Szerző Téma: *Marvel és DC SPOILER-sörözö*  (Megtekintve 1485282 alkalommal)

0 Felhasználó és 19 vendég van a témában

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
    • http://www.halozsak.hu
Re:*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
« Válasz #450 Dátum: 2006. Június 30., 21:06:33 »
Idézet
De vajon Stark volt-e a páncélban, vagy valaki elcsórt tőle egyet?
hmm... najó,  de kinek állna az érdekében egy ilyen művelet, amivel azt akarják elhitetni velünk, hogy Starkot ki akarják nyírni, amivel csavartan azt akarja elhitetni Stark, hogy kell a regisztráció?      

ez már ilyen M. Night Shajalamahan (akárki) csavar lenne  
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 01., 17:37:28 írta Micho »
"Once a scanlater, always a scanlater."

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
« Válasz #449 Dátum: 2006. Június 30., 21:01:15 »
De vajon Stark volt-e a páncélban, vagy valaki elcsórt tőle egyet? A Power Pack Assemble 2-ben is lenyúlták tőle az egyik páncélja adatait, még ha magát a páncélt vissza is szerezték a füzet végére. És ez nem is olyan régen történt.
« Utoljára szerkesztve: 2006. Június 30., 21:03:02 írta Gorgonita »

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #448 Dátum: 2006. Június 30., 20:56:35 »
na jól van, cseszd meg, mindjárt megkapod  
pedig milyen jó marketing már, hogy AmiKapi áll az ellenállók élén, próbálják megszerettetni a karaktert a CW alatt   te meg letakartatod    

Idézet
hat en asszittem, hogy itt hasonlo hatast erek el vele

hát jó

te meszesarcú csuhás köcsög hordd el a retkes halál faszára magad a tábláddal együtt. mi itt szeretjük a szuperhősöket   hogy egy taliga aprómajom rakna seggbe  

(te jössz, Punk  )
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 02., 21:34:23 írta Micho »

Nem elérhető Zerit

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #447 Dátum: 2006. Június 30., 20:55:15 »
Michello:
hat en asszittem, hogy itt hasonlo hatast erek el vele
nem baj, majd kemenyen probalkozok
gyengéd barbár

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
    • http://
« Válasz #446 Dátum: 2006. Június 30., 20:54:46 »
írd fölé cseszd meg  le van szarva, hogyha kitakar valamit abból a madármészárlóból

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #445 Dátum: 2006. Június 30., 20:51:00 »
Idézet
Valami ilyen szöveg kéne, hogy "nekem fáj leginkább, de..."
az túl hosszú, bazd+!  

Zerit:
 ki ez a jólszituált úriember? be kéne küldeni a Marvel univerzumba ezzel a táblába, mint Bruce Willist a Die Hard 3-ban a fekák közé  
« Utoljára szerkesztve: 2006. Június 30., 20:54:11 írta Micho »

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #444 Dátum: 2006. Június 30., 20:44:10 »
Még megfontolom, eddig a 4 ló közül csak egy tudott seggbe rakni  most behurcolkodtam a WC-be a gépemmel, de baszd meg nagyon rugdalják az ajtót  

Valami ilyen szöveg kéne, hogy "nekem fáj legjobban, de..."
« Utoljára szerkesztve: 2006. Június 30., 20:53:32 írta Punkológus »

Nem elérhető Zerit

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #443 Dátum: 2006. Június 30., 20:42:09 »
tuntetek az amerikai, kizsakmanyolo, kapitalista szuperhosok ellen
eljenek a csoro, europai, "muveszi", szurke, jellegtelen antihosok!!!

« Utoljára szerkesztve: 2006. Június 30., 20:43:57 írta Zerit »
gyengéd barbár

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #442 Dátum: 2006. Június 30., 20:37:01 »
Idézet
én mondomg ebben a Topicban Galen a legjobb
neked meg állat a bannered
picit én is módosítottam az enyém   (ez már nem kellene neked, Punkológus?)

Nem elérhető Spidáj

• Galactus
    • http://holnap
« Válasz #441 Dátum: 2006. Június 30., 20:31:56 »
én mondomg ebben a Topicban Galen a legjobb
mindennap idejön, vkinek beszól.
a témát épphogy érintő káromkodásokat szúr be és tovább m1    
« Utoljára szerkesztve: 2006. Június 30., 20:33:06 írta Spidáj »

...the dark armies then will come, when the SUM is 41

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #440 Dátum: 2006. Június 30., 20:18:58 »
Idézet
De neeeem, ő már eleve ezt akarja,  olyan eszközöket használ, amit csúf szupergonoszok szoktak bevettni céljuk eléréséért.
kavarja a szart rendesen    még a végén kiderül, hogy a valóságshowt is egy third-party-n keresztül a Stark vállalat pénzelte...    najó, ez télleg durva lenne  

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #439 Dátum: 2006. Június 30., 20:13:51 »
Hát ezaz, mert oké, azt megértem, hogy kisiskolások égett hullái közt gázolva feltámad a lelkiismerete és úgy dönt, hogy regisztrésön. De neeeem, ő már eleve ezt akarja,  olyan eszközöket használ, amit csúf szupergonoszok szoktak bevettni céljuk eléréséért. És ha jól értelmezzem, akkor elötte még a bíróságon teszi az agyát, hogy nincs szükség regisztrációra, JMS melett az ő tüdejébe is beleejakulálhatnak az AIDS-es páviánok

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #438 Dátum: 2006. Június 30., 20:06:33 »
Idézet
Nem tudom, hogy jól értelmezzem e, de a most "olvastam" az Amazing 532-t és ha jól értelmezem a dolgokat, akkor Tony bérelte fel a Titánium Embert.
rohadtul úgy tűnik    minden eszközt bevet... bár ha kicsit várt  volna, a Stamfordi események nem kerültek volna egy fillérjébe se, és ezerszer hatásosabb  
« Utoljára szerkesztve: 2006. Június 30., 20:12:01 írta Micho »

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #437 Dátum: 2006. Június 30., 19:24:23 »
Nem tudom, hogy jól értelmezzem e, de a most "olvastam" az Amazing 532-t és ha jól értelmezem a dolgokat, akkor Tony bérelte fel a Titánium Embert.
Ha így van, akkor tényleg a mocskos kurva anyját ennek a köcsögnek, ez tényleg elnök akar lenni, ha még sincs így akkor is

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #436 Dátum: 2006. Június 30., 16:51:50 »
Idézet
Tudja valaki, hogy Jhonny Storm hol-mikor sérül meg?
akármilyen hihetetlen, egy éjszakai mulató előtt civilek támadtak rá és megagyalták  (konkrétan fejenbaszták egy sörösüveggel)

Idézet
Gondolom nincs köze közvetlenül a CW-hez, de zavaró hogy az egyik F4 végén még semmi baja, a másikban meg azzal nyitnak, hogy kórházban van.

hja, ez az átka a tie-in képregényeknek  

regnar: nagyon köszi az élménybeszámolót, sokat dob a topikon  
várjuk a többit  
(akkor bevárlak az #532-vel és utána írok csak a CW #1-ről)

Idézet
Razmeg mé' is nem fordítasz nekünk ?

szerinted akkor ki a rák véleményezne ezentúl, he?  
« Utoljára szerkesztve: 2006. Június 30., 17:03:08 írta Micho »

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #435 Dátum: 2006. Június 30., 16:46:09 »
ja galenek igaza van
tépd le a láncaidat, törd szét a tányérokat és...
légy a mi rabszolgánk regnar  

Ja és ha JMS, én alapjáraton tökre bírom ezt az írót, jó ötletei (is) vannak, a stílusa magávalragadó, de...

felizgult, édszes, kanibál majmok gecizzék tele a tüdejét, azért, amit Gwen Stacy-vel csinált!!!
« Utoljára szerkesztve: 2006. Június 30., 16:46:33 írta Punkológus »

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
« Válasz #434 Dátum: 2006. Június 30., 16:15:41 »
Tudja valaki, hogy Jhonny Storm hol-mikor sérül meg? Mert én már mindent végigferdítgettem, de ezt nem találom. Gondolom nincs köze közvetlenül a CW-hez, de zavaró hogy az egyik F4 végén még semmi baja, a másikban meg azzal nyitnak, hogy kórházban van.
 Egybként jms megint oltári humorokat sütöget el. Peter kéttelefonos, és a Lény macskás poénjánál két képkockánként sétáltam ki a szobából röhögni. A Thor kalapácsát rángató önjelölt utódokról már nem is beszélve.
 Az Ami Kapi-t (közepes) és a Wolwit (gyengus) már látszik hogy nem ő írja.
 A Frontline 2 nálam egy erős négyes JJJ, Firestar (vagy Starfire -őket mindig keverem) és Ágyúgolyó miatt. Jól kezeli a helyzetet, a karaktereket, de egy kicsit ötlethiányosanak érzem.
 Úgy érzem jms az aki felépítette az alapokat az Amazingban, a többi cím meg reagálgat rá.

