az allience megvan, hálistennek...
ellenben:
most bannoltattam magam a hwsw.hu fórumán, mert mindenféle faszparasztok azt találták ki, h gusztustalan az avatarom valamint megsértem vele az emberi méltőságot, majdezeketán egy aktuális mod törölte:
az események:
hali, légy szíves vedd ki ezt az avatarodat
kösz (xy, ügyletes besúgó és szarkeverő, önjelölt ízlésdiktátor)
aztán jözz a mod:
Hello Az avatarodat eltávolítottam, mert több fórumozó szerint meglehetősen gusztustalan. Szerintem is. Kérlek válassz másikat.
a moderálás csodája...
egyébként egy össze-vissza vágott, vérző fejű hullát látott benne, 3 egész darab áltinédzser előhumanoid... (hiába linketem be a hzs-s oldalt, sehol senki, h héló tévedtünk)
valamint az egyik faszparittya süketelt valamit h a szenvedés meg ilyesmi ilyetén célirányos kifejezése sérti az emberi méltóságot... sajnos idézni nem tudom, mert egy másik meg mod azt törölte, mondván ekkora barom flémet nem hagy már benne...
aztán még megtudtam a törlős modtól, h a priv kitétele levéltitok és büntetőjogi apaparátust von maga után... na itt szakadt el a cérna! anonimitás mellett Btk-val fenyegetőzni, kissé már abszurddá vált úgyhogy remélhetőleg törölték az accountom...
szóval szeretném ha bannoltátok, lepfújoznátok az avatarom és törölnétek az összes hozzászólásomat a fenti törvénysértések miatt...
itt és most, kaptok 24 órát...