Szerző Téma: *Marvel és DC SPOILER-sörözö*  (Megtekintve 1231046 alkalommal)

0 Felhasználó és 9 vendég van a témában

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Re:*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
« Válasz #6720 Dátum: 2013. Szeptember 26., 21:46:40 »
Zsenge 92 évesen? Elég korai volna. Nézd csak Fareket, ő is milyen aktív még. ;D
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető KiD

• HZs imádó
  • *
    • http://gportal.hu/portal/transformersthemovie/
« Válasz #6719 Dátum: 2013. Szeptember 26., 21:42:58 »
Mindenre van megoldás gyerekek. Penge nyugdíjba is vonulhat.

Nem elérhető Farek

• Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #6718 Dátum: 2013. Szeptember 26., 21:24:48 »
Volt valami ilyesmi a wikin. Hogy találkozott valami olyan vámpírokkal, akik legyőzték a vérkényszert. És tudnak pl. iskolába is járni. vagy ilyesmi.
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #6717 Dátum: 2013. Szeptember 26., 21:24:29 »
Igen, az X-klub emlékeim szerint valahogy megoldotta. vagy lehet, az X-23-ban történt vele valami. De a sápadtságán és a szemfogain túl nem látszik most rajta.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Balakin

• Optimus Prime
« Válasz #6716 Dátum: 2013. Szeptember 26., 21:17:13 »
Annyira hozzászokott, hogy az X-men 2-vel ezelőtti számában a tengerparton ücsörögnek Wolverine-el fényes nappal. Erre mi a magyarázat egyébként? Fénybenjáró lett?

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #6715 Dátum: 2013. Szeptember 26., 20:35:11 »
X-Men v3 óta. Az első sztoriban Drakula nagyon rászállt az X-ekre és átváltoztatta. De azóta egészen hozzászokott.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #6714 Dátum: 2013. Szeptember 26., 20:27:51 »
Most olvastam el az A+X 12-t. Az első történet Bestiával és Energikonnal nagyon bejött, jól szórakoztam, ajánlom mindeninek.

A másodiknál viszont teljesen ledöbbentem. Jubilee vámpíííííír?  :blink: Mióta? Mi a franc történt vele?... Már megyek is wikire. Erre kíváncsi vagyok.

Nem elérhető zoli

• Rozsomák
« Válasz #6713 Dátum: 2013. Szeptember 26., 13:00:32 »
Üdv, kösz megtaláltam őket. Hálám .Kösz. :worship:

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #6712 Dátum: 2013. Szeptember 26., 11:39:07 »
Baromira nagy meló lenne. Meg a kérdés, hogy mikoriakat? Hiszen a 80-as évektől kezdve (majd kijavít valaki, ha tévedek), ezek a karakterleíró kézikönyvek többször is megjelentek, mindig újra és újra leírva, kiegészítve a szereplők életét.
Egyébként pár karakterleírást találsz a Bosszú Angyalai Kisokosban összegyűjtve.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #6711 Dátum: 2013. Szeptember 26., 11:38:51 »
Persze, ilyen-olyan mértékben. Newgen viszi a DC-s karakterleírásokat, marveles meg van itt és a hu.marveldatabase-en.

Nem elérhető zoli

• Rozsomák
« Válasz #6710 Dátum: 2013. Szeptember 26., 11:29:16 »
Üdv, meg lehetne jelentetni   a DC, és  A Marvel   Kézikönyveit , az ottani szereplők leírásával , ha van rá mód . Esetleg meg is jelentek-e ,valamelyik  ilyen témájú oldalon  :nemtudom:. Kösz  :worship:

Nem elérhető Ideniel

• Ghavin / bobzenub
  • Asterix
  • **
  • Nem: Férfi
« Válasz #6709 Dátum: 2013. Szeptember 26., 00:12:40 »

Nem elérhető zoli

• Rozsomák
« Válasz #6708 Dátum: 2013. Szeptember 25., 23:16:31 »
ÜDV, na hátha ide illőek azok a kérdések ,amiket tegnap akartam feltenni   ;). Ha meg nem hát nem ,oszt jó napot .Majd egyel több hozzá szólást kell törölnötök . Na tehát. 1. Homokember  hogyan szabadul meg a homok alakjában bele keveredö anyagoktól  :headscratch: pl mikkor Póki telenyomta ragasztóval és minden hozzá ragadt. 1. Erös oldószert használ , de az még öt is szétmarná .2 Egy nagy kád hígítóban fürdik  :lol:, de az megbeívodik a homok szemcséi közzé. Vagy akkor ha szennyes vízzel keveredik , hogyan válassza szét a saját anyagát töle :nemtudom:.2. A MARVELNÉL tényleg sok olyan olyan alakváltó van akik igen morbid formákat tudnak kialakitani saját testűkből . Akár ember mint  Zeró, akár a szimbióták. Akár kiborg mint Cameron Hodge . De warlock is  ;). 3.Találtam  egy szöveg nélküli néhány oldalt valamelyik X-kiadványból { sajnos nem tudom melyik kiadványból van } Ahol Mr Sinisternek és Jean Greynek egy csomó klónja van. És ahogy akkor is mondtam hogy  Sinister egy kicsit hiú és piperkőc  lenne , mert minden klónja elég csiri-csáré ruhákat visel. Majd jön az a robot csaj aki majd mindenkit  hidegre tesz közzőlűk . { Ki ő, mert azt a robot csajt sem ismerem aki kicsinálja őket  :nemtudom: }Kösz  :worship:

Nem elérhető Ideniel

• Ghavin / bobzenub
  • Asterix
  • **
« Válasz #6707 Dátum: 2013. Szeptember 25., 20:15:38 »
A hős Jokernél elvesztettem minden érdeklődésemet a válasz iránt.

Pedig a Crime Syndicate of America mellett koncepcionálisan teljesen logikus. Nem írok "fanfic-eket", mindössze érdekel a forgatókönyvírás, s az egyik ujjgyakorlatom egy olyan Joker sztori volt, amiben a karakter hősként tűnhet fel. Az egyik megoldás az volt, hogy elnyomó diktatúrában teremt káoszt, ami a karhatalmat aláásva Joker eredeti szándékaitól függetlenül morálisan pozitív motivációnak bizonyul a környezet kontextusában. Ekkor még nem is hallottam a CSA-ről egyébként, ám utólag zseniális megoldás a maga egyszerűségében.

Az említett ujjgyakorlatom másik két megoldása az volt, hogy 1) Joker egy lovecrafti világvégébe csöppen, ahol, mivel eredetileg is őrült volt, pár más karakter mellett egyedül ő marad relatíve funkcionális emberi lény; 2) a Joker egy vándorcirkusz mellé szegődik, aminek ő a kikiáltója, minden kis városkában megállva felfedez egy valamiben Batman-re emlékeztető, ám korántsem hősies figurát, akit válogatott módszerekkel kivégez. Röviden: Dexter, mint egy cirkuszi bohóc :D

Nem elérhető mukszli

• Garfield
  • **
« Válasz #6706 Dátum: 2013. Szeptember 25., 19:13:24 »
Hat ezt eleg rosszul hangzik :D meg jo h nem olvastam

Nem elérhető KiD

• HZs imádó
  • *
    • http://gportal.hu/portal/transformersthemovie/
« Válasz #6705 Dátum: 2013. Szeptember 25., 19:09:58 »
A hős Jokernél elvesztettem minden érdeklődésemet a válasz iránt.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #6704 Dátum: 2013. Szeptember 25., 18:55:40 »
Nem sok helyen. Kiderült, hogy egy párhuzamos világ hős Jokerének a lánya, és jól kinyírták a Countdown felvezetőjében, majd később az apját is.

Nem elérhető mukszli

• Garfield
  • **
« Válasz #6703 Dátum: 2013. Szeptember 25., 18:03:00 »
Most nezem h van olyan h Joker's daugther. Eddig szerepelt valahol? Sose hallottam,

Nem elérhető Balakin

• Optimus Prime
« Válasz #6702 Dátum: 2013. Szeptember 25., 17:51:21 »
Infinityt képtelen vagyok gépen olvasni, majd pótlom ha kijön, de jónak tűnik.
Szerintem Slott Pókembere Big Timetól Superiorig nagyon jó és ez alól a Spider Island se kivétel.
Trinity War unalmas volt a komplett szeptembert meg kihagyom Forever Evilöstül (a Forever Evil első számát olvastam, nem igazán érintett meg).
a Green Lantern eventek nem rosszak, bár pont az utolsó, a Wrath of the first Lantern nem volt a legjobb, a tie ineket el se olvastam (Corpse címek)l de sztem a GL-t is úgy érdemes, hogy a teljes Johns érát (főleg, hogy a Wrath annak a lezárása).

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #6701 Dátum: 2013. Szeptember 25., 17:44:06 »
Marvel fronton elkezdtem olvasni a Battle of the Atom-ot és az Infinity-t!
A Spider-Island kimaradt, érdemes belekezdeni? Olvasta már valaki?  :rolleyes:

A DC-nél pedig nekikezdek a Trinity War-nak és a Forever Evil-nek (majd később a Lights Out-nak)!  :brow:
A H'El on Earth, a Rise of the third army és a Wrath of the first lantern is érdekel, vélemények ezekről a story-król?