Azt nem tudom, hogy Titánium embert Titánium embernek hívják-e, de hogy én hogy a fenébe tudtam Dinamónak    nevezni egy oldallal korábban, azt szerintem még Dr. Strange se tudná megfejteni.
 Egybként jól fordíthatod Regnar, mert én is ezeket a poénokat szűrtem le belőle, de azt szögezzük le, hogy ez az elnök még csak az ülés elnöke volt. Az USA elnöke még csak eztán fog (nem) felbukkani. De gondolom te is így értetted.
 Egybként nekem tetszik Spidey új kimenője. Végre lehet újra kék-piros.
 A pókösztöne meg gondolom csak akkor aktiválódik, ha le is akarják lőni, nem csak nézegetik. Egybként meg a pókösztön alapból hülyeség. Ki látott már pókot, ami elugrik a légycsapó elől? Az amelyik megcsípte Petert még a radiaktív sugárzás elől se tudott elugrani. Mert nem volt neki se pókösztöne. Így Parkernek sem lehet.  
« Utoljára szerkesztve: 2006. Június 30., 16:45:58 írta Gorgonita »

Nem elérhető Galen

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #433 Dátum: 2006. Június 30., 16:12:34 »
Regnar így értesz angolul ? Razmeg mé' is nem fordítasz nekünk ? Egyébként foglald össze a többit is mert...szóval bazmeg.

Az tuti, hogy azért nem fizetek, hogy kinyírják bazmeg.

Nem elérhető regnar

• Galactus
« Válasz #432 Dátum: 2006. Június 30., 15:54:10 »
Punk örülj, hogy plebs lehetsz, én rabszolga vagyok, mindjárt megyek mosogatni  

