HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (1639/1662) > >>

VTomi:
Szeretném elküldeni a picsába a Valve-ot, amiért a rohadt Steammel megy csak a Half-Life 2, én meg azt egyszerűen nem tudom regezni, mert mindig ledob connectnél...  

letsgo:
Még egy képregény kiadóval kevesebb, mi lesz így a Magyarországi képregényekkel??? Nem tom  

Graf-X:
Abüdöskurvaéletbasszameg! Bezárt a Dreamwave képregénykiadó...miafasz lesz most énvelem és a többi párszázezer rajongóval?!!    

avman:
és tegnaptól már a torrentsearch.com sem ment... egy ideig... most megújulva megint van... ki tudja meddig... én bízom ebben az exeemben... mert még naiv és idealista vagyok...

Schmatzy:
Kevésbé szubjektíven fogalmazva (bocs avman, nem akarlak megsérteni  ) a Suprnova (nem Supernova) volt az az oldal, ahonnan a .torrent fájlokat lehetett letölteni. A Bit Torrent rendszerről már volt szó ezeken a fórumokon, így most csak a Suprnovára szorítkozok: képzeld el úgy, mint egy könyvtáros nénit, akihez odamész, és megkérdezed, hogy ez meg ez a könyv merre van. Ő megmondja, hogy melyik soron melyik polcon hanyadik könyv (letöltöd a .torrent fájlt a Suprnováról/Lokitorrentről/Demonoidról/Torrent Searchről), te pedig odamész, leemeled a könyvet, és kikölcsönzöd (megnyitod a .torrent fájlt bármilyen Bit Torrent kliensben, mondjuk Azureusban, és letöltöd a tényleges adatot).
A rendszer leggyengébb pontja pont a .torrent fájlok beszerzése, így a már emlegetett betűszavaknak elég csak ezt a néhány weboldalt bezárniuk, hogy jelentősen visszaszorítsák a csereberét. A Suprnovát konkrétan pedig azért sajnálom, mert ez volt a legnagyobb, legátfogóbb torrentoldal, a legkevesebb hirdetéssel és a leghasználhatóbb böngésző és keresőrendszerrel.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése