Szerző Téma: *Marvel és DC SPOILER-sörözö*  (Megtekintve 1385259 alkalommal)

0 Felhasználó és 25 vendég van a témában

Nem elérhető Inner Circle

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
Re:*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
« Válasz #3720 Dátum: 2007. Március 05., 09:16:55 »
Idézetet írta: Gorgonita
Dum Dum Dugan ügynök beadta a felmondását a Pentagonban, mert nem komálja Vas durbele stílusát.

Meg különben is kibelezte őt Rozsomák fia az "Origins"-ben, és alig tud levelet írni úgy, hogy a másik kezével a kilógó beleit kell fognia.
« Utoljára szerkesztve: 2007. Március 05., 09:17:22 írta Inner Circle »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #3719 Dátum: 2007. Március 05., 08:41:27 »
Idézet
Gyakorlatilag a Szemlélő több érdeklődést mutatott a CW iránt, mint ő.
Hm, Fury régi titkos rejtekhelyein bújkáltak az antiregesek, egy csomó általa megszerzett információ segítségével tudtak kitartani, plusz ugye vmit a Winter Soldier által csinált a SHIELD-en belül is. Fury nagyon szervezkedik, egyszer remélhetőleg azt is kitalálja vki, hogy mit.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
« Válasz #3718 Dátum: 2007. Március 04., 21:41:21 »
Ehavi Vas:

Dum Dum Dugan ügynök beadta a felmondását a Pentagonban, mert nem komálja Vas durbele stílusát. De azt nem fogadták el, mondván ő kell a SHIELD-nek is és Tony-nak is, meg ő az akiben bíznak.

Tudja valaki Fury mi a fenét működik titokban? Védi a JLA-t a Cadmustól, vagy mi olyan fontos, hogy eltűnt? Gyakorlatilag a Szemlélő több érdeklődést mutatott a CW iránt, mint ő.
« Utoljára szerkesztve: 2007. Március 04., 21:44:13 írta Gorgonita »

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3717 Dátum: 2007. Március 04., 06:59:08 »
Idézetet írta: talgaby
Egyébként a klónt Reed építette, Tony ötlete alapján. Ezt talán a fősorozatban is említik meg.
Akkor ezt valahogy nem vettem észre.  
Idézetet írta: Gorgonita
Az AS-ben Vas, doc Sámson és Ms. Marvel egy nem látható valakire néznek le, aki a szöveg szerint már nem fog többé felállni. ??? Kérem a sípszó után tegyék meg tétjeiket! ...
Amekkora össze-visszaság van, én már tippelni sem merek.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
« Válasz #3716 Dátum: 2007. Március 04., 00:37:22 »
Szrtem jó volt ez a BP 25. Pláne a vége. Nekem tavaly ez volt a kedvenc címem, és idén még jobbnak igérkezik az ellenállás miatt. Thor meg nem az igazi Thor volt Herc viszont az igazi Herc. Meg aztán nem húzhatták tovább. Kellett a hely a CW-nek ebben a füzetben is. Meg BP-nek is szerepelnie kellett a saját címében nem csak az asszonynak. Úgyhogy Thor2 kapott amennyi járt. Tetszett az is, ahogy a két csaj átment szurkolóba, majd eszükbe jutott, hogy még akad más dolguk is, holmi férjekkel kpcsolatban.

Érdekes hiba a kronológiai hibagyűjteménybe hogy az AS-ben a csata végén Fáklya ki van ütve, a CW-ben kutya baja.  

Az AS-ben Vas, doc Sámson és Ms. Marvel egy nem látható valakire néznek le, aki a szöveg szerint már nem fog többé felállni. ??? Kérem a sípszó után tegyék meg tétjeiket! ...
« Utoljára szerkesztve: 2007. Március 04., 00:39:44 írta Gorgonita »

Nem elérhető pepo05

• Predátor
« Válasz #3715 Dátum: 2007. Március 03., 22:46:34 »
Ezért kérdeztem, mert erre emlékeztem én is.
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3714 Dátum: 2007. Március 03., 22:36:35 »
Tony csak kihasználta a helyzetet, és ő a felelős az Atlantisszal való háború kitöréséért, ha az bekövetkezik. Maga a robbanás meg ugye a Damage Control szervezkedése miatt volt, akik így akartak munkát szerezni maguknak.
Egyébként a klónt Reed építette, Tony ötlete alapján. Ezt talán a fősorozatban is említik meg.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3713 Dátum: 2007. Március 03., 21:53:34 »
Reedről nem feltételeznék ekkora rosszindulatot, mert azért ő a maga módján mindig igyekszik az embereken segíteni és a legvéksőkig lojális maradni, csak a naívsága rossz oldalra sodorta a CW-ben. Viszont Tonyból simán kinézném, amekkora átalakuláson ment át a karaktere bőven beleférne. Egy kicsit illuminált állapotában kitalálta, hogy hogyan tudná kierőszakolni azt, hogy a szuperhősök társadalmát megosztó rendelkezések jöjjenek létre, és egy kis szerencsével akár jól is kijöhet belőle (ahogyan végül is történt minden). Egy kisebb elmeroggyanáson megy most keresztül, mint pl Pym már korábban az Angyalok történeteiben. Szerintem bőven hihető elképzelés.

Nem elérhető pepo05

• Predátor
« Válasz #3712 Dátum: 2007. Március 03., 21:35:26 »
Nem Stark és Ríd Ricsárdsz csinálta a mikrobit?
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3711 Dátum: 2007. Március 03., 21:04:36 »
Hát most már kiderült, hogy a Black Panther 25-ös számának borítója eléggé hatásvadász volt, hiszen a beharangozott Thor Ororo meccs nagyon gyenge volt. Azért nem erre vártam volna, szinte semmi sem történt benne  . Kár érte. Viszont ez most akkor a robot Thor volt nem? Majd még arra leszek kiváncsi, hogy ki is alkotta őt, mert tudtommal ez még nem derült ki (vagy csak az én figyelmemet kerülte el). Mekkora volna ha kiderülne, hogy Tony Stark készítette és tervelte ki ezt az egész hepajt.

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
« Válasz #3710 Dátum: 2007. Március 03., 01:29:17 »
A Frontline 11 nekem is tetszett. Amikor az eleján Kapot osztották az újságírók, arra gondoltam, hogy remélem a végén Vas is kap, mert ez így elég igazságtalan, de jutott neki is belőle bőven.
 Végül is igaza volt a nőnek, hogy Kapnak kevés köze van a mindennapok valóságához, de én épp ezért bírom a karakterét. A múltból szalajtott viselkedésével gyakran tükröt tart a mai kor hülyeségeinek.
 Az utolsó képen meg olyan mintha a sisak röhögne Starkon. Nem csodálnám, ha újra inni kezdene a "szegény fiú". Bár most akad más hobbija is, aminek a betegévé válhat. Játszhatja a Darth Vadert a Shield élén.
 Egybként Jarvissal mi a helyzet? Kapott egy parcellát May néni mellett, vagy ugyanaz az orvos operálja őket? Lehet, hogy túlélik, és az lesz a nagy változás amit a Marvel ígért, hogy összeháasodnak?
« Utoljára szerkesztve: 2007. Március 03., 01:51:52 írta Gorgonita »

Nem elérhető Archant

• Pókember
« Válasz #3709 Dátum: 2007. Március 02., 18:19:30 »
Jó hogy, hisz miatta kapta vissza Pókfej az állását
No fear, No Fail
[img]http://sepi.extra.hu/banner/wwh-banner-12.jpg" border="0" alt="[LightningWorld] Image" /]

Nem elérhető horvipeti

• R2-D2
  • *
« Válasz #3708 Dátum: 2007. Március 02., 18:11:55 »
 Amerika kapitány fog gyözni a szavazáson én is rá szavaztam.
« Utoljára szerkesztve: 2007. Március 02., 18:12:49 írta horvipeti »
[img]http://halozsak.tlof.hu/images/cw-banner-bundy-01.jpg" border="0" alt="IPB Image" /]

Nem elérhető beigli69

• HálóZsák tag
  • Predátor
  • *
« Válasz #3707 Dátum: 2007. Március 02., 09:49:09 »
Frontline 11. : nem rossz lezárás. Ahogy kifejtik Vasnak hogy tkp. ő irányította Normi-t.... Talán még jobb ez a sztori mint az eredeti fővonal. Na most már azért kiderülhetne hogy mi miért volt és nem kellene az elkövezkező 20 évet ezzel tölteni

Nem elérhető Erzo

• Mulder ügynök
  • *
    • http://
« Válasz #3706 Dátum: 2007. Március 01., 18:50:53 »
Először is, a Vezér tudott a pókösztönről, legalább háromszor szólt a bérgyilkosnak, hogy a célpont hajlamos megérezni, ha vmi rossz közeleg. Ezért kellett az orvlövésznek csak az utolsó pillanatban elővenni a puskát és lőni. A Vezérrel a családirtás nem stimmel, ezt tudtommal még sose csinálta (legfeljebb fenyegetés vagy zsarolás címén).
Nem olvastam, csak átfutottam a képeken.  

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3705 Dátum: 2007. Március 01., 08:26:38 »
Először is, a Vezér tudott a pókösztönről, legalább háromszor szólt a bérgyilkosnak, hogy a célpont hajlamos megérezni, ha vmi rossz közeleg. Ezért kellett az orvlövésznek csak az utolsó pillanatban elővenni a puskát és lőni. A Vezérrel a családirtás nem stimmel, ezt tudtommal még sose csinálta (legfeljebb fenyegetés vagy zsarolás címén).
Frank meg olyan hazafi, aki azon egyszerű törvény szerint él, hogy ha az maradhat életben, akire ő azt mondja. És amíg nincs közvetlen veszélyben az élete, addig adja is a sziklakemény hőskommandóst (és mivel a v4 óta levakarhatatlan mázlifaktor is kíséri útját, amit még Mázlista is megirigyelhetne, nem kell sokmindentől tartania... )

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #3704 Dátum: 2007. Március 01., 00:18:36 »
Idézetet írta: admiralilles
Viszont a másik oldal, hogy talán mégsem akkora hazafi, mert milyen az a haza, amelyik szabadon engedi a többszörös gyilkosokat és drogkereskedőket, csak mert van pénzük az ügyvédekre.
Bocs, ha ez a hozzászólás egy picit szétszórt, de csutka részeg vagyok.

Frank olyan hazafi, illetve olyan hazának a fia, amilyennek ő elképzeli az ideális hazát. Ahhoz viszont feltétlenül és mindhalálig hű.
Ami meg a mocsárrészegséget illeti, ez igazán bárkivel előfordulhat. Épp az imént kis híján sikerült installálnom a sótartót a mosogatóba. Ezek után elemeztem a helyzetet, és rájöttem, hogy két lehetőségem van: A) elmegyek gyorsan aludni, vagy B) van itt valahol egy megkezdett üveg kóser szilva...
...hát van huzatja ennek a szilvának...  

Nem elérhető admiralilles

• Sólyomszem
  • *
« Válasz #3703 Dátum: 2007. Február 28., 23:05:36 »
NA, ez a "Frank nagy hazafi" - amit én is kerestem régóta. Mert ebbe van valami. Ha azt nézzük, csak egy szociopata, de ezzel a mondattal kiegészülve már teljesen jó arc. Viszont a másik oldal, hogy talán mégsem akkora hazafi, mert milyen az a haza, amelyik szabadon engedi a többszörös gyilkosokat és drogkereskedőket, csak mert van pénzük az ügyvédekre.
Bocs, ha ez a hozzászólás egy picit szétszórt, de csutka részeg vagyok.

Cap' Cow

U.I.:Itt farsangi buli van, én meg ennek öltöztem.

Nem elérhető Erzo

• Mulder ügynök
  • *
« Válasz #3702 Dátum: 2007. Február 28., 21:22:34 »
Idézetet írta: pepo05
Inkább JMS ilyen rosszul informált. A szegényke elfelethette, hogy a Vezér is régóta tud a pókösztönről és véletlen az is kiugorhatott a fejéből a nagy sztoriírás közben, hogy ez nem a Vezér stílusa.....
Mondjuk ez is igaz. Hisz  Matt-et se egyszerűen kinyírta, hanem ellehetetlenítette. Vagy legalábbis megpróbálta.
Más...szerintem Frank nem lesz szociopata Kapitány, hisz ő tiszteli AmCapot, és mindazt, amit képvisel. Frank jó hazafi. Szerintem.

Nem elérhető pepo05

• Predátor
« Válasz #3701 Dátum: 2007. Február 28., 20:43:35 »
Inkább JMS ilyen rosszul informált. A szegényke elfelethette, hogy a Vezér is régóta tud a pókösztönről és véletlen az is kiugorhatott a fejéből a nagy sztoriírás közben, hogy ez nem a Vezér stílusa.....

Nem elérhető Erzo

• Mulder ügynök
  • *
« Válasz #3700 Dátum: 2007. Február 28., 19:45:51 »
Szvsz nem lett nagyon gáz a CW vége, valljuk be, várható volt CapAm-tól egy "Fejet hajtok az amerikai törvények előtt" tipusú befejezés. Nagy kaliberű hős elhalálozása nem volt várható, May néni halála engem nem zavarna. Mondjuk az is kiszámítható volt, hogy valahogy Pókot akarják lelőni, de ő félreugrik. Ilyen félreugrás következménye volt Stacy kapitány halála is anno. Mondjuk a Vezér is ilyen jólinformált, hogy nem tud a pókösztönről?

