Szerző Téma: *Marvel és DC SPOILER-sörözö*  (Megtekintve 1380258 alkalommal)

0 Felhasználó és 17 vendég van a témában

Nem elérhető Predash

• The Corinthian
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
    • http://benjaminterdik.prosite.com/
Re:*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
« Válasz #4140 Dátum: 2008. Április 04., 23:39:37 »
Na elolvastam én is. Miért van mindenkinek kokcka Bruce Wayne álla?  Ezen kívül a rajzok bejönnek. A történet meg még elég kotyvasz, azért kivánics vagyok mi is sül ki belőle. Nem is nyilatkoznék addig semmit, amíg nem történik meg...mondjuk 2-3 szám.

Katt a képre!

Nem elérhető magyartanar

• Donald kacsa
  • *
« Válasz #4139 Dátum: 2008. Április 04., 16:19:39 »
Már nem azért, mert mások látnák és belekötnének, meg magatok közt ez még el is megy, de... a bízni az ikes ige, és E/1-ben véletlenül nem úgy hangzik, hogy bízom? Bár igaz, ez nem magyar verseny.

Nem elérhető Predash

• The Corinthian
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
    • http://benjaminterdik.prosite.com/
« Válasz #4138 Dátum: 2008. Április 04., 15:50:05 »
Torrenten van még csak a secret, vagy én maradtam le?

Katt a képre!

Nem elérhető Inner Circle

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #4137 Dátum: 2008. Április 04., 14:37:28 »
Ezt a legfelső képet elnézve, inkább egy "Tíz forintot sem bíznék Bendis-re" vagy "Halálra rémülnék, ha egy sötét utcán találkoznék Bendis-szel" felirat lenne találó

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4136 Dátum: 2008. Április 04., 14:25:13 »
Újabb utánpótlás:  

Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #4135 Dátum: 2008. Április 04., 13:41:46 »
Nos, mivel ezt nem Millar írja, így a Helibázis pozíciója is biztosan egy roppant fontos kulcselem, amire már valójában az Alias második részében ott egy utalás, csak senki se vette észre. És persze a lezuhant darabkái 12 év múlva egy igen fontos crossover egyik kulcselemei lesznek, ám addig legalább 15 utalásban feltűnnek.
Nem azt mondom, hogy Bendis már túlságosan is agyonbonylítja a Marveles összeesküvéseit, csak igen.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #4134 Dátum: 2008. Április 04., 13:12:09 »
Idézetet írta: dr samson
Különösen az pozitívzum, hogy Yu végre elfogadható rajzokat készít.

Yu régen (vagy tíz éve) a kedvencem volt, aztán amikor otthagyta a Wolverine-t, akkor teljesen elk.rvult :-(
Miután először elolvastam a SI1-et, azt hittem hogy a lezuhanó skrull hajó nem szerepel a skrullok tervei között (hanem például elszökött átprogramozott skrull harcosok vannak benne), de másodjára feltűnt, hogy amikor kinyitják, valami felvillan zölden (jó eredeti megoldás  ) és arra reagál "Dugan".
Azt továbbra sem értem, hogy Reed-nek miért újdonság a dolog, valamint hogy a helibázissal miért mindig egy nagyváros fölött ácsorognak, még akkor is, ha már negyvenkétszer MAJDNEM rázuhant. Hátha egyszer mégis összejön?

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
« Válasz #4133 Dátum: 2008. Április 03., 23:32:37 »
Yeah! Azt hittem nem fog tetszeni, de nagyon beindult.  Az mekkora már, hogy a renegátok a szomszédos toronyházban lazáznak.  

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4132 Dátum: 2008. Április 03., 19:25:01 »
Hmmm...érdekes indul, meg kell vallani. Különösen az pozitívzum, hogy Yu végre elfogadható rajzokat készít.

Nem elérhető Genál

• Fantom
    • http://
« Válasz #4131 Dátum: 2008. Április 03., 14:34:49 »
na elolvastam,jó nekem határozottan tetszik.....

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4130 Dátum: 2008. Április 03., 14:08:38 »
Hát az, hogy Jarvis az volt, szerintem túlságosan is előrelátható volt. Az lett volna érdekes, ha nem az. De mondjuk annyira Pymen se csodálkoztam. Érdekesen indul, de egyelőre akkora a katyvasz, hogy nem tudom, hogy fog ebből Bendis kikeveredni.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #4129 Dátum: 2008. Április 03., 14:00:30 »
Megvolt a Secret Invasion 1. Először is kéne valami rendes színező, másrészt hogyhogy Reed az elején semmilyen jelét nem adja, hogy már tud az egész skrullos balhéról és Elektráról (az Illuminati miatt)? A leleplezett skrullok nem jelentenek meglepetést, várható volt hogy főleg másodrangú karakterek lesznek. Szóval egyelőre nem vagyok elragadtatva tőle, de azért várom a folytatást.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4128 Dátum: 2008. Április 03., 10:45:00 »
Egy kis update:

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4127 Dátum: 2008. Április 02., 13:21:36 »
És ezek ezzel a stratégiával hódították meg a fél galaxist? Kész csoda, hogy eddig bírták akkor.

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #4126 Dátum: 2008. Április 02., 12:45:46 »
Idézetet írta: talgaby
Egy ilyen kis bolygóra a már nem létező skrull birodalom csak úgy elküldött egy rakás ilyen tápos katonát... csak tudnám, hogy ha ilyenek rohangálnak köztük évek óta, hogy rúgta szét mostanság mindenki így a valagukat.

