HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (171/1662) > >>

Zigota:
És az alapvető probléma egy szánalmas megnyilvánulása, amitől a két nagy kiadó szenved:

http://index.hu/tudomany/til/2014/09/15/a_mutansok_nem_emberek/

Farek:

--- Idézetet írta: Inner Circle - 2014. Szeptember 10., 20:34:54 ---Úgy látszik, ott is forgóajtó van a dutyin.

--- Idézet vége ---
Vagy fotocellás. Hogy néha úgy tűnjön, zárva van. :)

Inner Circle:
Egyelőre tetszik a Death of Wolverine, a rajzok McNivenhez méltóan kiválóak, csak Kardfogú tűnik a szőrénél fogva előrángatottnak, hiszen őt AZ ELŐZŐ RÉSZBEN tette hűvösre a SHIELD. Úgy látszik, ott is forgóajtó van a dutyin.

KiD:

--- Idézetet írta: rolinev - 2014. Szeptember 07., 15:15:54 ---
--- Idézetet írta: KiD - 2014. Szeptember 07., 14:39:04 ---Én nem tudom, mi a nagyobb probléma... hogy a történet simán butaság volt, hogy az egyetlen jó elemből (titkok kiderülnek) nem sikerült kihozni az ég egy adta világon semmit, vagy hogy aki megírta nem tud jól képregényt írni.

--- Idézet vége ---

Nem tudom mit vártál a "titkoktól" szerintem ahhoz képest, hogy egy olyan univerzumról beszélünk, ahol hőseink élete percről-percre dokumentálva van egész jól beleszúrták a titkokat és végre teljesen korrekt módon sikerült behozniuk Angelát :D

--- Idézet vége ---

--- Idézetet írta: Snake (XF) - 2014. Szeptember 08., 10:38:02 ---
--- Idézetet írta: Balakin - 2014. Szeptember 07., 23:49:41 ---
--- Idézetet írta: KiD - 2014. Szeptember 07., 14:39:04 ---vagy hogy aki megírta nem tud jól képregényt írni.

--- Idézet vége ---
khmm..Scalped, Punisher Max, God butcher...khmmm
csak a szuperhős sztorikkal van baja

--- Idézet vége ---
Még ez sem igaz, mert az Astonishing Spider-Man & Wolverine valami eszméletlen király. Sőt, a Rozsomák sztorijai sem rosszak.
De amúgy Bendis is hasonló betegségben szenved, neki is inkább a krimi az erőssége.

--- Idézet vége ---

Nem ismerem a munkásságát, szóval ez a rész no comment részemről (illetve az astonishing w&s az a időugrálós történet? mert akkor azt olvastam, vegyes felvágott volt nekem sok jó és nem annyira jó dologgal), viszont itt mi történik? Tudom, hogy event, de akkor is, a felét a Holdon töltik, ahol nem történik semmi, nem értünk semmit a kiegészítő sztorik nélkül, az egyetlen titok a főszálban az Fury, abban meg mindenki egyet értett talán, hogy az baromság... Meg lehet nézni az egyesek részek honnan indulnak el és hova jutnak a cselekményben. De még csak király karakter interakció sincs, mert amit érdekes lenne végigkövetni (Kapitány - Fury szál, Midas-Orb-Hősök szál) az is elszáll a szélben, ott sem volt. Tudom, hogy teljesen más világ volt még, de akkor is csak a Titkos háború jut eszembe, ahol akármelyik részt kinyitod, kapsz egyrésznyi viszonylag kerek sztorit.

Inner Circle:

--- Idézetet írta: Farek - 2014. Szeptember 08., 14:02:55 ---Bár, ebből a mindentudó Furyból azt is kinézem, hogy megtudta a kalapácsot leállító asgardi varázsszót és azzal kapcsolta le a pörölyt. Most meg újra bootol a rendszer...

--- Idézet vége ---

Az asgardiak köztudomásúan nem épp a galaktikus technikai élvonalat képviselik, szerintem Mjölniren még Commodore-Basic fut. Fury meg ezek szerint nem Thorhoz beszélt, hanem a Mjölnirhez: "Thor, figyelj csak... SYS64738!!!" Thor meg azóta emelget, ahelyett hogy nyomna egy RUN STOP + RESTORE-t. (Tudja valaki, hogy miről beszélek? Vagy segítsek annyit, hogy Basicben programozni olyan, mint tamagocsit etetni billentyűzeten? :D )

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése