Szerző Téma: *Marvel és DC SPOILER-sörözö*  (Megtekintve 1395576 alkalommal)

0 Felhasználó és 30 vendég van a témában

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
  • Nem: Férfi
Re:*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
« Válasz #3180 Dátum: 2006. December 22., 09:52:32 »
Nagyon jó kis összefoglaló volt Inner Circle, köszi szépen  . Még talán sokkal jobb is volt, mint maga a képregény. Mert ahogy átnéztem, sokkal rövidebbnek tűnt, és sokkal kevésbé magyarázta el, mint te.
De azt bírtam a legjobban, hogy a whisky-s üvegre az volt írva: Bonnie Walker.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Inner Circle

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #3179 Dátum: 2006. December 22., 09:24:58 »
Vasember #14
Előzmény: Tony régi barátját, Happy Hogan-t megtámadja a Mesterkém, és olyan brutálisan megveri, hogy kómába esik - épp amikor a feleségével a házassági évfordulójukat ünnepelnék.
Ma: valaki kettesben akar maradni Tony-val. De Tony sosincs egyedül. A Stark-toronyban megbeszélést folytat más regisztrációpárti hősökkel. Az ismeretlen elemzi Tony döntéseit és reakcióit. Kisül, hogy Amerika Kapitány szövetsége kidolgozott egy kommunikációs rendszert, amit még Reed sem tud feltörni, mert második világháborús német technikára épül, digitális eszközök nélkül. Sugározni a regesek is tudnának rajta, hogy megzavarják AK-ékat, de ezt Tony megtiltja, hogy AK-ék meg ne tudják, hogy ők már tudnak a frekvenciáról.
Tony továbbmegy, egy reges kiképzőbázisra, aztán egy bűnöző-börtönbe, végül a kórházba Happy-hez - mindvégig kísérve az ismeretlen gondolataitól. "Tony sosincs egyedül." Happy kómában van és alig-alig reagál a külvilágra, de Tony megnyugtatja Pep-et, Hogan feleségét, hogy Hogan jól van; Tony az Extremis óta észleli és irányítani is tudja a digitális rendszereket, így érzékeli Happy létfenntartó rendszerét is. Pep felidézi, hogy egyszer együtt találkoztak egy bokszolóval, aki súlyos agykárosodást szenvedett, olyannyira hogy szellemileg teljesen leépült egy nagy lakomán a volt menedzserének kellett megetetnie, és hogy Hogan soha nem akart erre a sorsra jutni.
Egymásra néznek Tony-val, és Vasember rájön, mit akar tőle az asszony: az Extremis erejével kapcsolja ki a létfenntartó rendszert. Senki sem fogja megtudni. Még Pep se tudná - biztosan... Tony azonban tudná. Irtózik a gyilkosságtól és visszautasítja, mire az asszony lecsap tíz dollárt az ebéd költségére, és faképnél hagyja.
Tony sosincs egyedül. Tony mindig egyedül van.
Stark benyit egy este is nyitva tartó elektronikai boltba, és az ott kapható alkatrészekből könnyedén, az autójára támaszkodva összerak egy adó-vevőkészüléket, amivel csatlakozik AK-ék rendszerére. Találkozót kér Steve-től egy stadionban.
AK ellenséges, mikor megjelenik, és Stark-nak titulálja Tony-t. Tony csak azt akarja tudni, hogy az antireg tábornak volt-e köze Hoganhez? AK tiltakozik és Tony szemébe vágja, hogy ha az ő táborából bárki ilyet tenne, akkor ő maga adná át őket Tony-nak.
És a Megtorló? - kérdezi Tony, és AK nem tud válaszolni. Ebben a pillanatban felgyulladnak a stadion fényei és antireges hősök ugranak elő. Tony az Extremist használva már magához is vonzza páncélját. AK ugyanannyira megdöbbent, mint Stark, de egy anyagtalanná váló erejű lány gyorsan lerántja a földbe, hiába tiltakozik. A többiek Vasemberre vetik magukat, aki azonban könnyedén legyőzi őket. Pókember lesújt rá, de Vasember félreugrik! Utána hálót lő rá, de Vasember elhajol. Aztán jelez a pókösztön, Peter hátrafordul... de senki nincs ott, és Vasember máris hatalmas ütést mér rá. Kiderül, hogy a Vasember-féle Pókpáncélból Stark elég adatot nyert ki ahhoz, hogy elemezze Peter pókösztönét, és most már pókösztönt épített a saját páncéljába, sőt, őt már nem jelzi Peter pókösztöne; hamis jelzéseket viszont tud küldeni! Máris "riasztja" Petert, aki "ösztönösen" hátrafordul, és Vasember könnyedén a padlóra küldi.
A legyőzött hősöknek még elmondja, hogy csalódott Peterben, és mindegyiküket letartóztathatná, de miután megígérte AK-nak - akit most már ő is Rogersnek hív, nem Steve-nek - hogy mindenki szabadon távozhat, így is lesz. Rogers tudja meg, hogy bármit is gondol Starkról, ő megtartja a szavát.
Tony, ismét civilben, otthon van. Mindig egyedül. Csüggedten áll és egy üveg whisky-t bámul. Tony sosincs egyedül: mindig ott van Vasember. Tony italt tölt magának. Négy cent gabonapálinka. Ennyi kell, hogy az antireg tábor fölénybe kerüljön a háborúban. Csak hagyni kell.
És Tony iszik.
Illetve inna, de a pohár kirepül a kezéből.
Susan Richards felfedi magát. "Ez nem segít, Tony." Stark-ot teszi felelőssé a háborúért és Reed-ért. Tony szerint Reed nagyfiú és tud magára vigyázni. Sue szerint viszont Reed bálványozza Tony-t és a kedvében akar járni. Tony kikéri magának, hogy ő irányítaná Reed-et!? Sue nem gondolt még arra, hogy Reed esetleg egyetért vele? Veszekednek és Sue pofon vágja Tony-t, azzal vádolva, hogy tönkretette a házasságukat! "Nem, Sue!" feleli Tony "Te tetted tönkre!" Reed és mindenki más is borzasztó állapotban van a háború óta. Mindenki megfizeti az árát...
"Mindenki, csak te nem! Te másokat küldesz magad helyett!" - vág közbe Sue. Ott volt a kórházban, látta hogy az a szegény asszony könyörög neki...
Tony őrjöngve, puszta kézzel vág bele egy ablaküvegbe! Majd elfordul, és csak annyit mond: "Kifelé.", miközben ömlik a vér a kezéből. Sue bocsánatot kér. Tony megérti. Csak menj már. Kérlek.
Tony a mosogatóba önti a whiskyt, majd egyedül ül a toronyházbeli szobája sarkában.
Miatyánk, ki vagy a mennyekben, kezdi lehajtott fejjel. Szenteltessék meg a Te neved. Reed Richards magányosan fekteti le aludni két kisgyermekét.
Jöjjön el a Te országod. Pókember éberen, harci ruhájában ül az ágya szélén, a maszkját bámulva. Legyen meg a Te akaratod...
Happy Hogan ágya mellett a gép sípolni kezd és a képernyőn ellaposodik a vonal.
Vége.

