Szerző Téma: *Marvel és DC SPOILER-sörözö*  (Megtekintve 1483183 alkalommal)

0 Felhasználó és 21 vendég van a témában

Nem elérhető kihaeennem

• Kázmér
  • **
Re:*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
« Válasz #540 Dátum: 2006. Július 02., 18:12:05 »
Idézet
jah, pénz beszél, mint tudjuk... télleg kíváncsi lennék, hogy mikor jön az, hogy most már elég volt, nem lehet Pókemberből mit kihozni.
Miért, a Star Trekkel mi történt? Pörgették ezerrel, aztán most meg ennyi volt.
Ráadásul az Enterprise-zal küldték nyugdíjba, ami szerintem jó sorozat volt ( igazi Ultimate Star Trek!  ), és ki tudja, lesz-e folytatás?
Ott is megpróbáltak mindent, de a TV-nézők belefáradtak...

Nem elérhető regnar

• Galactus
« Válasz #539 Dátum: 2006. Július 02., 18:00:57 »
Idézet
Betci meg Szupi is a mai napig mennek

És milyen érdekes, hogy mindkettőjük életében fontos szerepe van a "rejtőzésnek" kilétük titokban tartásának és magánéletüknek...

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
    • http://www.halozsak.hu
« Válasz #538 Dátum: 2006. Július 02., 17:55:22 »
Idézet
Tényleg, mi van azzal a dologgal, hogy Black Bolt büffentett egy olyat, hogy War?
elbüffentette magát a Son of M. #6-ban (lerendezett vele egy kisebb katonai egységet) de egyelőre nem lehet tudni, hogy a CW-ra gondolt, vagy egy másik, különálló háborúra emberek és embertelenek között  

Idézet
Küldkük már el Pókit nyugdíjba! Úgyis sokat szenvedett!

jah, pénz beszél, mint tudjuk... télleg kíváncsi lennék, hogy mikor jön az, hogy most már elég volt, nem lehet Pókemberből mit kihozni (és még JMS is ezt mondaná  hisz mint tudjuk, az evolve or die-ban megölte Pókot, előtte is szépen kavart Gwennel... mégse lett különösebb hatása az egésznek, nőtt egy szövőszemölcse oszt csá).
szóval meddig mehet el egy karakter, míg nem mondják azt az olvasók, ebből elég volt, már unalmas, láttuk, vagy hogy ez már nem kell, úgyse hisszük el  
(vagy ez lenne a CW?   )

azért érdekes, mert még olyan régi hősök, mint Betci meg Szupi is a mai napig mennek... bár nekik simán ki lehet húzni az "életükből" úgy 40 évet, hisz csomó dolgot már átértelmeztek, meg rebootolták a figurát. ezt Pókiról nem mondhatjuk el, hisz neki több évtizedes, viszonylag folyamatos kronológiája van.
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 02., 17:56:50 írta Micho »
"Once a scanlater, always a scanlater."

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
    • http://
« Válasz #537 Dátum: 2006. Július 02., 17:39:37 »
vagy akár Flash, aki régen utálta Petert mint a szart, de Pókember legnagyobb rajongója volt.

Tényleg, mi van azzal a dologgal, hogy Black Bolt büffentett egy olyat, hogy War?

Nem elérhető regnar

• Galactus
« Válasz #536 Dátum: 2006. Július 02., 17:35:42 »
Igen, az pár részre elég lesz, én is kíváncsi vagyok a barátok, ismerősök reakcióira, pl egy találkozás Robbie-val, vagy ne adj isten JJJ-vel.  

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #535 Dátum: 2006. Július 02., 17:29:01 »
Idézet
Gondoljunk csak bele bármelyik - még a legnyomoroncabb szupergonosz, vagy vasárnapi-zsebes gondolataiba. Pókember feje trófeának, vagy elrabolni a családtagját, mert úgyis biztosan sok pénze van, vagy majd szerez.

na ez az! most akkor vagy mindig el lesznek  rabolva a barátai, szerettei, vagy pedig sosem, mert csúcsbiztonságban lesznek (jah, mielőtt vki megkérdezi, mikor folytatódik, illetve fejeződik be   ahogy vége a GVH-nak) szóval mindkét szitu unalmas lenne egy idő után. azt majd jó lesz látni, Peter tágabb köre (régi barátok, tanítványai stb) hogy viszonyulnak a szuperhősi minőségéhez... ez egy nagyonis jó magánéleti bonyodalom, ami regnart is éltetni fogja,  de ez nem viheti el a hátán az egészet.
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 02., 17:29:42 írta Micho »

Nem elérhető kihaeennem

• Kázmér
  • **
« Válasz #534 Dátum: 2006. Július 02., 17:28:56 »
Idézet
Szerintem Pókit ez emelte ki a többi szuperhős közül, legalábbis számomra.
Nem csak számodra, számomra is!
Sajnos a sorozatoknak megvan az a hátánya, hogy nyújtják, mint a rétestésztát, amíg  a végén már ehetetlen lesz! Mert nem tudják befejezni. Illetve ez ügyben nem is akarják. Megértem ám Őket is, valamiből meg kell élni!
Tény, hogy vannak tehetséges írók, és sok sikert kívánok nekik, hogy ezt rendbehozzák. Küldkük már el Pókit nyugdíjba! Úgyis sokat szenvedett!

