Szerző Téma: *Marvel és DC SPOILER-sörözö*  (Megtekintve 1479972 alkalommal)

0 Felhasználó és 28 vendég van a témában

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
    • http://
Re:*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
« Válasz #750 Dátum: 2006. Július 06., 17:21:41 »
Épp a Civil War 2-nél járok és felmerült bennem, hogy talán ez a köcsög Hill parancsnok a hunyó. Ahogy látom mostanában minden szarba belenyúlkál. Ő adta parancsba Hulk kilövését, le akarta lövetni AmKap-ot. Itt vadászik a rossz- és jófiúra egyaránt. Ő csak eszköz vagy mozgatja is a dolgokat. Kitöl kapott parancsot AmKap lelövetésére? Akkor még nem volt maszkellenes törvény. Kurvára gyanús Kiváncsi vagyok, hogy vajon a kormányzat kitöl kapta a sugalatott a regisztrációhoz, hisz az már a tragédia elött is létezett. Ebben a részben Stark elküld egy ilyen szöveget, hogy istenem ad, hogy jól döntsek (vagy valami hasonló). Itt kételkedik magában egy kicsit, tehát mégsem akkora faszszopó, de... ott van melette mégegy ember, így elképzelhető, hogy csak megjátsza magát
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 06., 17:24:05 írta Punkológus »

Nem elérhető regnar

• Galactus
« Válasz #749 Dátum: 2006. Július 06., 17:08:37 »
Éppen olvastam, pontosabban akkor léphettem be a topicba, amikor írtál.  

Nem elérhető nickfury

• Asterix
  • **
« Válasz #748 Dátum: 2006. Július 06., 17:04:29 »
ezt hogy csináltad Regnar?  1 perc allat válaszoltál.

Nem elérhető regnar

• Galactus
« Válasz #747 Dátum: 2006. Július 06., 17:02:42 »
Szerintem oszd be őket, és minden napra tegyél fel másikat    

Nem elérhető nickfury

• Asterix
  • **
« Válasz #746 Dátum: 2006. Július 06., 17:01:03 »
Most Amazon Skarlát Boszi vagy Vihar? Nemtudok dönteni enyi jó bannert.

Nem elérhető regnar

• Galactus
« Válasz #745 Dátum: 2006. Július 06., 16:57:07 »
Idézet
Nincs valakinek egy Norbi update kódos excel táblázata?
Kerestem, de csak recepteket találtam dokumentumként. Szakácskönyv lebontva  valamilyen szintekre ha jól vettem ki...

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
    • http://www.halozsak.hu
« Válasz #744 Dátum: 2006. Július 06., 16:14:57 »
Idézet
Valaki összefoglalná rendesen az Amazon 8-at?
ok, csak előtte átnézem, jó?  
"Once a scanlater, always a scanlater."

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #743 Dátum: 2006. Július 06., 16:06:08 »
Valaki összefoglalná rendesen az Amazon 8-at? Mert azért más is történik benne, mint, hogy Jen védi a Harcosokat és aztán John megkéri a kezét. Érdekelne benne Vasember és AmKap szövege, meg ilyenek. Persze csak ha nem túl nagy meló, PLZ

Nem elérhető Galen

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #742 Dátum: 2006. Július 06., 15:50:35 »
Idézet
Az Amazon tiszta Victoria Principal nem?  
Szerintem meg inkább tiszta Pamela...

Az tuti, hogy azért nem fizetek, hogy kinyírják bazmeg.