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #3178 Dátum: 2006. December 21., 23:15:30 »
Idézetet írta: Gabe
Iron-man #14 link
 (ez a rész ütni fog   , plíííz valaki, összefoglalót a népnek  )

Uhh... szerencsétlen Tony, egyre jobban együttérzek vele. Holnap írok majd összefoglalót.
(Ja és egyre jobban örülök, hogy véletlenül olvastam papíron az Extremis-t.)

Nem elérhető Abyss

• Garfield
  • **
« Válasz #3177 Dátum: 2006. December 21., 23:12:22 »
na egy kis friss csemege:

Ms Marvel 10: Várom Talgaby reakcióját....eléggé szemét csaj ez a Danvers...tesz egy olyat amitől nálam végleg elvágta magát

Civil war: war crimes: egész érdekes kis történet.....hogy ma már senki se szent

Fantactic four 541: aki jót akar nevetni az olvassa el...szterintem elég beteg egy rész:) Főszerepben a Lény, meg a francia szuperhős gárda:)

Sensationel 33: emlkéezős, visszatekintős, sokat dumálós....olyanoknak akik tudnak rendesen angolul

Friendly 15: nekem kicsit klasszikus pókember érzésem volt ettől a számtól:) egész jó...bár nem értem hogy lehet hogy a Keselyű, még mindig meg tudja lepni pókit...ha ezerszer nem verte el akkor egyszer sem

Thunderbolts 109: the beginning of a new era:) olyan kezdet szaga van a cuccnak nem is véletlenül:)

egyenlőre ennyit:)

ja és valahol volt nekem is egy beszámolóm...a CW 4-ről...itt a fórumon...de már a franc se tudja merre:) mjd megkeresem:)

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3176 Dátum: 2006. December 21., 22:35:42 »
Nincs mit  

Frissülés!
Black Panther #22 link
Iron-man #14 link
 (ez a rész ütni fog   , plíííz valaki, összefoglalót a népnek  )

Javítás!
Civil War - Frontline #7 link

(ebből a fél képregény hiányzott   , de most már stimmel   )

Ezúton is szeretném megköszönni talgabynak a segítséget   .

