Szerző Téma: *Marvel és DC SPOILER-sörözö*  (Megtekintve 1474665 alkalommal)

0 Felhasználó és 27 vendég van a témában

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
Re:*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
« Válasz #1230 Dátum: 2006. Július 27., 19:33:34 »
Idézet
Gorgonita, nagyon gyors voltál  
 Oké, beismerem...én vagyok Bendis (16 éves korom óta)  

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
    • http://www.halozsak.hu
« Válasz #1229 Dátum: 2006. Július 27., 19:23:12 »
Idézet
New Avengers 22
Gorgonita, nagyon gyors voltál  

a New Avengers #22 a kiszolgálóban  
"Once a scanlater, always a scanlater."

Nem elérhető kaine

• Hulk
« Válasz #1228 Dátum: 2006. Július 27., 19:15:10 »
Idézet
Ezt úgy magam elé képzeltem...  Érdekes egy parti lenne, kívéncsi lennék, ahogy ezek felveszik a "pókerarcot".
Ja. Rozsi: - Sorom van. Hulk: - Akkor Hulk Smash!  

Idézet
Bár nem teljesen emlékszem a The End végére, de nem az az utolsó kocka, hogy a halott testvérét tartja a akrjaiban, mkor befutnak a zsaruk? Mert aakor szerintem ot se halt meg. Egyébként tényleg eléggé kezdi megközelíteni a Mr. Immortal II nevet, mióta így befutott,
Kezd már nagyon ellobósodni...

Idézet
eddig még M.J. nem halt meg, úgyhogy az én válaszom egy nagy nemtudom.
Amikor "majdnem" meghalt Mary Jane, mindenhol azt lehetett hallani, hogyha meghal, mindenki abbahagyja a Pókemberek vásárlását. Szóval szerintem a Marvel ezt nem merné... inkább megölik Flash-t, úgyis csak vegetáló marha lett belőle, így semmi értelme nincs a karakterének. De ha Bettyt ölik meg, akkor csinálok valami drasztikusat.  

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
« Válasz #1227 Dátum: 2006. Július 27., 18:58:45 »
New Avengers 22

Harlemben vagyunk Cage lakásán, a regisztrációs törvény hatályba lépésének éjszakája előtti estén. Vas és Ms Marvel győzködi a családot. A hangulat elég feszült, előbbiek teljes harci díszben jelentek meg sötétedés után, utóbbiak nem kínálják hellyel vendégeiket. Vas tudni akarja Cage regisztrál-e, vagy megint börtönbe akar-e kerülni. Kerülgetik a témát, amit már nem lehet tovább kerülgetni. Cage felesége Jessica azt akarja tudni, hogy ha ő már nem használja képességeit, mert a 3 hónapos gyereknek szenteli életét, akkor miért nem hagyják békén, azokat akik nem akarnak hősködni. Cage, aki már más húrokat penget, mint Wolwerine-nel folytatott vitájában, párhuzamot von a kormány jelenlegi tervei és 1950-es Missisipi környéki tettei között. Vas kikéri magának, mondván ő a törvényt képviseli. Cage emlékezteti hogy a rabszolgaság is törvényes volt. Vas szerint kiforgatja a szavait, itt nem erről van szó. Vas újra rákérdez, akkor nem regel-e. Cage azt feleli teszi, amit tennie kell. A kérdésre hogy mi lenne az, azt feleli túl rossz hogy tudd. Vas sértetten távozna, de Ms. M. még tesz egy próbát Jessicával. Megkérdi, hogy nem tudna-e bízni benne a legjobb barátnőjében, amire ő azt feleli hogy ő is ezt akarta kérdezni, de őtölle.
 Vas és Ms. M. távozása után a házaspár kezd vitába, arról mit tegyenek. Abban egyetértenek, hogy Jessica a gyerekkel Canadába indul, de ő azt akarja férje is menjen vele. Cage azonban maradni akar, mert ez az ő hazája, és hogy teljesítse vállalását, a környék megtisztítását. Az utcára érve nehezére esik elválni a gyerektől, aki éppen nem akar a szemébe nézni. Jessica újra kérleli, de hajthatatlan. Búcsúzóul arra kéri az asszonyt, hogy Torontóba érve egy ideig ne kapcsolja be a tv-t.
 Családja távozása után a szomszédok veszik körbe, egy srác kérdezi, hogy mit fog tenni. Azt feleli, hogy hazamegy, nem árt senkinek, és talán nem jönnek el érte.
 Később feszülten figyeli az óramutatót, de még ő is hihetetlenként kommentálja amikor pontban éjfélkor megjelenik a Shield. Nem adja meg magát, rátámadnak, visszatámad, egyikük felméri, hogy oké akkor baj van, és ők is visszatámadnak, mire a szomszédok is betámadnak. Két srác kamerával veszi a jelenetet. Egy öregurat termetes lánya sem tud elrángatni céljától, hogy puskájával az ügynökökre lőjön, a többiek jobb híjján az ablakokból ordítoznak.
 Az ügynökök szomszéd szituációnak titulálják a helyzetet, amit egy vörös nuncsaku és egy csillagos pajzs foggal levétele után major szituációra módosítanak.
 Kábé tizes szinrelépési faktorral befut Kap, DD és Sólyom. A méretes holdgolyó csak úgy vakít a seggükbe.
 Összeszedik a padló romjairól a saját bevallása szerint csak pihengető   Cage-t, és gyors toborzás után, egy lopott helliakármi fedélzetén a lázadásba hívják. Közben másodszor is elhangzik, hogy az igazi DD hűvösön van, vagyis ez az itteni most csak egy alterego.
 Jessica útban Toronto felé vásárol, amikor a pénztárnál a tv az eseményekről tájékoztat. Behunyja a szemét, ahogy férje kérte, de amikor így is hallja, hogy kimenekítették, kinyitja és megkönnyebülésében sírni kezd.

Amazing, Front Line és CW Young Avengers & Runaways ügyben is lehet zargatni Regnart és Michot.  
 Látni fogjátok, hogy nem csak Cage véleménye változott, de Pók is meginog, én pedig majd utánnajárok az FF-539 -ben, hogy mit is keres Lény az Amazingban ott ahol a szerkesztői szövegdoboz szerint nem az van aminek látszik.  
 Power Pack Assemble!  

Nem elérhető Ryder

• Kázmér
  • **
    • http://
« Válasz #1226 Dátum: 2006. Július 27., 18:04:17 »
Jajj, bocsesz 1 kimaradt!Hopsz,már másodszor is magam után írok, sorry!

Nem elérhető Ryder

• Kázmér
  • **
« Válasz #1225 Dátum: 2006. Július 27., 18:01:56 »
No kész is vagyok a drágákkal.Nesztek:

Nem elérhető Ryder

• Kázmér
  • **
« Válasz #1224 Dátum: 2006. Július 27., 16:54:54 »
Idézet
a CW kiszolgálóba kiment rahedli új alternatív CW banner, nézzétek meg   aki a felét nem érti, ne lepődjön meg, mert én se... azokat Schmatzy úr készítette  
Idézet
aki a felét nem érti, ne lepődjön meg, mert én se... azokat Schmatzy úr készítette 

Háhá én értem!Éljenek az informatikához konyítók  

Amúgy kösz, h feltetted a bannereket, és hogy az enyéimet elsőre!
Megtettem egy ujabb lépést a világuralom felé!    

Megyek csinálok még bannereket, mer megörültem!

Nem elérhető Schmatzy

• Lusta dög (ex Korrekt ORR)
  • HálóZsák tag
  • Superman
  • *
« Válasz #1223 Dátum: 2006. Július 27., 16:51:04 »
Annak idején ezen a PHP-sen röhögtem a legnagyobbat, de aki érti, az a többin is tud kacagni. Persze, az általam odakanyarított szövegek néhol erőltetettek, bocs érte, nem jutott jobb az eszembe. Aki valamelyiket nem érti, még ma kérdezhet, mert holnap már nyaralok, nem leszek netközelben.