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #741 Dátum: 2006. Július 06., 15:42:13 »
azért kár ezekért a csajokért, hogy megmurdelnek állandóan...  
de ilyenkor jön jól a Marvel feltámasztó mániája  

na még egy adag, és megyek lehűtöm magam

« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 06., 15:45:18 írta Micho »

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #740 Dátum: 2006. Július 06., 15:07:14 »
Psziché megpurnyált, egy Vargas nevü fickó ölte le az X-Treme X-Men elején, de állitólag visszatér majd az Exiles lapjain

Vihar ha jól tudom házasodik Fekete Párduccal. Forge tudomásom szerint meghalt az X-Man sorozatban

Vadóc még él, bár már nem szűz. Sikerült olyan helyzetbe keveredniük Gambittal, hogy mindketőnek kikapcsolódott a mutáns ereje. De már elötte Magneto is megrakta, ha jól emlékszem. Ugyanis létrehozott egy leheletnyi, észrevehetetlen mágnesesség réteget maga körül. (rafkós az öreg)

Ja Jean halott,
megint

A tévedés jogát természetesen fentartom

Nem elérhető Nitro

• Az egyedi titulusú
  • Hulk
    • http://nitro1.fw.hu
« Válasz #739 Dátum: 2006. Július 06., 15:05:25 »
Bumm.  
Tessék olvasni,    abból mindent meg lehet tudni. (majdnem)
Egyébként Psziché él. de még nem járok ott, hogy tudjam, hogy miért.  
Jean nem él. Tudtommal. De ez kb fél éves tudás, lehet, hogy azóta megint él.  
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 06., 15:06:21 írta Nitro »

Nem elérhető TOM1

• Kázmér
  • **
« Válasz #738 Dátum: 2006. Július 06., 14:56:41 »
Örülök,hogy viszontlátom ezeket a csinibabákat, olyan rég volt már igezi X-Men a kezemben igazi X nőkkel... Pszichével most mi is a helyzet? Halott? Mikor? Miért? Ki? Mi az a mátrix?
Vihar meg hozzáment végre a "tisztességes királyhoz" ?És Forgeal mi van?
Vadóc megvan még? Továbbra is érinthetetlen?
És Jean? Ő is halott?

Bolondok ezek ott a Marvelnél,hogy kiket nyírnak ki, vagy léptetnek le...
Nitroooo! És ezúttal nem a robbantós...

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #737 Dátum: 2006. Július 06., 14:49:57 »
jah   és nem is tudom, minek polgáháborúznak azok a seggfejek, mikor ilyen nők vannak a Marvel Univerzumban

basszátok meg, nem bírok leáállniiiiiiiii

Nem elérhető TOM1

• Kázmér
  • **
« Válasz #736 Dátum: 2006. Július 06., 14:44:08 »
Girhes Frost! Nekem olyan igazi termetes nő kell, mint Amzi! 3 fejjel magasabb mint én, és megvéd a csúnya bácsiktól
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 06., 14:44:45 írta TOM1 »

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #735 Dátum: 2006. Július 06., 14:18:10 »
Idézet
Már le is nyúltam az Amazonost, köszi
nincs mit  gyorsan csináltam is neki egy konkurenciát, nehogy mindenki Amazonra cuppanjon

« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 06., 14:18:30 írta Micho »

Nem elérhető TOM1

• Kázmér
  • **
« Válasz #734 Dátum: 2006. Július 06., 14:08:45 »
Már le is nyúltam az Amazonost, köszi  
Imádom a pici testét!

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #733 Dátum: 2006. Július 06., 14:04:10 »
Idézet
az nincs, de itt van a Csubakkád  és mielőtt valaki kérné, Darth Maulos is van  

« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 06., 14:04:25 írta Micho »

Nem elérhető Zaj

• Tejivó
  • HálóZsák tag
  • Asterix
  • *
« Válasz #732 Dátum: 2006. Július 06., 13:56:49 »
Gondoltam ide írok, mivel itt most sokan fogják elolvasni...

Tényleg kéne.
"Never say never again..."

Nem elérhető regnar

• Galactus
« Válasz #731 Dátum: 2006. Július 06., 12:32:09 »
Vaderes nagyon jó lett  

Bár én személy szerint Boba Fettel vagyok

Nem elérhető Zaj

• Tejivó
  • HálóZsák tag
  • Asterix
  • *
« Válasz #730 Dátum: 2006. Július 06., 12:30:36 »
Tessék még Csubisat is csinálni!

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #729 Dátum: 2006. Július 06., 12:19:10 »
dr samson köszi, várjuk a többit

íme a beígért maradék bannerek, amire le lehet csapni

Nem elérhető regnar

• Galactus
« Válasz #728 Dátum: 2006. Július 06., 11:52:09 »
Idézet
És még egyszer az, ami az én alapkérdésem: a regisztrációval midenki előtt felfednék magukat? Vagyis a nyilvánosság előtt is? TÉnyleg nem lennének maszkok, és mindenki arccal művelné, amit művel? Vagy olyan lenne, mint a kommandósok esetében, akik maszkban mennek ki a helyszínre, hogy ne legyenek felismerhetők és csak rendőrségi berkekben nyilvános a személyazonosságuk? Előre is köszi.

Én ezt úgy értelmeztem, hogy alapjában csak egy belső kormányhivatalnak kellett volna megtenniük a regisztrációt, tehát titkos lett volna a személyazonosság, csak a számla miatt kellett volna regisztrálni. Aztán az iskola lerombolása után, a népharag és egyéb tényezők változtattak a szabályokon, legalábbis Stark ebbe az irányba tudta őket terelni. De az tényleg furcsa, hogy van egy pár szuperhős, akiknek a nevét ismerjük, és mégis népellenséggé válnak.

Nem elérhető Farek

• Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #727 Dátum: 2006. Július 06., 11:42:07 »
Na, elolvastam az összefoglalót a Polgárháborúról. Így már egy kicsit jobban érthetőek a történések, mert én csak magát a minisorozatot, meg a Mennydörgők és az Angyalok kapcsolódó számait olvasom és fogom majd olvasni.
Állást én nem foglalok, mert mindkét oldalnak van pro és kontra elfogadható érve.
Viszont akkor sem értem, hogy miért kellett ezt Pókembernek meglépnie. Meg maga az egész alap koncepció, amit Vasember képvisel (amellett persze, hogy a leírás alapján igen hataloméhes és valamit nagyon forgat a háttérben): mindenki regisztráltassa magát, mert különben az emberek félni fognak tőlük és megtámadják őket, stb. ergo Póki vegye le a maszkját, fedje fel magát és ösztönözzön erre másokat is, mert akkor nem bűnözőként fognak rá tekinteni az emberek.
Szóval a problémám: elnézést, Mr. Stark, de most akkor ki előtt is kellene felfednie magát? A regisztráció nem arról szól, hogy a megfelelő kormányhivatalok előtt megteszi és kész? Mi köze van ehhez a lakosságnak? Ők maximum annyit tudhatnának, amit a megfelelő hivatal közöl, hogy "a mai napon újabb szuperhős, Pókember fedte fel a kilétét, úgyhogy kérjük legyenek nyugodtak felőle, ő egy törvénytisztelő állampolgár és nem bűnöző." De ettől még nem kellett volna ország világ előtt megmutatnia magát mindenkinek, hiszen nem ezt kéri a hősöktől, vagy igen?Szóval szerintem Vasember szépen behúzta Pókit a csőbe, ráadásul rendesen tönkre is tette a magánéletét, és a családja biztonságát.
Ráadásul azt sem értem, de ezt valószínűleg csak félreértelmezem, hogy Tony most jelenti be, hogy ő a Vasember? Már megint? Hiszen ezt már korábban is megtette, és így volt valamilyen miniszter is. Vagy erről az elnöknek nem szóltak?
Szóval az elapötlet nem rossz, és nagyon kíváncsi vagyok a fejleménykre, de ez a Pókemberes vonal nekem egyáltalán nem értelmes. Illetve annyiban, hogy TOny nagyban játszik, és teljesen magához akarj kötni Pókunkat.