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
    • http://
« Válasz #3175 Dátum: 2006. December 21., 17:49:08 »
Ez nagyon oszt.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető pubbancs

• Mulder ügynök
  • *
« Válasz #3174 Dátum: 2006. December 21., 13:29:23 »
THNX Gabe !
[img]http://halozsak.tlof.hu/images/cw-banner-21.jpg" border="0" alt="IPB Image" /]

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #3173 Dátum: 2006. December 21., 12:55:49 »
Idézetet írta: Bundy2020
The Ultimate Showdown of Ultimate Destiny

BAZZZZZZZZZZZZZZZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEG!!!!

Nem elérhető exactlee

• Megtorló
« Válasz #3172 Dátum: 2006. December 20., 22:08:04 »
szerintem annyira lesz komoly a cw vége, mint az általam idézett dalbólkészült flashanimáció.

Nem elérhető Blasius

• Mulder ügynök
  • *
« Válasz #3171 Dátum: 2006. December 20., 19:40:47 »
Hát ez nagyon nagy   Chuck Norris rulez!  
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 20., 19:55:10 írta Blasius »
[img]http://halozsak.tlof.hu/images/cw-banner-36.jpg" border="0" alt="IPB Image" /]

Nem elérhető Bundy2020

• Asterix
  • **
« Válasz #3170 Dátum: 2006. December 20., 18:19:12 »
Idézetet írta: beigli69
exactlee: Ez miből van ???
The Ultimate Showdown of Ultimate Destiny
[img]http://sepi.extra.hu/banner/wwh-banner-17.jpg" border="0" alt="[LightningWorld] Image" /]

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3169 Dátum: 2006. December 20., 16:14:20 »
Idézetet írta: pubbancs
Nos...Az a baj h az előzmények és az idővonal kicsit kusza nekem. Szal lenne egy olyan kérdés itt, hogy mikor kirobbant a polgár háb. akkor a Bosszú Angyalai csapatként szünetelt? Kicsit szétszórva láttam a Kapot is meg Vast is.

ezt olvasd át.  Vigyázz, mert öléggé' hosszú.

(horjb: nem felejtettem el az összefoglalót ezer thx érte  , de amit küldtél annak beleszerkesztésére marhára lusta vagyok... Nincs kedved beletenni ebbe a doksiba, és azt elküldeni? Tudom, bunkóság, csak hátha...  )

Nem elérhető beigli69

• HálóZsák tag
  • Predátor
  • *
« Válasz #3168 Dátum: 2006. December 20., 16:05:14 »
exactlee: Ez miből van ???

Nem elérhető exactlee

• Megtorló
« Válasz #3167 Dátum: 2006. December 20., 13:26:51 »
This is the Ultimate Showdown
of Ultimate Destiny.
Good guys, bad guys, and explosions
as far as the eye can see.
And only one will survive.
I wonder who it will be.
This is the Ultimate Showdown
of Ultimate Destiny.

Nem elérhető pubbancs

• Mulder ügynök
  • *
« Válasz #3166 Dátum: 2006. December 20., 11:58:28 »
Nos...Az a baj h az előzmények és az idővonal kicsit kusza nekem. Szal lenne egy olyan kérdés itt, hogy mikor kirobbant a polgár háb. akkor a Bosszú Angyalai csapatként szünetelt? Kicsit szétszórva láttam a Kapot is meg Vast is.
[img]http://halozsak.tlof.hu/images/cw-banner-21.jpg" border="0" alt="IPB Image" /]

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #3165 Dátum: 2006. December 20., 09:54:01 »
Annyi az egész. 4 rész, nincs se folytatás, se spin-off, se 0. rész, semmi.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető beigli69