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #3699 Dátum: 2007. Február 28., 15:17:10 »
Volt már olyan azt hiszem, hogy töksötétben nem tudta egy idő után használni a képességét, mert "lemerült"...

Többször is. Elsőre az a kaland ugrik be, amikor először utaztak Arkon bolygójára.
Ja és a Wikipédián per pillanat a dimenzionális átjárós Küklopszot hirdetik (pedig elég naprakészek, mert még az is oda van írva, hogy Küklopsz nem tud lőni a sugarával).

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3698 Dátum: 2007. Február 28., 14:54:28 »
Volt már olyan azt hiszem, hogy töksötétben nem tudta egy idő után használni a képességét, mert "lemerült"...

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3697 Dátum: 2007. Február 28., 14:40:03 »
Küklopsz pedig jelenleg a napsugárzást tárolja magában, azt alakítja át extradimenzionális energiarészecskékké és lövi ki.
Még a végén kitalálják, hogy Küklopsz napelemmel megy és, hogy éjszaka nem fogja tudni használni az optisugarakat (mert régebben így hívták nem?).

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3696 Dátum: 2007. Február 28., 14:31:52 »
Még rosszabb. X-füzet, tehát sok köze nincs az Angyalokhoz, ezen kívül még egy kanadairól is szól (tehát mi köze Amerika Kapitányhoz?), és hogy még rosszabb legyen, még Rozsomák is...  
Igen, gondolom.  
Küklopsz pedig jelenleg a napsugárzást tárolja magában, azt alakítja át extradimenzionális energiarészecskékké és lövi ki.

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #3695 Dátum: 2007. Február 28., 14:05:16 »
Várjál, hadd tippeljek, a TOHotMU van előtted.

Rosszabb: "Wolverine Saga"   És ha gondolod, szívesen elismerem, hogy igazatok van, egészen a következő retconig  Egyébként Küklopsz szemeivel most éppen hogy állunk? A legutóbbi verzió szerint fénysugarakat konvertálnak energiává, vagy miniatűr portálok egy másik dimenzióba, ahonnan a sugarak érkeznek?

Nem elérhető pepo05

• Predátor
« Válasz #3694 Dátum: 2007. Február 28., 13:50:55 »
Akkor valaki szólhatna már nekik. Biztos feltűnt házon belül is már.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3693 Dátum: 2007. Február 28., 11:03:48 »
Várjál, hadd tippeljek, a TOHotMU van előtted. Abban írták el pont, és folyton újra meg újra megjelentetik rosszul a leírásában. A történet szerint nem létezett adamantium a vh. idején, utána találták fel. Amit a leírásban adamatiumnak írnak, az eredeti történetben titán volt. Az adamatiumot akkor sikerült előállítani, mikor megpróbálták a hidegháborúban reprodukálni Kapi páncélját, ám az ötvözetben nem használtak vibrániumot.
Egyébként az egész dolgot a CapAm #300 környékén tisztázták, de a kézikönyv miatt sok író a rossz infót tette bele a történeteibe.

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #3692 Dátum: 2007. Február 27., 22:06:26 »
Sose volt benne. Az adamatiumot a II. vh. után találták fel. Steve a pajzsát pedig még magától Roosevelttől kapta. A pajzs egy vibránium-acél-titán ötvözet.

Nem is igaz. Mármint az adamantium már megvolt a 40-es évek elején, és Mylon McLain adagolta hozzá a vibrániumot, amiből királyos pajzsot öntöttek. Itt van előttem fehéren feketén, és persze nem magyar forrásból (nem is láttam soha a Marvel Extra 2-t), hanem echte oridzsinále inglis Marvel :-) Persze a retcon az retcon; egy retcon előtt minden korábbi érv és forrás porba hull!

Nem elérhető Farek

• Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3691 Dátum: 2007. Február 27., 20:32:56 »
Idézetet írta: Inner Circle
Mikor is vették ki belőle?
Ne aggódj, érthető a zavarod, a magyar leírásban is így jelent meg a Marvel Extra 2-ben, meg igazából ez egy retcon. De a lényeg, hogy nincs benne adamantium.

A vibrániumot pedig Wakanda mellett az Antarktiszon is kinyerik. A wakandai a rezgéselnyelő (ez van Kapi pajzsában), az antartktiszi pedig az anti-fém, ami minden fémet elpusztít.
« Utoljára szerkesztve: 2007. Február 27., 20:34:34 írta Farek »
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"