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #1222 Dátum: 2006. Július 27., 16:39:22 »
na, akkor nem érzem magam holt hülyének, hogy nem értem, az első amit felfogtam, az talán a pingvin volt

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1221 Dátum: 2006. Július 27., 16:29:05 »
a CW kiszolgálóba kiment rahedli új alternatív CW banner, nézzétek meg   aki a felét nem érti, ne lepődjön meg, mert én se... azokat Schmatzy úr készítette  

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #1220 Dátum: 2006. Július 27., 16:23:26 »
Nem tudom, benne van a pakliban, hogy nincs végkimenetel. Bár ha a Marvel tényleg elhatározzta, hogy új alapokra helyezi a dolgokat, akkor nyernek a regesek, de megmaradnak az antireges erők is illegalitásban. Ezt még jó pár évig el lehet ragozni. Szerintem az lehet, hogy kidolgoztak 2 vagy több verziót és azzok közül válogatnak, szerintem a Klón-sztorik óta nem merik mégegyszer az időre bizni a végkimenetelt.

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1219 Dátum: 2006. Július 27., 15:56:58 »
Nekem van egy olyan érzésem, hogy nincs megírva a sztori végkimenetele. A Marvel majd szépen az olvasókhoz igazítja a történetet. A borító meg nem lényeges, mert nem tartozik annyira a sztorihoz. Úgyhogy szerintem a Civil Warban az a biztos, amit már olvashatunk.
(főleg hogy gondolom eddig csak a borítók vannak megrajzolva, semmiből nem tart nekik változtatni)

Nem elérhető exactlee

• Megtorló
« Válasz #1218 Dátum: 2006. Július 27., 15:06:30 »
eddig még M.J. nem halt meg, úgyhogy az én válaszom egy nagy nemtudom.
egyébként vicces, hogy Vasemeber Pókembert ilyen veszély előreelzőnek használja, tisztára, mint a madarak a bányákban
Egyébként szerény véleményem szerint a Civil War-os címek közül eddig a Frontline a legjobb, ott mindkét oldal szerepet kap, a háborús történetek meg zseniálisak a füzetek végén.
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 27., 15:07:10 írta exactlee »

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #1217 Dátum: 2006. Július 27., 14:54:40 »
Idézet
árulja már el nekem valaki, hogy Rozsó a The End végén hogy halt meg, ha meghalt??
Sehogyanse, az egész csak arra ment ki, hogy Jenkins tovább bonyolitsa az Origin-jét és szvsz baromi unalmasan. A legjelentősebb The End a Marvel Univerzum halála volt, kár hogy nem tartják be régóta.
Idézet
Tényleg kinyírják Mary Jane-t azért, mert kiderült, hogy ő Peter felesége, és ezért átáll Póki a regellenesekhez, mert Stark megszegte az ígéretét?
Hát ezt csak a boritókból következtetjük, de elképzelhető, hogy elintézik, már a kilencvenes években le akarták passzolni MJ-t
Idézet
De az adamantuim egyébként tényleg törhetetlen, annyira nagy a szilárdsága.
Hulk szét tudja törni
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 27., 14:56:45 írta Punkológus »

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1216 Dátum: 2006. Július 27., 14:49:46 »
Hee? ezt meg honnan veted? hiszen még távolrol sem tartunk ott... szerintem az csak találgatás volt, ne vedd komolyan egyelőre

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #1215 Dátum: 2006. Július 27., 14:45:52 »
Ooooké, de ez nekem egy erős volt. Akkor spoileresen a kérdés:

Tényleg kinyírják Mary Jane-t azért, mert kiderült, hogy ő Peter felesége, és ezért átáll Póki a regellenesekhez, mert Stark megszegte az ígéretét?

Mert már petíció is volt a neten ez ellen, de nem tudoom, hogy végül sikerült-e elérni, hogy mégse tegyék ezt meg.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #1214 Dátum: 2006. Július 27., 14:45:15 »
Idézet
Ha jól megnézzük, akkor a S.H.I.E.L.D, ebben a játékban nem hatalmi tényező
Szerintem nagyon is hatalmi tényező, vagy legalább is nagyon az akar lenni. A saját felügyelete alá akarja vonni a szuperhősöket, ráadásul, ahogy láttom totálisan szabad kezett is kaptak, lásd Hulk kilövése, AmKap elfogására való kisérlet még a törvény elött.