Nem elérhető regnar

• Galactus
« Válasz #533 Dátum: 2006. Július 02., 17:20:26 »
Én igazából arra leszek kíváncsi, hogy mi lesz Peter magánéletével. A pókember képregények egyik nagy varázsa - és magának a karakternek is - az volt, hogy igen bőséges és fordulatos magánélete volt, amely megjelent a képregény oldalain, befolyásolta szuperhősi tevékenységét és szuperhőssége is befolyásolta magánéletét.
Most sikerült a kettőt összemosni. Az tény, hogy az emberek jórészét nem érdekli a dolog, de ahogy lenni szokott szerintem a tömeghisztéria valahogy mindenkit megérint. És azzal, hogy kiemelik a karaktert a hétköznapokból, mert most már nem maradhat benne, hiszen nem mehet el May nénivel a Wall Markt-ba vásárolni, mert mindig lesz egy őrült... Nem mehet az utcára, mert mindig lesz egy őrült, és nagyon nehéz lesz megvédeni a barátait. Sőt ahogy én látom lehetetlen megvédeni őket ilyen helyzetben. Gondoljunk csak bele bármelyik - még a legnyomoroncabb szupergonosz, vagy vasárnapi-zsebes gondolataiba. Pókember feje trófeának, vagy elrabolni a családtagját, mert úgyis biztosan sok pénze van, vagy majd szerez. Megpróbálni megzsarolni, irányítani most már gyerekjáték lesz.
Viszont ha a Marvel úgy dönt, hogy elsiklik ezek felett, akkor szerintem rossz döntést hoz, viszont én sajnálom már azt is, hogy elveszítjük a magánéleti szál jelentős részét. Szerintem Pókit ez emelte ki a többi szuperhős közül, legalábbis számomra.
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 02., 17:21:35 írta regnar »

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #532 Dátum: 2006. Július 02., 17:15:40 »
Idézet
Hát akkor   ...visszamegy az F4 az időben, úgyis szokásuk (remélem őket már csíped Micho)
hogy csípne meg egy radioaktív kacsacsőrűemlős  

persze amúgy, ez mind rendben lenne, de oltári nagy pofátlanságnak tartanám, ha ezt az egészet visszacsinálnák (pedig muszáj lesz nekik). egy ilyen jelentőségű eseményt elbagatelizálni... ahogy kihaeennem is írta lentebb, egy sux Dallas effektussal... áhh  
az a vicces, hogyha totál biztos lennék benne, hogy megnemtörténtté teszik, akkor leszarnám az egész CW-t, nem pazarolnám rá az időm.  
(szerencse pénzbe nem kerül   )

mert mi értelme van végigizgulni hónapokon át egy történetet, meg spekulálni előre, hogy vajh mi lesz majd utána... ha eccer csak Tony kilép Peter zuhanya alól és azt mondja, "szia, alko...hol?"  
szóval ha már Marvelék meglépték ezt a hatalmas ziccert akkor elvárom, hogy ehhez is tartsák magukat és valóságmódosítás nélkül próbáljanak meg kikecmeregni a szarból.

Nem elérhető kihaeennem

• Kázmér
  • **
« Válasz #531 Dátum: 2006. Július 02., 17:11:51 »
Idézet
Hát akkor   ...visszamegy az F4 az időben, úgyis szokásuk (remélem őket már csíped Micho) egy 6 részesben (hamár lúd, legyen kövér   )...megfékezik a Nitro-t, megmentik Sue-t hamár arrajárnak ,elkenik a száját Kangnak, és más időélősködőknek, titokban megfogadják előre VB-t, hogy Reed finanszírozni tudja a Interplanetáris Galactus és más NagyonRosszfiú Elhesegető KéziKészülékét...  + elterjesztik , hogy Tony Stark Rasszista, Mutánsbarát, alkesz (ja ez még igaz is   )utálja a kutyákat, a macskákat, a gyerekeket, a kövéreket, pedofil, az orrában turkál, szeret buszon szellenteni, és csalja az adót...hogy ne érje meg neki a nagy leleplezősdit eljátszani
Nem érének el azzal semmit, ha megállítanák Nitro-t, mert a regisztrációs törvény már előtte is téma volt. Ráadásul Stark már akkor is támogatta volna.
Ha már felvállalták ezt a döntést, akkor vigyék is véghez, ha bele is buknak!

Nem elérhető Fairlight

• Kázmér
  • **
« Válasz #530 Dátum: 2006. Július 02., 17:04:11 »
Hát akkor   ...visszamegy az F4 az időben, úgyis szokásuk (remélem őket már csíped Micho) egy 6 részesben (hamár lúd, legyen kövér   )...megfékezik a Nitro-t, megmentik Sue-t hamár arrajárnak ,elkenik a száját Kangnak, és más időélősködőknek, titokban megfogadják előre VB-t, hogy Reed finanszírozni tudja a Interplanetáris Galactus és más NagyonRosszfiú Elhesegető KéziKészülékét...  + elterjesztik , hogy Tony Stark Rasszista, Mutánsbarát, alkesz (ja ez még igaz is   )utálja a kutyákat, a macskákat, a gyerekeket, a kövéreket, pedofil, az orrában turkál, szeret buszon szellenteni, és csalja az adót...hogy ne érje meg neki a nagy leleplezősdit eljátszani
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 02., 17:08:48 írta Fairlight »

