A Frontline 11 nekem is tetszett. Amikor az eleján Kapot osztották az újságírók, arra gondoltam, hogy remélem a végén Vas is kap, mert ez így elég igazságtalan, de jutott neki is belőle bőven.
Én legszívesebben pofonvágtam volna a hisztiző nőcit. OK, abban igaza van hogy a CW veszteségeiért Kap is felelős, de
1. Szó sincs róla, hogy Amerika regtörvényt akart volna, ahogy a nő állítja! A két oldal támogatottsága nagyjából egyenlő volt, ezt folyamatosan súlykolták belénk, most meg Sally úgy tesz, mint Kap a többség ellen harcolt volna. (Egyébként a demokráciában szokás a kisebbség érdekeit is képviselni.)
2. Másrészt a Kapitányt meg akarták gyilkolni az Egyesült Államok kormányának megrendelésére a CW1-ben és nem rajtuk múlt, hogy nem sikerült. Hill azóta sem lett háborús bűnös (bár az hogy kávét szolgál fel Stark-nak a Helibázison, talán még jobb büntetés mint Guantanamo! ). Akkor még a regtörvény nem lépett hatályba, ráadásul a Kapitány érvelhetne akár azzal, hogy a személyazonossága ismert volt, vagy azzal, hogy nincsenek is emberfeletti képességei... mindegy: ő nem szegte meg a törvényt, hanem a kormány támadt rá (bár a SHIELD elvileg nemzetközi, de a CW-ben teljesen egy amerikai bábszervezetté vált, szóval tekintsünk rá amerikai szervezetként). És ugyan nem vagyok nagy jogtudós, de asszem az USA Alkotmánya kifejezetten kimondja, hogy azért van jogod otthon fegyvert tartani, hogy ha az Alkotmányt felrúgja az ország vezetősége, akkor legyen mivel levadászni őket... a Kapitány és az USA közti jogviszonyt meg a hadsereg rúgta fel, szóval ő teljes joggal viselt hadat utána az ország vezetősége ellen. Ezek után ha a dolgok elfajulnak, akkor tessék azt is felelősségre vonni, aki az első lövéseket leadta!
Az AS-ben Vas, doc Sámson és Ms. Marvel egy nem látható valakire néznek le, aki a szöveg szerint már nem fog többé felállni. ???
Állítólag hat szupererejű lény harapott a fűbe. Ha ideszámítjuk Thort, és a Typeface nevű alakot akit letakarva vittek el, akkor is még négy hely kiadó.