Ha jól értem, akkor itt lehet beszélni a CW-ről. A következő hozzászólás tartalmazhat SPOILERT, de nem tudom hogyan kell jelölni, vagy ilyesmi, ezért szólok előre!
Nekem tetszik ez az egész felhajtás, a Thor klón mondjuk kicsit erős volt, viszont elég merész és emiatt érdekes. Az volt érdekes az egészben, hogy Vasember ekkora szerepet játszhat a Marvel univerzumban, bár ez már a New Avengers elején is kibontakozni látszott. Sőt, az Inevitable sorozatban még értelmet is nyer Vasember regisztrációra való törekvése (különben az is jó kis történet). Azt biztosra veszem, hogy Pókember hamarosan csatlakozik vagy Ben Grimmhez, vagy Amerika Kapitányhoz. Vagy egy harmadik megoldás, hogy a felfedett személyazonossának köszönhetően rászabadul az összes ellensége, ami végülis a legvalószínűbbnek látszik, elnézegetve a későbbi borítókat. Vasember meg ugye nem segít neki, mivel legutolsó infóim szerint "elárulta" őt, amire persze simán rá is jött.
Javítsatok ki, ha tévednék valamiben mert igazság szerint csak a Civil War-t olvasom, a mellékszálakat nem követem nagyon. A Vasembert leszámítva, mert egész megtetszett a karaktere.