Szerző Téma: *Marvel és DC SPOILER-sörözö*  (Megtekintve 1484476 alkalommal)

0 Felhasználó és 24 vendég van a témában

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
    • http://www.halozsak.hu
Re:*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
« Válasz #480 Dátum: 2006. Június 30., 23:11:47 »
Idézet
Uh és mégegyszer uh. Bassza meg. Ez nagyon nagy. Köszönjük TOM1, ez nagyon-nagyon-nagyon ütős.

tudtam, hogy nem a lényeget ragadtam meg   na mind1, sosem érem el TOM1 vagy regnar összefoglalóinak szintjét    

+++
Gabe: az előző beírásod alapján már javítottuk elvileg a korábbi linket  de jó így is, hogy beraktad

+++
Punk: te meg stílusosan zársz  
« Utoljára szerkesztve: 2006. Június 30., 23:13:20 írta Micho »
"Once a scanlater, always a scanlater."

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
    • http://
« Válasz #479 Dátum: 2006. Június 30., 23:09:10 »
Uh és mégegyszer uh. Bassza meg. Ez nagyon nagy. Köszönjük TOM1, ez nagyon-nagyon-nagyon ütős. Ez most nálam kiverte a biztositékot. Csak így elmesélve is, ez most megadta az alaphangot. Kikapcsolom a gépemet és irány sötétbe üldögélni 3 üveg sörrel és egy doboz cigivel. Most a fél éjszakát átfogom ez miatt töprengeni és úgyse jutok semmire.

+++

Egyre jobban remélem, hogy a Polgárháború végén Hulk visszajön és szétveri az összes buzeráns fejét. Éljen Namor!

+++

TOM1 legyen olyan bannered, mint nekem

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #478 Dátum: 2006. Június 30., 23:02:54 »
Ha valakiek kéne a Júniusi megjelenésekhez:

Wolverine V2 #43 - Civil War June

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #477 Dátum: 2006. Június 30., 22:51:29 »
Idézet
A Boszzú Angyalai: Illuminátus-ban miröl van szó?
arról, hogy Hulknak semmi keresnivalója nincs már a Földön, és az Illuminátorok  száműzik a bolygóról   Planet Hulk . a döntéssel minden szereplő egyetért, kivéve Namort, de leszarják  végén meg feloszlik a testület (ami szvsz nem is létezett  eddig csak most találták ki   ) és... kb. ennyi  
nem rossz cucc.

+++
mára lépek, CW buzik, jóccakát    

+++
Uhhh.. TOM   ezt még elolvasom, mert nem tudnék elaludni, hogy itthagytam ezt a zsíros post-ot  
« Utoljára szerkesztve: 2006. Június 30., 22:55:23 írta Micho »

