HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Schmatzy:
Ja, pont most kezdem el, mikor megvan a HL Gen 4 meg a HL2. A kultjátékaimat úgyis mind megveszem, most lehet hülyének nézni. Legfeljebb majd megvárom, mikor jön ki az EVM sorozatban.
avman:
most mit vagy úgy oda? letőtöd illegál úton... nemmsokára úgyis felkerül...
az ember ritkán akarja betartani a törvényt oszt akkó se hagggyákk...
Schmatzy:
Mivel ma jó napom van, ezért megengedem a Valve-nak, hogy válasszon: bekaphatja vagy kinyalhatja! Csak azért nem fogok dombornyomott bankkártyát igényelni, hogy letölthessem a Steam-ről a HL2 kiegészítését. De még ha lenne, akkor sem töltenék le azon a gányon keresztül semmi 10 megánál nagyobb cuccot. Ez van, bunkó paraszt sárbanhempergő kelet-európaiak meg le vannak szarva. Köszönjük.
avman:
a pontosítások végett tegyük hozzá h a médiatörvény fintora miatt a külfüldi székhelyú, de nálunk is fogható csatornák nem kötelesek kirakni a jelet (discov., national g., travel satöbbi)
jelen esetben a székhely/tulajdonos a hallmark entertainmnet
Schmatzy:
Az még hagyján, de a Dunán szintén jel nélkül megy a hoki, pedig amit mi adunk a lengyeleknek, és amit mi kapunk a lengyelektől...
Viccet félretéve, én már a kezdetben is marhaságnak tartottam ezt a karikázást, és most csak erősődött ez a véleményem. Úgyis minden gyerek azt néz, amit a szülei engednek neki, karikára való tekintet nélkül. Engem az már jobban zavar, hogy most már a DVD borítókra is felvésik ezt a marhaságot.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése