Szerző Téma: *Marvel és DC SPOILER-sörözö*  (Megtekintve 1549031 alkalommal)

0 Felhasználó és 21 vendég van a témában

Nem elérhető tomgrey

• Garfield
  • **
    • http://
Re:*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
« Válasz #3960 Dátum: 2007. Augusztus 21., 08:23:28 »
Bocs fiúk...csak én vagyok béna és nem érem el a cw mappáját, vagy nagytakarítás van? Visszaolvastam egy jó pár oldalt de nem találtam róla semmit...ettől még lwhwt, hogy volt róla szó.

Nem elérhető Arky

• Mulder ügynök
  • *
« Válasz #3959 Dátum: 2007. Augusztus 17., 15:26:29 »
haho

az Initiative-ben úgy látom a marvel megint ellövi a nem-tudjuk-ki-van-a-maszk-mögött-de-valaki-ismert klisét Mutant Zero-val (sőt, az skarlát pókokkal is). Így volt ez a két Roninnal, Zéró ügynökkel, most Wondra-val a New warriors-ban.
Tudtok még ilyeneket? én csak ennyit és érdekelne volt-e még ilyen
(tuti)

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
  • Nem: Férfi
« Válasz #3958 Dátum: 2007. Augusztus 17., 09:58:54 »
Ja, régi kis mondóka átköltve.   Meg egyébként rég lehetett ennyi Hulk-ot látni egy képregényben. Multiple Hulk. And smash. And crush.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #3957 Dátum: 2007. Augusztus 17., 09:29:22 »
Ez az Adventures Hulk kegyetlen... "Why did Hulk cross the road? To smash chicken!"
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3956 Dátum: 2007. Augusztus 13., 09:10:28 »
Pedig scannelik. Bár gondolom inkább csak a korábbi scaneket rakják úgy össze ahogyan a kiadványban is van. Eladás szempontjából tényleg érdekes, hogy valóban hogyan fog szerepelni.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3955 Dátum: 2007. Augusztus 13., 08:35:24 »
Hát, scannelni nagy valószínűséggel nem fogják, mert tényleg semmi extra, csak vmi sorrend-féleség. Újabb rókabőr a tpb-k után, kíváncsi vagyok, hányan veszik meg megint...
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3954 Dátum: 2007. Augusztus 13., 08:03:42 »
A Civil War Chronicles kiadvánnyal találkozott már valaki? Mert talán ez az a kiadvány, amiben a Marvel igyekszik olvasási sorrend szerint összeilleszteni a CW-s képregényeket.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3953 Dátum: 2007. Augusztus 09., 13:46:29 »
Nem beillesztették, az is egy új univerzum lett. Mivel a What If...-ek óta a Marvel-olvasók már nagyon megedződtek ebben (meg egyébként is, már az Avengers elején is voltak párhuzamos valóságok (Scarlet Centurion, Squadron Supreme), meg hát ugye a több, mint 30 éve megjelent Not Brand Ecch-féle világ, a Killravenes Guardians of Galaxy, ami egy eléggé H. G. Wellses világ jövőképe,Tundra amazon-világa, de a legelső alterverzum a főuniverzumos sorozatokban talán az F4-ben bukkant fel még a '60-as évek elején, amikor először találkozunk Reed dimenziójáró apjával. Tehát annyira tényleg nem új az alterverzumosdi, pláne ha belegondolunk, a '70-es, '80-as, '90-es években mennyi olyan kiadványa volt a MArvelnek, aminek abszolút köze nem volt a fő világához, de néha mégis belecsempésztek egy kis áthallást.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3952 Dátum: 2007. Augusztus 09., 12:53:57 »
Nem is tudtam, hogy a G1-et később beillesztették egy univerzumba. Azt hittem, hogy csak szimplán figyelmen kívül hagyták. Nemcsoda, hogy megkavarodik az ember, már Quinn Mallory sem tudna kiigazodni eközött a sok párhuzamos világ között.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3951 Dátum: 2007. Augusztus 09., 12:31:53 »
A 616-ban sose jártak az Alakváltók, az a kétszázakárhányezres világ volt, vmelyik alterverzumos kiadványban már meg volt nevezve. És hogy ne leggyen olyan könnyű az élet, annak is van egy ikeruniverzuma, ami a TF UK-ben kapott szerepet. Az a régi Marveles Gen One már talán a '90-es évek eleje óta is hivatalosan nem része a fő kontinuitásnak.
Plusz, ha ez a 616-ban játszódna, akkor a kiadvány elején ott lenne, hogy "Ez a történet a CW előtt játszódik.", lásd a Vörös Sonja/Pókembert, ami valóban 616.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3950 Dátum: 2007. Augusztus 08., 20:20:19 »
Én egyébként most azon kezdtem el agyalni, hogy ez a képregény mennyire nevezhető alternatív univerzumnak. Mert a név alapján (New Avengers) annak lehetne nevezni, de akkor valószinűleg, márcsak a szereplők miatt is, ennek a mininek a cw előtt kell játszódnia. A másik érv ami amellett szólna, hogy ez is a 616-os univerzum, az az, hogy ugyebár a Transformers-ek is, ha nem is szervesen, de részei voltak a 616-os Marvel univerzumnak régebben (igaz, akkoriban még nem számozták a világot). Viszont ha igaz ez az elméletem, akkor Pókembernek korábban már találkoznia kellett az alakváltókkal, főleg Megatronnal. Most azt nem néztem, hogy mennyire ismerte fel őt, vagy sem a mini eddigi történései során, de neki elvileg ismernie kellett volna a régi Transformers 3-as számban történtek miatt. Esetleg Megatron az aki nem feltétlenül ismerhette fel, mert régebben még a fekete pókruhában parádézott ott Póki, most pedig a klasszikus piros-kékben, és neki ilyen szinten minden ember egyforma.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3949 Dátum: 2007. Augusztus 08., 19:52:58 »
Nos, ez a NA-TF crossover is a klasszikusnak mondható mini-betegségbe esett... első részben felvezették a hátteret és a nagy gondot, a második részben meg egy tökfölösleges bunyó, más semmi. És a harmadikban is ez várható, úgy tűnik. Egyedül Fátum ért benne tényleg vmit, de ő is olyan alibiszerű volt... És MS. Marvel megint nem tagadta meg magát, adta azagyatlan verekedőgépet, ami valójában mindig is volt ("Gondolkodni? Ki? Carol Danvers? Na ne röhögtessünk, kérem..." ).