Nem elérhető TOM1

• Kázmér
  • **
« Válasz #476 Dátum: 2006. Június 30., 22:50:42 »
Mindez szép és jó, VISZONT! Nagyon elsiklottunk az Avengers: Illuminati felett, amibe belelapozva meg kell mondanom,hogy ehhez képest a Pókember vígjáték. Elmondom,hogy mit szűrtem le az átnézegetéséből,oks?
Először is az Illuminati-t 1776 május elsején alapitotta Adam Weishaupt, mint a "felvilágosodás rendjét". Ez évtizedekig képezte a szabadkőművesek "felsőházát", nagyjából azt az eszmét tűzték ki maguk elé, hogy "töröljünk el mindent és építsünk helyette egy teljesen újat". Mondanom se  kell, hogy a legnagyobb tudósokat, papokat, írókat nyerték meg maguknak és főleg franciaországban szervezkedtek. Egy furcsa baleset folytán(egy fontos üzenet küldöncébe belecsapott a villám) a rendőrség tudomására jutott minden és a legkisebb felhajtás nélkül felszámolták az egész hóbelebancot. A vádlottak természetesen annyira érinthetetlenek voltak,hogy nemhogy kivégzés,de még börtönbüntetés se volt. Röviden, egy rohadék szekta volt.
Az első jelenetben több évvel ezelőtt járunk, nagyjából 1974-ben. Vasember kérésére összegyűlik egy társaság Wakandában, a Feketepárduc vendégeiként. Itt van Reed Richards, Dr. Strange, Fekete Villám az Embertelenek királya, Charles Xavier és Namor. Bő egy oldal formális nyalás után Vas rátér a lényegre. A Kree-Skrull háborúval példálozva elpanaszolja, hogy szerinte a "mi"(tehát a hősöké) hibánk volt az egész, merthogy az emberiséget nem készitették fel igazán és ők maguk se kezelték jól a helyzetet. Enek hallatán mindenki megütközik, de főleg Namor az aki nem érti: "kik azok a mi"? Erre Vas felveti,hogy egyesiteni kéne erőforrásaikat, megosztani az infókat, és úgy gondoni egymásra, mint "mi,a hősök".
Erre Namor egyszerű válasza:"nem"
Vas:"köszi,hogy átgondoltad"  
Namor azt mondja, hogy még azt a csapatot se tudja irányítani,amelyikben jelenleg van,hogy remélheti hogy egy nagyobb szervezetet képes lenne irányítani? Vagyis már itt kitűnik Vas hatalomvágya, és Namor későbbi hozzáállás(esetleg akkori vezetője az angyaloknak? Ez a Kree-Skrull háború után, de az X-Men második genezise,tehát Krakoa előtt játszódik) Namor ismét egyértelműen elutasitja,ezzel kétséget ébresztve a többiekben is. Reed felveti hogy és ugyan ki lenne ebben a szövetségben, egyáltalán ki döntené el,hogy ki legyen benne? Ki lenne a vezetője? Dr. Strange az ENSZel példálozik, hogy a bürokrácia venné el a szuperhősök minden idejét. Xavier pedig egy szokásos önsajnáltatással magyarázkodik, hogy amikor a skrull imposztor(még emlékszünk rá,ugye?)) a közvéleményt az angyalok ellen fordította, akkor Tony is megérezte azt az ellenséges érzést ami az összes mutánst állandóan érinti. Nagyra értékeli, hogy ezt szeretné pozitivvá alakitani, de az ötletet mint olyat elveti. Vas azzal érvel, hogy ha a mutánsok egy csapatban lennének a többi hőssel, az előítéletek megszűnének. Fekete párduc pedig a többi, egyedülálló hős nevében beszél, hogy őket meg egyfajta lázadónak, a kutúra ellenségének tartják(Fenegyerekkel és Pókkal példáloz). Vas szerint az egész megér egy próbát, megpróbálni jobbá tenni a világot, ő mindenesetre többet akar tenni az ügyben. Erre Namor előáll a farbával. Szimplán lehülyézi és alá is támasztja állítását: az angyalokra rárója hogy mutánsokat és bűnözőket fogadtak be(Pietro,Vanda,Sólymi), Xavier ellen felhozza egy kanadai mutáns gyilkosról szóló pletykát(gondolom mindenki kitalálta kiről van szó) Fekete Villámnál pedig a testvére bűneit hozza fel, illetve hogy azóta se lett megbüntetve értük. Végül megkérdezi:
"és mindezeket reflektorfényben akarod mutogatni?"
Vagyis mindannyiojuknak vannak takargatni valóik és nem tenne jót közszemlére tenni és nem hiszi hogy a világ elfogadna ezen tények ismeretében egy ilyen csoportot, mint világuk képviselőit, egyfajta bajnokait. Ezt mindannyian belátják, úgymond egyperces néma csönd. Viszont Reed esetleg megemlíti,hogy az információk megosztása nem is hülyeség és hogy egy ilyen találkozó korábban emberei életeket mentett volna meg. Stephenel közösen rávilágítanak,hogy fontosabb eseményeknél ugyanígy találkozhatnának máskor is. Namor benne van, de arrogáns feltétele,hogy nem bízik senki hozzátartozóiban, csapattársaiban,külön említi Reed feleségét. Régebben ugyanis rivalizáltak Sue kegyeiért,ugyebár. Rövidúton megfenyeti Reedet,hogy ne említsen neki semmit,különben felszínre tör és ...szokásos. Erre Vas kifakad, hogy mi a francért ilyen ellenséges mindig és miért fenyegetőzik rögtön, amikor csak beszélgetni jöttek. Vas kimondja, hogy ha megint földönkívüli invázió lesz,akkor Namort se fogják kímélni és ő se ússza meg. Példabeszédében azt mondja,hogy
