Egyébként miért csak a rosszfiúkból lesz ilyen végtelen hatalmú izé, ha kinyírják őket? Mikor Xavier meghalt, belőle miért nem szabadult ki a nagy jósága és lett belőle olyan nagy hatalmú szuperlény, hogy onnantól kezdve minden Bosszúangyal leülhetett kávézni? 
Nagyon ott a pont. Ezen még soha nem gondolkodtam el, de tényleg nagyon van benne valami

Meg alapjáraton mooost a Koponya meghalt és izé... instant feltámadt? 0.o Ezt csak én nem értem?
Hát mit nem lehet ezen érteni? Teljesen világos: Vörös Koponya, miután kiásta a hetek óta halott Xavier holttestét, átültette annak halott agyát a saját fejére, hogy kinyerje a halott agyból a telepátiát. Majd, miután a mostani részekben már nem is látni, hogy hol fér el a fején vagy a koponyájában egy plusz halott agy - ami halott, nem tudom, említettem-e már - ő is meghal Magneto kezétől. De semmi gond, mert szinte azonnal újjászületik az Onslaugth nevű pszichikus alakkal egybeforrva, aki annak idején Xavier és Magneto szerelemgyereke volt. Csak ő még adott hozzá némi polipcsápot is, mert az milyen vagány. És ugyan pszichikus lény, de azért egyből alkot magának egy testet is, hadd legyen mit ütniük a hősöknek. Meg nyilván nem lehetne annyira komolyan venni ha csak egy testetlen hang alázná őket porig.
Na, ennél világosabban nem tudom kifejteni. Remélem, érthető.