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #529 Dátum: 2006. Július 02., 16:54:39 »
na nekem kicsit komolytalan lenne, ha az Exiles hozná rendbe a 616-os Földet   számomra ők mindig is amolyan 2. vonalbeli csapat marad, akik ellavírozgatank itt-ott, de komoly események közelébe nem engedném őket  ez persze szigorúan szvsz, nem akarok az Exiles homók érzésein csárdást járni

az meg, hogy kell-e változás? kell, persze. de ez amolyan szarvaközt a tőgyét megoldásnak találom    arra szerintem hülyeség hivatkozni, hogy Peter titka egy 40 éves probléma. ott van pl. Batman, aki másfélszer annyi idős karakter, mégis teljesen jól elvannak a rajongók a titkos kilétével, és nem kell mindjárt az egész DC univerzumnak megtudni, ki ő. vagy nem?
meg ez a titkos én felfedése igazából apránként hatásos, gondoljunk bele a magyar pókban mekkora kemény volt már, mikor Mary Jane megtudta... meg amit nem láthattunk, előtte amikor a Fekete Macska...  vagy ősrégen Norman Osborn amikor leleplezte... na az volt az igazi. (May néninél az amazing 400 volt az ütős, ez a legutóbbi nem annyira tetszett) most meg elég bekapcsolni a tévét, és belevágják a pofádba, hogy Peter Parker a Pókember. jó, az emberek 99%-a leszarja, hisz egy "átlagjani"... nem akkora hír, mintha Dick Chaney amerikai alelnökről derülhetne ki, hogy ő Bullseye mondjuk (lásd CW-Frontline #2)  
 ezzel csak azt érik el, hogy a maradék 1%, aki feni Pókunkra a fogát, bosszút állhasson rajta, és Pókfej élete "ne hasonlíthasson távolról se a normálisra". most mi lesz? Mary Jane-nel meg May nénivel egy Shield erődítménybe költözik, és erről szól majd a füzet? "dögunalom"    (mert ha kimegy, úgyis levadássza egy baljós 1000-es)  
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 02., 16:57:13 írta Micho »

Nem elérhető Fairlight

• Kázmér
  • **
« Válasz #528 Dátum: 2006. Július 02., 16:52:57 »
Persze nem nyilvánvalóan kellene csinálni...(persze attól függ, hogy sül el a dolog...ha kiderül, hogy nagyon mellényúltak, talán még mindig jobb egy Mark Millart megrajzolni, ahogy a Civil Wart álmodja...majd utánna elkapja Freddy...mint vinni a koloncot...mert végsősoron az olvasóik szimpátiájából/pénztárcájából élnek..ha nem tetszik az olvasoknak, amit látnak, akkor lehúzuhatják a rolót...)

De Vasember is kitörölte már bolygószinten mindenki fejéből, hogy ő Tony Stark...(szal ravasz megoldások voltak és lesznek is)

Nem elérhető kihaeennem

• Kázmér
  • **
« Válasz #527 Dátum: 2006. Július 02., 16:44:06 »
Idézet
+ Szerintem kár aggódni , hogy mi lesz Pókemberrel...mert 1. ha ezt bevállalták, akkor elvileg tudniuk kéne mit csinálnak...szal a történetek minődégén ez sztem nem fog változtatni...

2. Ha nem tudják mit csinálni, akkor úgy is kegyetlenül beszívják...és kénytelenek lesznek jobbnál jobb történetekkel enegesztelni az olvasokat és helyreállítani a MU-t (mi csak jól járhatunk)
1. - Igen, elvileg tudniuk kellene.  
De gyakorlatilag nem biztos, hogy tudják!
Örülök, hogy ezt bevállalták, mert egy ideje már nem követem a Marvel Univerzum történéseit, de ez a történet nagyon tetszik. Bírom, hogy radikális.

2. - Kénytelenek lesznek visszaállítani mindent? Miért, Te bevennéd? Játsszunk Dallast, és ébredjen fel Bobby?  
Szerintem nem lenne jó megoldás. Legyen sok halál, igazi tisztogatás!  

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #526 Dátum: 2006. Július 02., 16:13:46 »
Jó reggelt, jó reggelt. Sikerült életet lehelnem magamba, úgy hogy most itt ülök babszapantól illatozva , pufit zabálva és kerülget a vékonyfosás (Bár gondolom ez az információ kibaszottul nem érdekelt senkit én szivesen közöltem a nagybecsü fórumozókkal)

Pókember lelepleződése: Na ez olyan ziccer, ami Pókember inditásától megvan. Ez a képregény megy több, mint 40 éve, csoda, hogy eddig húzták ezt az eseményt. De komolyan ezt tudni lehetett már nagyon régóta, hogy egyszer lelepleződik. És vannak jó írók, majd ők kitalálják, hogy mia redva legyen Peterrel. Gorgonitának igaza van, már tényleg unalmas volt többezer részen keresztül az, hogy "jaj meglát a szomszéd". De azt már soha nem értem mge, hogy mindenki azért kajabál, hogy a Marvel változtasson már, mert ez így unalmas. Aztán nekikezdenek és mindenki sír, hogy jaj jaj ez mán nem is az a karakter, minnek kell változtatni.