És még egyszer az, ami az én alapkérdésem: a regisztrációval midenki előtt felfednék magukat? Vagyis a nyilvánosság előtt is? TÉnyleg nem lennének maszkok, és mindenki arccal művelné, amit művel? Vagy olyan lenne, mint a kommandósok esetében, akik maszkban mennek ki a helyszínre, hogy ne legyenek felismerhetők és csak rendőrségi berkekben nyilvános a személyazonosságuk? Előre is köszi.
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 06., 11:45:30 írta Farek »
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #726 Dátum: 2006. Július 06., 11:28:03 »
Na, akkor:

Planet Hulk: Exile 1. rész

majd megjeleni a helyi "vámhivatal", akik le akarják foglalni a hajót, erre a Hulk hozzájuk vágja, majd nekik is esne, de elkábítják. A következő képsorokon már egy városban van, ahol először a civilek nézegetik, majd bedobják egy gladiótorjáték szerű küzdelembe. Itt egy polip szerű lény egészben lenyeli  , de a Hulk egyszerűen ketté tépi! Ezután lerendez még pár ilyen szörnyecskét, majd nekiesne a helyi főmuftinak, aki egy kis elektromossággal jobb belátásra téríti őt!   Ezután egy hi-tech harcosal csap össte és miután veszít, egy rabszállítóban visszik egy lávaszörny felé...

Remélem tetszett az összefoglaló, ha valami hiba van benne, azért előre is bocs. A további részekkel még majd jelent kezem.
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 06., 12:05:00 írta Micho »

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #725 Dátum: 2006. Július 06., 10:53:27 »
regnar, baró összefoglaló, köszönjük!  
(betettem egy képet a hozzászólásodba)

amúgy ha minden igaz,  jön még pár banner alternatíva, amivel asszem elhessegetjük a sérelmeidet

Nem elérhető regnar

• Galactus
« Válasz #724 Dátum: 2006. Július 06., 10:49:15 »
Királyak a logo-k. A legjobb a vizilovas, Jack, Hannibal Lecter, és természetesen Chuck Norris, ja és vitán felül Ms. Marvel a nyertes    Azt viszont sérelmezem, hogy nincs alternatíva Vasemberre.

Ja és Batman nevében kikérem a minősítést.  

Nem elérhető Zaj

• Tejivó
  • HálóZsák tag
  • Asterix
  • *
« Válasz #723 Dátum: 2006. Július 06., 10:44:03 »
Idézet
Idézet
ehhez csinálnom kellett egy sírvaröhögős szmájlit.  kár hogy nem tudjuk feltölteni a többi közé  

és melyikek tetszettek a legjobban?  
ms marvel, viziló, jack

Nem elérhető regnar

• Galactus
« Válasz #722 Dátum: 2006. Július 06., 10:43:00 »
Civil War #2

)

