Azért nekem van ANTI-WHADDAFAKK-om is Tesco-ról Ott vettem meg jó régen a Nightmare Creatures c. játékot. Jó olcsón...
Amúgy nagyon meg kell nézni a cd-ket, de ez vonatkozik minden boltra, mert össze-vissza dobálják őket az árufeltöltők. Sok dobozban hallani ahogy ide-oda verődik a cd, mert elengedte a tok fogantyúja, vagy letörtek a bütykök. Persze ha reklomálni mész akkor elhajtanak, ezért rögtön fizetés után, még ott a pénztárosnő előtt kinyitom a cd-ket és megnézem nem sérült-e. akkor nem tud mit csinálni kicserélteti
Rohadtul idegesítő, amikor egy játékot megveszel jó sok pénzért, aztán a következő héten fele annyiért sem adják..Meg Media Marktban nagyon figyelni kell mert több példám is van rá, hogy egy termék több árral vonul..(most már ha ilyet találtok, válasszátok ki a legszebbet, és a legalacsonyabb áron követeljétek, amit olvastatok arra a játékra, ugyanis van egy rendelet,amely szerint,ha egy termék ugyanazon boltban több árazással fut, akkor a legolcsóbért a tied. )Kötelesek odaadni annyiért. Én így vettem Grand Prix Legends-et - volt egyszer az új termékek között 6900-ért, aztán a budget kategóriában 2990 ért és 1990-ért. Mindhárom ugyanaz a játék volt, de más kiadótól, (Ugyen aBudget játékok jogait eladják és mások is megjelentetik) Szóval levettem a 6990-as szép papírdobozost, és 1990-ért elvittem (ez volt a sima cd-tokos ára, semmi extrával ) Ez Media marktban volt. De találtam még Rebel Assault-ot 9990-ért és két sorral arrébb 4990-ért, szóval nagy a fejetlenség ....
Én veszek eredeti játékokat, de csak akkor, amikor már 12000 helyett megkapom 2990-ért Addig meg "külcsönkérem"