Nem elérhető kaine

• Hulk
« Válasz #3948 Dátum: 2007. Augusztus 01., 21:25:49 »
Idézetet írta: talgaby
(kaine, néha tényleg olvashatnál scaneket vagy legalább a marvel.com-os összefoglalókat
Nem vagyok a letöltések híve, legalábbis képregényben nem. Ami érdekel, megveszem, kibírom azt a plusz pár hetet, amíg megjön.  

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3947 Dátum: 2007. Augusztus 01., 21:02:23 »
Heh, ez a Ms. Marvel v2 egyre jobb. Ezt a #18-at imádni lehet csak. Felvették a csapatába ráadásul Machine Mant is, aki egy az egyben ugyanolyan lett, mint a NextWave-ben volt, ugyanolyan szövegeket is nyom, egyszerűen haláli. Carol még mindig unszimpatikus, de ezt a gárdát, ami még a füzetben van, nem lehet nem imádni.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3946 Dátum: 2007. Július 28., 09:07:49 »
Massachussetsben vagy hol  - vhol délen - járt utána egy helyi fejnélküli lovas legendájának. Ahogy az a saját sorozatában meg vagyon írva... (kaine, néha tényleg olvashatnál scaneket vagy legalább a marvel.com-os összefoglalókat  )
A CapAm v5-tel nem jártál volna sok sikerrel, ott a CW-től függetlenül próbálta felgöngyölíteni egy függő ügyét, valójában abba is halt bele.
Egyébként érdekes, hogy pont azok a bekötések tetszettek a legjobban, ami a nagy többség szerint messze a legócskább volt az egészben (na jó, az NA-t nem írtad). A Frintline-ra kíváncsi vagyok, hogy hogy reagálsz.
« Utoljára szerkesztve: 2007. Július 28., 09:09:51 írta talgaby »

Nem elérhető kaine

• Hulk
« Válasz #3945 Dátum: 2007. Július 27., 22:52:52 »
A Civil War idején hol volt a Szellemlovas? Elég jól be tudott volna kapcsolódni a bunyóba.

Én is elolvastam a fő sorozatot, ami valóban egyáltalán nem érthető önmagában, még jó, hogy a saját sorozatokat előbb olvastam. A kifejezetten jó részek Pókemberhez és az F4-hez tartoztak, de nekem végig tetszett a cucc, kivéve a végső megoldást, az kicsit váratlan volt. Bár lehet, hogy csak ahhoz Amerika Kapitányt is olvasnom kéne.

Nem elérhető beigli69

• HálóZsák tag
  • Predátor
  • *
« Válasz #3944 Dátum: 2007. Július 20., 16:30:00 »
A New Avengers 35 borítója remélem nem kamu. Ha igaz akkor érdekes lessz a dolog:)

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3943 Dátum: 2007. Július 19., 18:01:51 »
Valakinek biztos az eszébe jutott, hogy valami olyat kellene elő szedni, aki már rég volt. Csak egy kicsit túlzásba vitték.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3942 Dátum: 2007. Július 19., 17:08:39 »
Fura... a Knetes Ulti Newsban felbukkannak a címlapon hirtelen az UF4-nél a Szuperszovjetek ottani változatai, erre most az újonnan induló nyugati parti csapat, az Order első számának utolsó oldalán kik repülnek LA felé? Naná, hogy a ruszkik.  A Marvelnél vki lecsapatt az asztalra egy "Marha rég használt szuperbűnözők" kisenciklopédiát?
(Egyébként személyes vélemény... ez a sorozat iszonyat gyengén indult, ilyen nulla karaktereket még az Ultimate univerzum mélypontján se láttam.)

