HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (1580/1662) > >>

Micho:

--- Idézet ---javítva
Akkor felejtsétek el a SPOILER feliratot odafenn - én benne vagyok a spoilertelenítésben
--- Idézet vége ---
oké, akkor az első hadmozdulat a szpoilerzónában:

most olvasgattam a Frontline #1-et. olyasmi mint a The Pulse, tehát firkászok szerint a világ  egy jelentős esemény, Tony leleplezi magát az újságírók előtt. előad egy nagy maszlagot a regisztráció szükségességéről, meg hogy beszélt az elnökkel, és ha már ilyen nagy támogatója a mozgalomnak, akkor példát kell mutasson

(erre a seggfejre őszinteségi roham is jött, ha már ott volt, még azt is bevallotta, hogy alkesz   )

regnar:

--- Idézet ---vagy csak az épeszüek péntek hajnalban alszanak
--- Idézet vége ---

Vazz.. ma péntek van? Basszus én el vagyok tolódva egy nappal. Simán abban éltem eddig, hogy szombat van...   Még jó, hogy nem kellett mennem dolgozni.

Punkológus:
Most lesz valami Daily Bugle különkiadás, ami eredetileg nem is szerepel a Civil war listáján, arra kíváncsi leszek. Sokan írják le, hogy akadt ki JJJ, s hogy mihez kezd ezután magával. --forrás: Knet fórum: Ilaci

Spoilertelenítést, de most nyomban, sőt követeljük mi az angélus nyelven nem tudók, hogy az angol nyelven tudó fórumozóknak kötelező legyen kis összefoglalókat írni a részekröl

Spidáj:

--- Idézet ---Fogadjunk, hogy azért nem ír senki, mert mindenki azt a kibszott polgárháborút olvassa!
--- Idézet vége ---
vagy csak az épeszüek péntek hajnalban alszanak  
amugy imádom ezt a topicot  

regnar:
SPOILER - azta kutya mega macska (csak, hogy én is káromkodjak egyet   )

Én is nagyon meglepődtem JJJ-n. azt hittem minimum kiugrik az ablakon, ehelyett magába roskadva nyomja a "szokásos szöveget" - mintha a fiam lett volna, tőlem kapta az első munkáit, stb.. Mindenesetre meglepő volt így, azt hittem nem is fogja felkapni a vizet, utána meg azt hittem megfojtja robbie-t, mert nem hiszi el neki, hogy nem tudott a dologról...

javítva
Akkor felejtsétek el a SPOILER feliratot odafenn - én benne vagyok a spoilertelenítésben

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése