Szerző Téma: *Marvel és DC SPOILER-sörözö*  (Megtekintve 1404612 alkalommal)

0 Felhasználó és 12 vendég van a témában

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Re:*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
« Válasz #2550 Dátum: 2006. Október 14., 13:23:58 »
Thunderbolts #107, bár nem emlékszem, hogy az még CW-e... itteni idő szerint ma hajnalban kellett legkésőbb felkerülnie vhová.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
    • http://www.halozsak.hu
« Válasz #2549 Dátum: 2006. Október 14., 13:08:44 »
Idézet
Hahó, valaki, Frontline #6 merre van?
valóban, az elkeveredett, majd én vagy Gabe pótoljuk.
más hiányzik még illetve van új megjelenés? és akkor egy füst alatt azt is  
"Once a scanlater, always a scanlater."

Nem elérhető elwood

• HálóZsák tag
  • Optimus Prime
  • *
« Válasz #2548 Dátum: 2006. Október 13., 14:00:07 »
Idézet
Idézet
A Frontline-ból fent van a 6-os és a 7-es(!) is.
Adj linket pls, mert én nem látom...  
Pontatlanul fogalmaztam. Fent: mint fent a neten/dc hubon/megamen-en. A honlapokhoz sajnos nem értek.
"It's 106 miles to Chicago, we got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark and we're wearing sunglasses."

Nem elérhető Zodiak

• Garfield
  • **
« Válasz #2547 Dátum: 2006. Október 13., 11:20:56 »
Idézet
Adj linket pls, mert én nem látom...
by all

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2546 Dátum: 2006. Október 13., 09:09:46 »
A #7-et most szedem le. Akkor a kiszolgáló nem frissült volna? Hahó, valaki, Frontline #6 merre van?
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető elwood

• HálóZsák tag
  • Optimus Prime
  • *
« Válasz #2545 Dátum: 2006. Október 13., 09:04:28 »
Idézet
Nem rossz, ügyes munka, köszi. Nme is emlékeztem arra, hogy a Frontline #6 mellett a NA #24-et se scannelték még be, pedig mindkettő már megjelent egy ideje...
"It's 106 miles to Chicago, we got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark and we're wearing sunglasses."

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
    • http://
« Válasz #2544 Dátum: 2006. Október 12., 18:20:30 »
No komment.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Inner Circle

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #2543 Dátum: 2006. Október 12., 16:38:51 »
Idézet
Szerintem az a #05 volt inkább...
6, ha mondom! És innentől minden ellentmondás fogadásnak minősül egy sörbe'!

Nem elérhető pepo05

• Predátor
« Válasz #2542 Dátum: 2006. Október 12., 15:35:22 »
Idézet
Erre én is gondoltam, de akkor a világ összes többi skizofrénjével mi a helyzet? És még azt se lehet mondani, hogy a hármas tudathasadása miatt, hisz pl. Tífusz Mary és Aurora is hármas tudathasadásban szenvednek, és ők se emlékeztek.
Lehet azért, mert Hulk kötődött hozzá. És a közvetlen emlékek jobban megmaradnak, mintha csak tévéen láttad volna vagy valami. Vagy nem tudom.
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2541 Dátum: 2006. Október 12., 13:28:21 »
Szerintem az a #05 volt inkább...

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #2540 Dátum: 2006. Október 12., 13:25:47 »
Szerintem már beszéltünk is róla itt. Abból jött a náci ideológia taglalása, majd a Hitgyülekezet-spinoff :-)

Nem elérhető exactlee

• Megtorló
« Válasz #2539 Dátum: 2006. Október 12., 13:19:42 »
tessék: dc++

Nem elérhető Callaow

• Garfield
  • **
« Válasz #2538 Dátum: 2006. Október 12., 12:27:37 »
Persze,...a forrása

Nem elérhető exactlee

• Megtorló
« Válasz #2537 Dátum: 2006. Október 12., 11:41:38 »
Frontline 6 már van, kell?

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2536 Dátum: 2006. Október 12., 10:35:40 »
Nem rossz, ügyes munka, köszi. Nme is emlékeztem arra, hogy a Frontline #6 mellett a NA #24-et se scannelték még be, pedig mindkettő már megjelent egy ideje...

Nem elérhető Zodiak

• Garfield
  • **
« Válasz #2535 Dátum: 2006. Október 12., 10:26:25 »
Kicsit megszállt az ihlet, és bepötyögtem egy oldalt, amelyiken az update-checklist szerinti elrendezésben látszik, hogy melyik részek vannak már meg a CW-ból.
(A troll.extra.hu linkjeit használja.)

Az oldalt (a scriptet és a db-t is) nagyon szivesen átadom a troll-oldal fentartójának, ha akarja. Addig is itt a link: Civil War Checklist

Javaslom, hogy IE-vel vagy a Firefox IE Tab-jával nyissátok meg.
by all

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2534 Dátum: 2006. Október 12., 09:58:17 »
Nekem is ilyesmi rémlett, de akkor is mintha csak nyugtatni akarta volna...nem tudom. Az biztos, hogy Banner elméje könnyen befolyásolható, semmi pszichikus védelme nincs, még onnan lehet talán megközelíteni (a Sentry Bannerből kitörölte az emlékeket, a Hulkban maradt meg, és akkor át volt alakulva pedig, látható a Sentry vs. Void one-shotban).

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #2533 Dátum: 2006. Október 12., 09:52:10 »
Idézet
Meg nagyon nem is jut eszembe olyan Hulk-rész, amiben képesek voltak betörni a tudatába és befolyásolni az elméjét...gondolom akkkor is legfeljebb lenyugtatni lehetne így őt.
Nekem rémlik, hogy amikor az X-ek elkapták, akkor bemászott a Prof a fejébe és elhitette vele, hogy máshol van. De nem sokáig sikerült...

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2532 Dátum: 2006. Október 12., 08:52:01 »
Idézet
Abban pedig, hogy nem törlődtek ki az emlékei a Sentry-ről, szerintem nagyon-nagy szerepet játszik a ketts tudat, hogy van benne egy Banner és egy Hulk. Ha ez egyikből ki is törlöd, a másikban még megmarad.
Erre én is gondoltam, de akkor a világ összes többi skizofrénjével mi a helyzet? És még azt se lehet mondani, hogy a hármas tudathasadása miatt, hisz pl. Tífusz Mary és Aurora is hármas tudathasadásban szenvednek, és ők se emlékeztek. Meg nagyon nem is jut eszembe olyan Hulk-rész, amiben képesek voltak betörni a tudatába és befolyásolni az elméjét...gondolom akkkor is legfeljebb lenyugtatni lehetne így őt.

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #2531 Dátum: 2006. Október 12., 08:34:00 »
Közben kicsit OFF, de beújítottam az X-Men 3 filmet DVD-n, természetesen eredetiben. Nem volt nagy anyagi áldozat, mert a Tessssssssssssszkóban 2.990-ért adják. Azóta már végigröhögtem a "vignettes" és "featurettes" menüket  

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #2530 Dátum: 2006. Október 11., 23:37:38 »
Idézet
Ezért mondom, hogy Hulk röhögve (illetve hörögve) széttépne egy egész banda szuperlényt.
Miért is?

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
« Válasz #2529 Dátum: 2006. Október 11., 20:57:43 »
Ezért mondom, hogy Hulk röhögve (illetve hörögve) széttépne egy egész banda szuperlényt.

A félelem nélküli ember.
[/color]

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #2528 Dátum: 2006. Október 11., 19:54:23 »
Idézet
Ugye azért azt tudod, hogy van egy olyan alternatív jövővonal, ahol az "idegesítő izé" kinyírt minden létező szuperhőst egymaga, telekinetikus vagy sem...?
Ugye azért azt még tán te is tudod, hogy ugyanezt egy közönséges ember is megcselekedte...?  Úgyhogy ezzel tán ne érveljünk  amúgyse vagyok benne biztos, hogy Rick trófeái mind a Hulk áldozataitól származnak...