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3941 Dátum: 2007. Július 14., 11:22:53 »
Attól függ... ha emberfeletti képességekre gondolsz, akkor Superman (1938), ha azonban kicsit lazábban vesszük, akkor valószínűleg az Árnyék ('31, nemrég jelent meg egy újabb minije). Persze képregényeken belül.
 Ha a "ma is aktív" alatt meg arra gondolsz, hogy régi megjelenésű, de a mai kor megfelelőjében is ott van (magyarán nem még mindig sok-sok évvel ezelőttre írják a sztorijait), akkor meg megint Superman.

Nem elérhető beigli69

• HálóZsák tag
  • Predátor
  • *
« Válasz #3940 Dátum: 2007. Július 14., 10:41:50 »
Kösz Talgaby !
Foroghatnak tovább rozsdás fogaskerekeim  
Megjelenési szempontből melyik a legrégibb hős ? (aki még mai aktív)
« Utoljára szerkesztve: 2007. Július 14., 10:42:29 írta beigli69 »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3939 Dátum: 2007. Július 14., 10:31:54 »
Legöregebb? Valószínűleg Thor. Esetleg Herkules. Ha kilőjük az isteneket, akkor az Örökkévalók (ősemberből alkották őket). Ha "földhözragadtabban" nézzük, akkor meg Agamemnon. Egyébként Rozsomáknak szokták gyakran odaítélni, ő a XIX. sz. végén született, Namor, Kapi és Fury pedig a '20-as években. (Viszont Rozsinál öregebb Rejtély - pár éve elírták az X-Menben a korát - és Kardfogú is, ilyenekről, hogy Apokalipszis, nem is beszélve).

Nem elérhető beigli69

• HálóZsák tag
  • Predátor
  • *
« Válasz #3938 Dátum: 2007. Július 14., 09:19:06 »
Olvasta valaki az új Sub-Mariner sorozatot ? Igen kíváncsi leszek mit hoznak ki a kiindulási alapból. Szegény vasfejet igen csak letolják   . Kicsit fura hogy egy hasonló eseményt használnak mint anno a CW kiváltó oka, remélem ebből valami jobb lezárást hoznak ki (most ki jelenleg a "legöregebb" Marvel hős ?) El tudom képzelni hogy születési sorrendben gyomlálnak egy nagyot  

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3937 Dátum: 2007. Július 12., 13:36:22 »
Ha jól tudom, akkor igen.

Nem elérhető beigli69

• HálóZsák tag
  • Predátor
  • *
« Válasz #3936 Dátum: 2007. Július 12., 12:52:03 »
csak egy tiszteletteljes kérdés. Igaz hogy a Skrull buli jövőre indul, de az új New Avengers #32 története esetleg ennek az előjátékaként funkcionál ??

Nem elérhető Nitro

• Az egyedi titulusú
  • Hulk
    • http://nitro1.fw.hu
« Válasz #3935 Dátum: 2007. Július 10., 07:13:33 »
Igen, ez elég általános volt.  
Köszi az összefoglalókat.  
« Utoljára szerkesztve: 2007. Július 10., 07:13:53 írta Nitro »

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3934 Dátum: 2007. Július 09., 13:49:19 »
Ezt lehet még tömöríteni: Hősök és rossz emberek verekszenek, páran bibisek lesznek, aztán egy-kettő meghal, akikről később majd kiderül, hogy mégsem haltak meg.
Ezek a tipikus Marvel crossoverek leírása.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3933 Dátum: 2007. Július 09., 11:46:58 »
De: Nitro Stamfordot bumm, kormány durci, szuperhősök egymásnak esnek, Kapi meghal, Vasember röhög a markába.
A "Marvel-crossoverek 10 másodpercben"-t hallották.

Nem elérhető Nitro

• Az egyedi titulusú
  • Hulk
    • http://nitro1.fw.hu
« Válasz #3932 Dátum: 2007. Július 09., 11:33:51 »
Ez jó volt.  De nekem túl bő lére eresztett. Nincs valami kissé tömörebb?

Nem elérhető Zerit

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3931 Dátum: 2007. Július 08., 15:08:21 »
aki lemarad a CWrol, az 30 masodperc alatt bepotolhatja
klikk ide
gyengéd barbár