Sziasztok!
Én azt szeretném kérdezni, hogy olvassa valaki ezeket az X-Men: valamilyen szín képregényeket? Az érdekelne engem, hogy mennyire fűződnek össze, mert arra gondoltam, elkezdeném olvasni a Red címűt az író miatt, de a Blue nem érdekel, mert Cullen Bunnt nem kedvelem, eddig még semmi sem tetszett tőle. A Gold meg csak nem keltette fel az érdeklődésemet leírás alapján.
Szerintem jó volt a Slott-féle Pókember, bár a Superior után pár résszel én abbahagytam. Úgy gondolom, jól hozta Pókember humorát, jól meg voltak írva az ellenségek, a történetek is, és a legtöbbször a rajzolók is elég jók voltak, szóval még ha egy rész mondjuk közepes is volt nekem, a látvány miatt megérte olvasni.
Ami nekem most nagyon bejön, nemrég kezdtem el, az a Batman, amit Tom King ír, nem igazán kedvelem ezt a karaktert, de ezt a 48 és 49-cel kezdtem, a 49 rohadt jó volt, így elkezdtem az első számtól, és nagyon jól írja szerintem. És ha már Tom King, remélem, más is olvassa tőle a Mister Miracle-t.
Ta-Nehisi Coates írja a Black Panthert és a Captain Americát, még mindkettőből csak az első két számot olvastam, de elég bejövősek.
A Deadpoolt most Skottie Young írja, ez szerintem elég vicces és akciódús, mindenképpen jobb mint amit előtte Gerry Duggan írt.
Marvel Two-In-One, ez is elég szórakoztatóra sikeredett, Ben és Johnny kalandoznak mindenfelé, tök jó.
Mást is olvasok még, de ezeket elég kiemelkedőnek tartottam, hogy megemlítsem, hátha más is belenéz némelyikbe.