"egy ötödik osztályos gyerek a történelem könyvével rájöhet arra, hogy ez bármikor megismétlődhet.."
 itt valószínű Hitlerre utalt. És hogy csak ők állnak  ezzel szemben. És hogy hogyan tudnánk biztosan egymásról az elkötelezettségét,Vas válasza,hogy majd Xavier telepatikusan felkutatná az árulókat. Persze ő nem vállalja. Itt egy szavazás történik arról,hogy rendezzenek-e ilyen talákozókat máskor is, mert magát az indítványt jelen formájában elvetik, ha jól vettem ki a szavaikból. Túl sok a kérdés és az előítélet. Mindez sacc per 1974-ben. Szerintem egyfajta hallgatólagos fennhatóságot szavaztak maguknak, mint az illuminati társasága.
Egyedül Tchalla nem szavaz. Sőt határozott válasza van: Vasember tiplizz az országomból, azonnal!  Egyszerűen ellenzi a hősöknek ezt a "krémjét" és főleg Vas hatalomvágyát érzi meg. Önkényesnek találja hogy csak úgy kikiáltsák magukat fő-védelmezőknek, továbbá nem tetszenek neki ezek a titkos találkozók, mint olyan. Vasembert mindenesetre még egyszer határozottan hazaküldi. Reed kissé kétszínűen:
"ez ma a legjobb javaslat, amit hallottam".
 Még egy oldal vállveregetés, hogy "megyünk utánad mi is", meg hogy "akkor megegyeztünk, majd talákszunk,csá" ,meg "dumáljunk gyorsan, mielőtt az őrök visznek ki..", tiszta kocsmahangulat  És végül Charles felveti Krakoat. Tehát ez még az X-Men újjáéledése előtt van nem sokkal, vagyis '75 előtt nem sokkal.
Második jelenetben már csak egy hónappal megyünk vissza az időben. Vas a helibázison fejmosást kap arról, hogy a hősök hibája lehet-e a gonoszak örjöngése, csak azt nem értem,hogy miért pont Pókembert hozta fel példának Hill?(szerk. a végére már egyértelművé vált hogy Póki lesz a mártír) A végeredmény: Hulk megállítására minden eszközt be kell vetni, nem úgy mint Parker, hogy csak börtön ésa annyi,aztán újra jön az egész, hanem Vasnak minden meg kell tennie hogy a Hulk ne árthasson másoknak soha többé, különben az már az ő hibája is. A Hidrobázis roncsai között újra találkozik a szuperhős-illuminati. Ezúttal Hulk eltávolítása a téma. Namor ezúttal is az ellenzéket képviseli. Hogy-hogy egyszer még a Hulk a szövetségese, majd az ellensége? Erre jön a válasz hogy a Hulk most irányíthatatlanul tombol és meg kell fékezni. Erre Namor:
"Te meg alkoholista voltál. Most be kellen dobnunk a Napba?"
"Az más. Én nem öltem meg senkit."
"Honnan tudod? Hogy is hívják az emberek?Tudat vesztés?"
Ez tetszett   Tony részegen baltával rohangál, másnap nem emlékszik semmire. Namor rövidtávon ismét elkezdi tehát fikázni mind Tonyt mind Reedet, erre az visszavág, hogy ő mennyi időt töltött azzal, hogy megkeresse a gyógymódot,de hogy erre milliónyi tudós se lenne képes. Szóval ő mossa kezeit, hiszen mindent megtett,de Banner nem menthető. Strange megemlíti amikor a Keresztútra teleportálta, de azt túl veszélyes lenne megismételni. És persze ők nem akarják megölni, csak jó messzire elküldeni. Erre Namor megint szemétkedik egy sort, hogy Vas valójában Vandát akarja megbosszulni ezzel a tettével és biztosítja őket hogy ellenáll a Hulk száműzetésének, minden erővel. Egy jelképes szavazés Hulk láb alól való eltételéről, mindenki benne van,persze Namor nincs.
Vas"az a baj veled, hogy azt hiszed csak te harcolsz azért amiben hiszel. De mi mind harcosok vagyunk. És mind hiszünk benne."
Namor"nem csak te vagy harcos. Én király vagyok!"
Vas"idefent te nem vagy király!"
Következő kép: Vas repül egy kilométert, hangrobbanással kísért pofonnak köszönhetően. Én is ilyet húznék be annak aki azt meri mondani hogy nem vagyok király  Vas beleesik a tengerbe és ezzel meg is pecsételődöt a sorsa. Néhány kapálózás után Namor letépi a sisakot és nézi ahogy Vas fuldokolva süllyed. Genyó ez a fószer, az biztos. Strange kimenti Vasat, majd megállapítja hogy Namor már sose változik meg. Meghogy már szavaztak és csak Banner "boldogságát" akarják. Erre Namor visszavág hogy ha Banner visszajön, kicsinálja őket ezért. És neki lesz igaza.(mondja még) Végül pedig angolosan távozik, háttérben a megfogyatkozott Illuminati, megjegyzi hogy T'challa-nak volt igaza. Majd Vas elbeszéli a közeljövő eseményeit. Fury közreműködésével beetetik Brucet, hogy egy föld körül keringő műhold meghibásodott és csak a Hulk képes segíteni. A lényeg hogy a műholdban tartsák addig, amíg azt átlövik egy féregjáraton, jó messze küldve ezzel őt. Reed roppantul sajnálja,de ez az egyetlen biztos megoldás. Vas pedig csak remélni tudja hogy Hulk egyszer majd megbocsájt nekik.
Végül a Pókemberben említett éjszakai találkozón találjuk Tonyt amint magába roskadva ül, abban a hitben,hogy a társaság nem jött el. Itt egy különös jelenetnek lehetünk szemtanúi. Bár akik nálam jobban ismerik a Vasember eddigi történetét azoknak talán nem is különös. tony maga előtt tartja a sisakját és azt mondja "nem jöttek el" Erre a sisak válaszol:"közelednek" Most akkor a páncél öntudatra ébredt? Lehet hogy a páncél miatt lett Starkból ilyen hataloméhes ember? Ez egy érdekes fejlemény lenne. Namor is ott van a gyűlésen, újból kötözködik,ezúttal Reeddel.
Vasember közbevág és elkezdi beszédét. Bemutatja a tagoknak a regisztrációs indítványt. Eszerint minden különleges hatalommal rendelkező ember köteles lesz állami alkalmazásba lépni és hivatalosan a SHIELD szervezetében őrző feladatot ellátni. Aki ezt visszautasítja, az köztörvényes bűnözőnek számít. A többi ország is hamarosan követni fogja a példát,de szerinte ebben is amerikának kell a vezető szerepet betöltenie. Strange felveti hogy akik jelmezben vannak, azokat ugyan hogy találják meg, erre Vas mondja,hogy a SHIELDnek külön részlege lesz arra hogy előkerítse az ilyen alakokat. Strange egyszerű válasza: "ez egyszerűen undorító" Vasember teljes határozottsággal szavazást kér ez ügyben. Stephen és Reed teljes komorsággal hallgat, Namor meg simán képen röhögi. Ez így ebben a felhozatalban  valóban kissé nevetséges. Nagyot csalódtam volna ha simán megszavazzák.
Vas:"Pedig együtt kellen működnünk, mielőtt a helyzet rosszabbra fordul. Mielőtt valakin, vagy mindenkin példát statuálnak..."
 Namor megállapitja,hogy  "legutóbb a Hulkot intéztetted el, most meg már mindannyiunkat akarsz?"
Vas szerint ez egyenes eredménye volt az olyan eseményeknek,mint a house of M(nem olvastam), az Angyalok kúriája elleni merényletnek, Fury titkos háborújának(nem ismerem)és a 198nak(azt se tudom mi az) Úgy gondolja hogy ezt a törvényt a félelem szülte. Majd miután Namor kérdőre vonja, lök egy nagymonológot,hogy ő egy futurista, Reedhez hasonlítja magát, hogy ők gondolnak a jövőre is, hogy ők azért olyan sikeres feltalálók, mert előbb tudják mi kell az embereknek, mint ők maguk!(ezt Hitler is mondta,nem?  )
VAS:"És én tudom mi lesz a jövő: hogy jön majd egy ismeretlen fiatal hős(példának a Young Avengerst hozza fel,őket se ismerem), aki majd segíteni akar, de valami hibát követ el és az áldozat véletlenül miatta hal meg, az egészet felveszik és a TV csak ismétli és ismétli, egészen addig míg kifut az ügy és a plitikusok azzal szereznek hírnevet maguknak,hogy minden ismeretlen szuperhőst irányíthatlan jelmezes bűnözőnek kiáltanak ki,akik úgy gondolják hogy a törvény nem képes megteremteni a rendet. És akkor majd egy részünk együtt tud majd élni ezzel, a másik viszont nem. És ezt a kis lázadást látni fogják a törvényhozóink is és valakin példát fognak statuálni. Valaki olyanon, mint a PÓKEMBER. Valaki majd látványosságot csinál belőle. A TVben veszik le a maszját szétrombolva ezzel a házasságát, a családját. Az egész világ látni fogja. És az ország ketté osztottá válik. Ellentétes oldalak alakulnak ki és egymásnak esnek. Barát a barát ellen.Barátok halnak meg a szövetségesük,vagy csapattársuk kezei által. EZ fog történni! De ha mi, mint a legerősebb hősök képviselői egyesülünk és bejegyeztetjük magunkat,elkerülhetjük ezt." Namor megjegyzi, hogy ha jól emlékszik, már évekkel ezelőtt is erről fantáziált(lásd első találkozó), erre Vas örül neki hogy akkor is figyelt és könyörg, most is figyeljen rá. Erre a tipikus Namor válasz:
"ez a felszínlakók ügye"
Vas:"Atlantiszra is el fognak menni érted!"
Namor szerint az már háborús cselekedet lenne. Inkább örül neki hogy legalább végeznek egymással a felszínlakók és végre újra az övék lesz a bolygó.Namor el. Néma csönd. Majd Doktor Strange:"Ez hiba.Tudatlanságot és félelmet ad az embereknek. És egy csomó társunk harcolni fog a jogaiért. Mindhalálig. Doktor Richards, kérem mondja hogy..."
"Tonynak igaza van."
"Istenem!"
"Tökéletesen igaza van."
"Akkor azt hiszem végeztünk. Soha ne hívjon többet." Stephen el.
"Nos. Igazán sajnálom, hogy nem tudsz velünk kommunikálni Fekete Villám. Én.."
Villám vádlóan, undorral és lemondóan mutat Vasemberre. Majd távozik.
vas"azt hiszem a lényeget megtudtam..."
"Én most hazamegyek és halálomig vitatkozok erről a feleségemmel..."
"Hívlak, amint megtudok valamit"
"egész mókás volt, amíg tartott."
"tényleg az volt."

Ez az egész szerintem hihetetlenül jól sikerült. Mint valami színpadi mű. Semmi fölösleges akciózás, csak alap helyszínek. Sokkal több dolog dőlt itt el, mint az összes eddigi Pókemberben, amelyik a Civil Warról szólt. Látni rajta hogy hogyan tisztul le a társaság, mindenki erkölcsi szintje szerint lép ki,vagy marad bent. Mindannyikuban ott van egy kicsiny csírája a rossznak, a hatalomvágynak(kivéve Feketepárducot) hiszen megszavazták,hogy külön kis közösség legyenek. Aztán ahogy komolyodik a történet úgy válnak szét a nézetek. Például Namorral sokkal jobban szinaptizálok, még így is, hogy maradt ugyanolyan köcsög. És ahogy a végén egymás után távoznak a jók, meglátván ebben a lépésben a rosszat, a pusztulást. Én komolyan azon gondolkozom, nem-e a páncél az egésznek a kiváltója. Egyszerűen Vasember ebben a formájában körülbelül Hitlerrel egyenértékű a szememben. Bár ha jobban belegondolok... na mindegy nem részletezem. Ezen tényleg el lehet gondolkozni, az biztos. Ez még csak az első felvonás volt, de úgyérzem, az eddigiek alapján sürgősen le kell cserélnem az aláírásomat  