Beküldik az Exilest. Hmm. Hmm. Nem is rossz ötlet. Úgyis átveszi majd az írását Claremont. Exilestöl érdemes elolvasni a Vasököllel címü háromrészest. Egy alternatív jelen, ahol Tony Stark a diktátor. Elég jól sikerült sztori.

Nem elérhető Fairlight

• Kázmér
  • **
« Válasz #525 Dátum: 2006. Július 02., 15:49:37 »
Hmmm....ha ez a Civil War nem sül el jól Stan bácsiék még mindég ledobhatják közéjük az Exiles-t egy küldetéssel (" Verjetek némi értelemet Stark fejébe, és csavarozzátok úgy oda a sisakját a páncélja többi részéhez, hogyha még akarná se tudja levenni..." vagy " Raboljátok el Tony Starkot és vigyétek el egy zugsebészehez, és szabassátok át a képét Elvises-re, hogy amikor azt mondja Helló Tony Stark vagyok, ne higgyék el neki...de legyen egy jó poén, hogy titokban Elvis a Vasember    "),+ hogy azt mondhassák igen amit láthattunk az voltaképp egy másik dimenzióban történt....  

+ Szerintem kár aggódni , hogy mi lesz Pókemberrel...mert 1. ha ezt bevállalták, akkor elvileg tudniuk kéne mit csinálnak...szal a történetek minődégén ez sztem nem fog változtatni...

2. Ha nem tudják mit csinálni, akkor úgy is kegyetlenül beszívják...és kénytelenek lesznek jobbnál jobb történetekkel enegesztelni az olvasokat és helyreállítani a MU-t (mi csak jól járhatunk)
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 02., 15:50:21 írta Fairlight »

Nem elérhető kihaeennem

• Kázmér
  • **
« Válasz #524 Dátum: 2006. Július 02., 15:24:50 »
De most komolyan, ezek már nem szuperhősök lesznek, hanem SZUPERZSOLDOSOK!
Arra meg ki kíváncsi?
Nem tartom elképzelhetetlennek, hogy Pókember még átáll a másik oldalra, főleg ha a szeretteinek kampec, és üzött vad lesz. De sajnos ezzel a történetfolyammal is csak egy rövid ideig lehetne ellavírozni. Meg ezután átnevezhetik az újságot The Amazing Peter Parker-re...
Szerintem Pókembert végérvényesen kinyírták.

Különben meg ha új csapatot is akarnak összehozni, azt meg minek?
Ki ellen harcolnának?
Most nem azért, de a Shield-katonák simán fogdossák össze a szuperhősöket meg a szuperbűnözőket.
Ha ők elbírnak velük, akkor mindek új szupercsapat? Meg különben is herótom van már az újabbnál újabb szupercsapatokból. A magányos hős típus nekem spec jobban bejön.

Amúgy meg hogy kicsit meg gyalázzam Starkot, nem tudom, mi a faszt képzel magáról, hiszen ő nem is szuperhős. Páncél nélkül lófaszt sem ér. Vagy van valami rejtett szuperképessége, mint mondjuk az alkoholizmus?
Könnnyen pofázik, mert ő választotta ezt az életmódot. De például Ben Grimm mit csináljon? Oké, hogy az ő személyazonossága amúgy is ismert, de akkor most kötelessége lesz beállni a kormány zsoldosának? Mert ha nem, akkor ugyanúgy közellenségnek számít!

Meg most nem azért, de amit Speedball-al csináltak, az nem kicsit durva...
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 02., 16:33:56 írta kihaeennem »

Nem elérhető regnar

• Galactus
« Válasz #523 Dátum: 2006. Július 02., 13:49:15 »
Gorgonita : Mér' lehet, hogy galaktusz, vagy vörös koponya meg jó útra tér  

Vagy születhetnének a helyükre új hősök, mint pl az USB-man, akinek ujjai helyén USB csatik vannak, és le tud húzni mindenféle infót akár több szálon is  
Vagy a Fantasztikus Fodrász - aki a gonosz szemébe fésüli a haját és ezzel elvakítja - persze pl keselyű ellen ez kevés lenne, ezért van neki gyorsan kötő hajlakkja is, amivel meg tud merevíteni egy egész embert.  
Vagy Délceg Félszeg aki abszolut kiismerhetetlen tehetetlenségével összezavarná az ellenfelet, aki ebbe beleőrülne.  
Vagy Sherman , akinek semmi szuperképessége nem lenne, de jól tudna sört inni  

Persze viccen kívül az elgondolkodtató húzás lenne mindenképpen - mármint a készítők részéről elgondolkodtató, hogy megtegyék-e vagy sem, hogy hozzányúljanak Peter családjához, de én valahogy úgy érzem, ha nem is MJ akkor May néni lehet, hogy áldozatául esik a CW-nek. Persze nem szurkolok azért, hogy így legyen.
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 02., 13:51:26 írta regnar »

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #522 Dátum: 2006. Július 02., 13:46:22 »
Idézet
Nem tudom mi lesz a vége, de egyelőre úgy néz ki, hogy a legnagyobb kárt az NA-ban okozta. Ami már csak azért is furcsa, mert ez volt az egyik legprofitálóbb címük. Vagy nem?
talált, süllyedt  a Marvel most pont ezzel veri magát, hogy van vér a pucájukban levágni az aranytojást tojó tyúkot  a New Avengers #21 címe is ezt sugallja, "disassembled!"  