• HálóZsák tag
  • Predátor
  • *
« Válasz #3164 Dátum: 2006. December 20., 09:50:09 »
Nagyon OFF: (mivel nem nálatok hanem a KN-en jelent meg, de hátha tudja valaki a választ  )
Az Area 52 című 4 részes MIninek van folytatása, vagy ez csak 4 részes ? (az Image oldalán eltévedtem  ) előre is kösz !
OFF vége

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3163 Dátum: 2006. December 20., 09:32:37 »
Elolvastam én is és nem kötök bele.  Jó lett. És legalább az emberek egy kicsit beletekinthettek abba, milyen is Howard, a kacsa világa.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3162 Dátum: 2006. December 19., 21:04:00 »
Ejha...   Ez aztán szép munka, Inner Circle. Le a kalappal  . Köszi szépen.

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #3161 Dátum: 2006. December 19., 19:01:25 »
Oké, meggyőztetek. De előre szólok, hogy ezt csak gyorsan beírtam munkat után, és ha bárki javítgatni kezdi, hogy itt nem is azt mondják és amott meg nem is az a szó szerepel az eredetiben, akkor kollektíven üzenem, hogy "The answer to your first question is shaddup" © Deadpool

33.
Cleveland utcáin...
Howard: Figyu, Bev, előre szólok, a bürokráciával csak szívni lehet. Illogikus, idióta útvesztő az egész, és tutira meghülyül, aki egyszer belekerült...
Bev: A törvény az, hogy regisztrálnunk kell. Egyrészt nem akarunk semmi zűrt, másrészt hátha keresünk vele egy kis pénzt... ami most jól jönne.

Bev: Jaj, csitulj már el. Csak "regisztrálni" mész, nem a Kongresszus előtt tanúskodni. Mintha jogsit csináltatnál... csak belépsz az emberfölötti... vagyis emberalatti... izé... szóval embermelletti képességű, törvénytisztelő amerikai polgárok közé.
Bev: Hogy is kell mostanában hívni titeket?
Howard: Belépni?? Inkább BELElépni!
Howard: A "törvénytisztelő"-t meg inkább hagyjuk.

Howard: Nézd, Bev, nem akarok olyan klub tagja lenni, ami hajlandó fölvenni engem...
Bev: Howard, legalább jobb poénokat lopnál másoktól.
Howard: Manapság már lopni se lehet jobbat.
Howard: Megnyugtat, ha a kormányzatok és a házinénik tudomást se vesznek rólam.

Bev: A cikk szerint aki regisztrál és megfelel a teszteken, jó fizetést kap, és kiképzni a SHIELD.
Bev: A szuperhős ruci és cipők árát szerinted elszámolhatjuk költségnek?

SZÖVETSÉGI KORMÁNY SZÉKHÁZ
CLEVELAND

Bev: Te tudsz kaháptézni. Akkor biztos nem is kell kiképezni.
Bev: De hogy őszinte legyek, nekem le kéne adnom pár kilót.
Howard: Kölyök, mi csak ki akarunk maradni a balhéból, és pláne a dutyiból. Csak lennék már otthon és élhetném a boldog, mindenkitől elfeledett életem.

PARKOLNI TILOS
VÉSZHELYZETBEN IS
Higye el, bármit is talál ki, a bíró úgyse hiszi el

Bev: Ne nyavalyogj már... szerintem egész Ohio államban sincs több, mint nyolc ilyen szupererejű izéember. És az elmúlt években amúgyis megölted a legtöbbet, szóval...
Bev: Tíz perc alatt végzünk. Legfeljebb. Nem tarthat ez olyan sokáig.

34.
Howard Kacsa főszereplésével:
EMBERMELLETTI AMERIKAI POLGÁROK
Howard: Tudtam! Francba, nem hoztunk újságot!

Howard: Hé, haver, ez a sor vége?
Vad Bivaly: Hoppá! Király kacsaszerkód van, öcskös!
Howard: Köszi. A tied meg úgy néz ki, mintha teljes tíz percig melóztál volna vele.

Vad Bivaly: Á, feleannyi se vót az. Én vagyok a Vad Bivaly.
Vad Bivaly: A vörösök esküdt ellensége! Félek a vöröstől, és gyűlölöm azt!
Howard: Miért nem a hamburgert? Vagy legalább a torreádorokat... persze lehet a vöröset is...