Nem elérhető Abyss

• Garfield
  • **
« Válasz #2527 Dátum: 2006. Október 11., 18:10:49 »
azt észre vettétek hogy a Marvelnél csúsznak a borítók? Mármint hogy vannak olyan füzetek, lásd Fantastic four, Thunderbolts, és még egy kettő ami nem jut eszembe, aminél a következő havi borítót rakták a mostanira...legalább is a Marvel.comon bemutatott borítók szerint:)

Nem elérhető pepo05

• Predátor
« Válasz #2526 Dátum: 2006. Október 11., 16:42:09 »
Ezt a kiírtós dolgot hogy volt képes véghezvinni?  
Abban pedig, hogy nem törlődtek ki az emlékei a Sentry-ről, szerintem nagyon-nagy szerepet játszik a ketts tudat, hogy van benne egy Banner és egy Hulk. Ha ez egyikből ki is törlöd, a másikban még megmarad.
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2525 Dátum: 2006. Október 11., 15:31:00 »
Idézet
Hulk mindössze gy idegesitő izé, akit csak azért nem tettek eddig hidegre, mert sajnálták Bannert, de majd ha valaki egyszer nem fogja sajnálni, az spenótot csinál a nagy melák lúzerből.
Ugye azért azt tudod, hogy van egy olyan alternatív jövővonal, ahol az "idegesítő izé" kinyírt minden létező szuperhőst egymaga, telekinetikus vagy sem...?  (És mielőtt felvetnéd a telepátiát...a Hulk volt az egyetlen lény a világon, akire nem hatott a Sentry telepátiája sem, amivel mindeki emlékei közül kitörölte önmagát. A jelek szerint ő rendelkezik a világ legerősebb pszionikus védelmi rendszerével.)
« Utoljára szerkesztve: 2006. Október 11., 15:34:44 írta talgaby »

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #2524 Dátum: 2006. Október 11., 15:22:31 »
Idézet
Én  akkor is paradoxnak érzem, hogy Tony a Damage Control legnagyobb bevételi forrását csak úgy kivágják az űrbe. Így millióktól esett el a cége.
Viszont így nem akarnak majd minden szuperhőst kibelezni. Szerinted miről szól az egész Polgárháború? Arról, hogy a Hulk-féle őrjöngések meg a stamfordi balhé és hasonlók miatt az embereknek elegük van a hősökből. Vasember egy 12 éves gyerekét meghaladó intelligenciával rendelkezik, így hamar rájöhet, hogy az embereknek előbb-utóbb tele lesz a hócsukájuk, azokat a milliókat inkább Őrrobotokra fogják költeni és szépen kiirtanak minden szuperhőst. Ezt meg nem szeretné.

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #2523 Dátum: 2006. Október 11., 15:19:41 »
Idézet
Meg aztán, miféle mindenkit érintő Polgárháború lett volna az, amiben a Hulk is ott van?
Max. annyiban különbözne, hogy az első másfél oldalon kicsinálják a penészes húskonzervet, aztán foglalkoznak a komoly dolgokkal... Hulk alapvetően egy röhejes darab, ha valaki nem az erejét támadja, akkor még gyakorlásnak is gyenge feladat. Egyszer kéne úgy istenigazából felhúznia egy telekinetikust, az aztán pályára állítaná a Nap felé, és kedvére csapkodhatná a napkitöréseket. (Egy darabig.) 468 kilóvan tán még Jogbajnok is elbír. Hulk mindössze gy idegesitő izé, akit csak azért nem tettek eddig hidegre, mert sajnálták Bannert, de majd ha valaki egyszer nem fogja sajnálni, az spenótot csinál a nagy melák lúzerből.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2522 Dátum: 2006. Október 11., 14:57:16 »
Hát...ahogy elnézem a Polgárháborút, Vasembernek nem nagyon kell tartania a bevételkieséstől a DamConnál...meg aztán ugye  a kormányzati szerződések a "rendfenntartásra", gondolom a Negatyv Zónában se saját zsebből pakolták össze azt a kis mini(?)-Guantanamot... nem nagyon féltem és az ő pénztárcáját.

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
« Válasz #2521 Dátum: 2006. Október 11., 14:46:01 »
Én  akkor is paradoxnak érzem, hogy Tony a Damage Control legnagyobb bevételi forrását csak úgy kivágják az űrbe. Így millióktól esett el a cége. A mostani Vas pedig nem egy jószívű kiscserkész.

A félelem nélküli ember.
[/color]