Szerző Téma: *Marvel és DC SPOILER-sörözö*  (Megtekintve 1504905 alkalommal)

0 Felhasználó és 36 vendég van a témában

Nem elérhető kihaeennem

• Kázmér
  • **
Re:*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
« Válasz #510 Dátum: 2006. Július 02., 03:42:49 »
Idézet
Speedball = Ágyúgolyó ???  
Ágyúgolyó mintha már lenne, de lehet, nem jól tudom. Mintha X-Man lett volna, Sam Guthrie (delehethogynemígykellírni,csak lusta vagyok utánanézni ), alias Cannonball.

Civil War.
Hát olvasom, és nagyon tetszik. Persze ezzel a Marvel megásta a saját sírját. Pókember maszk nélkül nem fogja sokáig húzni. Én a Civil War végére szépen méltóságteljesen eltetetném láb alól, hadd haljon meg mártírként, ha csak ennyi esze van. Ugyanerre a sorsra juttatnám Amerika Kapitányt is, de csak azért, mert nem bírom. Ja, meg hulljon Vasember is, aki egy mocskos náci.
Reed is bekaphatja.
És hogy miért?
A szuperhősök mindig is a törvény felett álltal, ez tény. De amelyik beáll a kormány csicskájának, az jó nagy barom, és eladja magát. Ugyan azt akarják velük csináltatni, mint Rachel Summers-el, a saját fajtájának a hóhéraivá tennék őket. Mocskos szemét rohadt amerikai kormány elmehet a kibaszott demokráciájával a halál faszára!
Nem kellenek megzabolázott szuperhősök, önbíráskodjanak nyugodtan!Ezért szeretjük őket! Nincs igazam?
Ez a sztori tényleg levett a lábamról. Megosztja a közvéleményt, és nagyon okosan van megírva. Csak aztán el ne rontsák!
Ez után a Marvel univerzum már nem lesz a régi.

Nem elérhető Troll

• HálóZsák tag
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #509 Dátum: 2006. Július 02., 02:55:50 »
5 év múlva.

Nem elérhető Archant

• Pókember
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #508 Dátum: 2006. Július 02., 00:18:54 »
Akkor az időment meg minket ,ja és látom,hogy kivan irva a Civil War mellé,hogy söröző.Hát mikor kaphatnám meg a söröm?
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 02., 00:20:27 írta Archant »
No fear, No Fail
[img]http://sepi.extra.hu/banner/wwh-banner-12.jpg" border="0" alt="[LightningWorld] Image" /]

Nem elérhető Troll

• HálóZsák tag
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #507 Dátum: 2006. Július 01., 23:34:05 »
Annyira elmaradottak vagyunk (html), hogy erre már nincs módszerük.
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 01., 23:34:23 írta Troll »

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
    • http://www.halozsak.hu
« Válasz #506 Dátum: 2006. Július 01., 22:02:01 »
jól mondod  

+++
jaj, ugye a HZs-t nem fogják?   múltkor már a fórumon próbálkoztak  
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 01., 22:07:26 írta Micho »
"Once a scanlater, always a scanlater."

Nem elérhető Scarf

• Sólyomszem
  • *
« Válasz #505 Dátum: 2006. Július 01., 21:49:08 »
A kibaszott kurva, büdös szarfaszú anyját, hogy szopná ki  a kefírt a sündisznó valagából az a kis, unatkozó buzeráns, török kibaszott seggdugasz akinek nincsen annál kibaszott jobb dolga, hogy csinálna valami értelemeset, ahelyett, hoyg egyi lyen honlapot feltör a kibaszott számítógépének kibaszott programjával, menjen a jó büdös faszba az ilyen szarfaszú, pöcs, le kéne tépni a fejét és belefosni a kibaszott nyakába, a büdös agyonszopott, széjjelbaszott fülén kéne kitépni az öszkösödő rothadt beleit az iylennek!!!  
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 01., 22:03:44 írta Scarf »

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #504 Dátum: 2006. Július 01., 21:40:11 »
Idézet
Ugyan Micho, mit szerénykedsz? Megy ez az összefoglalósdi neked is.

Idézet
Egybként jó ez az összefoglalósdi. Nem kellene csak a CW-re korlátozni.

ez az! be kéne szüntetni a szaros honosításokat és csak beszéljünk róla  így télleg sokkal többen kapcsolódnak be, úgy vettem észre  

Idézet

nem. ő a Póklány hasábjain Villámgolyó néven volt. Egy szeleburdi szuperhős ifjonc, kicsit komolytalan, de helyén van a szíve  a Póklányban pedig mint "nagy kőkori hős" szerepben tetszeleg

szerk:
OFF:

keményen meghekkelték a ComiX Artot a kurva életbe!!    
a zene az jó alatta
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 01., 21:46:36 írta Micho »

Nem elérhető Nitro

• Az egyedi titulusú
  • Hulk
    • http://nitro1.fw.hu
« Válasz #503 Dátum: 2006. Július 01., 21:38:31 »
Kicsit más téma:
Valaki meghekkelte a testvéroldalatokat. Nem tudom, hogy még mindig úgy van-e, de amikor írtam, még úgy volt.    

