Forever Evil előtti felzárkóztató:
Sokan lehülyéznek, amiért egy-egy sorozathoz/eventhez előzetes sztorik tucatjait veszem hozzá amolyan bevezető olvasmányként csak azért, hogy képbe kerüljek. Ugyan a Marvelnél még valahol jogos is a kritika, köszönhetően az évek óta szabványosított számeleji recap oldalak miatt, ám a DC-nél el sem tudom képzelni, hogyan tudna bárki is kiigazodni a nagyobb crossovereken. Sorolom, miken rágtam át magam eddig:
-Egy tucatnyi Villains Month számon. Megjegyzem, rengeteg időt szenvedtem azzal, hogy kiválasszam azokat, amik valóban tie-inként funkcionálnak az eventhez és nem csupán tematikus one-shotok voltak. Szerencsére a legrosszabbak elhagyhatók.
-Detective Comics 19-22, enélkül ugyanis halvány lila gőzöm sem lett volna, honnan kerül elő Man-Bat. Ezt annyira nem is bántam, bírom John Layman-t.
-Talon 8-11, enélkül ugyanis halvány lila gőzöm sem lett volna, hogyan tér vissza Bane Gotham-be (Arkham War). Megjegyzem, a Talon sorozatnak eközben volt a Birds of Prey-jel is egy crossover-e, szóval idecsaptam még a BoP 18-21-et is.
-Fury of the Firestorm utolsó arc-ja, itt debütált ugyanis Killer Frost
-Ravagers, Deathstroke és Team 7 utolsó arc-jai, ugyanis szigorúan véve utóbbiban debütált a Pandora's Box, nem pedig a FCBD különszámban, s ezek szorosan kapcsolódnak egymáshoz.
-Suicide Squad, mivel a 24. számtól ongoing tie-in a Forever Evil-lel. Ezt sem bántam annyira, Ales Kot számai nagyon jók voltak.
Hátravan még:
-Még egy rakás Villains Month szám
-Savage Hawkman, ugyanis itt debütált Shadow Thief. Ettől tartok leginkább, ugyanis a Teen Titans mellett a New52 talán legrosszabb sorozata.
-Constantine 6-8, a 9. szám ugyanis crossover.
Hogy a búbánatban fogják mindezt trade-be gyűjteni?