Nekem főleg egy-két kevésbé mainstream képregény esett ki a rostámon A Tarzan első része pl. pedig a régi Tarzant szerettem. Aztán, ahogy hallom, a második részt érte meg csak a széria.
A népszerűbb füzetek közül el kell gondolkozzak. A Transformers kihagyott történetei például teljes joggal lettek kihagyva, egy zseni volt, aki meglépte az ugrást a történetben. Mondjuk lehet, hogy ugyanő gondolta azt is, hogy a sorozat végén jó ötlet lesz visszatérni azokhoz a részekhez kéthavi rendszerességgel, pedig hát... Menni kellett volna tovább a G2-re, és esetleg mint az X-Menben eltolni második számú sztoriként a klasszikus kalandokat.
A Pókemberben is az ugrás után engedtem el végleg a gyeplőt (no meg, mert pofátlanul drága volt), ott nem jöttek minőségi történetek finoman szólva sem. Így visszagondolva nem volt olyan szám, amit kifejezetten utáltam volna, csak olyanok, amiket untam. A Marvel Extra fenegyerekes számai pl. vagy a Pókember történetek a post Vészmanó / pre Venom időkben. De a Nemzetellenes összeesküvésen sem rágtam le a körmöm.
Ami Romitát illeti, én teljesen biztos vagyok benne (ettől még nem biztos, hogy úgy van, de én teljesen biztos vagyok benne), hogy azért váltott stílust, mert nem akart egy lenni a korabeli Marvel stílusban rajzoló alkotók között és főleg nem akart hasonlóan rajzolni, mint az apja. Csak hát, amit választott helyette... Eh.