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
« Válasz #502 Dátum: 2006. Július 01., 21:33:02 »
Ugyan Micho, mit szerénykedsz? Megy ez az összefoglalósdi neked is.

Megmutassam, hogy kell rövid összefoglalót írni?

Wolwerine Nitro után megy, de mivel egyik öngyógyulő a másik meg önrobbantó egyik sem bír a másikkal egy füzet alatt.  

Nna így kell rövidet írni.    

Egybként jó ez az összefoglalósdi. Nem kellene csak a CW-re korlátozni.  

« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 01., 21:36:40 írta Gorgonita »

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #501 Dátum: 2006. Július 01., 21:27:23 »
Idézet
Köszi Micho, ezt elolvastam, de mivel angolul nem nagyon tudok nem mindent értettem. Köszike. speedball nem halhatott meg, mert a póklány egyik számában feltünik.
szívesen    azért azt ne felejtsd el, hogy a Póklány egy alternatív jövő   onnantól kezdve, hogy May életben maradt, minden esemény más irányt vehetett a történetekben
Tényleg, érdekes kérdést vet fel, hogy Pókfej ugyanúgy ledobta volna az álarcát, ha van gyereke? kockára tette volna az életét? egyáltalán vállalt volna ekkora felelősséget?  

+++
Speedball életben maradt, ebben igazad van    (legfrissebb hírek szerint, csak ő  (lásd CW - Frontline #2)
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 01., 21:36:12 írta Micho »

Nem elérhető nickfury

• Asterix
  • **
« Válasz #500 Dátum: 2006. Július 01., 21:16:44 »
Köszi Micho, ezt elolvastam, de mivel angolul nem nagyon tudok nem mindent értettem. Köszike. speedball nem halhatott meg, mert a póklány egyik számában feltünik.

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #499 Dátum: 2006. Július 01., 19:34:58 »
megígértem, hogy beszámolok a Civil War #1-es füzetről... és mivel regnar nemsoká az amazing #532 leírásával jön, ezt még azelőtt közbe kell iktatnom, mert időrendben a CW# 1 elvileg hamarabb történik. Próbálok elég részletes lenni, azonban regnari és TOM1 magasságokat ne várjatok... remélem azért minden lényeges benne lesz  