Nem elérhető zoli

• Rozsomák
« Válasz #6700 Dátum: 2013. Szeptember 23., 16:01:35 »
Üdv , kösz a választ. Erős a gyanúm hogy  a Marvel, nem csak a Szimbiótákat  koppintotta  a Dolog című filmböl. hanem  pl Zerot is hát ö is elég morbid alakokat tud  kihozni magából. ;) Kösz,  :worship: Plusz szerintem a látvány tervező  és  a speciális trükköket kidolgozó  a Dolog látványos és kicsit morbid trükkjeiért  meg érdemelt volna valami filmes kítűntetést . Lehet hogy meg is  kapták,csak még én nem értesültem róla
« Utoljára szerkesztve: 2013. Szeptember 23., 16:13:07 írta zoli »

Nem elérhető Inner Circle

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #6699 Dátum: 2013. Szeptember 23., 11:39:54 »
Garantálom neked, hogy látjuk még a Molekulaembert akcióban. Ha most tényleg meg is halt, majd két év múlva rájön, hogy mégsem! Ahogy Deadpool mondta Rozsomáknak: "A te szuperképességed nem is az öngyógyítás, hanem a népszerűség!"  :lol:

Nem elérhető zoli

• Rozsomák
« Válasz #6698 Dátum: 2013. Szeptember 22., 13:32:58 »
Kősz,a válaszokat Plusz kiváncsi vagyok arra hogy , Molekulaember tényleg megmurdelt -e a Dark Avengersben, { Felrobbant , de lehet hogy csak lázszolag, hiszen HA EGYÁLTALÁN ,saját molekuláit is tudja irányitani  akkor  egy látványos trükk segitségével megszabaduljon a  [ nem is haveroktol]  majd újra alkotja magát ha képes rá szegény mamlasz } hogy igy szabaduljon  meg a hamis barátaitól pl Zöld mancitól ,stb akik csak folyton  szivaták és átverték.  HA MEG TÉNYLEG , kampec neki akkor kicsit sajnálom .Kár szegényért akkor is mintha néha-néha pipogyának tűnt is.  ; {
« Utoljára szerkesztve: 2013. Szeptember 22., 19:03:38 írta zoli »

Nem elérhető Ideniel

• Ghavin / bobzenub
  • Asterix
  • **
« Válasz #6697 Dátum: 2013. Szeptember 22., 13:14:19 »
Üdv, két kérdés a Marvelról.  1, Ki volt elöbb az  Aliens film, vagy  a Fészeknépe a kiadónál. 2, Ki a fene  az a Hooky aki pedig a Dolog című filmbeli izére  hasonlít . Kősz   :worship:

Az Alien franchise 1979-ben rajtolt a Ridley Scott rendezte mozifilmmel, a Brood (Fészeknépe, ha egyre gondolunk) 1982-ben tűnt fel először a Marvel univerzumán belül, az Uncanny X-Men 155. számában.

A Dolog alapjául szolgáló novella (Who Goes There?) 1938-ban jelent meg az Astound Stories című sci-fi magazinban, s bár 1951-es The Thing From Another World dolgozta fel először mozgóképen a koncepciót, a Carpenter rendezte 1982-es remake tette hozzá a vizuális töltetet a lovecrafti paranoia-horror mellé. Hajlok afelé, hogy a Spider-Man szimbiótái számára is ihletül szolgált a film. A Hooky-ban szereplő Tordenkakerlakk pedig szintén ezután, 1986-ban tűnt fel a Marvel Graphic Novel sorozat 22. kötetében.

Nem elérhető zoli

• Rozsomák
« Válasz #6696 Dátum: 2013. Szeptember 22., 12:52:17 »
Üdv, két kérdés a Marvelról.  1, Ki volt elöbb az  Aliens film, vagy  a Fészeknépe a kiadónál. 2, Ki a fene  az a Hooky aki pedig a Dolog című filmbeli izére  hasonlít . Kősz   :worship:

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #6695 Dátum: 2013. Szeptember 21., 19:02:57 »
1. Nem.
2. Utóbbi.

Nem elérhető zoli

• Rozsomák
« Válasz #6694 Dátum: 2013. Szeptember 21., 18:59:39 »
Üdv, hát....tényleg érdekes sztori . Hát most bocs, DE vissza térnék azokhoz a karakterek akik hol a hősökkel , hol ellenűk harcolnak . Lásd Rakéta Robi vagy  Homokember akik voltak Pókival , meg ellene is  ;). Meg a Vadbanda tagjai is. KÉRDÉS 1. Silver Sabre  csapatának tagjai-e még vagy már ki szálltak. 2, Most éppen JÓ vagy ROSSZ fiút játszanak. Kösz. :worship:

Nem elérhető Balakin

• Optimus Prime
« Válasz #6693 Dátum: 2013. Szeptember 21., 12:47:06 »
Csodás, örülök, hogy a Battle scarst mégse olvastam el. Amikor a fiatal Fury felülnézetből pózol a csatornában, az a 8 ezredik omázs akar lenni a Byrne féle Uncanny X-men Wolverine csatornában pózolásnak? Csak most a pózt nem sikerült megrajzolni ugyan úgy.

Nem elérhető jocibmx

• Fantom
« Válasz #6692 Dátum: 2013. Szeptember 21., 12:19:13 »
Hehh ez marha jó  :lol:
Hősök pedig kellenek...

Nem elérhető Ideniel

• Ghavin / bobzenub
  • Asterix
  • **
« Válasz #6691 Dátum: 2013. Szeptember 21., 05:31:46 »
Battle Scars in a nuttshell - azaz, hogy lett a megszokott Nick Fury-ből fiatal feka Nick Fury.