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1213 Dátum: 2006. Július 27., 14:40:34 »
Idézet
Próbálom spoilermentesen leírni (...) (nem tudom másképp mondani spoiler nélkül)
spoilerezzél nyugodtan, itt az elején megegyeztünk, hogy spoiler mehet minden mennyiségben  

ha meg nagyon olyanod van, írd sárgával  

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1212 Dátum: 2006. Július 27., 14:39:04 »
Szerintem meg azért vanak törvények, mert egy társadalmat nem lehet szabályok nélkül fenntartani, anélkül inkább csak anarchia lenne. Persze a törvények sose tökéletesek, mindig van valaki, akinek nem tetszenek (többnyire azok, akik ellen irányul).

Egy kis CW: Próbálom spoilermentesen leírni, de akkor most a Marvel (és JMS) tényleg megjátssza zt Pókemberrel, hogy...hmmm...megesik a nagy tragédia ismét vele (nem tudom másképp mondani spoiler nélkül). Tényleg el akarják "őt" tüntetni? Mert ha igen, akkor lassan le is mondhatok az új Pókok olvasásának szándékáról.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #1211 Dátum: 2006. Július 27., 14:34:36 »
Idézet
Jog: elég hosszasan belemehetnénk a dologba, meg aztán nem is hírós témában alakult ki, de az eszmefutatásban határozottan van valami. (azért én a Hitleres kijelentéstől határozottan elzárkoznék.
Onnan is meg lehet közelteni a dolgokat, hogy csak azért vannak jogok és törvények (amik szintén csak jogok a másik oldalról), mert hatalom, erő van mögöttük

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1210 Dátum: 2006. Július 27., 14:33:27 »
Hulk bőre nem áthatolhatatlan, ez az utóbbi pár év(tized)ben alaposan megdőlt. Kiderült, hogy sebződik, csak kegyetlen gyorsan gyógyul (kb. olyan ütemben, ahogy átváltozik Bannerből a Hulkká). A The Endben pár perc alatt jóformán a teljes testét regenerálja. Tehát Rozsi megsebzi, csak nem marad sokáig úgy.

De most már kezdünk eléggé elszakadni a Polgárháborútól.

Nem elérhető Simson

• Kázmér
  • **
« Válasz #1209 Dátum: 2006. Július 27., 14:31:00 »
Aha értem akkor, szegény rozsinak rossz érzés lehetett. VAgy ezeket élvezi  ? Na mindegy az elég vitatható, hogyha Hulknak áthatolhatatlan a bőre és rozsinak mindent áthatol az adamantium karma, akkor mi lesz ha a kettő találkozik?

Ez olyan mintha a mindent elpusztító szél találkozna az elpusztíthatatlan fallal    

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1208 Dátum: 2006. Július 27., 14:24:11 »
Jesszus, ennyire félregépelnék?
A The End-eknek elvileg az a lényegük, hogy vagy az adott karakterek, vagy az ő "világuk" hal meg. A Wolverine-nél az utóbbi (akárcsak a Hulknál, vagy a Marvel Universe-nél), mivel itt már öreg, mindenki, akit ismert, halott (egyedül azok maradtak, akik ott vanak Kardfogú temetésén), és ő is már teljesen elvonult a világtól, aki már lassan el is felejtette, hogy ő valaha is létezett. A The End alcímek kicsit megtévesztőek.

Idézet
ezt a meccset szerintem csak pókerrel tudnák eldönteni
Ezt úgy magam elé képzeltem...  Érdekes egy parti lenne, kívéncsi lennék, ahogy ezek felveszik a "pókerarcot".

(Off az offban, de erről eszembe jutott: Egy Dominó és Mázlista közötti pókerpartit vajon ki nyerne meg?)