Idézet
MErt így tényleg elvesztett minden "kalandelemet" amely eddig jellemezte, a rejtett átöltözés, a kettős élet, JJJ stb.. stb

bizony, nekem már ez a New Avengers beli móka is sok volt, szerintem Pókember magányos harcos, nem ilyen díszbrigádba való. ő az utca hőse, nem pedig Bosszúangyal típus  az igaz, hogy fel kellett rázni az "állóvizet", de nem újraértelmezni a figurát, hisz vannak alapmotívumok minden képregényben... amik alapok  és ezek nélkül már nem ugyanaz.

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
« Válasz #521 Dátum: 2006. Július 02., 13:32:52 »
Sokan zúgolódnának ???  

Ha M.J.-nek baja esik, soha többé nem olvasok Marvel-t legalább fél évig. Nem viccelek a SW-vel is így voltam a Sith-ek bosszúsak után.      
 Hát ne bomoljon már meg mindenki. Gonosz Vasember, gonosz Pókember. Utána ha mindenki megdőlt ki menti meg a világot? Chuck Norris?  
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 02., 13:34:49 írta Gorgonita »

Nem elérhető regnar

• Galactus
« Válasz #520 Dátum: 2006. Július 02., 13:23:40 »
Idézet
most akkor meg már lesz hivatalos hős kártyája is?

Szerintem beléptetik a fantasztikus 4-esbe 5. tagnak.     MErt így tényleg elvesztett minden "kalandelemet" amely eddig jellemezte, a rejtett átöltözés, a kettős élet, JJJ stb.. stb.. Ott a 4-esben még tevékenykedhetne.

bár azt is el tudom képzelni, ha persze nem úgy tervezték, hogy parkolópályára állítják a karakterét - akkor egy új csapatot akarnak összeállítani és ahhoz egy monumentális bevezetőt a CW-t használják fel. Néhány levett maszkú szuperhős alakít egy új csapatot, akiknek majd külön képregényük lesz. Bár ez csak találgatás részemről.

Vagy még minig ott van a palsztikai sebészet és az FBI tanúvédő programja  

akár arról is szívesen olvasnék, hogy Peter csalódva a világban és az emberekben, megbomlott elmével - adott esetben halott szerettekkel - a gonoszség útjára tér, kettéhasadt tudattal szolgálja a gonoszt és a jót. Érdekes elgondolás lenne, ám biztosan sokan zúgolódnának miatta, de én elolvasnám  

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
« Válasz #519 Dátum: 2006. Július 02., 13:20:13 »
Na csak hogy ideértéll Regnar! Tegnap egész nap ezt az összefoglalót vártam.  

Én már nem jósolok semmit, mert naiv vagyok, mint Peter. Alapból azt mondanám, hogy Spidey-nak nem árt a lelepleződés. Lesznek itt még tüntetések a hősök mellett is, és egy megerősödött NA-ban lehet még egy kira bosszúangyal karakter. Én már untam a fürdőszoba tetőablakából kell indulnia nehogy meglássk a szomszédok poént 1000-szerre.
 Ami Kapit én bírom, csak néha-gyakran hülyén használják az írói. Erről nem ő tehet. Kellenek a hősök és az antihősök is csak egyiket se kell túlzásba vinni. Csodafegyver a logikus történetvezetés, ami manapság kevés írót jellemez.
 Vasember meg...hát én még mindig reménykedek benne, hogy a feléről se tud annak ami a hátérben folyik. (Utoljára a remény hal meg.  ) Anakin egybként nekem is beugrott, de nekem az Illuminati és Vasember kapcsán. Az ő karakterének tényleg betesz, ha nem tér észhez egy jajmittettem jelenet kapcsán. Akkor Dr. Doom elmehet nyugdíjba, mert Stark lesz a főgenya a Marvelnél.
 Nem tudom mi lesz a vége, de egyelőre úgy néz ki, hogy a legnagyobb kárt az NA-ban okozta. Ami már csak azért is furcsa, mert ez volt az egyik legprofitálóbb címük. Vagy nem? Ha igen, akkor ez azért elég erős érv lehet egy happy end közeli visszarendeződéshez. JMS is szeret azért minden komorság ellenére pozitív végkifejlethez jutni. Ellenben ha a CW nagyon sikeres lesz, akkor az is megtörténhet hogy túllihegik, és tényleg semmi nem lesz a régi, mire észbekapnak.

Azt tudtam ki Ágyugólyó, csak nem tudtam ő-e az akit lecsuktak, de Micho már felhomályosított, hogy nem.
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 02., 13:22:24 írta Gorgonita »

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #518 Dátum: 2006. Július 02., 12:31:17 »
Idézet
Mondhatta volna helyette ezt...

vagy még azt: "mi kéne köcsögök?"    nem, Punk?

