HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (172/1662) > >>

zajrus:
Az oké, hogy kék terület, de az múltkor még - legalábbis a magyar X-Men Főnixes különkiadásában - eléggé korlátozott dolog volt kb a Szemlélő kis fészke meg körülötte a "kert" :D Azt puff, Thor meg nagyjából a nagy büdös semmi közepére zuhant minimum látótávolságon kívül, elvégre otthagyták :D

Inner Circle:
Régebben meg voltam róla győződve, hogy Thornak nem kell méltónak lennie a pörölyre; ő a főnök és kész, és azt csinál vele, amit akar - de ha nem nála van, akkor használhatja más, akinek viszont már méltónak kell lennie. Nekem csak kb. a filmmel (amiben ez nagyon fontos elem) egyidőben megjelent képregényektől kezdve derült ki, hogy Thornak is felvételiznie kell. Tudja valaki, melyik a legrégebbi szám, amiből ez kifejezetten kiderül?
--
Utánanéztem, elvileg már a nyolcvanas évektől így van.
--
Azt meg senki ne mondja nekem, hogy például Ben Grimm, aki nem tudta felemelni a pörölyt, nagyobb paraszt Thornál!

Farek:

--- Idézetet írta: rolinev - 2014. Szeptember 08., 14:39:14 ---bár kérdés hogy a rákban lélegzik a holdon 0.o?

--- Idézet vége ---
Szemlélő otthona a Kék területen van, ahol van lélegezhető atmoszféra.

Amit meg írtál: akár, meg persze, bármit meg lehet magyarázni. De a nagy baj, ha már nagyon kell magyarázni.
Meg amit Inner Circle korábban írt:
--- Idézet ---Na igen. Eddig Mjölnir nem azt nézte, hogy az emelgető jelölt magáról mit gondol, hogy méltó-e; a fiatal Thor már rég méltónak gondolta magát, mégse ment, de még Fátum is nagy arccal állt oda, hogy ez a Thor de flanc, itt senki sem tud úgy, ahogy én tudok, oszt mégsem. Mjölnir másik adatbázist nézett.
--- Idézet vége ---
Szóval még ez is sántít.

Bár egyébként nem először szúrják el ezt az egész Mjölnirre méltó dolgot. A nálunk is olvasható 8-as évszámban, amikor a Baljós Légió Dr. Spektrumának gonosz ékköve átveszi Thor elméje felett a hatalmat, rövid időn belül kihull a kezéből a kalapács, és ez is okozza vesztét. Végül szépen meg is magyarázza, hogy milyen jó kis óvintézkedés is ez.

Ehhez képest a Blood and Thunder történetben (nem olvastam, csak egy rövid összefoglalót) Thor valami mágia hatására megkattan és halomra veri Béta Ray Billt, Ezüst Utazót meg még egy rakás másik alakot. De a pöröly végig vele van, szinte ki sem esik a kezéből.

Szóval már korábban is szúrták el ezt a dolgot, most sem lepődök meg igazán.  :dry:

zajrus:
Szerintem a kalapács Thor lelkét vizslatja és Thor értékrendszere szerint értelmezi a "jót" és Fury szerintem feldobott neki valami erkölcsi dilemmát vagy valami hasonlót, amitől elültette Thor lelkében a kétkedést és ezt találta méltatlannak a Mjölnir... bár kérdés hogy a rákban lélegzik a holdon 0.o?

Farek:

--- Idézetet írta: Inner Circle - 2014. Szeptember 08., 13:23:43 ---De jaj az ellenségnek a nehéz napokban, én tényleg nem b_szogatnék egy asgardi harci istent, ha éppen, hm, ingerlékeny. Lesz ott nagy kuss a hímek közt, ha jót akarnak, még Hulk is csak szelíden kérdezi majd, hogy hozhat-e egy gombóc sztracsatellát.

--- Idézet vége ---
:lol: :lol: :lol:
Legalább kihoztad ebből a barom alaphelyzetből a legjobbat.

De tényleg olyan, mintha Mjölnir meghallott volna valamit és ezért megorrolt. Nevetséges.
Bár, ebből a mindentudó Furyból azt is kinézem, hogy megtudta a kalapácsot leállító asgardi varázsszót és azzal kapcsolta le a pörölyt. Most meg újra bootol a rendszer...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése