Szerző Téma: *Marvel és DC SPOILER-sörözö*  (Megtekintve 1480278 alkalommal)

0 Felhasználó és 24 vendég van a témában

Nem elérhető Zaj

• Tejivó
  • HálóZsák tag
  • Asterix
  • *
Re:*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
« Válasz #720 Dátum: 2006. Július 06., 10:22:26 »
Idézet
tegnap összeszedtük a CW eddigi eseményeit; akkor a képregények linkjei megtalálhatóak Punk apánk hozzászólásában egy oldallal visszább... és most ideje volt egy kis banner frissítésnek
honosítottunk jópárat, főleg poén szinten vannak, meg azoknak, akik még nem döntöttek.   

kezdődjön a két "hivatalossal":

és a többi...

megalol!
ehhez csinálnom kellett egy sírvaröhögős szmájlit.
"Never say never again..."

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
    • http://www.halozsak.hu
« Válasz #719 Dátum: 2006. Július 06., 10:14:45 »
amelyik képet szeretnéd, arra jobb gombbal kattints, majd a tulajdonságoknál a címet kijelölöd és másolást nyomsz. eztán bemész itt a beálllítások/aláírás szerkesztése menübe, ahova beilleszted a kimásolt címet, és az elejére rakod ezt:

(IMG)  

a végére pedig

(/IMG)

csak a zárójelek ne ilyenek legyenek, hanem kapcsosak --> [  ]
(Alt Gr+F és Alt Gr+G kombinációval hozod elő a billentyűzeten)

a Planet Hulk precíz összefoglalóját pedig várjuk  
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 06., 10:15:14 írta Micho »
"Once a scanlater, always a scanlater."

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #718 Dátum: 2006. Július 06., 10:04:16 »
Már csak egy kérdésem van Micho: hogy tudom ezt beszerkeszteni magamnak?   Ja és ha valakit érdekel szívesen írok összefoglalót a Planet Hulk eddigi részeiről, ha már úgy is folyton szóbakerül.

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #717 Dátum: 2006. Július 06., 09:46:59 »
tegnap összeszedtük a CW eddigi eseményeit; akkor a képregények linkjei megtalálhatóak Punk apánk hozzászólásában egy oldallal visszább... és most ideje volt egy kis banner frissítésnek
honosítottunk jópárat, főleg poén szinten vannak, meg azoknak, akik még nem döntöttek.  

kezdődjön a két "hivatalossal":

« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 06., 09:55:18 írta Micho »

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
    • http://
« Válasz #716 Dátum: 2006. Július 06., 09:27:56 »
Egy rajzoló van, aki hatalmas ívben rúgnék ki a Marveltől: John Romita Jr. Úgy alézza az apja hírnevét ezekkel a béna rajzaival, hogy az öreg foroghatna a sírjában.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Galen

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #715 Dátum: 2006. Július 06., 09:18:23 »
Bryan Singer anyázás mehet ?

Az tuti, hogy azért nem fizetek, hogy kinyírják bazmeg.

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #714 Dátum: 2006. Július 06., 07:31:05 »
és egy sörszemed nincs véletlen?  

"én nem tudom, hogy mit tegyek, ha jönnek majd a sörszemek!" Ganxta Zolee

és egy közmondás:

"Jobb ma egy sörszem, mint holnap egy Cerberus."

najó...  

Nem elérhető Pádi

• Garfield
  • **
« Válasz #713 Dátum: 2006. Július 06., 00:15:11 »
Agarakat nem fikázni.
Nekem van kettő.
Sőt, július közepétől három.

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #712 Dátum: 2006. Július 05., 22:38:03 »
Sal Buscemát valahogy nem tudom elképzelni, hogy a Civil Warban alkosson   minden tiszteletem a fickóé, de szuperhős-képregények közelébe én nem engedtem volna... abszolút elcseszi a jelmezes karaktereket és azokkal a zord pofákkal amiket rajzol (a civileknek is), elijeszti az embert   de pl. a Conanhoz abszolút illett a barbár stílusa

amúgy én ezt úgy oldanám meg, hogy tényleg felbérelném a legjobbakat, de már jó előre megrajzoltatnám a sorozatot... hogy amikor elkezdődik az olvasók számára, már tulképp. legyen is kész. (persze ehhez alapos koncepció kell   ) így tudták volna tartani a határidőket    
most nem tudom, mennyire előre járhatnak a rajzolók...  

+++
Mekkferlén meg csak civileket nem tudott rajzolni... a pókos ábrázolásaitól meg a környezet részletgazdagságától emléxem, hanyatt vágtam magamat, és hát a hálója meg a nagy szemek azóta is alap  (és persze a közvetlen utána jövők stílusát is mind ő ihlette)
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 05., 22:42:44 írta Micho »

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #711 Dátum: 2006. Július 05., 22:10:47 »
Hát nem tudom, hogy a többség mennyire örülne McFarlane rajzainak  . Egyrészt a konkurens kiadók nem engednék, hogy csak úgy elszipkázzák a "húzó"-rajzolóit. Valószinünek tartom, hogy a kiadók már felmérték azt, hogy mennyi hasznot hozna egy ilyen egy egész évig tartó nagy átcsoportosítás. A gerinckiadvány: a Civil War mini így is gyönyörü. Általában szoktak arra figyelni, hogy ne csak nagy sorozat-nagy rajzoló felállás legyen. Mert egy kisebb sorozatra az emberek lehet megveszik a rajzoló miatt, ha esetleg marad még egy kis pénzük.

Attól fügetlenül persze nagyon jó dolog lenne

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #710 Dátum: 2006. Július 05., 21:47:11 »
Idézet
maximum Sal Buscema tudná csak tartani az időpontokat, ő meg általában csúnyán rajzol
De egy ilyen volumenű projecthez miértnem gyűjtik be a nagyokat?
Mondjuk: Turnert, meg McFarlane-t (   csak álmodozom) jó más kiadó, meg fújnak egymásra, de a Marvel helyében nem spórolnék, mert mindennek megvan az ára... (oké, Turner pláne nem tudná tartani a határídőt, de minden pénzt megérne)

Mielőtt valaki totál hülyének nézne; közlöm hogy csak ábrándozom.

Azt nem tudom hogy az X-factort ki rajzolta, de én nagyon gyorsan kirúgnám az tuti, meg azt is aki kiengedte a nyomdából  
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 05., 22:40:27 írta Gabe »

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #709 Dátum: 2006. Július 05., 21:27:26 »
ezt a mazsit mintha már láttam volna valahol, nem?

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #708 Dátum: 2006. Július 05., 21:18:32 »
vazze Punk, most esik le, hogy télleg ez a civil neve, azt hittem, csak te marhulsz   (illetve a keresztnevét elírtad, mert igazából Blackagar Boltagon . szóval volt köze félúton az agártenyészethez is  . van egy tippem. csak nem az egyik agár harapta le a tökeit?   és mivel olyan sipítozós vékony hangja lett, szégyell megszólalni  

mára az utolsó Mazsi:

ez nem CW, hanem Spider-Man 3  

Marvel Mazsolák - Spider-Man 3 trailer

Gabe: az ilyen nagy volumenű sztorikat így szokták.. egyszerűen 1-2 rajzoló nem tudná tartani a határidőket... bizony...    
pedig télleg jó lenne végig szuperhős-realista stílusban látni a sztorit

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #707 Dátum: 2006. Július 05., 21:18:32 »
Őszintén szólva, nekem nem jött be annyira az Amazing rajza sem, vannak benne nagyon jó rajzok, de összeségében nem egy nagy vasziszdasz. Láttam ennél sokkal jobbakat, igaz, jópárszor sokkal rosszabbat is. Az F4 meg valahogy túl rajzfilmes, néha túlzottan kerekített és egyszerűsített. De az egész minőségét nem húzza le túl nagy mértékben.

Polgárháborús szuperhős-realista ábrázolást a népnek

+++

Na az ember hülyéskedik itt egy kicsit és utána már komolyan sem veszik, szép világ mondhatom    

+++

maximum Sal Buscema tudná csak tartani az időpontokat, ő meg általában csúnyán rajzol
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 05., 21:21:54 írta Punkológus »

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #706 Dátum: 2006. Július 05., 21:10:21 »
Nekem egy bajom van ezzel a Civil War-ral: nem egységes a rajz-stílus, ami nem volna baj, de a kisebb címekben nagyon rossz a mínősége, szinte a kedvemet is elvette. Ilyen pl az X-Factor is    
De az egyik nagy cím is lehetne jobb: ezek pedig az F4-ek. Szerintem ha az Amazing Spider-man stílusával menne végig, vagy a Front line-éval az maga lenne a mennyország, de így...
Persze az Amazing mindenért kárpótól (érdekes a She-hulk is szép, pedig azt hittem hogy az egy kisebb cím   )

Újjoncoknak: semmiképpen ne nézzetek bele az X-factorba, csak a végén mert erősen elmegy a kedvetek az egésztől...  
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 05., 21:16:03 írta Gabe »

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #705 Dátum: 2006. Július 05., 21:08:07 »
ez jó  tegyük hozzá, hogy ez a holdimádó szekta atlantiszon élt, ami a Boltagon énektudásától pusztult el. A Boltjába pedig csak egy valaki jár vásárolni, Szájzár a teleporteb (neki is villa van a fején  ) Elmondhatjuk erröl a Boltagon gyerekröl, nem lett egy divatdiktátor
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 05., 21:08:32 írta Punkológus »

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #704 Dátum: 2006. Július 05., 21:03:20 »
Idézet
A polgári nevéböl ollózta össze: BLACKANTOR BOLTAGON
hétköznapi munkáját tekintve BOLTos. egy kis maszek céget üzemeltetett, ahol könnyűfémből gyártottak hangvillákat, amiket a fejre lehet szerelni. nem ment  jól az üzlet. ezért KÁNTORnak állt a helyi holdimádó felekezetbe, de olyan szarul énekelt, hogy kirúgták a picsába. ezt nagyon a szívére vette, és némasági fogadalmat tett. ezután lett csak szuperhős

Franciák!  
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 05., 21:05:48 írta Micho »

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #703 Dátum: 2006. Július 05., 20:39:58 »
Idézet
biztos a fején levő villákra mondta mindig hogy "fekete a villám" ebből lett fekete villám

Stan Lee írta az biztos. Minden aliteráló nevet ő hozott össze, asszem azért mert így könnyebben megjegyezte a karaktereit.  

Közben kutattam egy kicsit és megvan a magyarázat az álnevére. A polgári nevéböl ollózta össze: BLACKANTOR BOLTAGON

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #702 Dátum: 2006. Július 05., 20:26:25 »
biztos a fején levő villákra mondta mindig hogy "fekete a villám" ebből lett fekete villám

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #701 Dátum: 2006. Július 05., 20:26:08 »
Idézet
-mik azok a hónalj bizbaszok a keze alatt
azt ne bántsd, a nagymamája kötötte neki  

a nevére meg van egy tippem, ha Stan Lee találta ki. ha nem akkor  

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #700 Dátum: 2006. Július 05., 20:18:31 »
ő egy nagyon rejtélyes szereplő egyébként is.

-mik azok a hónalj bizbaszok a keze alatt  
-miért nevezte el magát Fekete Villámnak? tetszettek neki az aliteráló nevek és ezért lett Black Bolt?

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #699 Dátum: 2006. Július 05., 20:09:39 »
Idézet
azt sem értettem soha, hogy miért hord egy hangvillát a fején  
kérdezd meg tőle!!  
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 05., 20:09:49 írta Micho »

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #698 Dátum: 2006. Július 05., 20:08:21 »
azt sem értettem soha, hogy miért hord egy hangvillát a fején  

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #697 Dátum: 2006. Július 05., 19:54:27 »
Idézet
ez a mazsi nagyon jó  de tényleg miért nem hord magánál egy jegyzettömböt meg egy tollat?
lehet túl szűk a ruhája ahhoz  amúgy a chili-t én csempésztem bele, dupla poén
/me RHCP fan  

Idézet
Követelek egy sörszem képregényt

sztem rajzolni nem tudunk... inkább mondom a sztorit:

"jött egy sörszem és leszállt közénk és mi felszálltunk rá oly könnyedén..."  

Idézet
Nem élték túl mivel ott se voltak tehát nem volt mit túlélni.

életben maradtak, nem? ez a lényeg
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 05., 19:55:22 írta Micho »

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #696 Dátum: 2006. Július 05., 19:45:16 »
ez a mazsi nagyon jó  de tényleg miért nem hord magánál egy jegyzettömböt meg egy tollat? És főleg egy ilyen tárgyalásra minek hívják? Lehet azért mert nem zavarog bele és csak szavaznia kéne. No meg Vas-nak nem kell könyörögnie neki, hogy ne vágjon a szavába

Nem elérhető Pádi

• Garfield
  • **
« Válasz #695 Dátum: 2006. Július 05., 19:31:59 »
Idézet
She Hulk ügyvédnőként két ifjú harcosnak segít, akik túlélték a tragédiát.
Nem élték túl mivel ott se voltak tehát nem volt mit túlélni.  
Követelek egy sörszem képregényt.

« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 05., 19:32:39 írta Pádi »

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #694 Dátum: 2006. Július 05., 19:15:52 »
Idézet
szerintem jöhet nyugodtan, úgysem jutok hozzá sehogyan se.
nekem is bejött az összefoglaló, majd hadd jöjjön... hisz hellyel-közel CW előzmény

és akkor egy Mazsi:

megtudhatjuk, mi történt igazából az Illuminati találkozón  

Mazsik a Civil War-ban - Illuminati 06-06-28

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #693 Dátum: 2006. Július 05., 18:58:15 »
szerintem jöhet nyugodtan, úgysem jutok hozzá sehogyan se.

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
« Válasz #692 Dátum: 2006. Július 05., 18:11:41 »
She Hulk ügyvédnőként két ifjú harcosnak segít, akik túlélték a tragédiát. Egy honlap ellen kérnek eljárást, amit a szuperhősök ellen hoz létre, mint végül kiderül egy volt társuk. Egy másik szálon az ifjabb Jameson valami pöpec repcsit tesztel, majd a füzet végén ezzel érkezve kéri meg SH kezét. Kb. ennyi még dereng belőle.

Én most a Generation M, Son of M és 198 címeket olvasgatom. Hangulatosan indulnak ezek is.

Generation M
 Egy Alternatív nevű újság épülete mellett egy sárkány zuhan az útra, amikor a mutánsok nagyrésze elveszti képességét, és szörnyethal. A temetés után, ahol megtudjuk, hogy a sárkány rendes kölyök volt és szárnyai ellenére is szeretett polózni, a főhős riporternő vitába keveredik egy politikussal egy sajtótájékoztatón és lebigottozza.
 Később könyörög a fönökének, hogy legyen övé a miért vesztették el a képességüket sztori. Ezt azután kapja meg, hogy a bigottozás miatt elkezdenek benne bízni az érintettek és azok ismerősei, és kérések árasztják el a kiadót.
 Elsőként a Kamra nevű mutáns testéhez jut el, akit gépekre kellett kötni. Innen hazatérve fenyegető üzenetet talál, a borítékon nem elegen haltak meg felirattal. Nem veszi komolyan, amíg a belsejéből hullák fényképei kerülnek elő hasonló felirattal.

Son of M
 Spidey aki emlékezik a House of M eseményeire, nem tudja elmondani M. J-nek, hogy Gwen és megsemszületett gyermeke sosemlétezése miatt letört. Ebben a hangulatban fut össze az erejét vesztett Pietroval, aki vitájuk végén öngyilkosságot kísérel meg. Pók nem tudja időbe elkapni, de felbukkan Pietro holdbéli felesége az inhuman Kristály a teleport kutyával. Előbb megtámadja pókot, majd Pietro beismerése után, hogy nem Pók lökte le, a Holdra teleportálja férjét. Amikor szól a kutyusnak, Pók megijed hogy az támadni akar és elkezdi ijedten nyugtatgatni. "Jó kutya-okos kutya."  
 P a holdon ébred. Kristály családja vitázik hogy jól tette-e hogy idehozta. Kislánya  Luna örül neki, és bemutatja tanárának. Az arc szemkocsányaival gondolatokat cserél apa és lánya között. Utóbbi így gyönyörködhet a földi óceán élővilágában.
 Később vita a szupererőre vágyó P és K családja között. Ezt követően P a tanártól tanultak alapján betör egy lezárt területre és megfürdözik valami gőzös akármiben, amitől erői visszatértét várja. Ez nem történik meg, helyette saját hasonmása várja lakrészében, a lányától kapott ékkővel játszadozva.

198

Amarának szerelmet vall egy másik tüzes ifjonc, majd amikor együtt zaboláznak meg egy vulkánt, utóbbi képességeit vesztve szörnyet hal. Amara bekattan, és ezt egy falu épületei bánják.
 Varangy egy rasszisták által megtámadott lányt beszél rá, hogy menjenek a Xavier birtokra, ahova most minden mutáns mehet amnesztia és biztonság ígéretével.
 Egy Absolom nevű mulekulavarázsló öreg is ide indul mezítlábasan.
 Ide kerül a melkasában csápos szörnyet hordozó jóképű lányokkedvence Jhonny is, aki jelen volt Spidey és Pietro összeszolkozásának kezdetén, és aki udvarolni kezd Amarának.
 Cyclops és Emma gondban vannak, mert kevés az eszköz, ember mindenkin segíteni. Amarát például csak egyfajta tudati erőszakkal tudják megnyugtatni.
 Érkezik még egy félszemű nő (Callisto?) és két csontváz egyik tüzes, a másik vizes testtel. Felhúznak egy zászlót a birtokot ölelő katonai táborban 198-as felirattal. Kb ennyi mutánsnak lehetnek meg még a képességei, az eddigi becslések alapján. (1%)
 Amikor befut Absolom, felborít egy óriási őrdroidot. Cyclops kérdezi miért tette. Kiderül hogy az majdnem eltaposott egy bebábozódott rovart, és a figura szereti a lepkéket.  
 Val Cooper érkezik a kormány terveivel az X-ek asztalához, ahol Kitty koncentrációs tábornak minősíti a kialakult helyzetet és sértetten távozik a megbeszélésről. Val visszautasítja a vádat.
 Közben a két csonti meg a félszemű távoznának, de Val parancsai szerint ezt már nem tehetik meg. Kitör a balhé az őrdroidokkal, amit a nagyerejű Absolom megfékez. Őt korábban a megbeszélés veszélyforrásnak ítélte meg. Cyclops: "Az egyik szemünket rajta tartjuk."  
 A melkasában csápos lényt dédelgető Jhonny megeteti a szörnyet Amara egy hajtincsével, ami később egy miniAmarát öklendez ki a csápok közül a tenyerébe...

Eddig jutottam velük. Nem CW, de ha van igény a folytatásokra jelezzétek, aztán az majd más kérdés hogy kedvem is lesz-e hozzá.    
 Az esetleges hibákért a képregényekben szereplő jó nők figyelemelterelőfaktora a felelős.  
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 05., 18:39:38 írta Gorgonita »

Nem elérhető Archant

• Pókember
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #691 Dátum: 2006. Július 05., 17:59:05 »
 HZS will rock you    
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 05., 17:59:29 írta Micho »
No fear, No Fail
[img]http://sepi.extra.hu/banner/wwh-banner-12.jpg" border="0" alt="[LightningWorld] Image" /]