Szerző Téma: *Marvel és DC SPOILER-sörözö*  (Megtekintve 1395667 alkalommal)

0 Felhasználó és 39 vendég van a témában

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Re:*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
« Válasz #3150 Dátum: 2006. December 19., 13:55:29 »
Howard a legjobb. Howard 4 President (jobb lenne, mint az aktuális...  ). Mai napig sajnálom, hogy nem volt olyan sikeres a MAX-os minije, hogy ongoing legyen belőle. Ő a Marvel egyik legeredetibb figurája, így is túlságosan keveset használják. Én annak is örültem volna, ha egy egész füzetet kap a CW-s szereplése.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
  • Nem: Férfi
« Válasz #3149 Dátum: 2006. December 19., 11:38:49 »
Idézetet írta: Inner Circle
Ne viccelj, a Howardos rész K.RVA JÓ!!!
Még nem olvastam el, annyira nem vagyok perfekt angolból. De igencsak meglepődtem, hogy mit keres egy CW kiadványban.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Inner Circle

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #3148 Dátum: 2006. December 19., 11:26:42 »
Idézetet írta: Sepi
Elkezdtem nézegetni a CW könyveket, és mit látok  ? : Howard a kacsa mit keres a Civil War - Choosing Sides #01 képregényben  ? Már megint elő kellett venni ezt a béna karaktert? Nem tud tőle megszabadulni a Marvel?  
Hmm... Vagy lehet, hogy ő áll az egész CW mögött?

Ne viccelj, a Howardos rész K.RVA JÓ!!!

Régebben a Titkos Háború is egy ilyen dobás volt, hiszen utánna rengeteg kiadásban utaltak rá, és vannak olyan következményei, amelyek a mai napig hatással vannak bizonyos szereplők életére (pl. Pókembernek Venom).

És a Lény kilépett az F4-ből, Magneto összehaverkodott az X-ekkel, Kolosszus félrek.rt Zsajival, Hulknak eltört a lába. Talán az Angyalokat érte a legkisebb változás (noha Rhodes ott tanult bele a Vasemberségbe). Addig is egy nagyképű, arrogáns balf.sz volt az emblematikus figurájuk, meg azután is  Néha már arra gondolok, hogy U.S. Agent-et szándékosan Amerika Kapitány karikatúrájaként alkották meg: "Így látja őt a világ többi része!" :-)

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3147 Dátum: 2006. December 19., 11:12:44 »
Elkezdtem nézegetni a CW könyveket, és mit látok  ? : Howard a kacsa mit keres a Civil War - Choosing Sides #01 képregényben  ? Már megint elő kellett venni ezt a béna karaktert? Nem tud tőle megszabadulni a Marvel?  
Hmm... Vagy lehet, hogy ő áll az egész CW mögött?
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 19., 11:13:21 írta Sepi »

Nem elérhető Abyss

• Garfield
  • **
« Válasz #3146 Dátum: 2006. December 19., 02:06:17 »
Remélem most szerdán /nálunk péntek felé/ egy kicsit felfrissül a CW....vagy befejeződik...vagy mittomén...már túl bonyolult nekem az egész....nem az a baj, hogy van valaki a háttérben, hanem hogy most már 32 ember áll a háttérben, és persze mindig kiderül, hogy őket is csak irányították...

Nem elérhető Blasius

• Mulder ügynök
  • *
« Válasz #3145 Dátum: 2006. December 18., 19:08:33 »
Én a Frontline #7-re gondoltam ami az oldalon az október mappába van felrakva, és 33 oldalból csak 25 van fenn.
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 18., 20:03:43 írta Blasius »
[img]http://halozsak.tlof.hu/images/cw-banner-36.jpg" border="0" alt="IPB Image" /]

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3144 Dátum: 2006. December 18., 18:52:53 »
Októberi... vmelyik Frontline csak C2C-scanben jelent meg, abban benne van az összes rohadt reklám is... és abban volt rendesen. Lehet, hogy azért volt olyan rövid. Mindjárt megszámolom, hány hasznos oldal volt benne...

+++

Hmm, borítóvaé együtt 33 oldal, reklámok nélkül. Szerintem egyszerűbb lesz, ha felrakom Gabe-nek az egészet újra , reklámok nélkül, így minden félreértés elkerülhető lesz.
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 18., 18:57:12 írta talgaby »
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Blasius

• Mulder ügynök
  • *
« Válasz #3143 Dátum: 2006. December 18., 18:47:24 »
Idézet
Addig lehet jönni még a bug-okkal.
Az októberi frontline-ban hogyhogy csak 25 kép van? (Bár ez legyen a legnagyobb bajom, én tudok angolul úgyhogy én is leborulok a munkátok előtt   )
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 18., 18:47:48 írta Blasius »
[img]http://halozsak.tlof.hu/images/cw-banner-36.jpg" border="0" alt="IPB Image" /]

Nem elérhető papper

• Garfield
  • **
« Válasz #3142 Dátum: 2006. December 18., 18:34:45 »
No meg új F4-ről is beszélnek. A Marvel közzétett egy képet, amin Lény, Fáklya, Fekte Párduc és Vihar látható. Is this the new Fantastic Four? A Planet Hulk alatt meg ráadásul eltünik Hulk emberi énje , így kissé brutality lesz .