TOM
« Utoljára szerkesztve: 2006. Június 30., 23:00:34 írta TOM1 »

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #475 Dátum: 2006. Június 30., 22:39:40 »
azok a vádlik koszosak, bezzeg a combok, az embernek csak úgy csúszik egyre feljebb a szeme és mindig nagyot csalódik, hogy nem lehet belátni a szoknya alá  

+++

A Boszzú Angyalai: Illuminátus-ban miröl van szó? Nem az egész történet érdekel, csak az, hogy ezzek most összegyűltek dönteni a világról vagy mi a fene.

(Illuminátusok, bah, az író biztos Dan Brown-t olvas)

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #474 Dátum: 2006. Június 30., 22:31:42 »
Idézet
itt a szinező az igazi zseni. A 19. oldalon lehet nagyon jól látni.
meg az ominózus 11. oldali lábak se semmik... mármint a vádli, ebből a szempontból

F4-et meg télleg mindig szerette a nép... szerintem pont erre hajaztak, hogy azt higgyük, na most már télleg kiborult a bili  

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #473 Dátum: 2006. Június 30., 22:28:25 »
Idézet
nem, tudom már. túl köcccsög
Ja, meg alapjáraton se így néz ki JJJ. Agreszívabb és "tömörebb" szokott lenni.

Tudom már miért olyan baszot jó a rajz, mert az anyagok fényvisszaverése baromi jól meg van csinálva, itt a szinező az igazi zseni. A 19. oldalon lehet nagyon jól látni.

+++

kemény az Laser Klubos jelenet. Azért ha már az F4-et lincselik, akkor ott már lehet népharag

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #472 Dátum: 2006. Június 30., 22:24:03 »
Tulajdonképpen most tünt fel kb. negyed órája, mikor néztem ki van itt, gondoltam egy vetődéssel meglesz  

Mellesleg a másik számláló meg a héten eléri a 400.000-t   , azért az már nem rossz  
« Utoljára szerkesztve: 2006. Június 30., 22:24:31 írta Gabe »

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #471 Dátum: 2006. Június 30., 22:19:03 »
Idézet
"mi kinéne köcsög" nézés???
köcsög oszt jóvan  

Idézet
JJJ viszont nem lett jól ábrázolva

túl szuperhős vagy túl realista?  nem, tudom már. túl köcccsög  

Idézet
IGEN! enyém a 10.000. hozzászólás a kurvaélatbe!!!

a kis haszon-számláló-leső    egy hónapja nem gondoltad volna, mi?  
« Utoljára szerkesztve: 2006. Június 30., 22:19:26 írta Micho »

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #470 Dátum: 2006. Június 30., 22:18:54 »
Aha, aha...
na áruld el csak szépen, hogy mióta lesed a számlálót  

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #469 Dátum: 2006. Június 30., 22:15:43 »
IGEN! enyém a 10.000. hozzászólás a kurvaélatbe!!!  

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #468 Dátum: 2006. Június 30., 22:14:17 »
Idézet
ja, ilyen "mi kinéne köcsög" nézéssel?
Micho, milyen az a "mi kinéne köcsög" nézés??? Nem inkább "Miki néne köcsög"

+++

JJJ viszont nem lett jól ábrázolva
« Utoljára szerkesztve: 2006. Június 30., 22:14:57 írta Punkológus »

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #467 Dátum: 2006. Június 30., 22:06:01 »
Idézet
Stark pont olyan szögböl van rajzolva, hogy úgy tünjön: ő egy pofátlanlanul gazdag pofátlan bunkó (mikéneköcsög nézése van)
pontosan  képzelem az írót:

író: 4-es panel, jobb alsó sarok: Tony-t valamilyen felsőbbrendű delux beállításba kérem.

rajzoló: ja, ilyen "mi kinéne köcsög" nézéssel?