De hülye vagy te, Gaby, hát ha egy jelentéktelen bolygón összpontosítják a legjobb harcosaikat, akkor nyilvánvaló hogy mindenhol máshol szétrúgják a seggüket!

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4125 Dátum: 2008. Március 31., 09:57:20 »
Inkább az utóbbi.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4124 Dátum: 2008. Március 31., 09:25:47 »
Na igen. Azért meglepő, hogy bár még az Annihilation és a Runaways szerint is annyira nagyon a Superskrull ereje fölé nem tudtak soha menni, most a Földön már tömegesen rohangálnak lassan a megatápos, sokképességű skrullok. Bendis vmit nagyon tudhat, hogy egy ilyen kis bolygóra a már nem létező skrull birodalom csak úgy elküldött egy rakás ilyen tápos katonát... csak tudnám, hogy ha ilyenek rohangálnak köztük évek óta, hogy rúgta szét mostanság mindenki így a valagukat. Vagy ilyeneket BMB környékén ne firtassak?

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #4123 Dátum: 2008. Március 31., 09:21:58 »
A New Avengers-ben meg már el is kezdődött a dolog. Úgy tűnik, nem lesz egyszerű megszabadulni a zöldikéktől - ahogyan az Illuminatiban is, itt is egy sokképességű rohadékkal gyűlik meg az NA baja.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4122 Dátum: 2008. Március 31., 08:22:34 »
Doki, itt van pár újabb infó az F4-es Secret Invasionről:
http://www.marvel.com/news/comics.3006.Sec..._Aguirre-Sacasa

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4121 Dátum: 2008. Március 27., 09:51:06 »
Elvileg 12 füzetről volt szó, de lehet, hogy mindegyik gárda kap még egy kört ez a cím alatt és akkor 24 szám lesz... attól függ, egy vagy két HC-be akarják-e majd rakni.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4120 Dátum: 2008. Március 26., 21:45:15 »
Még egy darabig biztosan, a nyári előzetes borítókon is ott vírit még rajta a logója.

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
« Válasz #4119 Dátum: 2008. Március 26., 21:32:04 »
Arról mit lehet tudni, hogy ezt a Brand New Day vonalat meddig tervezik az Amazing Spider-Man-ben?

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4118 Dátum: 2008. Március 22., 10:38:09 »
Azóta megnéztem én is a Marvel honlapján. Úgy látaszik, megint átalakításokat kell végeztetnem Sepivel a banneron...

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4117 Dátum: 2008. Március 22., 10:29:22 »
Mondjuk úgy, hogy a bannered kérdésére a válasz: "igen".

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4116 Dátum: 2008. Március 22., 09:49:58 »
Mi, hogy, he? Csak nem Lyja lesz benne?????!!!!!!!

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4115 Dátum: 2008. Március 21., 20:26:04 »
Áh, nekem alacsonyak az igényeim. Beérném azzal, ha megérném a Rogue v4 #250 megjelenését...

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4114 Dátum: 2008. Március 21., 19:51:40 »
Látod, ha te is hordoznád állandóan a Vadócos bannered, lehet hogy kapna egy újabb saját minit.  

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4113 Dátum: 2008. Március 21., 19:35:51 »
No, van egy olyan érzésem, a dokinak nagyon fog tetszeni a Secret Invasion F4-es minije... aktualizálhatja végre a hónapok óta magával cipelt bannerét.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4112 Dátum: 2008. Március 10., 15:32:22 »
Nem a crossoverekkel van gondom - a Messiah Complex elvégre tényleg az utóbbi 12 év legjobb X-története volt - hanem az állítólagos mindentmegváltoztató, hatalmas, mindentüberelő megagigacrossoverekkel, amik közül még egyet se tudtak normálisan megcsinálni. A HoM az abszolút szervezetlenségével járatta le magát, a CW a felesleges nyújtásokkal - ebből következő zéró tartalmas füzetekkel, ld. ASM és NA - és a totál karakteridegen dolgokkal, a WWH meg azzal, hogy lesült egy idő után róla, hogy volt az alapmini, aztán a szerkesztőség köréhegesztetett egy rakás tie-in sztorit, melyek közül pár írón látszott, lövése sincs, mit találjon ki a saját sorozatába, ha már mindenáron muszáj valamit írnia (ld. előbb említett Punisher, ami minden szempontból kilóg mind a cím, mind a crossever eseményei közül). Most erre jön még egy Bendis-crossover, aminél ha megint BMB mindent megír előre és elvan a maga kis fősorozataival, miközben a többiek semmit se tudnak, kapunk még egy HoM-ot: jő központ, gyenge kiegészítés (mondjon valaki egy jó tie-int a HoM sztorijai közül a Mutopián kívül).

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #4111 Dátum: 2008. Március 10., 13:42:07 »
Meg is figyeltem, de az alighanem csak mennyiségi növekmény lesz. Mármint: nem hiszem, hogy ha négy hónapig nem másznak bele egy címbe, akkor az ötödikben már igen; szóval szerintem az eddig nem érintett címekbe a jövőben sem megy bele a dolog (legalábbis többségükben). Az meg, hogy egy érintett címben kettő vagy három rész foglalkozik ezzel, nekem szinte mindegy. Önmagában egyébként az érintettség se jelent sokat, ld. a WWH Punishert, amiben Hulk talán meg sem jelent. Ki tudja, hogy SI-plecsnis füzetek közül mennyi lesz tényleg érdekes a cselekmény szempontjából.
Végül, nem osztom Talgaby crossover-iszonyát, sőt kifejezetten kedvelem a crossovereket