Idézet
Hát olvasom, és nagyon tetszik. Persze ezzel a Marvel megásta a saját sírját. Pókember maszk nélkül nem fogja sokáig húzni.

az biztos, hogy innentől kezdve Pókember egy kicsit "out of character" lesz, nem? hisz hosszútávon elképzelhetetlen a Pókember képregény ebben az olvasatban, hogy mindenki tudja a titkát... akár még álarc  se kell neki ezentúl.   elveszíti az újság az egyik esszenciáját, miszerint ő egy maszkos törvényenkívüli, akit a sajtó és a közvélemény is egyszer hősnek, egyszer bűnözőnek tekint.  most akkor meg már lesz hivatalos hős kártyája is?  
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 02., 12:35:16 írta Micho »

Nem elérhető Fairlight

• Kázmér
  • **
« Válasz #517 Dátum: 2006. Július 02., 12:03:00 »
 /

Mondhatta volna helyette ezt...

1. Helló a nevem Tony Stark, és MÁR MEGINT alkoholista lettem !

2. Helló a nevem Tony Stark és még mindig alkoholista vagyok...szal mikor azt mondtam leszoktam hazudtam.

De mondhatott volna még drámaibb dolgokat is...

3. Helló a nevem Tony Stark és a páncélomban állandóan Balázs Palit hallgatok !  

4. Helló a nevem...Őőőőő...mondtam, hogy úhy nyilatkozok a CNN-nek, hogy biztosítanak egy kurva súgógépet !

5. Helló a nevem Tony Stark és csak azért vettem le a sisakomat, hogy bebizonyítsam, hogy az arckrémek nem tüntetik el a szemkörnyéki ráncokat...a kozmetikai gyártók hazudtak nekünk...regisztráljátok magatokat, ha nektek is vannak ráncaitok !!  

6. Helló a nevem Tony Stark...be kell vallanom, hogy mostanában túl nagy lett az arcom ezért már nagyo szorította a sisak...

7. Helló a nevem Tony Stark...és azt kell mondanom nem értem miért nevez mindenki Vasembernek...be kell vallanom, hogy a öltözetemet olcsó alumíniumból hajtogattam...  ...hát ez van !!

8. Helló a nevem Tony Stark...szabadídőmben a macskámmal játszom , babettával járok, és az anyámnál lakok ! Na ki mondja , hogy nem vagyok kemény ? Megküldö mindgyá egy taszítósugárral ?

Vagy befeketítheti az ellenfelet:

9. Helló a nevem Tony Stark...már rég le akartam venni a maszkomat, de az a mocsok Amerika Kapitány azt mondta, olyan rusnya fejem va, hogy inkább kiméljem meg tőle a közt !

Vagy reklámozhtana is:

10. Helló a nevem Tony Stark...hamár ilyen regisztrálós hangulatban vagyunk, akkor regisztrájatok a HZS és a KNet fórumán és véleményezzetek !

Esetleg  elmondhatná kinek drukkol a VB-n:  

+1: Helló a nevem Tony Stark...és Franciaország lesz a világbajnok ! OLÉOLÉOLÉOLÉ !!!!!

Vagy valamit mondhatna értem is :

+2: Helló, az nem érdekes ki vagyok...de van egy ember akiről szólnék !!! Fairlight jó ember (hosszú öntömjénezés) Szavazzatok Fairlight-ra !!! Fairlightot Elnökünknek !

+++

Egyébként Thanos bácsival vagyok...
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 02., 12:04:08 írta Fairlight »

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #516 Dátum: 2006. Július 02., 11:25:03 »
Idézet
Micho, milyen zenet kaptunk, ennek a kibaszott PI-nek, amivel netezek meg hangkartyaja sincs!!

na ez kibaszás    semmi különös amúgy, alighanem egy mélynyomó teszt volt... lementettem  

Crack The ComiX Art - the original soundtrack
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 02., 11:26:46 írta Micho »

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #515 Dátum: 2006. Július 02., 09:56:25 »
Idézet
Na gondoltam beköszönök igy másnaposan a jó kurva életbe
jó reggelt neked is baszd meg   remélem beseggeltél mint egy coca

Idézet
Házibuliból rögtön sörözőbe    hát hülye vagyok én?

nem vagy hülye, csak egy rohadt nagy alkesz     Tony nem akart beleinni a sörödbe?

regnar: thx az összefoglalót, pöpec  a Palpatin-Anakin párhuzam nagyon ott van, én is így érzem   Peter meg télleg a seggnyalásának áldozata lesz...  
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 02., 09:59:40 írta Micho »