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3141 Dátum: 2006. December 18., 17:34:58 »
Idézetet írta: Punkológus
Hát a kérdés az, hogy mit értesz normális befejezés alatt. Mert ha azt, hogy ez volt a Marvel ez évi nagy dobása és ezután minden visszaáll a régi kerékvágásba, akkor igazad van. De ennek a történetnek tulajdonképpen az a célja, hogy felboritsa a 40 éve nagyjából meglévő viszonyokat és új szituációkat teremtsen, illetve új történetek táptalaját képezze.
Végül is igaz amit mondasz. Régebben a Titkos Háború is egy ilyen dobás volt, hiszen utánna rengeteg kiadásban utaltak rá, és vannak olyan következményei, amelyek a mai napig hatással vannak bizonyos szereplők életére (pl. Pókembernek Venom).

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3140 Dátum: 2006. December 18., 17:33:22 »
Oké, akkor talgaby is kap elérést ahoz az ftp-hez. Őt úgyis jobban érdekli, meg át is látja ezt a CW-s dolgot. Nekem már elment tőlle a kedvem. (minek kelett nyújtani egyet augusztusban  , nagyon pénzéhes húzás volt, az ilyesmit meg nem szeretem.).

NA jó, igazad van Punkológus, de milesz a következő év végi gigantikus dobásukkal? Egy elcseszett CW  lezárással ki lesz vevő a z erőteljes hypejukra?  Mert hogy mégegyszer ennek a generációnak már nem fognak abban az esetben beadni ilyesmit, az tuti.  Az az egy reményük van, ha valami újszerű és merész befejezést mernek írni. Abban az esetben akkár hosszú távon is  megmaradhat ez a lendület.

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
    • http://
« Válasz #3139 Dátum: 2006. December 18., 17:25:51 »
Idézet
Márpedig arra már most mérget mernék vetni, hogy ennek a sztorinak nem lehet normális befejezést írni.
Hát a kérdés az, hogy mit értesz normális befejezés alatt. Mert ha azt, hogy ez volt a Marvel ez évi nagy dobása és ezután minden visszaáll a régi kerékvágásba, akkor igazad van. De ennek a történetnek tulajdonképpen az a célja, hogy felboritsa a 40 éve nagyjából meglévő viszonyokat és új szituációkat teremtsen, illetve új történetek táptalaját képezze. Már ilyen volt valamilyen színten a HoM is, de mérget veszek rá, hogy a Nemzetközi Hulk Hirig is jócskán fog változásokat hozni és nem csak arról fog szólni, hogy Hulk az első 3 hónapba szépen mindenkit fejbecsapdos, a következő háromban meg őt csapdossák fejbe.
Idézet
De arra is kiváncsi leszek, hogy azt kiadják-e, hogy mi történt Hulkkal azon a másik bolygón?
Folyamatosan adják ki májustól mostanáig a Hulk saját sorozatában Planet Hulk alcímmel.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3138 Dátum: 2006. December 18., 17:25:26 »
Idézetet írta: Gabe
Aha. És miért nem szólt eddig senki?
Én úgy emlékszem, hogy talgaby már régebben említette ebben a topikban.

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3137 Dátum: 2006. December 18., 17:19:52 »
Aha. És miért nem szólt eddig senki?  Na jó, holnapután ha minden igaz, szabadnapos leszek, akkor átfésülöm a dolgokat. Addig lehet jönni még a bug-okkal.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3136 Dátum: 2006. December 18., 17:14:56 »
Gabe, egy picit félreértetted: A Kiszolgálóban az árilisi ASM #531-nél csak linkek vannak fenn, kép nem tartozik egyikhez sem.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3135 Dátum: 2006. December 18., 17:14:07 »
Idézetet írta: Gabe
Ha lecsurdogál hozzám, akkor azonnal elérhetővé teszem nektek is.
Aha. Köszi szépen.  
Idézetet írta: Punkológus
Hulk mint az idegen sereg hadvezére. Itt ülök a gép elött és vigyorgok, hogy mekkora verést fognak egyesek kapni a Marvel-nél
Ez tényleg érdekesnek igérkezik. De arra is kiváncsi leszek, hogy azt kiadják-e, hogy mi történt Hulkkal azon a másik bolygón?