Két ismerős, és meglehetősen morcos szuperbünőző köszönt minket az első oldalon. Mosolyuk már csak azért sem őszinte, mert meg vannak erősen láncolva és szakadt kinézetük arra utal, hogy nem thai-masszázsos kikötözős huncutságban vettek részt. Egy halom SHIELD kommandós veszi őket körül és éppen kommunikációban állnak Hill parancsnokkal, aki megelégedve nyugtázza, hogy 15 szuperbűnözőt sikerült elfogni 72 óra alatt. De azért tisztában van azzal, hogy a legnagyobb ellenfél Amerika kapitány és biztos benne, hogy már nincs egyedül.
Hírtelen váltással egy halom újság címlapját látjuk, melyek tudósítanak az eseményekről, miszerint a kongresszus elfogadta a reg. törvényt, Amerika kapitány bújkál, valamint Tony Stark kiáll a regisztárció mellett.
New Yorkba ugrunk, ahol szuperhősök egy csoportja, Vasember vezetésével éppen lenyomott egy óriásrobotot. Ők ünneplik magukat, a tömeg pedig lelkesen ünnepel. Vasember szerint ez azt jelenti, hogy az emberek újra hinni kezdenek majd a szuperhősökben, de egyik társa felveti, hogy tényleg szuprhősök leszne-e ezen túl, vagy csak SHIELD ügynökök, állami felügyelet mellett? Vasember szerint igenis szuperhősök lesznek, akik életeket mentenek. Csupán annyi változik a regisztrációval, hogy az amatőrők, őrültek és egyéb nem szuperhősnek valók kihullanak. Ekkor Tigra rákérdez, hogy Amerika kapitányt melyik kategóriába sorolná? Vasember nyugtatja, hogy biztos benne, hogy Am. Kap jelen helyzetben rossz döntéseket hoz.
Következő helyszínünk a Baxter épület. Reed éppen valami hatalmas és egyedülálló dolgon dolgozik, Tony Stark titkos tervén. Teljesen fellelkesülve beszélget Sue-val, igazából nem is nagyon figyel rá, annyira leköti a munka. Valamiféle egyenletet írt fel, amely a szuperlétezést hivatott lekövetni. Sue nem nagyon érti a dolgot és elvenne egy "42"-es számmal ellátott CD-t az asztalról, de Reed azonnal közbelép, hogy ez szigorúan titkos. (42-es szám? hmmm ismerős valahonnan - regnar) Sue kissé meglepődik, hogy Reed titkolózik, de elsiklik feletté és témát vált, miszerint ideje lenne elindulni a kórházba. Legnagyobb meglepetésére Reed oda sem fordul, dolgozik tovább és csupán annyit mond, hogy adják át Johnny-nak jókívánságait.
A hírharsonában járunk. Robbie lép be JJJ irodájába és kérdezi, hogy a másnap reggel megtartandó, Tony Stark által összehívott sajtókonferenciára kit küldjenek? Peter neve is felmerül, de jelenleg nincs a városban. Jonah elkalandozott, nem is figyelte, hogy mit mond Robbie. Azon gondolkodott, hogy minden amiért az újság küzdött éfjéltől törvénnyé válik. Végre nem lesznek maszkok, nem lesz rejtett személyazonosság, és - ahogy ő fogalmaz - azok a bohócok végre a SHIELDnek fognak dolgozni, vagy börtönbe kerülnek. Robbie rákérdez, hogy tényleg úgy gondolja, hogy minden szuperhős aláírja majd? Jonah kiterkint az ablakon, amely előtt éppen póki hintázik el, és azt mondja, hogy szerinte csak az okosak.
És már ismét újabb helyszínen járunk, Tony Stark lakásán. Már csak 20 perc van hártra a szerződés életbe lépéséig. Stark meglehetősen idegesen éli meg ezeket a perceket. Kapi után érdeklődik, hogy mik a legújabb hírek róla. Csak annyit tudni róla, hogy összegyűjtötte "csapatát" és várják a fejleményeket. Stark kissé idegesen motyog magában, hogy adja az ég, hogy a helyes dolgot cselekedjék.
Éjfélt üt az óra és ahogy azt az 5. sugárút kivetítőjén látjuk életbe lép a regisztrációs törvény.
24 órával később magányos, ziháló és tikkadt figura szeli át a sötét várost, tetőről tetőre ugrálva. Nyomában SHIELD ügynökök légi szállítójárművön. Felszólítják, Patriotot, az "Ifjú Angyalok" (Javítsatok, ha nem ez a hivatalos magyar nevük - regnar) tagját, hogy adja meg magát. Ő azonban fut tovább, ezért kábítófegyverekkel tüzelnek rá. Az ügynökök legnagyobb meglepetésére nem hat rá a lövedék, ezért pontosítást kérnek a központtól az üldözés folytatódik. A menekülő srác egy hatalmas ugrással bevetődik egy felhőkarcoló ablakán keresztül egy irodába. Teljesen kitikkadt, ruhája cafatokban lóg