HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Micho:
--- Idézet ---Szóval nincs egy hivatalos sorrend,hogy hogyan érdemes olvasni?
--- Idézet vége ---
próbáltam ilyesmit keresni ide ennek a francos társaságnak, de sajnos nem találtam
bassza meg aki nem csinált
JJJ amúgy igen felemásan viselte a hírt... kicsit szentimentális volt a vén kefefejű de aztán előjött belőle a harci hiszti
szerk.:
és előterjesztek egy javaslatot:
szarjuk le a szpoilert. aki nem tud angolul, annak úgyis jól jönnek az infók, és hát igazából sztem nincs olyan ember, aki ne kukucskálná meg amúgyis előre... hisz ez olyan, hogy hallasz egy hírt, és aztán elolvasod a cikket is mellé, hogy "elsőkézből" is megtudd, hogy történt. vélemény?
Punkológus:
regnarral és galennel vagyok, basszátok meg. Én se tudok angolul és én se tudom, hogy milyen ejakulációból születte aza mocskos iwiw
Megyek képeket nézegeteni köcsögök
TOM1:
Azthiszem én már kikerültem a "cikiség" árnyékából, mert már nézegettem a képeket a Civil Warban és az iwiw-en is fent vagyok,csak azt nem tudom minek Kérdésem lenne, hogy bár a checklist az közkézen forog, viszont mi van az olvasási sorrenddel? Egy-egy hónapban egyre több cím jelenik meg a témában, viszont attól félek, akaratlanul is korán megtudom a poénokat, vagy ilyesmi. Szóval nincs egy hivatalos sorrend,hogy hogyan érdemes olvasni?
regnar:
én ciki vagyok.. még a közelében sem voltam ennek az iwiw-nek, vagy minek azt se tudom mi fán terem...
De ha az jó pont, már hallottam róla
Fairlight:
Fordítás: Thunderboltsból biztos lesz...kb.100 rész múlva...szal, ha nagyon megerelőltetjük magunkta a Comoron 10-15 év...
Micho: Ember én ciki vagyok...amíg az egyik csoportásnőm fel nem világosított (kérte, hogy nyissak neki egy iwiw-et én meg néztem rá értetlenül, hogy Mi van ?)
de a felsorolástól már lázba jöttem, megyek keresek magamnak egy Tesco gazdaságos nagyonolcsó Cd-romot...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése