Szerző Téma: *Marvel és DC SPOILER-sörözö*  (Megtekintve 1403792 alkalommal)

0 Felhasználó és 10 vendég van a témában

Nem elérhető manchiman

• R2-D2
  • *
    • http://
Re:*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
« Válasz #2700 Dátum: 2006. November 03., 01:22:08 »
Sziasztok!

Nem tudom tegnap este óta hányszor léptem fel, hogy fent van-e a beígért
" meglepetés " !
Szerintem rengeteg embernek okoztatok csalódást ezzel az elhatározással!
Lehet, hogy nem kaptok elegendő elismerést a fórumon, de szerintem a 900
regisztrált felhasználó azért sugall valami tiszteletet a munkátok iránt!

A lényeg, hogy azokat sajnálom a legjobban, akik miattatok kezdtek bele a munkába ...
pl.: freakDave, mahdi, tomgrey  

Üdv

Nem elérhető pepo05

• Predátor
« Válasz #2699 Dátum: 2006. November 03., 00:42:34 »
Idézet
z úgyis nyilvánvaló mindenki számára hogy nagy dolgot vittetek véghez, és vért izzadtatok egy-egy alkalommal, hogy időre beessen az aktuális frissítés. Szóval nem feltétlen szükséges hisztizni, ha kicsit nem figyelünk oda, mi azért ugyanúgy tisztelünk titeket és a munkátokat!
Hmmm...szerintem nem egy ember volt, aki még arra sem méltatta ezt a munkát, hogy beköszönjön, hogy köszi...
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető mahdi

• Sólyomszem
  • *
« Válasz #2698 Dátum: 2006. November 03., 00:16:40 »
Jah, tényleg érthető a dolog bizonyos szempontból, de én még azt se mondanám hogy kevés visszajelzést kaptatok. Egenis sok ember életét boldogítottátok az oldallal napról-napra, hétről-hétre, és most sokaknak nincs hova fordulni. Mint például nekem.... Nem vagyok túlságosan oda a szuperhős képregényekért, és végre volt ( remélem nem csak volt   ) egy oldal, ahol rengeteg csemegét talállhattam. ( horrorképregények, komoly képregények stb...) Ilyen kevés van manapság, főleg a magyar oldalak közt, és szerintem érdemes megtartani ezt a monopóliumot magatoknak, és persze nekünk rajongóknak. Remélem csak szivattok minket, és nemsokára berobbantok valami extra nagy dologgal, mert különben nincs értelme húzni a sok képregényfüggő agyát. Veletek vagyunk, de ahhoz hogy ezt érezzétek ne keljen most ódákat zengeni a csodás munkásságotokról, az úgyis nyilvánvaló mindenki számára hogy nagy dolgot vittetek véghez, és vért izzadtatok egy-egy alkalommal, hogy időre beessen az aktuális frissítés. Szóval nem feltétlen szükséges hisztizni, ha kicsit nem figyelünk oda, mi azért ugyanúgy tisztelünk titeket és a munkátokat! Tessék kérem visszatérni, mer' nagyon-nagyon várja mindenki!
Amint azt dave is írta lentebb, elkezdtünk mi is honosítani, szerettünk volna hozzájárulni az oldalhoz, de azt kelett látnunk hogy itt abszolut csőd helyzet van. Nah, jólvan, lehiggadok  ....Fel a fejjel gyerekek!  

MÁS: de jó!!! Pont elértem a Szalon szintet!    legszívesebben innen nem mennék tovább!  
« Utoljára szerkesztve: 2006. November 03., 00:21:06 írta mahdi »

Nem elérhető pepo05

• Predátor
« Válasz #2697 Dátum: 2006. November 03., 00:15:43 »
Ez tényleg valami járvány? Ezt a szívást...de komolyan!  
De a legszarabb az egészben, hogy teljesen megértelek titeket...
Saját örömükre csinálják? Tudod te mennyit szarakodnak egy képregénnyel? Sok munka van benne ám. Szerintem a tagok nagy részének sokkal egyszerűbb lenne magának elolvasni. Nemhogy még fordítás plus beírás...
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető freakdavE

• a csodálatos Zacskóember
  • Venom
  • Nem: Férfi
« Válasz #2696 Dátum: 2006. November 02., 23:12:30 »
Én most beülök ide a sörözőbe és bánatomban magamba döntök pár korsó pixel-sört.       Miiiiiiiiééééééérrrrrrrt?   Miért hagytatok el?!  Csak, hogy tudjátok miattatok, illetve a ti hatásotokra kezdtünk el mahdi-val honosítani pont most! Annyira tetszik amit csináltok, erre kiszálltok?!
Persze a ti szemszögetekből biztosan nem érte meg a sok fáradságot a dolog, mert tényleg viszonylag kevesen jeleztek vissza, de nem úgy volt, hogy a saját örömötökre csináljátok? Ha meg tetszik is pár embernek, akkor meg annál jobb.
Persze akkor függesztitek fel, vagy hagyjátok adda az egészet amikor csak akarjátok.     De csalódtam bennetek.
Mondjuk azért mi csak elkezdünk honosítani.
És most igyunk a HálóZsák-ra!
« Utoljára szerkesztve: 2006. November 02., 23:31:05 írta freakdavE »
"Túl bizarr, hogy éljen, túl ritka, hogy meghaljon."

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
« Válasz #2695 Dátum: 2006. November 02., 14:50:41 »
Namor hozta a formáját. Ha éppen nem kell megvédeni a Földet valami intergalaktikus úrszörnytől ő mindig szervezkedik.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető papper

• Garfield
  • **
« Válasz #2694 Dátum: 2006. November 02., 11:45:27 »
Az új képregények a CW-hez kapcsolódóan mikor lesznek a kiszolgálóban ?

Nem elérhető Inner Circle

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #2693 Dátum: 2006. November 01., 22:00:40 »
Idézet
Nagypapa meg elég bölcs volt ha előre tudta, hogy 60 év múlva mi lesz
Ja. Főleg hogy a mutánsok robbanásszerű szaporodását a nukleáris tesztek indították meg, amik ugye a nagyapó idejében még csak rajzasztalon léteztek.

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
« Válasz #2692 Dátum: 2006. November 01., 18:25:25 »
Kösz Elwood! Én bírom hogy Wakanda, Atlantis és az Inhumánok több szerephez juthatnak a CW-vel. Eddig csak olyan visszatérő problémaforrások voltak, de most elég karakteresekké válhatnak.
 A Galactushoz hasonló ellenségek Kree-k, Skrullok, Siárok megalomán galaktikus problémái felett kissé eljárt az idő, rájuk férne egy alapos újraírás, ami hitelesebbé tenné őket -de nem Ultimate módra. Új népszerű ellen nincs, ami ötlethiányosságról árulkodik.
 Ezek a honi konfliktusok viszont egészen emberléptékúek, életszagúak lehetnek. Ezek a helyszínek Genoshá-hoz hasonló problémagócpontokká válhatnak. Az X címekhez hasonlóan kicsit realizálhattják a szuperhősöket is.
 Jó péda erre, hogy Kap-t most azok is bírják, akik egybként nem.
 Nagypapa meg elég bölcs volt ha előre tudta, hogy 60 év múlva mi lesz, de mondjuk Magneto is, Xavier is megjósolt ezt-azt fiatalon.

Nem elérhető elwood

• HálóZsák tag
  • Optimus Prime
  • *
« Válasz #2691 Dátum: 2006. November 01., 16:35:19 »
Hát, azt kell, hogy mondjam, a Hellboy rajzfilm annyira nem jött be, számomra kicsit uncsira sikeredett... Volt eksön jó sok, csak közben a sztori aludt...

Ezzel szemben a Black Panther/Fekete Párduc 21. száma! Hajjaj...

Spoiler következik, innentől lefele.

