Egyébként mivel próbálják meg visszahozni Hulkot? Talán csak az F4-nek van rá járműve nem? Reednek meg nem ment el az esze.
Azért pár jómadár simán vissza tudná hozzni Hulkot. Pl. Én megbeszélném Fátummal, hogy emberbaráti szeretetből hozza vissza a zöld srácot a Földre, az meg megfingatja Reed-et, meg Tony-t. Szerintem nem kéne sokat győzködni, hisz még a kedvenc szinük is ugyanaz
az más kérdés, hogy a Megtorlót vajon mennyire verik el a saját címében... de ugyanakkor Amerika ikonja püföli, akit meg nem intézhet le mégse egy maffiatagokat tömeggyilkoló emberke...
Hát itt az a gond, hogy Ennis írja, nála meg nem lehet igazán tudni, hogy kit fog győztesnek kihozni, lásd Frank vs. Póki, DD, Rozsi meccset Bár a CW-re való tekintettel kölcsönösen kiosztanak egymásnak pár pofont, aztán mindenki megy amerre lát.
Vagy Ben. Csak ő meg kiszállt (igaz negatív a mérlegje Hulk ellen, de kis esélye volna)
Hát én Hulk-ra fogadnék egy ilyen harcban. Amikor Hulk szürke volt, akkor le is osztotta szegény Ben-t egy kocsmában, hogy komplexusai vannak (mármint Bennek), mert soha nem tudja legyőzni őt (mármint Hulkot).
A repülő szuperhős/bűnöző esete Hulkkal.
Na ebbe a hibába esnek bele oly sokan, mikor szembe kerülnek Hulkal. Hogy azt gondolják: oké, oké, egy izomkolosszus, de hát agya az nincs neki. Röpködök körülötte, aztán nem tud mit csinálni. Aztán mindenki piszok mód elcsodálkozik azon, hogy Hulk baromi nagy tereptárgyakkal egyszerüen lehajítja a térképröl. Mert általában ez szokott történni... Nem sok mindenki tudja lereagálni, hogy egy komplet 2 és fél szobás panellakást csapnak a fejéhez. A másik az, hogy holt hülye ez a Hulk. Ahogy eddig elnéztem, ha harcról van szó, akkor hulk nagyon gyorsan feltalálja magát, kissé lassú agyu, de épp annyira szerintem, hogy ettöl mindenki elbízza magát.
Egyébként mit akart eredetileg Hulk? Szóval Banner mászkál és egyszercsak jön az átalakulás, Hulkként elugrál a naplementébe. Majd ráküldenek egy komplet sereget, akit lenyel keresztbe, majd dühös lesz a kis nyamvadt emberekre, akik mindig bántják Hulkot és nekiindul zúzni eggyett. De ha a Hulkot egyszerüen békén hagynák, akkor mi lenne??? Mi a büdös francokat akar egyébként Hulk???