Civil War #1

A helyszín Stamford, Connecticut, ahol is a New Warriors szupercsapat egy tv stábbal karöltve valóságshow-t filmez, illetve ennek keretein belül akarnak a tv nyilvánossága előtt elfogni néhány szuperbűnözőt, hogy ezen akció emelje az ázsiójukat. a bűnözők pár hónapja szöktek meg a Rykerből (ez az Új Angyalok alakulásának apropója volt, lásd new Avengers 1-6) és azóta szabadlábon garázdálkodtak. szóval a hősök csapata rajtaüt a banditákon, ami nagy hibának bizonyul, mert Nitro, a robbanó ember levegőbe repíti a környéket, megölve ezzel többszáz ártatlan embert és egyben a hősök többségét is (pl. Namoritát... aki miatt Namor, a Topedó érthetően biztos be fog picit pöccenni   ).
a tragédia színhelyére sietnek az Új Angyalok és a Lenyűgöző X-men tagjai, segítenek a hatóságoknak a túlélők után kutatni.
eközben az Amazon Larry Kingnél vendégeskedik a CNN-nél (jogászi minőségében) és Larry szokásos, picit eltúlzott drámai kérdéseire (be kell tiltani a szuperhősöket?) próbál elfogadhatóbb válaszokat adni, minthogy talán képezni kellene őket, de semmiképp betiltani ebben a szupergonoszokkal teli világban.
megkezdődik az áldozatok temetése, a ravatalozónál egy asszony (Miriam Sharpe, egy halott fiú anyja, aki a regisztráció egyik éllovasa) arconköpi Tony Starkot, és legyalázza a sárga földig, mivel ő pénzeli az Új Angyalokat, támogatja a hősöket és a szuperhős életformát... pedig szerinte, mivel még a rendőröket is folyamatosan képzik, nem lehet a hősöket csak úgy egy sztreccsgatyában a világra szabadítani... ezért Tony is felelős a tragédiáért részben.
megtörténik a civilek első negatív fellépése  a szuperhősök felé: a Fáklyát egy éjszakai mulató előtt fejbekúrják egy sörösüveggel (először azért pécézik ki, mert soron kívül bemehet, aztán persze rajta akarják leverni a Stamfordi incidenst... meg is teszik). Mindeközben a tv-ben megy az események elemzése, mindenhol nyomatják a regisztrációs törvényt, az Elnök nagy nyomás alatt van. a hírekben atombombához hasonlítják a szuperhősök erejét, amit bevetés előtt tesztelni kellene.
A Baxter-épületben találkozót tart a szuperhősök legjava. Dr. Strange pl. azon elmélkedik, hogy akkor most kormányalkalmazott lesz belőle, vagy ha ezt nem vállalja, dutyiba kerül? mindenkinek megvan a véleménye, kezd kialakulni a regisztrációs és az ellenzéki tábor. Pókember kifejezi a családja iránt érzett aggodalmát, abban az esetben, ha levenné az álarcát. Fenegyerek szerint ez a dolog már régóta érlelődik, és Stamford csak hab volt a tortán.
a következő jelenet a SHIELD helibázisán játszódik, Amerika Kapitány Nick Fury utódjával találkozik, Hill parancsnokkal, aki mellesleg nőnemű. (Fury a Titkos Háborúja során kényes ügybe keveredett egy akció miatt, és leváltották a posztjáról... sőt Kapival is megromlott a viszonya, azóta bújkál.) Szóval Hill parancsnok(asszony) arról faggatja Kapit, hogy vajon a szuperhősök krémje, a Baxter-épületbeli találka során hogy viszonyul majd  a regisztrációhoz... vajon elfogadják? Kapi semleges választ ad, és kifejezi ellenérzéseit a regisztrációval kapcsolatban... sőt, (polgár)háború vizióját látja a szuperhős társadalomban, ha életbe lép a törvény. Hill tovább feszíti a húrt, arra kíváncsi, hogy hány hős lehet a reg ellen... Kapi szerint sok, főleg akik közvetlen kapcsolatban állnak a hétköznapi bűnözéssel... pl. Fenegyerek és Luke Cage. (ez vicces, hisz mindkettőjük kiléte elvileg köztudott, nem?   de amúgy értjük, mit akar mondani ) Hill ekkor cinikusan veti közre, hogy akkor senki olyan, akit ne tudna Kapi kordában tartani. Kapi felhúzza a szemöldökét, de a nő továbbmegy: a törvénytervezet egy hónapon belül jogerőre emelkedhet, és Kapit az Új Angyalokkal egyetemben maga mellett akarja tudni, mint szövetséges... mellesleg máris létrehoztak egy anti-szuperhős kommandót, akik a letartóztatásokat végeznék. Kapinál betelik a pohár, üvöltözni kezd, hogy semmi ilyesmibe nem megy bele, és ekkor a SHIELD katonái felhúzzák a fegyvereiket. ezután még pár percig parázs szócsata folyik, ami odáig fajul, hogy Hill kiadja a tűzparancsot. A katonák lőnek (nyugtatólövedékekkel) de Kapinak sikerül elintéznie őket, és a harc csúcspontjaként kiveti magát a Helibázisról! (vazze nem semmi a csávó!   ) egyenesen egy vadászrepülőre zuhan, aminek betöri a tetejét, és a pilótát utasítva elhúz a naplementébe. Hill még elkent szájjal megjegyzi, miközben Kapi után néz, hogy hülyeség volt ezt csinálnia, mert ők is csak emberéleteket akarnak menteni.
Következő kép a Baxter-épület, ahol megjelenik a Szemlélő. Dr. Strange ezt baljós előjelként értékeli. (hisz a kopasz nagyfejű mindig csak akkor bukkan fel közvetlen az események színpadán, ha vmi qrva nagy dolog van készülőben).  
Washingtonban a tömeg a Fehér Ház előtt tüntet a regisztráció mellett, a tévében egy szóvivő alátámasztja, hogy máris lépett a kongresszus az ügyben. A Fehér Házban eközben a politikusok Kapi cselekedetét elemzik, itt tudjuk meg, hogy Kapi biztonságban hagyta a gépet és a pilótát egy futballpályán... itt elnyomnak egy poént, hogy Kapi a mostani helyzetében, még ilyenkor is odafigyel a dolgokra (a pilótát meg elvitte hamburgerezni ) Az Elnök nem veszi a lapot, inkább azon aggódik, hogy Kapi ellenállásával példaként szolgál a regisztráció ellenes tábornak. Ekkor az elnök Vasemberhez fordul, aki a szobában tartózkodik Mr. Fantasztikus és Henry Pym társaságában, és megkérdi, mitévők legyenek. Vasfej baljóslatú válaszával fejeződik be a képregény, miszerint: "Önök folytassák a regisztrációs ügymenetet, uraim. Amerika Kapitányt pedig bízzák ránk."

+++
kb. ennyi  
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 01., 19:39:35 írta Micho »

Nem elérhető Scarf

• Sólyomszem
  • *
« Válasz #498 Dátum: 2006. Július 01., 19:27:19 »
regnar te hol laksz? Várpalotán? Én Veszprémi vagyok

Ú, még midnig ez a szar az aláírásom...
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 01., 19:29:20 írta Scarf »

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #497 Dátum: 2006. Július 01., 17:51:33 »
Idézet
De: mi van akkor ha nem is Stark a legfelsőbb bábjátékos? Lehet hogy valaki áll mögötte is, aki Starkot is csak kihasználja.
ez tutti. bár egyes források szerint több néven is tevékenykedik, de a legfelsőbb körökben csak Joe Quesada néven ismerik

Idézet
Ebbe belefér a Titánium-men (vagy hogy hívják) felbérlése, mert nagyon színjáték szaga volt a dolognak.

de még milyen   most gondolj bele, hogy felbéreli a Titániumot, hogy rendezzen jelenetet, amivel biztos, hogy a regisztrációt akarja valahogy elősegíteni, pedig a látszat más és látszólag ellene is beszél... és még Petert is ezzel eteti. majd jön nemsoká az amazing 532-ben, hogy az elnökkel tárgyalt, és... kedves regnar, tiéd a szó
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 01., 17:55:13 írta Micho »

Nem elérhető regnar

• Galactus
« Válasz #496 Dátum: 2006. Július 01., 17:51:26 »
Idézet
ja, ezt bárki eljátszhatná bárki nevében, szóval könnyű lesz kimásznia Peternek is a dologból: azt hazudja hogy szívességet tett a valódi Pókembernek, így máris tisztára mosta magát.)

Nem mondasz hülyeséget, bár ennek ellenére szerintem maradna elég lunatikus suttyó a világon, aki nem venné be és veszéléyeztetné Peter, vagy családja életét, tehát most már keményen belemászott a dologba.

Abban én is biztos vagyok, hogy nem Vasember a legfelső irányító, bár az is lehet még, de én is úgy gondolom, ha már összeesküvés, akkor legyen nagy. Mondjuk leesne az állam - meg szerintem itt sokaknak, ha kiderülnek, hogy Amerika kapitány mozgatja a szálakat a háttérből  
Az amerikai elnök szerintem gyenge figura ehhez a dologhoz, a szuperhősök bőven lenyomnák, ha ő állna mögötte, meg Jack Bauer úgyis lekapcsolná   , szóval szeirintem az elnöknek nincs hozzá köze-- szerintem.
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 01., 17:52:48 írta regnar »

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #495 Dátum: 2006. Július 01., 17:41:28 »
Ha Stark tényleg Pókembert akarja feláldozni, akkor nem lesz nehéz dolga ellene, ugyanis az új Pókruhát telepakolta minden földi jóval; talán talált helyet egy kis meglepetésnek is... mondjuk egy bomba vagy valami hasonló képében. De a csápok sem biztos hogy teljesen Póki irányítása alatt álnak    . Na kiváncsian várom hogy mi lesz akkor ha leesik Peternek a tantusz...
De: mi van akkor ha nem is Stark a legfelsőbb bábjátékos? Lehet hogy valaki áll mögötte is, aki Starkot is csak kihasználja. Vagy méginkább valami másik Illuminators szerű szabad-kőműves csoport aki meg akar szabadulni a szuperhősöktől, hogy az árnyékból előjöve megkaparintsák a hatalmat. Talán az elnök is a tagja? Szerintem Stark nem lett gonosz, csak megtévesztik. Vagy lehet hogy tudja ezt, ezért direkt játsza a hülyét, hogy az összes nagykutyát kiugrassza a bokorból, hogy aztán jól hátsón rugassa őket? Ebbe belefér a Titánium-men (vagy hogy hívják) felbérlése, mert nagyon színjáték szaga volt a dolognak. És ebbe még talán az is belefér hogy leleplezte magát a nyilvánosság előtt, mert ezt akár azért is tehette, hogy abba a bizonyos páncélba bújt alak ne regisztráltassa magát úgy hogy ő a valódi vasember. (ja, ezt bárki eljátszhatná bárki nevében, szóval könnyű lesz kimásznia Peternek is a dologból: azt hazudja hogy szívességet tett a valódi Pókembernek, így máris tisztára mosta magát.)
Persze csak az eddigi összefoglalók alapján spekulálgatok, mert az elolvasásuk már sajna nekem magas. (a betűket ismerem, mielőtt valaki beszólna   )
Köszönet az eddigi összefoglalókért   .

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #494 Dátum: 2006. Július 01., 17:34:46 »
Idézet
navigációs hiba miatt egy olyan bolygón landol ahol béke helyett gladiátorviadalokat talál.   
:
na igen   egyébként az Illuminati (utólag tekintve rá) most ilyen zúzós, ahogy egyre sordródunk a CW, és Vaskalapos hülyeségei felé... azelőtt Hulk száműzetése volt a nagy hír belőle.    Bendis húzása, ez az utólagos belemagyarázás a titkos társaságra pedig érthető, ha egy kicsit nyögvenyelős is  

Idézet
na én most elmegyek egy házibuliba és leiszom magam
baszd meg magad!  

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
« Válasz #493 Dátum: 2006. Július 01., 15:28:16 »
Nna itt egy Hulk poén összefoglaló helyett. Reed, Strange, némanagyhangú, és Vas beteszik egy szondába és felvételről elmagyarázzák neki, hogy egy olyan bolygóra küldik ahol nincsenek intelligens lények, és ahol végre egyedül lehet. Talán még a békét is megtalálhatja. Ezen bedühödik, szétveri a szondát, ami így navigációs hiba miatt egy olyan bolygón landol ahol béke helyett gladiátorviadalokat talál.  

És egy poén a Power Packból. A Power Pack és az Avengerek egyszere sietnek Spidey segítségére,
-Power Pack: Itt a segítség!
-Spidey (aki az Avengereket várja): -Hol?

.. aztán mialatt párokba rajzolva (1PP-1NA-val) osztják az ellent:

-Kislány: Spider Woman? Nem is tudtam hogy Spiderman-nak van egy testvére.
-SW: -Ő nem a testvérem.
-Kislány: -Ó! nem is tudtam hogy Pókember házas.
-SW: -Csak álmodozik róla.  

-Másik lány: -Most meg a New Avengersben vagy? Hanyadik szuperhőscsapatod is ez már?
-Wolwerine: -Már évek óta nem számolom.  
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 01., 15:29:29 írta Gorgonita »

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
    • http://
« Válasz #492 Dátum: 2006. Július 01., 14:13:44 »
na én most elmegyek egy házibuliba és leiszom magam, de mire holnap reggel előkerülök, addigra forjanak megint az indulatok és legyen jó sok összefoglaló, (halljátok regnar, TOM1  ) mert nagyon jól nyomjátok.

Ja és mindenki megbaszhatja amúgymeg  

Abcúg Tony le vele!!!

« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 01., 14:14:09 írta Punkológus »

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #491 Dátum: 2006. Július 01., 13:49:56 »
Persze nekem világos, mit mondasz. Mondjuk én már várom egy ideje, hogy egy népszerű Marvel karkter végre gonosz legyen és pontosan így ahogy megvan csinálva. Ne csak félreértés legyen, ne csak elmemanipulció, hanem történjen valami jellemfejlődés/torzulás. Az eddigi jó karakter , most úgy legyen gonosz, hogy akár egyet is lehessen vele érteni. Ezt már régebben a KNet-en kifejtettem. Plusz van még egy dolog, amit már nagyon szivessen látnék: A szuperbűnözők háborúját.

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
« Válasz #490 Dátum: 2006. Július 01., 13:41:45 »
Volt védelmi miniszter vagy mi az ewokszösz. Lentebb írják a szakértők.  

Meg az ő vállalata az Avengerek pénzelője is. Avenger torony, Avenger röpcsik, pókruhák, vasruhák.

Egybként meg arra gondoltam hogy maga a regisztrációs törvény az ami akkora rakás banthapudu, hogy még ha rövid távon meg is zavarhatja egy Stark típusu karakter fejét, azért évtizedek alatt csak átláthatja hogy hülyeség, ahogy az itt fórumozók sem tartják ugyebár hősies ötletnek. Pláne tudva róla hogy nem olyan hülye volt az eddigi füzetekben, mint ahogy ez az egy akarja utólag beállítani, hogy évek óta dédelget egy ilyen tervet.
 Az Amazingban -Regnar majd most ér ide a fordítással -látszólag akkor adja be a derekátt amikor a tragédia után a népharag üldözötté tenni a hősöket. Én -kis naív -ehhez még feltételeztem -hogy nem ő volt a Titániummant pénzelő páncélban. Így el tudnám képzelni: segíteni akar a társain és egyelőre nem akar a következményekkel gondolni. De hogy már évtizedek óta játszik a gondolattal -hát ez nekem nem vág az ő karaskterébe. (Amit bevallok jobbára csak a rajzfilmből, meg a honosított történetekből ismerek, vagy ismerni vélek.)

Nna ennél jobban nem tudom elmagyarázni, mi bajom vele, úgyhogy ha így se világos, akkor megyek és elolvasom a Power Packot. A kölykökről csak nem derül ki, hogy negyven éve tervezik a hatalomátvételt a McDonalds felett.  
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 01., 13:47:44 írta Gorgonita »

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #489 Dátum: 2006. Július 01., 13:28:22 »
de miért derült volna ki Vasember  hősiességéröl, hogy smafu, semmilyen hősi tettét nem kobozták el, ő attól még ugyanolyan hős, csak ezt a regisztrációs dolog már régebben is megfordult a fejébben. Persze izlések és pofonok. Nekem nagyon bejött ez a történet és reálisnak is érzem. Szerintem ez belefér, nem azt találták ki, hogy Tony Stark bérelte föl Oswaldot JFK lelövésére... Én most azt nem értem, hogy miért hívták az Amazingben Starkot tárgyalni a regisztrációs dologról. Ki mondta, hogy képviselje a szuperhősöket, bár lehet, hogy elsiklottam valamin. Tehénszaron, valamin...

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
« Válasz #488 Dátum: 2006. Július 01., 13:15:31 »
Nem azt mondom hogy nem logikus ami történik, hanem azt hogy így utólag, egy ötven éve hősises karakterre ilyen dicstelen jellemvonásokat aggatni, az manapság inkább divat, meg írói felelőtlenség, mintsem haszon az olvasónak.
 jms-től sem birok azért mindent. ST reebootja szépen kinyírta volna a Prime Directive filozófiáját. Azt ugyan nem tudom hogy Gwen Stacy-vel pontosan mit tett, de inkább egy Szöszi iskola kedvencéről derüljenek ki csúnya dolgok (lsd Twin Peaks), mint egy régi hős hősiességéről derüljön ki hogy smafu.
 Félreértés ne essék. Nem azt mondom, hogy nem bukhat el egy hős sem. Dehogynam. Csak ne utólag akarják beadni, hogy ez már ötven éve is benne volt a pakliban, amikor nem volt benne.
 Egybként meg olyan ez a válktoztatás hogy kinek mi jön be. Pl az ulti f4 és Avengers nekem, nem, de az ulti DD és Elektra igen.
 Egyelőre barátkozom a cuccossal, hátha jól jön ki belőle Stark, és csak egy rossz emlék marad, mint az alkoholizmusa. De Illuminator nélkül -szvsz -sokkal hihetőbb lenne a CW.