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #3134 Dátum: 2006. December 18., 17:13:29 »
A szkennelés üteme nem azonos a kinti megjelenési dátummal. Van, hogy heteket csúsznak bizonyos címek. Ha lecsurdogál hozzám, akkor azonnal elérhetővé teszem nektek is.

Idézet
Itt ülök a gép elött és vigyorgok, hogy mekkora verést fognak egyesek kapni a Marvel-nél

Ha gáz lesz a CW befejezése és néhány címnek megcsappan a példányszáma, akkor a szerkesztőséget is seggbe fogják rúgni.
Márpedig arra már most mérget mernék vetni, hogy ennek a sztorinak nem lehet normális befejezést írni.

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #3133 Dátum: 2006. December 18., 17:07:07 »
Idézetet írta: papper
Vége lesz a CW-nek, aztán jön a Hulk. Ja és állítólag nem egyedül. Pár havert szerzett odaát, akik olyan erősek , mint jómaga. Nagy SMASH lesz:)
Na ezt még nem hallotam, ez egyre jobbnak igérkezik: Hulk mint az idegen sereg hadvezére. Itt ülök a gép elött és vigyorgok, hogy mekkora verést fognak egyesek kapni a Marvel-nél

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3132 Dátum: 2006. December 18., 17:06:01 »
Most néztem a Polgár Háborús oldalt és az Amazing Spider-Man 531-es száma mikor lesz elérhető? Vagy azt direkt nem raktátok fel.

Nem elérhető papper

• Garfield
  • **
« Válasz #3131 Dátum: 2006. December 18., 16:56:45 »
Vége lesz a CW-nek, aztán jön a Hulk. Ja és állítólag nem egyedül. Pár havert szerzett odaát, akik olyan erősek , mint jómaga. Nagy SMASH lesz:)

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
« Válasz #3130 Dátum: 2006. December 18., 16:33:06 »
Azért az Illuminati fogja kapni majd az ívet a jó öreg zöldkikétől.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #3129 Dátum: 2006. December 18., 16:23:08 »
Hát a Cw nem ér véget már Februárban? Szerintem nem Hulkkal fogják befejezni. Én is szívesebben látnám Hulk tombolását a Polgárháborútól függetlenül, most hogy az Avengers-t ketté szedik majd.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3128 Dátum: 2006. December 18., 15:50:15 »
Akkor ezzel lesz vége a CW-nek. Hulk eljön, mindkét oldalt jól elveri  , azután már semmit sem kell elmagyarázni.

Nem elérhető pepo05

• Predátor
« Válasz #3127 Dátum: 2006. December 18., 15:43:43 »
Ha fáti meleg, az a baj
ha Féti hetero, az a baj
ha nincs Hulk a CW-ben, az a baj
ha visszajön Hulk,az a baj...
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető papper

• Garfield
  • **
« Válasz #3126 Dátum: 2006. December 18., 13:36:21 »
Májusban jön a World War Hulk...visszatér a nagy zöldike és kissé dühösen. Lesz baj

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3125 Dátum: 2006. December 18., 11:06:26 »
Újabban én már semmin nem lepődök meg a Marvel Univerzummal kapcsolatban. Ha képesek voltak meleget csinálni Kolosszusból (bár az ulti cím), akkor már csak idő kérdése, hogy mikor fogják átírni a szereplők jellegét.

Nem elérhető Inner Circle

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #3124 Dátum: 2006. December 18., 11:00:51 »
És ha nem is Ororo-ra hajtott?   Lehet, hogy T'Challa tetszett meg neki

És gondolod, hogy az F4 ellen is azért fenekedik, mert valójában Reed feneke tölti be a gondolatait? A suliban visszautasította a közeledését ("Mit ölelgetsz, Victor, buzi-e vagy???") és azóta bosszút akar állni  lehet hogy otthon levendulaszínű, szoknyás páncélban pózol a tükör előtt?

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3123 Dátum: 2006. December 18., 09:37:03 »
Idézetet írta: pepo05
Fátum csak be akar csajozni.
És ha nem is Ororo-ra hajtott?   Lehet, hogy T'Challa tetszett meg neki  . Mostanában úgy is reformálják a karaktereket a Marvelnél.

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
« Válasz #3122 Dátum: 2006. December 17., 18:36:30 »
Vagy rozsdamarózza.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető pepo05

• Predátor
« Válasz #3121 Dátum: 2006. December 17., 16:38:19 »
Egy frászt...van egy tuti regenerátor a páncáljában.
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"