Nagyon fura ez a fórum.
Ritkán használom, de még szerintem sose sikerült megtalálnom a számomra megfelelő topicot.
Én azt szeretném kérdezni, hogy a DC-nél volt ez a Villains Month, és hogy valaki meg tudná mondani, hogy melyik képregények voltak, amik a későbbiekben is fontosak lesznek? Például elolvastam azt, amiben Cyborg Superman volt, de az csak ilyen érdekesség, a későbbi eseményekhez semmi köze. De amiben Black Manta szerepelt, az már fontos, mert elmondja, miért fogja ő utálni a Crime Syndicate-tet.
Szóval igazából az érdekelne, hogy melyik gonosz kalandja hol folytatódik, mert volt az a Ventriloquist, ami az egyik Batman képregényben jelent meg, de igazából a Batgirlben lesz majd jelen, az meg engem nem érdekel, mert azt nem olvasom.
Azok érdekelnének, amik a későbbi eventeknél számítanak majd. Forever Evil, Arkham War, Rogues Rebellion, stb.
Nem tudom, van-e olyan fan, aki elolvasta mindet, de megköszönném, ha valaki tudna segíteni.
Most igazából főleg a Marvel képregényeket olvasom. Azok nagyon jók, a legtöbb.
A DC-nél is akad jó, csak kevesebb, bár minden képregény közül a mostani kedvencem pont náluk van. Wonder Woman.
Az nagyon jó. Főleg, ami a legutóbbi számban történt különösen érdekes dolgokat ígér számunkra.