Amit a Hulkról irtam az persze csakk vicc. De bármit talál ki a Shield - Marvel, az úgyis csak olyan lesz mint az Arkhami dühöngő. kulcs a raboknál aztán ki be kedvük szerint. Hulk is visszajön, csak előbb klónozza magát valami shiár kütyüvel 100 példányban, hogy nehezebb legyen újra elkapni.
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 01., 13:25:51 írta Gorgonita »

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #487 Dátum: 2006. Július 01., 11:40:24 »
Kellemes -kibaszott- jó reggelt mindenkinek

Idézet
Majd jön Galaktusz meg a többi csillagközi hülyegyerek, hogy ki húzta meg az űrkocsijukat.
 ez kurva nagy.

Ezt az Illuminatit én viszont egyáltalán nem tartom, hülye dolognak, utoljára az Earth X 0 ért nálam el ilyen hatást. Szeretem, mikor ezt a hatalmas és szerteágazó történetfolyamot egybefogják ilyen dolgokkkal. Ezzel nem rugták fel a múltat, simán elképzelhetőnek tartok egy ilyen titkos találkozót, ezzel nem vették el szvsz Tony régi énjét. Azt mutatták meg, hogy Vasember már régóta megakarta ezt csinálni, de eddig alávetettte magát a többség akaratának. (Szóval akármekkora szarkeverő is, de ésszel csinálja a dolgokat). Hulk kilövése nagyon rossz ötlet, mert viúgy is visszajön, de az sem állapot, hogy a zöld behemót már valós idő szerint 40 éve szétsmashol minden épületett és állami tulajdont. A többi szuperhős meg csak nézi, mint Knézi. Néha ha véletlenül összetalálkoznak vele, akkor harcolnak egy erőset, aztán megy mindenki a maga útjára. Persze ezt meglehet magyarázni azzal is, hogy kurvára félnek tőle
Idézet
Ezt így útólag kitalált, és beleerőltetett dolognak érzem.
Ha ez nem tetszik akkor nem értem, hogy miért szereted JMS-t? Két szó: Sins Past.

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
« Válasz #486 Dátum: 2006. Július 01., 08:50:33 »
No kérem szépen, ez az Illuminati egészen illúzióromboló volt, mintha mindenki be lett volna benne illuminálva. Eddig azt hittem itt szuperhősökről van szó, és pl Namor a lenyomom a Földet ha valaki tüsszent a felszínen attitűdjét már rég elhagyta valahol a 60-as évek elején, amikor elkezdtek agyat rajzolni a képregényhősöknek.
 Az meg mekkora marhaság már hogy Hulkot kiteszik egy bolygóra. Lezúzza a galaxist, oaszt visszajön. Mit értek el vele? Annyit hogy nagyobb lesz utánna a számla. Majd jön Galaktusz meg a többi csillagközi hülyegyerek, hogy ki húzta meg az űrkocsijukat.
 Vasember meg itt már hiteltelen nekem. Azt még aláírom hogy adott helyzetet hülyén mér fel, és rosszul reagálgat le, de hogy évtizedeken át ilyen barom lett volna? Ezt így útólag kitalált, és beleerőltetett dolognak érzem.
 Továbbra is azt mondom, hogy jms az ész, Bendis meg a reagálógép. Itt meg elég hülyén reagál.
 Nem azt mondom hogy ilyen nem eshet meg egy hőssel, de eddig hol volt ez a buta Tony? Mit hősködött, meg okoskodott itt nekünk évtizedeken át?
 Szerintem Bendis irígy lett jms-re, aztán megpróbálta bebizonyítani, hogy tud ő is csavarni. Oszt gól lett, csak épp öngól. Következőleg mit találnak ki? Hogy Batman valójában azért nyomja le a Gothami alvilágot, mert átakarja venni az irányítását, mióta tudatalatt egy kicsike gonosz része Wilson Fiskére hasonlít.
 Szvsz.
 Tomi -nak köszönet a fordításért   , az meg már más lapra tartozik, hogy a történet -nkem -nem jött be.
 A sisaktól meg szerintem nem kell parázni. Az NA-ban Tonytól függetlenül is tud dolgozni a páncél, ergo beszélgethetnek is. T szomorú hogy nem jön a pókerperty, de a sisak szkennerjei jelzik, hogy de.
 Na jó reggelt! Kellemes hétvégét! Irgum-burgum! (Endori szoft káromkodás)
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 01., 08:51:52 írta Gorgonita »