Nem elérhető regnar

• Galactus
« Válasz #514 Dátum: 2006. Július 02., 09:11:57 »
Amazing 532

Peter szerettei között, meglehetősen borús hangulatban próbál valamit elmondani May néninek és MJ-nek. Nem tudja, hogyan kezdjen bele. Nehezen jönnek a szavak, és közben Peter visszagondol az elmúlt órák eseményeire.
Ö és Stark egy magángépen repülnek Stamford fele (ott történt a nagy tragédia amelyről az Amazing 531 végén értesültünk...) Peter kérdezi milyen a helyzet. Tony közli vele, hogy a romokat kutatják át túlélők után, de nagyon nagyok a károk, és veszteségek.Még nem tudni, hogy pontosan mi történt, feltehetőleg két csoport csapott össze, de nem tudni, hogy kik és miért, és ezen összecsapás közben semmisült egy épület, Még keresik a szemtanúkat, hogy kikérdezzék őket, hogy pontosan mi is történt.Ekkor megszólal Tony telefonja és a hírek hallatán magába roskad. Peter kérdésére közli a rossz híreket. egy iskola semmisült meg, benne 600 emberrel, köztük rengeteg gyerekkel. (ha ezt is Vasember intézte el, akkor ocsmányabb ember, mint bármelyik szuperbűnöző,akivel eddig találkoztam. - regnar)
Két órával később már, mint vasember és pókember szemlélik a pusztítás nyomait. Vasember peterhez beszél arról, hogy mindenki életében vannak fordulópontok, mikor például valakit elhagy a felesége, vagy rákos lesz, és kettéválik az élete, van egy élet előtte és van egy utána. 9/11 a nemzet számára is ilyen volt, és most ez a katasztrófa is ilyen lesz.Peter lenéz az összegyűlt tömegre és megjegyzi, hogy  a szemükben harag ég, őket gyűlölik, mintha ők tehetnének róla. Tony szerint már nem látnak különbséget. Csak ugyanolyannak látják őket, mint azokat, akik ezt tették. "gyűlölnek minket, és én nem hibáztatom őket" mondja Vasember.
Póki le akarna menni a romok alatt kutatni, hogy túlélőket keressenek. De vasember visszatartja. A kérdésre, hogy miért is állnak akkor itt, a válasz az égen terem, egy helikopter formájában, amely nem más, mint az Egyesült Államok elnökének helikoptere. Tony szerint az elnök felhívta őt, hogy lássák ők is a pusztítást, és hogy minél hamarabb találkozzanak majd.
három óra múlva Pete és Tony a Fehér Házban ülnek az elnök fogadószobája előtt. Peter nem éri fel ésszel, hogy mit is keres a fehér házban, hihetetlen számára, hogy itt ülhet. Majd halkan odasúgja, hogy ki kellene mennie folyó ügyeit elintézni. (mintha Forrest Gumpot hallanám ) Ekkor az elnöki titkár megjelenik és közli Starkkal, hogy várja az elnök. Tony hanyagul kiszól Peternek, hogy mindjárt jön és addig ne nyúljon semmi törékenyhez.A megbeszélés elkezdődik, mi peterrel maradunk odakint, aki egy ideig nézelődik, majd az egyik testőrhöz fordul némi útbaigazításért a mellékhelyiség felé, ám választ nem kap, mert Tony távozik az elnöki szobából. Pete azonnal kérdezi, hogy mi történt odabent. Stark szerint két dolog. Mint volt miniszternek és bennfentesnek az elnök elmondta, hogy már a következő napon összehívja a kongresszust és elfogadtatja a regisztrációs törvényt, amelyet akár egy héten belül is aláírhatnak.Peterhez fordulva elmondja, hogy neki is tudnia kell, hogy ez alapjaiban fogja megrengetni a nemzetet, de az emberek rettegnek és a szupererő azonnali regisztrálását és kontrollását akarják. Peter kissé összezavarodav kérdezi, hogy most mi lesz, hiszen a szuperhősöknek mind van "igazi nevük" amellyel hétköznapi életüket élik, és ezt eddig nehéz munkával védték meg. Ebben nem fognak csak úgy belemenni. Utal Stark életére is, aki évekig bizonygatta mindenkinek, hogy nem ő Vasember. Tony ekkor jön elő a második dologgal. Az elnök felkérte rá, hogy legyen újra vasember. És ő igent mondott. Peter tejesen elképed, kérdezi, hogy miért. Tony válasza egyértelmű. Az amerikai egyesült államok elnöke feltett neki egy kérdést: ő-e vasember? És ő az igazat mondta neki (micsoda hazafi - regnar) Új idők jönnek - folytatja Stark - ha a rendelkezést elfogadják. Törvénnyé válik. És mindenkinek, aki eddig maszkot viselt, le kell vennie, és regisztráltatni magát legyen az szuperhős, vagy szupergonosz. És az emberek haragja azok ellen fog fordulni, akiken maszk marad. Ők lesznek a rosszfiúk. Vadászni fognak rájuk, elfogják és letartóztatják őket, otthonaikat lezárják, birtokaikat elkobozzák, őket pedig nagy valószínűséggel börtönbe vetik, néhányukat jó hosszú időre.
Már a limuzinban folytatják a beszélgetést. Tony szerint ez a rendelet meg fogja osztani az "erővel rendelkezőket" és szeretné tudni, hogy Peter melyik oldalon áll. Pete azonnal rávágja, hogy azon, amelyen Stark, mert ígéretett tett meg minden - (a s*ggnyalás lesz a veszted fiú - regnar). Ekkor Stark előáll a farbával - Neki kell a regisztráció élére állnia, és szüksége van peterre és pókemberre is - de egyszerre a kettőre és egyidőben. Peter szemei elkerekednek, levegő után kapkod. Dadogva rákérdez a dologra, hogy jól értette e, és Stark biztosítja, hogy igen. Kell neki Peter és pókember is, maszk nélkül!
Peter összeroskad és kéri Starkot, hogy kérjen bármi mást, csak ezt ne. Strak hideg tekintettel és fejjel folytatja a "puhítást" miszerint, ha nem veszi le a maszkot, akkor nem lesz más, mint a törvény ellen szegülő vűnöző, akire vadásznak és kirekesztetté válik, börtönbe kerül, és lehet, hgoy nem csak ő, hanem MJ és May néni is. Ha a törvény ellen fordul többé nem tudja megvédeni sem őt, sem a családját.
Peter sokkot kap, csak motyog maga elé, és Tony folytatja. Olyan korban élnek, ahol mindenkinek fel kell áldoznia a magánéletét. fejlesztett megfigyelések, véletlenszerű motozások a reptéren stb.. Peternek szegezi a kérdést: Mit gondol ők (szuperhősök) meddig vonhatják még ki magukat ez alól, főleg most a stanfordi katasztrófa után.
A reptéren Stark utasítja a személyzetet, hogy vigyék vissza Petert New Yorkba. a kérdésre, hogy ő miért nem megy, azt válaszolja, hogy van még egy találkozója az elnökkel, miután aláírták a szerződést. Tudja, hogy ez nagy lépés Peternek, de kijelenti, hogy ő a regisztráció mellett áll, és utasítja a pilótát, hogy vegyék fel Petert, és hozzák vissza Washingtonba, ha úgy dönt, hogy mellette áll. Ha nem.. nem.
Peter a repülőn lekérdezi saját bankszámláját, és hozzáférését.
Itt érkezünk vissza a kezdő képkockához. Peter és szerettei beszélgetnek. Peter gondterhelt arccal közli velük, ha most felveszi a pókálarcot és kilép az ajtón, akkor bűnözővé válik, nem a szívében, de a törvény által mindenképpen. Telejsen össze van zavarodva, nem tudja Tony-t sem elhelyezni sehova, nem tudja, hgyo egyes lépései milyen reakciót váltanának ki belőle - ha nem veszi le a maszkot vadászna-e rá. elárulná-e stb.. Már eljut oda, hogy "száműzetésbe" vonul, egyedül, megszakít minden kapcsolatot, hogy védje szeretteit. Ekkor szólal meg May néni. Elmondja, hogy mikor megtudta, hogy Peter a pókember először sokkot kapott, utána mérges lett. De azért, mert eddig csak azt hallotta mindehonnan, hogy a pókember rosszfiú, bűnöző. De az ő Peter-e nem az. Emberek százai élenk most biztosnágban mert ő pont jókor volt a jó időben jó helyen, és büszkék rá. És ő is (May neéni)  büszke rá, és szerinte eljött az idő, hogy a világ is büszke legyen rá, hogy megtudja azt, amit ő tud Peterről. Pete ellenkezik, de hiába, MJ is May néni mellé állt. A döntés megszületett.
Négy nappal később, hajnalban Peter fejében mindenféle gondolatok kavarognak, például, hogy felveszi pénzét és nevet változtatva Kanadába szökik, majd ha lecsillapodtak a dolgok visszajön. Ekkor jelenik meg May néni, kezében a régi pókruhával. Idézi Ben bácsi szavait a "nagy felelősségről". És a felelősség nem azt jelenti, hogy elfutunk a gondok elől.
A következő reggelen Washingtonban Stark készül a nagy bejelentésre. Ekkor megjelenik Peter, aki erős nyelvcsapásokkal köszöni meg, amit a családjáért tett, meg, hogy olyan neki Stark, mintha az apja lenne (szerencsétlen balek). biztosítja "hűségéről".
Elkezdődik a sajtótájékoztató. Stark először köszönti a megjelenteket, majd megemlíti Miriam sharpe nevét, akinek gyermeke a stantoni tragédiában vesztette életét, és ösztönözte őt, hogy a regisztárciós mozgalom élére álljon Ezután közli, hogy Pókembernek van egy bejelentése számukra. Megjelenik Póki, és kissé dadogva bejelenti, hogy van egy bejelenteni valója.