Howard: Odanézz! Valami nagy és fényes!
Howard (suttog): Gyorsan dugd el a nyakkendőmet, Bev, mielőtt ez az eszelős kórbonctani statisztikát csinál belőlem!

35.
Később...
Howard: Tudod, miért kell sorba állnunk, ha hivatalos ügyünk van, Bev?
Howard: Mert ha egyszerre támadnánk, akkor legyőzhetnénk őket!
Howard: Van itt valakinek olyan szuperképessége, amitől gyorsabban halad a sor?
Bev: Oké, most én kérdezek.

Bev: Szerinted jól érzi magát? Hiszen a lámpát harapdálja...
Vad Bivaly: Arrrgh! A vörös lámpa kék tűzzel harcol!
Ügyintéző: KÖVETKEZŐT!

Howard: Oké. Feladom. Itt vagyok és döntöttem! Igaz hogy csak azért, mert túl gyáva és csóró vagyok ahhoz, hogy még elveim legyenek...
Ügyintéző: A jogosítványát kérem...

Howard: Mi? Azt meg minek?
Ügyintéző: Ez itt a gépjármű-osztály, uram.
GUMI GABI GURGULÁZZA: "Ugye nem akarod, hogy átguruljak rajtad?"

Howard: És nem az a szupererős regisztrációs sor?!? De az a pali ott előttem, annak szarvai voltak és farka!
Bev: És lámpákkal táplálkozik.
Ügyintéző: Erre most mit mondjak? Cleveland-ben vagyunk.

Ügyintéző: Ha nem akar gépjármű-ügyintézni, akkor kérem...
Ügyintéző: ...engedje...
Ügyintéző: ...a következőt.

Howard: Jó! Ha már elszenvedtem magam idáig... úgyis jogsi nélkül vezetek évek óta...
Ügyintéző: Hé, maga egy kacsa.

36.
Howard: Kész, lekéstük a regisztrációt. Most már kitaszítottak vagyunk... egyik napról a másikra élünk, és Vasember pribékjei mindig a sarkunkban lesznek.
Bev: Nem, nem... ez az az épület, csak egy másik ajtó... a sarkon túl lesz.

Howard: És erre mégis hogy a francba kellett volna rájönnünk, ebben az átkozott ajtó-labirintusban?
Bev: Biztos úgy gondolták, hogy a mutáns erőnk segítségével tudunk feliratokat olvasni.
SZUPERHŐS REGISZTRÁCIÓ ERRE

1: BALESETBEN ÁTVÁLTOZOTTAK
2: TECHNOLÓGIAI SZUPERKÉPESSÉGEK
3: IDEGEN LÉTFORMÁK
4: EGYÉB (figyeljük meg a sorban Dumbledore-t a Harry Potter-ből!  )
Howard: Na tessék! Kezdődik! Már saját magunkat kell osztályoznunk. Ti szőrtelen majmok, mást se tudtok, mint cimkéket ragasztani magatokra.

Bev: Csak nyugi... szóval a Kacsabolygó egy másik bolygó vagy egy másik dimenzió? Mindig elfelejtem... de így is, úgy is idegen vagy, ugye?...

Howard: Ugye csak viccelsz?
Howard: Egész életemben "egyéb" voltam, pofikám, és rohadtul büszke vagyok rá!

37.
Ügyintéző: Mindenki vegyen egy sorszámot, és aztán töltsék ki a 21-J nyomtatványon az ÖSSZES mezőt, kétszer, és a 25-B-n háromszor.
Howard: Ha lenne egy perce, kérdeznék valamit.

Később.
Howard: Szóval itt az áll, hogy "Felajánlja-e szerveit?", de ugye nem a legközelebbi vendéglőnek...?

Még később.
Howard: ...és itt a 25-B-n... azt írja, hogy "Teljesen töltse ki a mezőket", szóval akkor teljesen ki kell színezni, ugye? Egy "X" nem elég...?

Sokkal később...
Howard: Itt meg az áll, hogy írjak a vonal alá, de itt meg az, hogy ne a vonal alá, szóval akkor hogy is van ez?
Szakállas: Ez az én szupererőm... egy perc alatt szakállat tudok növeszteni. És a tied, cicababa?

Bev: Nincs szupererőm. Ővele vagyok.
Howard: Dehogy nincs neki. És tudja, mi az? Kacsává változtatja az embereket. Én vagyok az eleven példa. Mike Tyson vagyok, örvendek!