Amazing 530

Petert és Tony-t a reptéren látjuk viszont. Tony fáradtan érkezik - legalábbis nem aludt semmit, mert közbejött neki egy fontos találkozó - az éjszaka közepén. (Ezért a megbeszélésért elküldenek minket a jó.. no nem oda, de az Illuminati Special oldalain láthatjuk majd. -  Jó kis marketing ötlet) Még mielőtt gépre szállnak megtudjuk, hogy elkészült a Pókruha 2.0 . Igen, Peternek is fennakadt a szeme, nem csak nekünk (van benne pár upgrade). Meg is jegyzi, hogy a másik is zsír új, de Tony szerint az alkotás nem állhat meg.
A gépen Peter rákérdez, hogy mi is ez az egész szuperember regisztárciós dolog. Tony a kezébe nyom egy halom dokumentumot, amire természetesen Pete-nek van poénja (vastagabb, mint a legújabb Harry Potter, és jobb lenne ha ezzel is megvárnák, míg kijön a filmváltozat ) és kiadja, hogy el kell olvasnia még mielőtt leszállnának.
Tony előáll a tényekkel (melyeket már ismerünk innen-onnan), hogy a kormány a hozzájuk hasonló (tehát szuperképességű) személyek adatainak - név, cím stb.. - összeírását tervezi. Peter természtesen kiakad, és kérdezi, hogy mit tesznek majd. Tonynak van már terve, ezzel kapcsolatban, megpróbálja majd elintézni humánusan, vagy superhumánusan
A szállodába érve Peter magára húzza a felújított új ruhát melynek új képessége, hogy el tud tűnni, azaz alatta lehet viselni az utcai ruhát, és ha nem akarja, hogy tudják róla, hogy az új cucc van rajta, tudja "emulálni" a régit, vagy árnyékban sötétebb is tud lenni (hogy ezt mér kellett - regnar) Aztán jönnek a beépített csápok, melyek nem csak fogni tudnak, de még videojelet is közvetítenek a kijelzőre a szeme előtt, arról amerre állnak.
Ahogy elhajtanak a szállodából egy "rejtelmes" figura célkeresztjébe kerülnek, de utasítások hangzanak el arra, hogy ne lőjön.
A kongresszusi bizottság előtt üdvözlik Starkot - (Micho jól emlékeztél, volt védelmi miniszter) akivel az egyik bizottsági tag ügyrendi vitába bonyolódik az eskü alatti tanúzásról, de Tony leszereli.
Petert is megkérdezik, hogy mit keres ott, Tony bemutatja. Megérkezik az elnök, aki nem teketóriázik és belecsap a lecsóba. Felvázolja, hogy 1946-óta vannak jelen szuperhősök  amerika földjén, "szabadon garázdálkodnak" nevüket titkolva és azóta több, mint 200 milliárd dollár kárt okoztak a csatározások, bűnözők elfogása stb.. közben, amely számlákat nem tudják kinek benyújtani.Tony azzal vág vissza, hogy az ő számai mást mutatnak. Eddig 47 alkalommal mentették meg szuperhősök amerika féltekét a teljes pusztulástól, lerombolástól, inváziótól, atomcsapástól stb..majd költségvetési számokra osztja le a 200 milliárd dollárt, elosztva a 47-tel és öszevetve a védelmi minisztérium költségvetésével.
Ezzel megfogja az elnököt, aki fogást vált és megpróbál a hősök hibáira rámutatni, aki emberek és hibáznak néha, de ezért a hibáért ki fizet? - teszi fel a kérdést. BEszédében kifejti, hogy az orvosok is regisztrálva vannak, a pilóták is, de még a taxisofőrök is, és ha egy taxis valamit elkövet (pl karambolozik) akkor neki kell fizetnie a számlát. Megkérdezik van-e starknak hozzáfűzni valója a dologhoz. Nincs neki, de ekor Peter keze a magasba lendül. (pedig ne is kérdezte senki) Nagybátyjától hallott mondattal indítva, amely a nagy felelősségről szól elővezeti értelmes, ám könnyen támadható hozzászólását. A rossz fiúk mindig rossz fiúk - mondja. De a hősök csak "részmunkaidős" hősök. Van családjuk, magánéletük stb.. és veszélyben élnek, főleg akkor, ha egy rosszfiú megtudja a kilétüket.És akkor nem lesz senki aki 48-szor is megmentse az országot. Erre az elnök visszatámad, hogy a rendőrök, bírók stb.. szintén veszélyben élik életüket és jót cselekednek. erre Peter válasza az, hogy a szuperhősök nem önként választják az erőt, mely szuperré teszi öket, de mégis úgy döntenek, hogy a jó szolgálatába állnak, és segítenek. Segíteni akarnak.
A szenátor simán elkeni szegény Petert, majd elrendel 10 perc szünetet. A szünetben Pete felhívja Mary Jane-t és elújságolja, hogy akkor beszélt amikor nem lett volna szabad a meghallgatáson. Majd a feje újra célkeresztbe kerül és furcsa érzés önti el (póköszötön hol van ilyenkor?)
Folytatódik a tárgyalás, ahol Stark kifejti, hogy a névtelen hősök működése az országban eddig is jól működött, és a regisztráció adott esetben komolyabb problémákhoz is vezethet.Erre persze egyből megkapja a kérdést, hogy mit ért komolyabb problémákon. Stark az átlagpolgárokat hozza példaként, aki szintén bűnözőkké tudnak válni.MAjd nekiszegezik a kérdést, hogy igazából kinek az érdekeit is tartja szem előtt, erre természetesen azt válaszolja, hogy az országét, és az éppen aktuális kormányét. Az ülést berekesztik másnapig.
Az épület lépcsőjén újságírók várják őket, rövid, kitérő válaszos interjút követően felpörögnek az események, amikor Peter póköszötöne beindul és fölre vetik magukat, mert már lőnek is rájuk.
Megjelenik Titánium ember (javítsatok ki ha nem ez a neve Titanium mannek) és közli, hogy jött megölni Starkot, és nem gond neki a járulákos veszteség sem (azaz simán kinyír bárkit, a cél érdekében    ) A bunyíó elkezdődik, adnak egymásnak rendesen, majd megérkeznek a katonák és zsaruk, akiket természetesen riasztottak, hgoy támadás érte a szenátus épületét. (a bejelentés szerint Pókember és Titanium támadta meg...) Póki hiába kiált nekik oda, hogy "úgy néz ki, mintha haverok lennének?" nem érdekli őket, tüzet nyitnak. Titanium elrepül, Póki pedig hálót dob rá, mondván nincs ám vége a partinak.....