Ennyi lenne az Amazing 532 összefoglalója, ha hibáztam volna valahol javítást szívesen fogadok és várok  

Észrevette már valaki a párhuzamot Anakin Skywalker és Palpatine valamint Peter Parker és Tony Stark között??  

amúgy az egyik legjobban prezentált képregény ez a sztori amit eddig volt szerencsém olvasni. Nagyon ott van.

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #513 Dátum: 2006. Július 02., 08:24:24 »
Na gondoltam beköszönök igy másnaposan a jó kurva életbe. Boldog születésnapot akinek van, akinek meg nincs, az meg maszturbáljon análisan egy 5 literes boroskannáva. Uff. Kibaszottul másnapos vagyok és kezdek agyfaszt kapni, szóval hülyeségeket beszélek

Házibuliból rögtön sörözőbe  hát hülye vagyok én?

Nem elérhető Archant

• Pókember
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #512 Dátum: 2006. Július 02., 06:58:28 »
Idézet
5 év múlva.
Na ne már.Egy undergroundban nem lehet sört kapni korhatár alatt?
No fear, No Fail
[img]http://sepi.extra.hu/banner/wwh-banner-12.jpg" border="0" alt="[LightningWorld] Image" /]

Nem elérhető Graf-X

• Kázmér
  • **
    • http://comixart.hu
« Válasz #511 Dátum: 2006. Július 02., 05:31:20 »
Nabazmeg, mi van az en kis oldalammal?! Micho, milyen zenet kaptunk, ennek a kibaszott PI-nek, amivel netezek meg hangkartyaja sincs!!  
Mas: Nyomorult pelenkas kis Nadal kiverte Agassit Wimbledonban. Angolok meg kiszoptak, nemet-francia donto lesz!