író: that's right! de csináld vazze mer lerúglak a székről, ha nem leszel kész a határidőre. a kula meg jó lesz csak olyan makarónisra, ne kúrd el rá az időt... tudom, te szeretsz ilyen szuperhős-realistán rajzolni de az én melómat nem fogod elbaszni, köcsög!
« Utoljára szerkesztve: 2006. Június 30., 22:08:08 írta Micho »

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #466 Dátum: 2006. Június 30., 22:00:42 »
Oké, találtam egy hibát: A Júniushoz a V1 #43-es Wolverine-t linkeltétek ki, ami ugye csöppet lemaradt, mert az '91-es...

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #465 Dátum: 2006. Június 30., 21:57:07 »
kitudja, lehet focista a csaj. vagy már az elején kiszúrta Tony-t és utána végighorkantgatta a misét, hogy legyen elég slejm a köpetben  Az a jelenet szerintem baromi hatásosra van megcsinálva és a 14. oldalon amikor odaszól Tony-nak, akkor Stark pont olyan szögböl van rajzolva, hogy úgy tünjön: ő egy pofátlanlanul gazdag pofátlan bunkó (mikéneköcsög nézése van)

Nem elérhető Zerit

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #464 Dátum: 2006. Június 30., 21:57:03 »
Idézet
vkit kényszerítsünk boxer.gif én trass vagyok. meg leszarom, úgyis értem mf2.gif

engem meg baromira nemerdekel
bar hozzateszem, hogy tolem aztan elfer
gyengéd barbár

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #463 Dátum: 2006. Június 30., 21:49:08 »
Idézet
Nézd meg a 11. oldal alján a Csoda Lány lábát. Ott a térdhajlatot kinek kell megrajzolnia? Mert a láb körvonalai visszont elég trék lettek
azt szerintem a kihúzó baszta el  nem ott járt az esze, hanem a lába közt  

nekem a 15. oldalon a csula tetszik    mondjuk olyan, mintha egy makaróni lenne a szájában, de hát hogyan lehet ezt egy állóképen megrajzolni másképp   (mert ez egy focista-csula, olyan tömör, nem olyan amilyet mi köpünk   )

Idézet
Valami lázadó underground arc jól honosíthatná nekünk ezt

vkit kényszerítsünk   én trass vagyok. meg leszarom, úgyis értem  
« Utoljára szerkesztve: 2006. Június 30., 21:54:59 írta Micho »

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #462 Dátum: 2006. Június 30., 21:43:28 »
Feldugom... most, hogy a lovak elvonultak  

Nézd meg a 11. oldal alján a Csoda Lány lábát. Ott a térdhajlatot kinek kell megrajzolnia? Mert a láb körvonalai visszont elég trék lettek

Szuperhős-realista, ez de szar szó (csak azért mondom, hogy ne örülj  , egyébként meg találó és tetszik)

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #461 Dátum: 2006. Június 30., 21:40:07 »
Én azt mondom érdemes lenne honosítani. Persze csak a saját önző érdekeim mondatják velem ezt       . Mert kurvára szar érzés hogy el vagyok zárva tőle   )

Oké tudom én vagyok a fasz, miért nem tudok angolul meg minden, de nekem akkor is kell  

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #460 Dátum: 2006. Június 30., 21:35:29 »
Idézet
kössz a bannert vagy mi a zistent
dugd fel  

Civil War #1 rajza odabasz, nagyon szuperhős-realista, vagy mi a szar... szal élőben ilyenek lehetnek a karakterek, nem olyan elcseszett, mint a Marvels-ben. szép-szép az is, meg foto-realista, de pl. Pókember is iszonyat hülyén "fest" benne. ez meg szuperhős-realista. kopirájt báj mí

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #459 Dátum: 2006. Június 30., 21:31:46 »
hát Micho baszd meg... ja és kössz a bannert vagy mi a zistent

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #458 Dátum: 2006. Június 30., 21:29:32 »
Idézet
Idézet
Figyuzá mán ide Zerit, mi bijjuk ám itten a szuerhírókat
hat ha szereted a szaros farku bitument, akkor nemszoltam  
én már szarosra röhögtem a seggem, az biztos

Nem elérhető Zerit

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #457 Dátum: 2006. Június 30., 21:28:55 »
Idézet
Figyuzá mán ide Zerit, mi bijjuk ám itten a szuerhírókat
hat ha szereted a szaros farku bitument, akkor nemszoltam
gyengéd barbár

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #456 Dátum: 2006. Június 30., 21:24:14 »
Idézet
(te jössz, Punk  )
Figyuzá mán ide Zerit, mi bijjuk ám itten a szuerhírókat, hogy Batman törölje arcodba a szaros farkát miután kihúzta Robinból, hogy szupermen ejakuláljon a szádba és a tarkódon jöjjön ki a lendülettőőőől  

Most nézzegetem a Civil War 1-et és nagyon bejön a rajza. Ez a stílus (ha stíllus egyáltalán) mióta létezik?