Nem elérhető regnar

• Galactus
« Válasz #485 Dátum: 2006. Július 01., 08:47:10 »
Amazing 531

Ott folytatjuk, ahol abbahagytuk, vagyis nem, mert azóta kiköltöztem a kertbe a gépemmel
Titanium ember és Póki beszólásokkal tarkított bunyóban vannak.(Pl titamium lerovarozza pókit, aki erre kioktatja kissé biológiából, hogy mik is a pókok valójában, mindezt repülve, és függeszkedve az ellenfélen). Majd nagy igyekezetében megpróbálja hálóval elkapni ellenfelét, de nem igazán jön össze a dolog, és Peter komolyan aggódni kezd, mi lesz, ha tönkretették a Lincoln emlékművet.
Itt egy kissé amerikanizált, szentimentális rész következik, amikor hősünk a bunyó kellős közepén ráébred, hogy még soha így, még soha nem, még soha semmikor nem látta így és ilyennek és stb.. hüpp hüpp  bocsánat szipp - az emlékművet, s elolvassa a feliratot, melyen a híres Gettysburg-i beszéd áll, amelyben kinyilatkoztatta Lincoln, hogy az országban minden ember egyenlő."Nyolcvanhét évvel ezelőtt ezen a földrészen atyáink új nemzetet hoztak létre, amely szabadságban fogant, s annak a tételnek szenteltetett, hogy minden ember egyenlőnek születik.Súlyos polgárháborút vívunk most, amely eldönti, hogy ez a nemzet, vagy bármely hasonló szellemben fogant és elkötelezett nemzet fönn tud-e maradni. Ennek a háborúnak egyik nagy csatamezején jöttünk össze."A meghitt pillanatot természetesen az újra feltűnő Titanium ember zavarja meg, aki illedelmesen megvárta, míg póki elolvassa a szöveget és csak utána támad neki. Hiába kiáltja, hogy most meghalsz, póki úgysem hal meg, bekattintja a sugárcsimákat és már nyomja is a poént Titánium hátán, miközben gyepálja. Rázuhannak egy épületre, és póki kissé kifekszik. Titanium barátunk - aki orosz - meg is jegyzi, hogy amerikanszki humor, és hozzáteszi, hogy most aztán konyec filma, azaz pókovics.  Miközben folytogatja érdekes szónoklatba kezd, melyben kifejti, ha megöli pókit, már semmi sem állíthatja meg, hogy elpusztítsa Starkot, hiszen a megbízói úgy hiszik, ha Stark meghal, akkor a superhősöket saját kormányuk fogja "vadászni", mert senki sincs aki kiállna értük. Elmondja, hogy a Szovjetúnió bukása után ő és a hozzá hasonlók kénytelenek voltak a saját erejükből küzdeni a túlélésért.
Póki közben szép csendben rákészül az ellencsapásra, majd támad is. A csápok előrelendülnek és megrongálják titánioum szenzorait a sisakján. Gyorsan elkezdi ütni, míg a kisegítő rendszereket el nem indítja. A pókruha rásegít a csapásokra, póki már örülne, amikor Titánium elkezd menekülni. Sajnos nem sikerül elkapni. A beállt csendben a bámészkodók mélán figyelik pókembert (azaz Petert) akinek fejében rohangálnak a gondolatok. Valami nagyot kellene, valami történelmit ezen a helyen, ezért kihúzza magát és öklét rázva kiáltja: Vissza ne gyere!  
Folytatódik a meghallgatás. A bizottság természetesen értékeli, hogy Stark újra megjelent, az incidens ellenére.Stark kijelenti, hogy Pókember közbelépése nélkül most nem lehetne itt, de a bizottság elnöke egyből reflektál, hogy ugye ezzel is csak a szuperhősök "tehermentesítését" akarja segíteni. Stark egy prezentációval készült a mai napi meghallgatásra, melyet elő is vezet zsír holo-kivetítős laptopjáról. Azt mondja, hogy a támadás nem véletlenszerű volt ellene, hanem megtervezett és maga a bizottság ellen irányult.Bejáttsza a pókember ruhájában elhelyezett felvevővel felvett videóról Titanium "monológját" arról, hogy védtelen lesz az ország a hősök nélkül. Stark úgy gondolja, hogy a hősök nevének "erőszakos" felfedése a szuperbűnözőket erősítené, és gyengítené az országot. Természetesen nekiszegezik a kérdést, hogy ugyan jól jön neki a felvétel, de hivatalos-e? erre nagyon gyorsan válasz érkezik, hogy igen és nem mástól, mint kevenc pókemberünk. Stark már fogja a fejét, hogy Peter már megint akkor beszél, amikor nem kellene.
Póki biztosítja őket, hogy megtörtént a dolog, és felvet egy új nézőpontot, miszerint ha regisztrálnák őt és a hozzá hasonlókat, akkor annak nagyon könnyen szabályozás lenne a vége, vagyis fél attól, hogy szabályoznák életüket, működésüket. Pedig szerinte a szuperhősök nem mindig csak leírt szabályok szerint játszhatnak, nem is tudnák mindig megtenni. Az egyik bizottsági tag szerint az elmondottak érdekesek, de ha pókember ki akar állni a szupertársaiért, akkor vállalná-e, hogy leveszi a maszkot, nevét és valós lakhelyét megadva eskü alatt tesz "vallomást"?  Póki rávágja, hogy nem, de ezzel már meg is fogta a bizottság, hiszen egyből jön az egyenlőséggel és törvényességgel. Póki kissé befürödve hagyja el a tárgyalótermet.
Peter már a lépcsőn ülve várja odakint, és már arra készül, hogy ki lesz rúgva, de Tony megnyugtatja, hogy semmi gond, azt mondta csak el, amit a szíve diktált, és ez a demokrácia egyik alappillére stb..stb.. Aztán A lincol emlékműnél folytatják a beszélgetést, ahol Peter felteszi a kérdést, hogy vajon Titanium ember honnan tudhatta meg, hogy itt vannak? Aztán Tony kiselőadásba kezd Lincoln nagyságáról, hogy mit tett a nemzetért, hogy ő mindig si tisztelte, mert meg merte tenni a lépést, polgárháborúba mert vágni. Mert felismerte, hogy egy nemzet nem fordulhat önmaga ellen, mert összeomlik  Lincoln alatt testvér testvért ölt, barát barátot. Szavai szerint ez véres, kegyetlen és szükséges  volt!
Mert a végén a nemzet talpon tudott maradni. Peter megkérdezi Tony-t, hogy szerinte segített-e Titanium ember megjelenése abban, hogy bebizonyítsák a bizottságnak, hogy a regisztrációs törvény nem a legjobb döntés. Szerinte segíthet--
--ám ekkor - pontosabban kicsivel később az erdőben Titanium embert láthatjuk. Megérkezik vasember egy halom jelöletlen bankóval teli táskával. - (Micsoda egy aljadék szemét ember ez a vasember! Utolsó képmutató, felhasználja Petert. Hogy nőne gitár a hátára és pengetné a villám!!!!) Titanium ember sem volt azért a terv minden részébe beavatva, ugyanis megkérdezi, hogy hogyan került oda a pókember..Aztán jön megint a meghurcolt orosz szuperhősökkel, és azzal, hogy az amerikaiakra is ez fog várni.küldetéseket végrehajtani hogy segítsenek az embereken -- akiknek tele a tárcájuk.
Peter - talán éppen eközben - MJ-vel a szobájukban beszéget. Nagyon fáradt, MJ azt javasolja, hogy kapcsolja ki a tv-t és inkább aludjon. Peter szemei lezárulnak, miközben a TV-benmegszakítják az adást, hogy bejelentsenek egy szörnyűséget amelyben 600 ember halt meg, melyet egy Speedball nevű ember okozott (Ki az a speedball? mi a magyar neve?)