Közben Simson kérdésére: Ezt a Kneten egyszer már letárgyalták, az ottani konklúzió, ami egyébként logikus is, még az Ultimate-hez képest is, hogy a gerincénél csak a csigolyák vannak adamantiummal bevonva, de a köztük lévő velő nem, annál tépte ketté a Hulk. De az adamantuim egyébként tényleg törhetetlen, annyira nagy a szilárdsága.
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 27., 14:26:27 írta talgaby »

Nem elérhető Simson

• Kázmér
  • **
« Válasz #1207 Dátum: 2006. Július 27., 14:22:11 »
Asszem az ultimate wolverine vs. Hulkban volt hogy Hulki ketté tépte rozsit és rozsi meg pár óra múlva megint jól volt. De ha ketté tépi akkor mégsem törhetetlenek a csontjai mert itt elválasztja őket egynástól.

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1206 Dátum: 2006. Július 27., 14:01:38 »
Idézet
Mert aakor szerintem ot se halt meg.
tehát a The End-nek az a konklúziója, hogy nem hal meg?   akkor mit csinál?
esküszöm, a Hegylakó sorozat Rozsi miatt folytatódik mindig, mert igazából ő az az egy, aki mindig megmarad, csak nem találják  rossz univerzumban keresik  

Idézet
Na igen, csakhát Rozsi úgy jelent meg először, mint aki méltó ellenfele a Hulknak

ez is fura   Hulk ha egyszer elkapja, ha mást nem is, de eldobja vagy 200 km-re és ennyi a nagy harc  de most abban se vagyok biztos, ki tudja megsebezni a másikat... mivel Hulknak elvileg sebezhetetlen a bőre, Rozsinak viszont törhetetlen a csontja. ezt a meccset szerintem csak pókerrel tudnák eldönteni  

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1205 Dátum: 2006. Július 27., 13:58:55 »
Hulkról kihagytad, hogy alternatív idővonalakon világokat foglal (Future Imperfect). Talán ezért is kellett most kilőni az űrbe, mert féltek, hogy egymaga elintézi az egész Polgárháborút a maga "Hulk SMASH!" módján...

Nem elérhető Inner Circle

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #1204 Dátum: 2006. Július 27., 13:51:35 »
Na igen, csakhát Rozsi úgy jelent meg először, mint aki méltó ellenfele a Hulknak, Hulk meg azóta már hegyeket emelget meg 5mp alatt visszanöveszti a szétégetett testét, úgyhogy Logan sem maradhat le a fegyverkezési versenyben...

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1203 Dátum: 2006. Július 27., 13:46:11 »
Bár nem teljesen emlékszem a The End végére, de nem az az utolsó kocka, hogy a halott testvérét tartja a akrjaiban, mkor befutnak a zsaruk? Mert aakor szerintem ot se halt meg. Egyébként tényleg eléggé kezdi megközelíteni a Mr. Immortal II nevet, mióta így befutott, és nem merik komolyabban bántani, nehogy a rajongóknak ne tetszen, hogy egy fogyatékos Rozsi bénázik fél számon keresztül.

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1202 Dátum: 2006. Július 27., 13:38:37 »
ez a tápos öngyógyítás már elég kamu... valóban, a Pókemberes vendégszereplés környékén, mikor mérgezett nyilat kapott be valami kóbor nindzsától, azt is csak jó sokára tudta kiizzadni egy kukában... az tényleg hihetőbb volt. meg amikor Kitty átszúrta, az is jól le volt vezetve... de most... egyszerűen halhatatlan.  
árulja már el nekem valaki, hogy Rozsó a The End végén hogy halt meg, ha meghalt??    ezek után el nem tudom képzelni

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1201 Dátum: 2006. Július 27., 13:24:21 »
Rozsomák regeneráló képessége legnagyobb mértékben az írótól függ. Elvileg egy végtag újranövesztése órákig, vagy napokig is eltarthat nála, de ha az író úgy gondolja, akkor hipp-hopp 2 másodperc az egész. Hogy kinek mi tetszik, az más tészta. Én inkább a lasabb, "reálisabb" verziót kedvelem.