A történet felütése egy amerikai nagykövetségen játszódik, ahol azon vannak kibukva, hogy T'challa Dr. Doom, az Inhumánok és Namor felkersése után az Egyesült Államokba igyekszik, elnöki látogatásra. Ezek után a Fekete Párduccal és Viharral tartunk, akik Atalantiszban Namorral találkozva hamar belecsapnak a lecsóba, vagyis Vasaló és főleg Reed szapulásába.(Hogy tehették, amit tettek?) Namor kicsit visszautal az Illuminati történéseire, és nem mulasztja el az alkalmat, hogy folyamatosan fűzze Fekete Párducot, milyen fasza, higgadt és előrelátó volt, hogy vágta, hogy ezeket ott kell hagyni a francba.
Eközben Namor felemleget pár más régi történetet is, köztük első látogatását Wakandába, mikoris megismerte T'challa nagyapját. Jó kis 2. világháborús sztorit kapunk, horogkeresztekkel és egy NDK-s női súlyemelővel. Kiderül, hogy nem csak Namor és Kapi írtotta a nácikat Afrikában, hanem egy egész szupercsapat, akiket Invaders-nek hívtak. Köztük volt egy Spitfire, egy Union Jack, meg még valaki. Miközben a piramisok árnyékában zajlott a bunyó, kiderült, hogy ottjárt az emlegetett párduc nagypapa és meglovasította a nácik terveit egy atombombáról és Wakanda elfoglalásáról. Namor utána is ered, majd alkalma nyílik elbeszélgetni a nagypapával, aki arra kiváncsi, hogy lehet egy atlantiszi olyan hülye, hogy belekeveredik egy háborúba, ahol aztán a győztessel is csatáznia kell. Kiderül, hogy a nagyapi volt olyan bölcs, hogy előre tudta, mindennek az lesz a vége, amit most tapasztalunk, szuperhősök vs. bizonytalan emberi kormányok.
Bízva a Wakandai párducok bölcsességében, Namor most már kiböki, nemzetközi ellenállási mozgalmat szervez az Egyesült Államok ellen - mert biztos benne, hogy az USA latba vetné befolyását, hogy a bolygó többi szuperhősét is belekalapálja saját emberfeletti képességű hadseregébe.
Párduc rezignáltan annyit mond, hogy Doom is ezt mondta neki, mire a Namor egy grimasszal azt válaszolja, hogy egy álló óra is naponta kétszer mutatja a pontos időt.
Namor arra kéri a Párduct, hogy vállalja el a vezetését. Párduc szerénykedik, illetve Vihar is beleszól a dologba, mondván az egész csak azért van, mert Namor nem képes beletörődni, hogy F4 Sue Richardot választotta és nem őt. Ezután még egy kis vita van esélylatolgatásról, a döntés helyességéről, de a lényeg az, Fekete Párduc elválallja a vezetést, amennyiben erre szükség lesz, majd ezzel az attitűddel már indul is a Fehér Házba.
A záró képsorokban Vasember épp két Őrbe tölti fel a Fekete Párduc és Vihar adatait, ha ne adj isten, az elnök-látogatás alkalmából szükség lenne rá.
"It's 106 miles to Chicago, we got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark and we're wearing sunglasses."

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
« Válasz #2690 Dátum: 2006. November 01., 10:58:12 »
Hellboy rajzfilm? Na erre kíváncsi vagyok.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
« Válasz #2689 Dátum: 2006. November 01., 10:08:14 »
A fordítássel én sem bíbelődtem, de az biztos, hogy az utolsó három részben az ifjú pár beutazta Latveriát, Attilant és Atlantiszt, és már Vas is figyeli őket.
 Az NA-ban Sentry is járt a Holdon, és udvarolgatott Pietro Kristályának vagy mi, de Vas érte ment visszahívta, és megígérte Bolt-nak, hogy a háború őket nem fogja elérni.
 A Ms. Marvel-ben Vadóc belépőjével próbálják eladni az újabb címet.
 Az X-Men Phoenix Warsong-ban Emma ikrecskéi gajdulnak meg, de ez már nem CW.
 És pofás kis címnek tűnik az X-Men First Class is.
 Aki le is fordítgatja őket, kanyaríthatna ide egy kis élménybeszámolófélét. Nem kell oldalakat írni, pár mondat is elég. Azután mi majd követeljük a többit...

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #2688 Dátum: 2006. Október 31., 22:51:27 »
Idézet
Olvassa valaki a Black Panthert? Most olvastam a Lying in the Gutters-ben, hogy a BP 21. számában valami ordas nagy "plot twist" van, pedig amúgy a számot nem tüntették fel a hivatalos Civil War tie in-ek között.
Ja, van benne "plot twist". MUSZÁJ elolvasni mindenkinek a CW vonatkozás miatt, és egyébként is kellemes darab.

Nem elérhető Abyss

• Garfield
  • **
« Válasz #2687 Dátum: 2006. Október 31., 22:42:43 »
én olvastam, bár nem volt rendesen időm átolvasni, úgyhogy inkább csak átnéztem, de a vége roppant érdekes...bár én sosem voltam Black Panther fan de komolyan mondom várom már a következő részt
« Utoljára szerkesztve: 2006. Október 31., 22:43:48 írta Abyss »

Nem elérhető nickfury

• Asterix
  • **
« Válasz #2686 Dátum: 2006. Október 31., 19:43:54 »
Én olvasok Black Panthert de a 21.számot még nemtudtam letölteni.

Nem elérhető elwood

• HálóZsák tag
  • Optimus Prime
  • *
« Válasz #2685 Dátum: 2006. Október 31., 18:14:50 »
Két hír ami számomra olyan friss, hogy még nem sikerült lecsekkolnom.

Olvassa valaki a Black Panthert? Most olvastam a Lying in the Gutters-ben, hogy a BP 21. számában valami ordas nagy "plot twist" van, pedig amúgy a számot nem tüntették fel a hivatalos Civil War tie in-ek között.
A másik, hogy tegnap debütált a Hellboy animációs formában a Cartoon Networkön (Amerikában). Az egészestés rajzfilm címe címe Sword of Storms, és a élőszereplős filmből már ismert Ron Perlman és Selma Blair adta a hangját a figurákhoz. A rajz nem követi szigorúan Mignola stílusát, de azért a rá lehet ismerni, és állítólag nem is olyan rossz.
"It's 106 miles to Chicago, we got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark and we're wearing sunglasses."