Ez lenne az Amazing 530-as eseményeinek (remélem) hiteles krónikája. (amennyiben hibáztam kérlek javítsatok ki)
Ja és mára ennyi, kicsit visszavonulok  

Nem elérhető Rick Jones

• Sólyomszem
  • *
« Válasz #431 Dátum: 2006. Június 30., 15:22:05 »
bazddd meg má jobban vagyok!!!
amúgy lejjeb ott van az is hogy mit kérdeztem!!!:mf2:mf2:mf2:
Idézet
sajnos azt kell mondanunk, hogy a bürokrácia ránk is hatással van, több okból kifolyólag sem honosíthatjuk a történeteket, ez a max, hogy eredetiben nézhetjük. (egyrészt túl friss a cím, másrészt a későbbi megjelenés miatt nem tehetjük meg...a Hihetetlen Pókember és a Rozsomák újságban évek kérdése, és megvehetjük magyarul d.gif) kár szót vesztegetni rá, Rick, nem fog menni nemtudom.gif

hát nemtudtam,hogy ez ennyire hivatalos,vagy mi!!!
Aszittam ,csak fogjátom magatokat és azt csináltok meg ,amit akartok!
hát akkor most már nemtom,pár év múlva majd feljövök,na sziasztok

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #430 Dátum: 2006. Június 30., 14:49:41 »
persze regnar, nekem totál megfelelő, jó kis Cirkusz ez a Polgárháború és még Kenyér is van folyékony formában    A plebs elégedett... ja és cseszd meg

+++

Nézzetek el a DC kiadó képregényei topicba, totál érthető, hogy Rick Jones miért van Vasember pártján
« Utoljára szerkesztve: 2006. Június 30., 14:52:52 írta Punkológus »

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #429 Dátum: 2006. Június 30., 14:40:11 »
Idézet
Ez a téma nagyom jó,mármint a Civil War,ha nem honosítatok belőle,akkor Lázadást szítok!!!      Muszály hogylegyen itt is 1-2 ez jellemezné,hogy ez 1 egy igazán jó képregényes oldal
mi másképp is tudjuk jellemezni  sajnos azt kell mondanunk, hogy a bürokrácia ránk is hatással van, több okból kifolyólag sem honosíthatjuk a történeteket, ez a max, hogy eredetiben nézhetjük. (egyrészt túl friss a cím, másrészt a későbbi megjelenés miatt nem tehetjük meg...a Hihetetlen Pókember és a Rozsomák újságban évek kérdése, és megvehetjük magyarul ) kár szót vesztegetni rá, Rick, nem fog menni  

+++
viszont vannak frankó összefoglalóink   köszönet regnarnak  
« Utoljára szerkesztve: 2006. Június 30., 14:43:14 írta Micho »

Nem elérhető regnar

• Galactus
« Válasz #428 Dátum: 2006. Június 30., 14:38:26 »
Idézet
tényleg, a többi amazingról is írsz majd?

Ha a népnek (maradjunk a témánál - Plebsnek   ) megfelel a stílusom, akkor szívesen írok róluk, ha meg nem, akkor jó szokás szerint elkergetnek (jobb esetben     )

Nem elérhető Rick Jones

• Sólyomszem
  • *
« Válasz #427 Dátum: 2006. Június 30., 14:34:26 »
Ez a téma nagyom jó,mármint a Civil War,ha nem honosítatok belőle,akkor Lázadást szítok!!!      Muszály hogylegyen itt is 1-2 ez jellemezné,hogy ez 1 egy igazán jó képregényes oldal,ezt még így mámoros állapotban is tudom.Mindenki örülne,ha lenne itt is pár történet,nemhiába beszélnek róla itt is annyit,érdemes lenne vele foglalkozni,úgy gondolom(gondolom nem csak én)!
Tisztelettel :BG-gm  

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #426 Dátum: 2006. Június 30., 14:32:30 »
Idézet
Vasember győzelme esetén szintén Diktátorrá választanák-e és lemondana-e?
az angyalok doksiból emléxem, hogy még védelmi miniszter is volt  szerintem hótbiztos, hogy fejébe száll(t) a hatalom, és annyira elvakultan hisz a regisztrációban, hogy biztos elmegy a végletekig  

tényleg, a többi amazingról is írsz majd? ezzel a Frontline-nal kicsit előrementem  de biztos hamar elolvasod őket és akkor beérjük a jelen fonalat. én esetleg írhatok majd a Civil War címről és a CW - Frontline-ról a jövőben. valaki más a többi címről esetleg?  
« Utoljára szerkesztve: 2006. Június 30., 14:33:12 írta Micho »

Nem elérhető regnar

• Galactus
« Válasz #425 Dátum: 2006. Június 30., 14:13:06 »
Idézet
és Julius Cesar azon lépésével, amikor átlépte a Rubicon folyót.

Ja meg valami kockajátékot is játszottak    

Ez tényleg érdekes összehasonlítás, gyorsan rá is mozdultam elolvasni.
Azt még tudni kell, hogy nem egyből második konzulságát érte el Ceasar a győzelemmel, hanem először dictator-rá választották meg (amúgy kénytelen volt lépni, hiszen első konzulsága lejárt, és félő volt, hogy bíróság elé állítják, mivel megszűnt az "érinthetetlensége"). De a két esemény között majdnem egy év telik el folyamatos kisebb-nagyobb összecsapásokkal. Majd utána lemond a dictatori rangról (ha jól tudom még két hetet sem viselte a címet) és úgy nyeri el konzulságát. Nem tudom ebben mennyi lesz a párhuzam, mármint Vasember győzelme esetén szintén Diktátorrá választanák-e és lemondana-e?

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #424 Dátum: 2006. Június 30., 14:12:54 »
Idézet
Anno nem Peter öltözött be Prodigynek, amikor vérdíj volt a fejére kitűzve?
de igen, utána viszont 4 különböző srác vitte tovább a szerepet. volt is ilyen újság, hogy Slingers

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #423 Dátum: 2006. Június 30., 14:11:16 »
Amikor olvastam, ezt a Prodigy-s dolgot nem értettem. Anno nem Peter öltözött be Prodigynek, amikor vérdíj volt a fejére kitűzve?

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #422 Dátum: 2006. Június 30., 13:55:10 »
állat a Frontline #2 is, most estem túl rajta!  pár szó az engélus analfabétáknak:

Ben Urich a mesélő. a legelején a többi újságíró kérdésekkel bombázza őt Parkerről, de ő no comment, mert hogy ő fogja leadni majd az exkluzív sztorit  miközben Ben Petert akarja hívni a liftből, ott találja "lógva"  Peter üzen is általa Jamesonnak, aki továbbra is őrjöng, majd kijelenti, hogy leszarja az egészet és keres egy "igazi" hőst, akiről írhat (a szemében Peter most éppen áruló). Közben a nyilvánosság is szinte viccként kezeli a helyzetet, a különböző "fábry-showkban" lehet tippelni, melyik következő ismert személyiség leplezi le magát, mint szuperhős  A legfontosabb momentum: egy másodrangú hős, Prodigy, bebaszva egy felhőkarcoló tetejéről panaszkodik a regisztráció ellen, így bizonyítván az igazát. Megérkezik Vasember, aki regisztrálatlan ellenállónak nevezi, majd Prodigyt úgy felbosszantja a papolásával, hogy az nekimegy Vasembernek.. persze vasfejű egy ujjal elintézi majd jönnek is érte a yardok.  Következő fontos dolog, ami után már kevesen maradhatnak a regisztrálók táborában: Speedball-t látjuk egy megnemnevezett fegyintézetben, aki ugye a Stamfordi események (azaz a CW kirobbantója) egyik főszereplője volt. egy rendőrbíró beszél neki a regisztrációról, és orra alá dug egy papírt, hogy vagy beregisztrál, és ejtik ellene a vádakat (de a SHIELD felügyelete alá tartozik ezentől) vagy mehet a hűvösre.  Speedball még az ügyvéde tanácsára is ellenáll, mert ő hisz benne, hogy nem csinált semmi rosszat, hisz a gonosztevő, Nitro (  ) miatt haltak meg az emberek. végül mivel nem ír alá, fogják Speedyt és egyszerűen rabosítják, mint a filmekben... (kap egy pár sallert az őröktől is) aztán bedobják a köztörvényesek közé   ahol  persze jól hülyére verik... kb ennyi. ja, és látjuk még Norman Osbornt is, ahogy reagál a tv hírekre, amint Peter leveszi az álarcot... amiközben azt ordibálja, hogy "megszegted a játékszabályokat!"
jah, a füzet végén van egy pár oldalas kis szösszenet, baromi jó! Párhuzamot állít Vasember cselekedete (Prodigy elintézése, vagyis a Polgárháború első attrocitása ) és Julius Cesar azon lépésével, amikor átlépte a Rubicon folyót. (ennek fontosságáról regnar biztos többet tudna mondani)
« Utoljára szerkesztve: 2006. Június 30., 14:09:03 írta Micho »

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #421 Dátum: 2006. Június 30., 13:44:39 »

Kössz regnar a rövid összefoglalót, ha ez rövid, akkor nálad milyen a hosszú???

+++

Most meg már végképp nem értem, hogy miért lázadoznak egyesek az új ruha ellen. Nekem tetszik.
« Utoljára szerkesztve: 2006. Június 30., 13:45:46 írta Punkológus »