Szerző Téma: *Marvel és DC SPOILER-sörözö*  (Megtekintve 1228226 alkalommal)

0 Felhasználó és 24 vendég van a témában

Nem elérhető Inner Circle

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
Re:*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
« Válasz #7800 Dátum: 2015. Március 21., 15:19:43 »
Párhuzamos világok (pl. Old Man Logan) darabjaiból áll majd a Csatavilág és onnan persze elbóklászhatnak a szereplők (pl. Old Man Logan :D ).

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
« Válasz #7799 Dátum: 2015. Március 19., 18:57:45 »
Ez komoly? Eléggé letört most a lelkesedésem...  :-\

Nem elérhető KiD

• HZs imádó
  • *
    • http://gportal.hu/portal/transformersthemovie/
« Válasz #7798 Dátum: 2015. Március 19., 18:23:21 »
Szóval... az összes dírrel-dúrral beharangozott Secret Wars sztori sima What if? lesz?

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
« Válasz #7797 Dátum: 2015. Március 13., 19:56:57 »
Az új SW-k közül a Darth Vadert olvasom, az első kettő brutálisan jó. A többi sorozatról vélemény?

Nekem tetszik a másik két cím is, de én lázadópárti vagyok.  :hzs-r2d2:

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #7796 Dátum: 2015. Március 13., 08:59:56 »
Ja és a New Avengers 31-en kiköptem a tüdőmet a röhögéstől. Az egyszemű ííííí-ző papok önmagukban Mézga Aladár kalandjaiba kívánkoznának (mint mikor Blökit kinevezték szőrnaggyá: "Lőj, Blöki!" "Csak velős töltetem van!" és előhúzta a pisztolytáskából a csontot), akkor ugye ezeknek Strange a főnökük, ezt még valamennyire értem, eladta a lelkét meg efféle. Aztán most Ra's al Ghoul Rabum Alal előgyün, és valójában Fátum, egyből le is jattolnak, mint a Nagy Durranásban, mikor mindenki ismer mindenkit: "Miért engem utálsz? Hé, ő evett az apádból!".

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #7795 Dátum: 2015. Március 13., 08:54:28 »
Az új SW-k közül a Darth Vadert olvasom, az első kettő brutálisan jó. A többi sorozatról vélemény?

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #7794 Dátum: 2015. Március 12., 19:38:27 »
Lady Baraka rulz!

Nem elérhető zajrus

• Predátor
    • AllComics
« Válasz #7793 Dátum: 2015. Március 12., 18:59:50 »
Csodáljátok meg a DC trinityjének új jelmezeit:
http://www.comicbookresources.com/article/dc-comics-debuts-new-costumes-for-superman-wonder-woman

Robo Bunny, Murderboy and WonderIronWolverine Woman

Nem lehetne valahova elvermelni azokat, akik ilyen hülyeségre, mint ez (meg úgy az egész new52) rábólintanak?

Amúgy meg:

Nem elérhető Balakin

• Optimus Prime
« Válasz #7792 Dátum: 2015. Március 12., 18:26:17 »
Csodáljátok meg a DC trinityjének új jelmezeit:
http://www.comicbookresources.com/article/dc-comics-debuts-new-costumes-for-superman-wonder-woman

Robo Bunny, Murderboy and WonderIronWolverine Woman

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #7791 Dátum: 2015. Március 05., 15:05:21 »
Nem olvasta el az apró betűs részt.

Nem elérhető KiD

• HZs imádó
  • *
« Válasz #7790 Dátum: 2015. Március 05., 00:24:30 »
Ennyit Napfoltról meg az AIM-ről...

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #7789 Dátum: 2015. Március 02., 13:48:01 »
Vagy ő sem...

Szerintem nincs itt semmi rejtély, csak irgalmatlanul sok mellébeszélés. Írtam én is másfél oldalt úgy az "Árverés a nádason"-ról, hogy három sorban le lehetett volna írni. De ha az ember olyan ökörségeket fűz bele, mint hogy "...a sorok közül szinte süt a pályája vége felé közeledő Móricz keserű kiábrándultsága...", akkor egyből vastagabb az anyag és természetes az ötös. Helyettesítsük be Skultéty alakját a Sidra Marissel, a "töltöttgalamb" menyecskét meg a Black Swan-nel és ugyanott vagyunk, szóval értem a módszert, csak nem szeretem. Olvasni pláne nem, de írni sem szerettem, csak muszáj volt - Hickmannek nem lenne muszáj. Aki ennyit hablatyol kék falakról meg célérzékeny teleportálásról, az más aljasságra is képes.

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #7788 Dátum: 2015. Február 28., 21:26:27 »
Mióta találkozott a Diótörővel és veszített  :hehe:
Asszem ez a lánya, vagy ilyesmi.

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #7787 Dátum: 2015. Február 28., 12:20:44 »
Captain Marvel nagyon dögös az új sérójával!  :wub:

Jessica Drew meg mintha lefogyott volna, nagyobb popóval jobban nézett ki...  :badteeth:

Faltörő mióta nő, mi történt a férfival?  :headscratch:

Nem elérhető KiD

• HZs imádó
  • *
« Válasz #7786 Dátum: 2015. Február 27., 21:54:40 »
Nekem csak annyit jött le, hogy belerakott egy kikacsintást, hogy összebarmolják, amit mások felépítettek. De hogy ezen kívül lesz-e értelme...

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #7785 Dátum: 2015. Február 27., 12:40:07 »
Vagy ő sem, csak valahogy neki sikerül a Losttal ellentétben mindig összeblöffölni a végére egy átfogó választ.
Habár ez sem törvény, ott van például a Red Mass for Mars, szerintem ott még ő se tudta, hogy akkor most mit írt az utolsó füzetbe.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #7784 Dátum: 2015. Február 27., 11:11:10 »
Miután figyelmesen elolvastam Hickman New Avengers 30-át, biztos vagyok benne, hogy Hickman érti.

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #7783 Dátum: 2015. Február 20., 12:04:05 »
A Wolverines egész jópofa kezd lenni. A végén az űrbéli látogató az előzetesek szerint Agyar, a Siár gárdából. Érdekes lesz, hogy miért jelenik meg, mint akinek Logan volt a legjobb barátja, hiszen az első Agyart Rozsomák még az M'Krann-os sztori idején elgyepálta, aztán később átváltozott Fészek-rovarrá, az meg rendszerint egyirányú utca. A Gárdában mondjuk a kódnevek hagyományosan nem személyeket, hanem szerepeket jelentenek, szóval ez lehet egy másik Agyar, akkor viszont nem tudunk róla semmit.

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #7782 Dátum: 2015. Február 16., 13:51:37 »
Amíg élt, Rozsi előbb-utóbb feltűnt minden egyes csapatban, most meg ugyanez van a szobrával: előbb-utóbb minden egyes csapatban feltűnik :D

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
    • http://www.halozsak.hu
« Válasz #7781 Dátum: 2015. Február 15., 10:52:58 »
Nekem tegnap nehezen sikerült a .to-t munkára bírnom. Mindig valami .so-ra irányított.

Nálam a .to volt a nyerő, simán működik.

Wolverines #6

Úgy tűnik, hogy a készítők lejöttek a szerről, ez a rész már határozottan követhető volt... nem fogtam a fejem közben, hogy akkor most mi van...? Na jó, a cliffhangernél igen, de a cliffhanger-ök már csak ilyenek. Megnéztem volna, hogy a paradicsom madarak, és a többiek mit tudtak volna kezdeni Mr. S-sel az X-ek nélkül... sajnos így Shogunról sem derülhetett ki több, az X-Men kivitte helyette a szemetet. A Rozsó-szoborból meg lassan valamiféle vándorserleg lesz, annyian cipelték már a kezükben  :hehe:

Spider-verse

Noha hátra van még egy epilógus, de nekem nagyon laposra sikeredett a vége. Nem tetszett, hogy az ellenségek majdhogynem egymásra borultak a végén... Majrés is, aki eddig folyton hisztizett a szülei halála miatt, simán könyörületet tudott mutatni, PP-n meg már nem is csodálkoztam, hogy kesztyűs kézzel bánt Morlunnal. Szegény Kaine most foroghat a sírjában, és Miguel is láthatóan nagyokat nyelt a puhapöcsösködés láttán. Ide bizony egy Ottó féle "végső megoldás" hiányzott, ami komorságával méltó befejezést adhatott volna, hisz nem kevesen hagyták ott a fogukat Morlunéknak hála.
Ja és persze a "nagy hálószövőről" és Karnról sem tudtunk meg többet, pedig azt hittem, ez a két karakter tartogat még meglepetéseket  :rolleyes:
"Once a scanlater, always a scanlater."

Nem elérhető Farek

• Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #7780 Dátum: 2015. Február 11., 13:27:28 »
Nekem tegnap nehezen sikerült a .to-t munkára bírnom. Mindig valami .so-ra irányított.
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető zajrus

• Predátor
    • AllComics
« Válasz #7779 Dátum: 2015. Február 11., 13:03:02 »
.to-val simán él és virul :D

Nem elérhető Balakin

• Optimus Prime
« Válasz #7778 Dátum: 2015. Február 11., 12:52:18 »
Kickass-t letiltották, Kalózék "offline"... zavart érzek az Erőben, mintha milliók és milliók kiáltottak volna fel...
kikessz pont unblocked pont pw
itt a UK-ben a virgin media mindent letilt de ez működik már egy ideje

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #7777 Dátum: 2015. Február 11., 11:48:58 »
Kickass-t letiltották, Kalózék "offline"... zavart érzek az Erőben, mintha milliók és milliók kiáltottak volna fel...

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #7776 Dátum: 2015. Február 09., 14:13:43 »
Gratulálok! Sajnos nekem ez drága mulatság volna... Bár az adókedvezmény miatt el bírnék viselni belőlük 3-at, kizárólag fizetésnapon  :hehe:

Kössz! :D Egyelőre ez a kettő van, elsőre nem is rossz; szerencsére nem kérdezte meg az ultrahangos doki, hogy "Kettő lett, maradhat?"  ;D

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #7775 Dátum: 2015. Február 07., 22:12:02 »
Fogalmam sincs, meddig húzzák a képregényt, majd idővel, ha elég összegyűlik, ránézek, meg talán honosítom is.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #7774 Dátum: 2015. Február 07., 14:14:12 »
Talán a legjobb X cím volt az All-New X-Factor, nekem is nagyon tetszett!  :rolleyes:
Sajnos, már a Secret Wars előtt megszűnik, a huszadik szám az utolsó...  :(

Elolvastam DC vonalon a Godhead-et, érdekes volt!  :rolleyes:
Kicsit olyan volt, mint amikor a Kapiék Zeusz ellen mentek!  :badteeth:
A story elején teljesen esélytelennek voltak feltüntetve a Lámpások, a végére viszont elég rendesen kicombosodtak!  ;D
(A gyakorlatilag isteni hatalmú lények otthonát a Lámpások mentik meg...)  :hehe:
Aminek viszont nagyon örültem: Saint Walker és vele a remény is, visszatért!  :brow:

A Spider-Verse-től többet vártam...  :dry:
A Spider-Island közelébe sem ér!  :-\
Eléggé fura, kiábrándító, hogy rajzfilmfigurák is ott rohangálnak a keményebbnél keményebb karakterek között...
Érdekes volt, hogy a főgonosz simán elintézte a ,,Kozmikus Pókembert'', Kaine viszont vele végzett tök simán!  :rolleyes:
Morlun testvére kiköpött Mr. Hyde!  :brow:

A Terminator Salvation: The Final Battle tetszett valakinek? Nem volt rossz szerintem, ahogy folytatták a Bale-Worthington-féle filmet!  :rolleyes: A story vége rendesen mellbevágó!  ;)
A Fire and Stone-ban meg volt minden: Alien-ember fúzió, mutáns ember, mutáns Predator, Predator vs. Space Jockey csata!  :bravo: Galgo-n mekkorákat röhögtem, nagyon nagy arc a pali!  ;D

A Mortal Kombat X is tetszik, eddig 5 szám jelent meg! Nem tudja valaki, hogy hány szám lesz még? (Talgaby, esetleg?)  ;D
Remek a grafika, jók és brutálisak a harcok! Fantasztikusak az új karakterek!  :pogo:

Nem elérhető Zigota

• Fantom
« Válasz #7773 Dátum: 2015. Február 06., 20:54:47 »
Nemrég belelolvastam az All New X-Factor-ba. Szerencsére PD hozza a tőle elvárt szintet. Nagyon tetszik, ahogy egyik pillanatról a másikra le tudja hozni a szuperhősöket a földre. Bendis példát vehetne róla, hogy kell csapatképregényt írni. Külön tetszik, ahogy Pietrot rehabilitálta, nem pedig csak elfelejtette az (igen komoly) bűneit. A nyilvános vallomása a legjobb pillanat ami mostanában a Marvelnél történt. De ennek a sorozatnak is vége lesz sajnos a Secret Wars után... Ami biztos vagyok benne, hogy a New 52 Marvel megfelelője lesz majdnem ugyanolyan szarul kivitelezve.

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
    • http://www.halozsak.hu
« Válasz #7772 Dátum: 2015. Február 06., 18:05:19 »
Az Operation S.I.N. nem egy Original Sin spin-off?

Gondolom annyiban, hogy ez is egy "elmondatlan történet". Egyébként tetszik a felütés, csak könyörgöm ne csináljanak Howardból egy Vasember 0.1-et (kezdtem aggódni, amikor megláttam a mellvértet a haverján), épp elég, hogy Howard kb. akkora arc, mint a fia lesz később... De ezt el tudom viselni  ;)

IC, te mit szedsz olvasás közben? Én is kérek!

Őket:

Ja és nem adok, ui. ezek az ENYÉMEK  :hehe:

Gratulálok! Sajnos nekem ez drága mulatság volna... Bár az adókedvezmény miatt el bírnék viselni belőlük 3-at, kizárólag fizetésnapon  :hehe:
"Once a scanlater, always a scanlater."

Nem elérhető Puma

• Sólyomszem
  • *
    • https://twitter.com/Puma134
« Válasz #7771 Dátum: 2015. Február 06., 11:21:51 »
És sebességmezőként használtam, de inkább a NewGent kérdezd, ők viszik a Flasht.

Köszi szépen a segítséget, amúgy nem nekem kellett, hanem egy másik fordítónak, aki Facebookon is megkérdezte, és ott is ezt írták, úgyhogy mivel két forrásból is meg lett erősítve (mint a Newsroomban  :D ), ezért végül ezt írta be.
You’re not just anyone. One day, you’re gonna have to make a choice. You have to decide what kind of man you want to grow up to be. Whoever that man is, good character or bad, is gonna change the world.