róla. Társait hívja komlinken, közli velük, hogy SHIELD ügynökök vannak a nyomában. Ekkor a helikopterrről speciális robbanólövedéket lőnek ki rá. az egész épületszárny felrobban. Két ügynök szemléli az eseményeket a kopterből. Az egyik rákérdez, hogy tényleg elpusztíthatatlan-e a srác, mire a másik rávágja, hogy szerinte jól van, de ő inkább az épület miatt aggódik, hiszen utasításba kapták, hogy csökkentsék minimálisra a károkat a civil tulajdonban. Eközben az "Ifjú Angyalok" többi tagját speciális bilincsekbe verve felterelik egy szállítójárműre és odavakkantjék nekik, hogy bizony ez vár azokra, akik olyan szuperbűnözőknek akarnak látszani, mint Amerika Kapitány. Eközben valahol: Fenegyerek szintén jelenti, hogy elkapták az ifjoncokat és megtudja, hogy Am. Kap és Sólyom már a helyszínen vannak beépülve.
A SHILED szállítójármű, megerősített rendőri kísérettel, gyomrában az éppen letartóztatott szuperhősökkel elindul. A kocsikísérő elkezdi nyomni a szöveget a sofőrnek (aki meglehetősen szőke), hogy ezek a srácok hátul csupán 16-17 évesek és mindenki képébe nevetnek a maszkjuk mögött. Most aztán jól megkapták. Nem beszéve arról, hogy készül a hely ezeknek a szupernépeknek. A 42-es terv. A kisérő már ismer valakit, akinek van némi infója a dologról másodkézből. Ekkor a sofőr ránéz, és azt mondja, hogy túl sokat dumál, majd az ajtóval együtt kivágja a száguldó kocsiból. A katona pörögve zuhan a rendőrkocsik közé, amelyek elkerülve, hogy eltapossák őrült pörgésben darabokra törnek. A szállítójármű hátuljában az egyik letartóztatott srácot élesztgeti az álruhás Sólyom. Arra kéri, hogy szüksége van az egyik teleportációs varázslatára. Eközben a SHIELD sem tétlenkedik, helikopterekkel hatalmas betontömböket helyez az útra és rendőrkocsikkal záratja le a kijáratokat. Azonnal körbefut a hír a komlinken, hogy elrabolták a SHIELD egyik szállítójárművét. Ekkorra már a buszon is észreveszik az útzárat és ezért Sólyom kissé kikelve magából ordít a srácra, hogy csinálja már a teleportációt! Ami az utolsó pillanatban sikerül is.
Kinyílik a szállítójármű ajtaja és a srácokat Amerika Kapitány és még néhány szuperhős fogadja a: köszöntünk az ellenállásban kijelentéssel. Mint megtudjuk a hely a SHIELD egyik rejtett bázisára kerültek, amelynek létezéséről egyedül Nick Fury tud csak, aki jelenleg szintén rejtőzik, de felajánllotta nekik, hogy addig maradhatnak, ameddig csak akarnak, és már dolgozik az új titkos személyazonosságukon. Am kap szerint Tony valami nagyra készül és fel kell készülniük, hogy visszavágjanak. ekkor kezdődik el a közvetítés Stark sajtótájékoztatójáról. Stark Miriam Sharpe-pal együtt lép a pódiumra, és  bejelenti pókembert. Eközben többen, köztük Rozsomák otthon, és Sue is - Johnny ágyánál - nézik az adást. Megérkezik Pókember, és ebben a pillanatban már mindenki a TV képernyőjére mered, még JJJ is, aki teljes extázisban várja a bejelentést, valamint Peter szerettei és rengeteg szuperhős is. Peter megteszi a nagy bejelentést, miszerint 15 éves kora óta ő a pókember. Ez természetesen JJJ-t viseli meg a legjobban aki elájul . Majd Peter hanyagul a riporterekhez fordul és csupn ennyit mond: "Egyéb kérdés?"

Nos ennyi lenne a Civil War #2 összefoglalója. (a szokásos dolog - ha valaki hibát talál, esetleg szuperhős nevét nem helyesen írtam magyarul, akkor könyörtelenül javítsatok ki  )

Érdekes ez a CW főági minisorozat. Aki nem olvasta az összetevő részeket, annak nagyon jó, de az amazingok után eléggé gyorsnak és kapkodónak tűnik. Nincs benne minden mélyen kifejtve. De szerintem nagyon profin van összeállítva, és a kinézete sem kutya.
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 06., 10:50:35 írta Micho »

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #721 Dátum: 2006. Július 06., 10:28:06 »
Idézet
ehhez csinálnom kellett egy sírvaröhögős szmájlit.  kár hogy nem tudjuk feltölteni a többi közé  

és melyikek tetszettek a legjobban?
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 06., 10:28:14 írta Micho »