Egyébként is lesz csavar, nem is egy, az meg hülye szöveg, hogy azért csinálják, hogy keressenek rajtunk, ugyanis minden képregényt azért csinálnak.

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #455 Dátum: 2006. Június 30., 21:19:24 »
Idézet
Az elnöknek. A tervezet előkészítőinek. A szupergonoszoknak, akik nevető harmadikként profitálnak a hősök balhéjából. A Marvel-nek amiért így keres rajtunk ezzel a húzással...
hmm... a kis összeesküvő  
de van benne valami, meglátjuk. Tony télleg nagy konspirátor, hisz a halálát is eljátszotta.  

én úgy gondolom inkább, hogy a CW nem a twistre megy ki, hanem drámai végkifejletet ér. meglássuk  
« Utoljára szerkesztve: 2006. Június 30., 21:20:00 írta Micho »

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
« Válasz #454 Dátum: 2006. Június 30., 21:16:13 »
Idézet
hmm... najó,  de kinek állna az érdekében egy ilyen művelet,
 Az elnöknek. A tervezet előkészítőinek. A szupergonoszoknak, akik nevető harmadikként profitálnak a hősök balhéjából. A Marvel-nek amiért így keres rajtunk ezzel a húzással...
 Én inkább jms-es csavarnak nevezném.

De az is lehet, hogy Tony-t átprogramozták mint Viz-t, amikor a nyugati parti partyt szervezte. A poén az, hogy tényleg nem tudni mi lesz a végkifejlet. Még akár az is lehet, hogy Ami kapi és Vasfej csak szerepet játaszanak, hogy ráébresszék a népeket a törvénytervezet elfogadhatatlanságára. Na jó ez utóbbit én se nagyon hiszem   .

De tény hogy Stark a rajzfilmben is elég meredeken kezelte társairt, pl a saját esküvőjét / lemondását, stb eljátszva, nem törődve az érte aggódó haverokkal, belé szerelmes lányokkal, stb.
 Szval elég nagy mahinátor az ürge. jms is elég nagy mahinátor. Szóval lehet hogy tényleg együtt mahinálnak. De akkor -szvsz- nem lőtték volna le ilyen korán a poént. Tipp: Szrtem nem Stark volt a páncélban.
 Meglátjuk.

Nem elérhető Zerit

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #453 Dátum: 2006. Június 30., 21:14:25 »
Idézet
a 4-ik számból kiderül ki az a fasz
ettol fuggetlenul kovetelem, hogy MONDJON LE
hogy nez az ki, hogy felnott letere egy maszkban es egy sztrecsgatyaban flangal es azt hiszi, hogy ettol lesz faktor, hat nem... kerem szepen, a nepszeruseg es a kulsoseg meg nem minden
gyengéd barbár

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #452 Dátum: 2006. Június 30., 21:10:10 »
Idézet
ki a f@sz az az amrika kapitany vagy mi a csecs?
most lebuktál, hogy nem olvasod a szaros Bosszúangyalok honosításait a HZs-n  a 4-ik számból kiderül ki az a fasz   meg van róla valami csoffadt dokumentáció is az egyik számban  
« Utoljára szerkesztve: 2006. Június 30., 21:10:20 írta Micho »

Nem elérhető Zerit

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #451 Dátum: 2006. Június 30., 21:07:24 »
Idézet
(te jössz, Punk  )
akartam is kerdezni:
ki a f@sz az az amrika kapitany vagy mi a csecs?
gyere ki a hora, majd megnezzuk melyikunk a tokosebb, ki birja tovabb lesni a kriptont, vazze
gyengéd barbár