Howard: Hé, haver, regisztrálni arra kell!
Howard: Gyere vissza, vagy megzabál egy Őrrobot!

Ügyintéző: Negyvenkettő! A negyvenkettest kérem! (És ha valaki nem tudja, hogy a 42 miért különleges, azt tényleg megzabálja majd egy Őrrobot!  )

38.
Howard: Negyvenkettő! Azok mi vagyunk! A nevem Howard T. Kacsa, ő meg a társam, Bev... csapatban dolgozunk, szóval elválaszthatatlanok vagyunk. Mint a Kapitány és Bucky. Meg a bor és a kóla. Kés és a vaj...

Howard: Psszt! Kahápte-mester vagyok, de neki nincs szuperképessége. Leszámítva azt a trükköt amit ezzel a bojtos rucijával tud... na az szuper, de ahhoz nagyon be kell előtte rúgatni.

Bev: Ne is törődjön vele. Beverly Switzer vagyok, de hívjon csak Bev-nek...
Ügyintéző: Maga egy kacsa...
Howard: Maga meg egy közalkalmazott. De ne hagyjuk, hogy az előítéleteink befolyásolják a hivaatalos ügyrendet.

Ügyintéző: Hívom a főnökömet.
Ügyintéző: Maga az a kacsaember. Magát már nagyon jól ismerjük!

Főnök: Aha... már látom... szóval itt van.
Főnök: Mr Kacsaember... tudja, hogy mi ez?
Főnök: Ez itt a dossziénk magáról...

Bev: Hoppá.. úgy látom, már évek óta gyűjtik.
Főnök: Nem, csak hetek óta. Ezek csak a múlt hónapi irataink a Kacsaemberről.

39.
Főnök: Amióta csak a SHIELD Ohio Állami Szuperhumán Ügyekért Felelős Körzeti Igazgatója lettem négy évvel ezelőtt, minden áldott hónapban több mint háromszáz szemtanú tesz bejelentést a híres "Clevelandi Kacsaemberről".
Főnök: A Kacsaember taxit vezet... a Kacsaember obszcénül káromkodik a hotdogosnál... a Kacsaember táncosnőket kerget és graffitiket firkál a buszmegállóban... több tucat jelentés naponta, és mindet én kapom meg!

Főnök: És mindig ugyanazt monduk a szemtanúknak: hogy be voltak rúgva, vagy képzelődtek, és harminc nap múlva kidobjuk az egész dossziét... aztán kezdődik elölről.
Főnök: Úgyhogy egy évvel, négy hónappal és nyolc nappal ezelőtt az lett a hivatalos álláspontunk, hogy maga nem is létezik. Tudja, mennyi időt és munkát takarítunk ezzel meg?!

Howard: Akkor ezt kapd ki, haver!
Howard: Itt vagyok... és tollas a hátam... szokjál hozzá!
Főnök: Arra semmi szükség.
Főnök: Már hat hónapja tudom, hogy maga valóban létezik.

Howard: Micsoda?!?
Főnök: Ahogy mondom. Maga kis híján kivasalt a taxijával... és utána olyan ocsmányul viselkedett, hogy ott és akkor eldöntöttem hogy maga meg sem érdemli azt a helyet a világegyetemben, amit Isten magának adott, bárki is látja magát...
Főnök: ...engem is beleértve.
Főnök: Úgyhogy azóta is azt mondjuk a szemtanúknak, hogy részegek voltak, vagy hülyék.

Főnök: Ez a kormányzat hivatalos álláspontja!
Howard: Baromság! Nem fordíthatnak hátat a valóságnak, amikor az ütközik az álláspontjukkal! Attól hogy maguk elutasítanak engem, én még létezem, ugyanúgy mint bárki mást!

Főnök: Dehogy létezik ugyanúgy.
Főnök: Maga egy kacsa.

40.
Howard: Megölöm!
Howard: Három példányban!
Howard: Eresszenek!

SHIELD: Meg ne lássuk még egyszer!
Howard: Haaaa!

PARKOLNI TILOS
VÉSZHELYZETBEN IS
Higye el, bármit is talál ki, a bíró úgyse hiszi el
Bev: Jól vagy, Howard? Azt hittem, megüt a guta, olyan mérges voltál...
Howard: Mérges?!? Viccelsz?!? Ennél jobb dolog nem is történhetett volna!

Howard: Mostantól, amíg élek... nincs több parkolójegy... nincs több adó... vagy esküdtszéki kötelezettség. Még szavazni se tudnék, még ha akarnék se!
Howard: Ez jobb, mint egy karácsony Vegasban! Hivatalosan nem létezek többé!

Howard: Hé! Bivaly-pajti! A szuperhős regisztrációt keresed?
Vad Bivaly: A Vad Bivaly vagyok! Széttaposom, ha vöröset látok!
Howard: Akkor adok egy tippet, hallgass rám...

Howard: ...állj be a negyedik sorba...
VÉGE.
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 20., 09:52:54 írta Inner Circle »

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3160 Dátum: 2006. December 19., 18:10:36 »
Idézetet írta: talgaby
Howard a legjobb. Howard 4 President (jobb lenne, mint az aktuális...  ). Mai napig sajnálom, hogy nem volt olyan sikeres a MAX-os minije, hogy ongoing legyen belőle. Ő a Marvel egyik legeredetibb figurája, így is túlságosan keveset használják. Én annak is örültem volna, ha egy egész füzetet kap a CW-s szereplése.
Én anno csak a filmet láttam és arról nem vagyok valami jó véleménnyel. Aztán a képregényről is azt hallottam, hogy nem éppen a legjobb. De most már megingott bennem ez a kép.  

Ja én is csatlakozom:
..Írd meg azt a szövegkönyvet! Írd meg azt a szövegkönyvet! Írd meg azt a szövegkönyvet! Írd meg azt a szövegkönyvet! Írd meg azt a szövegkönyvet! Írd meg azt a szövegkönyvet! Írd meg azt a szövegkönyvet! Írd meg azt a szövegkönyvet!...  

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3159 Dátum: 2006. December 19., 16:12:54 »
Akkor ezt most beleegyezésnek vegyük, vagy indítsunk egy dupla ilyen erős noszogató-hadjáratot, kiegyészítve privát üzis hátbatámadó taktikákkal (a kommandósokat az e-mail-re csak később vetjük be...)

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #3158 Dátum: 2006. December 19., 16:05:40 »
Na jól van, húzzatok ti a sunyiba!!!

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #3157 Dátum: 2006. December 19., 15:10:39 »
Hát akkor majd a Marvel kitalálja, hogy hogyan zárja le úgy, hogy ne haggyon az emberben hiányézetet. Mert egyik felet sem lehet megsemmisíteni, de az nagyon hülyén nézne ki, ha csak úgy félbehagynák.  

+++

..Írd meg azt a szövegkönyvet! Írd meg azt a szövegkönyvet! Írd meg azt a szövegkönyvet! Írd meg azt a szövegkönyvet! Írd meg azt a szövegkönyvet! Írd meg azt a szövegkönyvet! Írd meg azt a szövegkönyvet! Írd meg azt a szövegkönyvet!...      

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3156 Dátum: 2006. December 19., 15:04:34 »
Rhodes jelenleg a O*N*E egyik vezető embere, a mutánsokra vigyáz, vagy egyéb nemzeti vészhelyzetekben segít be. Elég elfoglalt figura. A Mighty-ban egyébként tuti Stark van, szóval ez a teória is megdőlt.

És persze:  

...Írd meg azt a szövegkönyvet! Írd meg azt a szövegkönyvet! Írd meg azt a szövegkönyvet! Írd meg azt a szövegkönyvet! Írd meg azt a szövegkönyvet! Írd meg azt a szövegkönyvet! Írd meg azt a szövegkönyvet! Írd meg azt a szövegkönyvet!...    

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #3155 Dátum: 2006. December 19., 14:52:19 »
Idézet
Vas tuti nem hal meg. Legalábbis a megjelenések alapján. Szerepel vagy három sorozatban. AmKapnak is egy új történetszálat kezdenek a v5-jében. Tehát a parancsnok kinyírása elfelejtve.
Valahogy sejtettem, de az jó kérdés hogy a reges Avengers képregényt, hogy akarják népszerűvé tenni. Rhodes él még? Lehet, hogy ő lesz ezentúl a Vasember  

+++

...Írd meg azt a szövegkönyvet! Írd meg azt a szövegkönyvet! Írd meg azt a szövegkönyvet! Írd meg azt a szövegkönyvet! Írd meg azt a szövegkönyvet! Írd meg azt a szövegkönyvet! Írd meg azt a szövegkönyvet! Írd meg azt a szövegkönyvet!...    

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3154 Dátum: 2006. December 19., 14:48:20 »
Vas tuti nem hal meg. Legalábbis a megjelenések alapján. Szerepel vagy három sorozatban. AmKapnak is egy új történetszálat kezdenek a v5-jében. Tehát a parancsnok kinyírása elfelejtve.

Ó, és mielőtt elfelejtem:

...Írd meg azt a szövegkönyvet! Írd meg azt a  szövegkönyvet! Írd meg azt a szövegkönyvet! Írd meg azt a  szövegkönyvet! Írd meg azt a szövegkönyvet! Írd meg azt a  szövegkönyvet! Írd meg azt a szövegkönyvet! Írd meg azt a  szövegkönyvet! Írd meg azt a szövegkönyvet! Írd meg azt a  szövegkönyvet! Írd meg azt a szövegkönyvet! Írd meg azt a  szövegkönyvet! Írd meg azt a szövegkönyvet! Írd meg azt a  szövegkönyvet! Írd meg azt a szövegkönyvet! Írd meg azt a  szövegkönyvet!...    

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #3153 Dátum: 2006. December 19., 14:35:55 »
Idézetet írta: Gabe
NA jó, igazad van Punkológus, de milesz a következő év végi gigantikus dobásukkal? Egy elcseszett CW  lezárással ki lesz vevő a z erőteljes hypejukra?  Mert hogy mégegyszer ennek a generációnak már nem fognak abban az esetben beadni ilyesmit, az tuti.  Az az egy reményük van, ha valami újszerű és merész befejezést mernek írni. Abban az esetben akkár hosszú távon is  megmaradhat ez a lendület.
Hát az M Házat sem zárták le túl jól, a Polgárháború mégis sikeres (tudtommal). És már a közönség jó előre felspanolta magát Hulk visszajövetelére. Új szerű és merész befejezés? Hát... talán az lenne jó, ha megölnék az egyiket a 2 fürer közül 15 évre (ilyet nem merek már kérni, hogy örökre). Talán az jobb lenne, ha Vas halna meg. Egyrészt, mert belerángatták úgy ebbe a Polgárháborúba, hogy a Marvel csak önmaga blamálása útján tudná kimagyarázni. Elmeirányítás, hasonmás, ilyenek, amit szerintem senki gyomra se venne be szívesen, hisz egy kisebb ügy tisztázásaként ez tök oké, de ha ez a CW befejezése lenne, akkor az a totális ballépés. Másrészt azt tudjuk, hogy az Angyalok két csapatra fognak szakadni valószínüleg a mostani felállás alapján. Tehát a Polgárháborús helyzet konzerválódik, de nem élezősik tovább, sőt valamelyest csillapodni fog. De a jelenlegi regisztrációs tábort is sikeresen lejáratták színte mindenki szemében, ergo az Avengers képregényük nem számíthat túlzott sikerre. De ha Vas meghal -és a Marvel okosan csinálja- akkor az antiregesek iránti szinpátia csökkeni fog és a regesek igazolást találhatnának eddigi cselekedeteikre.
Vagy csak hülyeségeket hordok itt össze...
Idézet
És a Lény kilépett az F4-ből, Magneto összehaverkodott az X-ekkel, Kolosszus félrek.rt Zsajival, Hulknak eltört a lába.
És kiderült, senki sem hiszi el, hogy AmKap halandó lenne

++++

« Utoljára szerkesztve: 2006. December 19., 14:37:21 írta Punkológus »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3152 Dátum: 2006. December 19., 14:34:18 »
Írd meg azt a szövegkönyvet! Írd meg azt a szövegkönyvet! Írd meg azt a szövegkönyvet! Írd meg azt a szövegkönyvet! Írd meg azt a szövegkönyvet! Írd meg azt a szövegkönyvet! Írd meg azt a szövegkönyvet! Írd meg azt a szövegkönyvet!  

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #3151 Dátum: 2006. December 19., 14:19:32 »
Idézetet írta: Sepi
Még nem olvastam el, annyira nem vagyok perfekt angolból. De igencsak meglepődtem, hogy mit keres egy CW kiadványban.

Az annyira jó, hogy ha egy kicsit b.szogattok, akkor ahhoz még hevenyészett magyar "szövegkönyvet" is hajlandó vagyok írni, mint a Cable - Deadpool-hoz :-)