Tényleg jó lenne megnyerni valamelyik lottót (ötös, hatos, skandináv), több idő jutna a képregényekre (a világ körüli út mellett persze)!
Jelenleg 8 X címet (All-New X-Factor, All New X-Men, Amazing X-Men, Cable and the X-Force, Uncanny X-Force, Uncanny X-Men, Wolverine and the X-Men, X-Men) és 8 Avengers címet (AI, Avengers, Avengers World, Mighty Avengers, New Avengers, Secret Avengers, Uncanny Avengers, Young Avengers) olvasok! X-Force cím egy lesz nemsokára, de hogy maradjon a 16-os szám, pár hét és indul az Avengers Undercover; az Arenával végeztem!
Közben figyelemmel kísérem az Inhumanity-s számokat, meg még pár másik ,,csapat''-ot (GotG, Thunderbolts; meg még amik most indulnak és érdekelnek: New Warriors, Invaders, Revolutionary War)!
Saját szóló képregényt csak Novát olvastam egy darabig, de nemrég behoztam magam Wolverine-ből (tényleg harmatgyenge a story), Thor-ból (nagyon tetszik), Spider-Man-ből (szintén nagyon tetszik, Otto hihetetlenül kemény), Iron Man-ből (nem rossz, elég merész húzás volt ez a ,,tesós'' dolog az alkotóktól) és Hulk-ból (megint csak tetszik)!
Amiket még elkezdek majd: Ghost Rider, Iron Patriot, Loki, Magneto!
Amikből pár képkocka elég volt: Amazon, Holdlovag, Ezüst Utazó...
DC-nél Forever evil, megvárom majd, ha már teljesen kijött és akkor állok neki...
Régebbi, klasszikus képregények, amikre sajnos nem nagyon jut időm (hogy csak ,,párat'' említsek):
1. Alpha Flight vol. 1.
2. West Coast Avengers
3. Solo Avengers
4. Silver Surfer
5. New Warriors vol. 1.
6. Ghost Rider vol. 2.
7. Secret Defenders
8. Quasar...