátha valamelyik majd meglep.:

Death of Captain America
Death of Superman
AVP: The Deadliest of the Species
The Sword
Criminal
Mouse Guard
Air
Chosen(nah ez most egyáltalán nem ugrik be, hogy miért írtam fel.  )

Katt a képre!

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4427 Dátum: 2008. Október 05., 19:51:18 »
Kick-Ass, Boys, Doktor Sleepless (Ellis és az Avatar Press talán egyetlen normális mostani képregénye). Meg erről az Airről is hallok pozitív dolgokat. Meg tőlem fura lesz ezt hallani, de Enis lelépése után a Punisher MAX most egy elég meredek fordulatot vett (hogy jó értelemben-e, az attól függ, mihez kezd az előző rész utolsó jelenetével).
Ja, meg a mostani Hulk. Engem eléggé sokkolt minden egyes része.  Összesen hat részig bírtam idegekkel.

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4426 Dátum: 2008. Október 05., 19:32:07 »
Akkor még talán a másik nagy kedvencemet, a 100Bullets-et tudnám ajánlani.

Nem elérhető Predash

• The Corinthian
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #4425 Dátum: 2008. Október 05., 19:27:57 »
Sajnos a régi Hellblazerek sem nyerték el a tetszésemet. Pedig többször is próbáltam.

Katt a képre!

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4424 Dátum: 2008. Október 05., 18:55:50 »
Én tudom ajánlani az új Hellblazereket. A múltkor majdnem kihánytam a reggelit, amikor az egyik srác egy döglött kutyát erőszakolt meg benne...

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4423 Dátum: 2008. Október 05., 18:55:28 »
Brand New Day.   Az sokkoló, morbid, és álleesős.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Predash

• The Corinthian
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #4422 Dátum: 2008. Október 05., 18:48:15 »
Szeretnék kérni ajánlást, bármely kiadótól, de lehetőleg a 100 számot ne haladja meg a füzet, lehet akár ongoing is. Szóval valami nagyon sokkoló, állleesős, morbid dologra gondolok. (Mint mondjuk egy Preacher). Az sem baj, ha semmi természetfeletti nincs benne, de igazából mindegy. A lényeg, hogy tényleg sokkoló (? jó ez a szó?) legyen. Előre is köszönöm szépen, ha tud valaki valamit mondani.

Katt a képre!

Nem elérhető drbob

• Garfield
  • **
« Válasz #4421 Dátum: 2008. Október 01., 15:33:55 »
nos...1985ben elméletileg súlyos dolgoknak kéne történniük vala, bár a háttérben és pár kijelentésben azért pörög az akció (amikor beszámolnak arról hogy egynehány szupergonosz milyen pusztítást végzett)..bár a pörgősebb része inkább az F4ben meg a Rozsóban található...mondjuk arra még mindig kivácsi vagyok hogyan fogja összeboronálni ezt a három sorozatot (szerintem: mondjuk az új szuperbűnöző lehet Suzie, akit az F4 ugye üldöz a jövőbe ahol találkoznak a vak Sólyomszemmel meg a 'fogatlan' Rozsóval...bár a sima 1985 még mindig nincs benne teljesen, de valahogy majd összejön  )

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #4420 Dátum: 2008. Október 01., 14:42:02 »
A Hulk most tényleg egész jó volt, de hát lássuk be: még a legelszántabb alkotógárda sem lehetett képes arra, hogy továbbra is fenntartsa az eddigi ütemű, folyamatos süllyedést. Előbb-utóbb muszáj volt egy kevésbé rossz számnak következnie.
Az 1985-ben történni is fog majd valami, vagy marad az eddigi Dickens-stílus (500 oldal előkészítés, amiben megtudhatjuk, hogy a kisfiú apjának szülőháza melletti kerítés harmadik oszlopán fészket rakó madárcsalád egyik fiókája először szárnyra kelve elrepült egy ház fölött, melynek erkélyén egy apóka szunyókált és arról álmodott, hogy gyerekkorában az apja mesélt neki egy emberről, aki találkozott egy kereskedővel, aki teafüvet árult, amit nagy hajókkal hoztak át a tengeren, és az egyik hajó egyszer viharba került, és a kapitány akkor elmondott egy történetet, hogy a...)?

Nem elérhető drbob

• Garfield
  • **
« Válasz #4419 Dátum: 2008. Szeptember 25., 09:52:14 »
most hogy mondod..tényleg nem kevés  

tényleg nem lett olyan rossz...de még mindig nem tudom ki a frász lehet a Rulk...az SI Póki meg legalább annyira rossz mint a rendes Póki  

DEADPOOL!  

xXxXxXx

éééés sikerült minden friss termésen átrágni magam: Initiative darál, New Avengers meg csak az idegeimet tupírozza...leülés látható...Thunderbolts remek lett viszont, remélem azért valaki elkeni Normie bácsi száját jól  Nova vége ütött egy jót, Amazonnak meg nem volt egyszerű dolga Jaz apukájával (nekem tetszett, bár nagyon sablonosan érzelgős lett)...akkor is a Deadpool szólt a legjobban a héten (NickFury for prez! )

az 1985 most sajnos pont egy pihentetős rész élt meg, pedig nagyon vártam hogy végre a hősök is feltűnnek jól (bár Pókagy a végére előkerül)..azért Galactus komoly volt hogy megjelent (vala)...

Ms Marvel-t nyugodtan kihagyhatjuk, egy kis családdráma jutott a mostani füzetre meg egy meglepő kijelentés (Ő keni el Normie bácsi száját?  )

jön az Original Sin arc is, ehhez kaptunk egy kis felvezetést az X-menben (Legacy  ) meg a Rozsó Origins is ezt készíti elő...érdekes lesz az tuti (bár lehet hogy már nem lepődök meg Xavieren)

egyenlőre ennyi
« Utoljára szerkesztve: 2008. Szeptember 25., 16:28:03 írta drbob »

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4418 Dátum: 2008. Szeptember 25., 09:21:00 »
A Hulk most kivételesen nem lett olyan rossz, bár vannak benne elég érdekes dolgok.

Enny kacsintós smileyt egy hozzszólásban...

Nem elérhető drbob

• Garfield
  • **
« Válasz #4417 Dátum: 2008. Szeptember 25., 08:42:43 »
a Saudade nagyon jó lett szerintem...rettenetesen jó kis sztori lett  

végre itt van a friss eresztés is  a Párducot már nagyon vártam (meg az Initiative-t és a NewAvengerst is  ) folytatódik a Hulk tragikomédia is (nem is tudom minek olvasom el mindig...tudom hogy a reményhal meg az unokája) végre az 1985 is tovapörög, ezt is nagyon vártam  Daredevilben meg kezdődik a Lady Bullseye...érdekesnek ígérkezik  Befejeződött az Ultimates 3 is (kész csoda) nyakunkon az Ultimátum  jó hét ez, bár nagyon tartok a Hulk mellett az SI:Spideytól is (ha annyit ér mint az első, akkor az nem sok  )

megjött az új Cthulhu Tales is, és ha még nem néztétek a BOOM! studiós cuccokat, hát ideje lesz  nagyon jól hozzák Lovecraftot, a Fall of Cthulhu sorozatuk meg az egyik kedvencem lett, csak ajánlani tudom mindenkinek  

jó Batsy sztori? Year One
« Utoljára szerkesztve: 2008. Szeptember 25., 09:09:28 írta drbob »

Nem elérhető Predash

• The Corinthian
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #4416 Dátum: 2008. Szeptember 24., 21:52:09 »
Közben beugrott, hogy tényleg, a Long Halloween tényleg meglehetősen...Batmanes, a Gyilkos Tréfával együtt. Ezekkel egyetértek. Hm, nemtudom, még mindig keresek valamit...

Időközben elolvastam a Wolverine - Saudade-t. Na hát ilyen Rozsomák témát se nagyon láttam még  Igazából jó volt, kikapcsolta az agyamat. Az ábrázolás szokatlan volt egy picit, de 5-6 oldal után nem volt gond. Nem rossz szerintem, csak szokatlan egy Logan történet.

Katt a képre!

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
« Válasz #4415 Dátum: 2008. Szeptember 24., 11:07:01 »
Én meg nem nagyon olvastam még Batmant, de el kellene kezdenem, azt hiszem, tetszene.
"I'm so meta, even this acronym"

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4414 Dátum: 2008. Szeptember 24., 09:54:18 »
Predash: Szinte fáj kimondanom, de talán tényleg a TDKR az. Bár én meg jobban kedvelem a detektív oldalát, amikor inkább a nyomozásra koncentrál a sztori (ezért kedvelem annyira Dinit).

Nem elérhető drbob

• Garfield
  • **
« Válasz #4413 Dátum: 2008. Szeptember 24., 08:26:30 »
Batsy: Nekem a kedvencem Batmanből a Gyilkos tréfa...vagy a Hosszú Halloween? már nem is tudom  bár nem igazán az én stílusom a bőregér

SI:minden halad szépen a maga módján, a war machine-es tie-in eléggé tetszetősen indult  Deadpooltól valami hasonló elmebetegséget vártam  

BND: már szapultam annyit hogy most ne kezdjem el előről...szóval csak a NWTD-ról a vélemény: én igenis örülök Skorpi visszatérésének...már csak Brockból kellene Venomot faragni (bár ez nem sanszos)...az meg hogy Normie bácsi újra zöldben osztja...ennek már nagyon sokszor újramelegített íze van, de belefér...egy érdekesség: régen (jóval mindenféle BND meg OMD előtt) ha megtalálták volna Parker gépét és rájönnek a pókba épített nyomkövetőre, egyből arra gondoltak volna (mellesleg jogosan) hogy Parker a Pókagy, és már rombolnak is Queensbe a néniért...
JRJR-t meg én védtem a múltban a legjobban, de azt kell hogy mondjam, az uccsó két szám nagyon gyenge lett (és ez tök enyhe kifejezés, de még nem vagyok füstölgős hangulatban  )

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4412 Dátum: 2008. Szeptember 23., 21:00:56 »
Én pont azért nem szeretem a Batmant, mert túlságosan komor. Ezért én inkább a könnyedebb történeteit kedvelem.

Nem elérhető Predash

• The Corinthian
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #4411 Dátum: 2008. Szeptember 23., 20:30:28 »
Most este a szép sötét városunkban mászkálva és a TDK OST-t hallgatva eszembejutott egy kérdés, és gondolom készítek egy statisztikát magamnak, aztán majd meglátjuk mit kezdek vele...
Szóval szerintetek (és nagyon hálás lennék, ha mindenki válaszolna), melyik az a Batman történet, ami hátborzongatóan magába foglalja mindazt, ami igazából Batman? Amiben az eső úgy esik, ahogy a sötét köpeny lebeg, amiben Batman a város villámokkal megvilágított védőszentje? Remélem értitek mire gondolok. Szóval nem a szuperkütyüs miszterfagyos témára gondolok. Tehát melyik a leginkább Batmanes sztori?
Lekötelezne mindenki a válaszával, meg esetleg egy kis véleménnyel is.

Katt a képre!