Nem elérhető Abyss

• Garfield
  • **
« Válasz #2684 Dátum: 2006. Október 31., 17:20:08 »
viszont a choosing sides egész pofás...mondjuk Howardhoz nem volt türelmem ...de ezek szerint lesz majd Omega flight képregény is...egyszer valamikor....

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
« Válasz #2683 Dátum: 2006. Október 31., 16:40:49 »
Az pedig nem volt valami jó.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #2682 Dátum: 2006. Október 31., 13:03:38 »
Megjelent a Choosing Sides (egyik főszereplője Howard, a kacsa! ) és a Heroes for Hire v2 #3 is.
Onslaught: Nem lesz benne. Eredetileg is a CW után jelent volna meg, de aztán annak az elhúzása után nem tették át későbbre. Hasonlónak ígérkezik, mint a Beyond is volt.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Abyss

• Garfield
  • **
« Válasz #2681 Dátum: 2006. Október 31., 12:51:18 »
megjelent a new avengers 24, és már letölthető......hogy is mondjam....Vasfej, levehetné a maszkját amikor beszél....így nem tudom eldönteni, hazudik-e, vagy komolyan mond mindent amit mond...
Még valami...az Onslaught reborn....nem elképzelhető, hogy a CW végére behozák az Onslaughtot, és azzal majd megmagyarázzák az egészet?...elégre is az se kispályás manipulátor...már ha jól emlékszem...

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
« Válasz #2680 Dátum: 2006. Október 29., 07:43:42 »
Én meg láttam egy X-men díszrendszámot.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető d-mon

• Batman
« Válasz #2679 Dátum: 2006. Október 28., 21:57:38 »
 nagyon durva  

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #2678 Dátum: 2006. Október 28., 21:46:40 »
Tényleg itt van már a Polgárháború a spájzban: a múltkor egy STARK céges kisteherautó ment előttem, sajna nem tudtam jól lefotózni, ma meg a parkolóban egy kék egyenruhás fickó járkált egy jegyzettömbbel, és a hátára nagy betűkkel rá volt írva: SHIELD. Halál komoly... és ami a legijesztőbb, azt hiszem Vasembernek már tényleg kezd az agyára menni ez az egész hatalommánia, mert a Stark International nevét is megváltoztatta! Vagy ezt már mutattam? :-)

Nem elérhető d-mon

• Batman
« Válasz #2677 Dátum: 2006. Október 28., 21:03:24 »
ez az ahol élünk. nem keveredek bele, amúgy is messze vagyok a fővárostól,de attól még elítélem.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2676 Dátum: 2006. Október 28., 19:30:27 »
Vigyázz, miket mondasz, az isten klónozásán kívül a többi sajna tényleg igaz...
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető d-mon

• Batman
« Válasz #2675 Dátum: 2006. Október 28., 18:57:00 »
aztán valami hülye indok miatt csinálunk egy háborút,meg isteneket klónozunk, és bűnözőket engedünk ki... meg a hasonló mindennapos dolgok

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
« Válasz #2674 Dátum: 2006. Október 28., 17:11:37 »
Idézet
Na, a végén még kiderül, hogy a HZS a (nem túl) anoním alkoholisták gyülekezete...
Majd megteszük vezetőnek Tonyt.  

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2673 Dátum: 2006. Október 27., 22:22:42 »
Huh? Az egy naaaaaaaaagyon régi történet. Valós időben már vagy húsz éve visszakapta az emlékezetét és az erejét is.
A mostani sorozata lassan eléri az egy évet, de előtte is felbukkant elég gyakran itt-ott (legfőképp az Angyaloknál, ahonnan páros lábbal rúgták ki a piálása miatt... részletekért ld. a Bosszú Angyalai v3-at, azon belül is az Élj Kree, vagy halj ki c. mini-crossovert). Ráadásul már Vadóc() se az ő erejét birtokolja, hanem... nos, majd kiderül, ha eljutunk addig  a sorozatában itt.

Nem elérhető freakdavE

• a csodálatos Zacskóember
  • Venom
« Válasz #2672 Dátum: 2006. Október 27., 22:16:57 »
Amúgy mióta van újra Ms. Marvel? Vadóc nem elszívta örökre az erejét?
"Túl bizarr, hogy éljen, túl ritka, hogy meghaljon."

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2671 Dátum: 2006. Október 27., 22:04:21 »
Igen, vhogy sejtettem. Ezért ajánlottam figyelmedbe a Tonynál pár fokkal jobban kinéző Ms. Marvelt.