Kb ennyi lenne az Amazing 531. Bocsi ha kissé zavaros, de éjszaka írtam..és most reggel fejeztem be.

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #484 Dátum: 2006. Július 01., 07:18:47 »
Idézet
nem lehetne titokban már msot feltennia honosítot civil war és illuminati képregéyneket? nem tujda meg senki.
mi? hogy vonuljon undergroundba az underground?  
elcseszett egy ötlet  

Porthos, ngy fasz vagy  

Nem elérhető Spidáj

• Galactus
    • http://holnap
« Válasz #483 Dátum: 2006. Július 01., 02:38:43 »
Idézet
író: 4-es panel, jobb alsó sarok: Tony-t valamilyen felsőbbrendű delux beállításba kérem.

...the dark armies then will come, when the SUM is 41

Nem elérhető Troll

• HálóZsák tag
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #482 Dátum: 2006. Július 01., 02:05:48 »
Basszátok meg gyerekek, elnézve TOM1 megahozzászólásait, nehogymár kitaláljuk hogy lefodítva a füzeteket, itt a fórumon fogjuk honosítani a kurva polgárháborút, telerakva szaftos és keresetlen káromkodásokkal, hogy a HULK verje szét a fejeteket, melyek csak itt a károkodós topikban fognak megjelenni, mintegy a háború hiteles történetének közvetítéseként HáborúsKronikák cimmel amit csak az láthat, aki regisztrált hálóforumozó és persze mocskos a szája.    Az kell még ide. egy kibebaszott fórumképregény, mert az úgysemvoltmég és abból is egyből egy egész folyam!.  Namegyekaludni.
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 01., 02:07:14 írta Troll »

Nem elérhető nickfury

• Asterix
  • **
« Válasz #481 Dátum: 2006. Június 30., 23:37:56 »
Köszi Tom1 ezt a jó kis leírást. A kURVa életbe Amerika Kapitányal vagyok. Ja és szerintem Fekete Párducban azért nincs hatalomvágy mert ő egy törpe állam királya.Bíróm az ö karakterét. Kíváncsi vagyok miylen gyerekük születik majd ciklonnal.
Na akkor ez az Illuminati jövő hétre már le lesz fordítva uyge?

+++

She Hulk, Fekete Párduc, Herkules, Nick Fury, Venom, Deadpool,Taskmaster. Silver Surfer.

nem lehetne titokban már msot feltennia honosítot civil war és illuminati képregéyneket? nem tujda meg senki. Ja és muszály kideriteni hogy miről szólt Fury titkos háborúja! Namornak megjó hogy nagya pofája, Egy vízalatti birodalom királya. Szupererős.  Reed Richards meg most tévedett életében elöször. Ha jóltudom lesz egy olyan csapat ami azokat a hősöket fogja elkapnni akik nem áltak be regisztrálni? (nem a hálozsák fórumára) De mit csinálnak oylan hősökel mint az ezüst szörfös, meg az örrökké valók.? Semmit. Tonyt megfogják büntetni ő szövetkezni fog dr.Doomal és indula háború.
« Utoljára szerkesztve: 2006. Június 30., 23:43:48 írta Micho »