HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Gorgonita:
Volt védelmi miniszter vagy mi az ewokszösz. Lentebb írják a szakértők.
Meg az ő vállalata az Avengerek pénzelője is. Avenger torony, Avenger röpcsik, pókruhák, vasruhák.
Egybként meg arra gondoltam hogy maga a regisztrációs törvény az ami akkora rakás banthapudu, hogy még ha rövid távon meg is zavarhatja egy Stark típusu karakter fejét, azért évtizedek alatt csak átláthatja hogy hülyeség, ahogy az itt fórumozók sem tartják ugyebár hősies ötletnek. Pláne tudva róla hogy nem olyan hülye volt az eddigi füzetekben, mint ahogy ez az egy akarja utólag beállítani, hogy évek óta dédelget egy ilyen tervet.
Az Amazingban -Regnar majd most ér ide a fordítással -látszólag akkor adja be a derekátt amikor a tragédia után a népharag üldözötté tenni a hősöket. Én -kis naív -ehhez még feltételeztem -hogy nem ő volt a Titániummant pénzelő páncélban. Így el tudnám képzelni: segíteni akar a társain és egyelőre nem akar a következményekkel gondolni. De hogy már évtizedek óta játszik a gondolattal -hát ez nekem nem vág az ő karaskterébe. (Amit bevallok jobbára csak a rajzfilmből, meg a honosított történetekből ismerek, vagy ismerni vélek.)
Nna ennél jobban nem tudom elmagyarázni, mi bajom vele, úgyhogy ha így se világos, akkor megyek és elolvasom a Power Packot. A kölykökről csak nem derül ki, hogy negyven éve tervezik a hatalomátvételt a McDonalds felett.
Punkológus:
de miért derült volna ki Vasember hősiességéröl, hogy smafu, semmilyen hősi tettét nem kobozták el, ő attól még ugyanolyan hős, csak ezt a regisztrációs dolog már régebben is megfordult a fejébben. Persze izlések és pofonok. Nekem nagyon bejött ez a történet és reálisnak is érzem. Szerintem ez belefér, nem azt találták ki, hogy Tony Stark bérelte föl Oswaldot JFK lelövésére... Én most azt nem értem, hogy miért hívták az Amazingben Starkot tárgyalni a regisztrációs dologról. Ki mondta, hogy képviselje a szuperhősöket, bár lehet, hogy elsiklottam valamin. Tehénszaron, valamin...
Gorgonita:
Nem azt mondom hogy nem logikus ami történik, hanem azt hogy így utólag, egy ötven éve hősises karakterre ilyen dicstelen jellemvonásokat aggatni, az manapság inkább divat, meg írói felelőtlenség, mintsem haszon az olvasónak.
jms-től sem birok azért mindent. ST reebootja szépen kinyírta volna a Prime Directive filozófiáját. Azt ugyan nem tudom hogy Gwen Stacy-vel pontosan mit tett, de inkább egy Szöszi iskola kedvencéről derüljenek ki csúnya dolgok (lsd Twin Peaks), mint egy régi hős hősiességéről derüljön ki hogy smafu.
Félreértés ne essék. Nem azt mondom, hogy nem bukhat el egy hős sem. Dehogynam. Csak ne utólag akarják beadni, hogy ez már ötven éve is benne volt a pakliban, amikor nem volt benne.
Egybként meg olyan ez a válktoztatás hogy kinek mi jön be. Pl az ulti f4 és Avengers nekem, nem, de az ulti DD és Elektra igen.
Egyelőre barátkozom a cuccossal, hátha jól jön ki belőle Stark, és csak egy rossz emlék marad, mint az alkoholizmusa. De Illuminator nélkül -szvsz -sokkal hihetőbb lenne a CW.
Amit a Hulkról irtam az persze csakk vicc. De bármit talál ki a Shield - Marvel, az úgyis csak olyan lesz mint az Arkhami dühöngő. kulcs a raboknál aztán ki be kedvük szerint. Hulk is visszajön, csak előbb klónozza magát valami shiár kütyüvel 100 példányban, hogy nehezebb legyen újra elkapni.
Punkológus:
Kellemes -kibaszott- jó reggelt mindenkinek
--- Idézet ---Majd jön Galaktusz meg a többi csillagközi hülyegyerek, hogy ki húzta meg az űrkocsijukat.
--- Idézet vége ---
ez kurva nagy.
Ezt az Illuminatit én viszont egyáltalán nem tartom, hülye dolognak, utoljára az Earth X 0 ért nálam el ilyen hatást. Szeretem, mikor ezt a hatalmas és szerteágazó történetfolyamot egybefogják ilyen dolgokkkal. Ezzel nem rugták fel a múltat, simán elképzelhetőnek tartok egy ilyen titkos találkozót, ezzel nem vették el szvsz Tony régi énjét. Azt mutatták meg, hogy Vasember már régóta megakarta ezt csinálni, de eddig alávetettte magát a többség akaratának. (Szóval akármekkora szarkeverő is, de ésszel csinálja a dolgokat). Hulk kilövése nagyon rossz ötlet, mert viúgy is visszajön, de az sem állapot, hogy a zöld behemót már valós idő szerint 40 éve szétsmashol minden épületett és állami tulajdont. A többi szuperhős meg csak nézi, mint Knézi. Néha ha véletlenül összetalálkoznak vele, akkor harcolnak egy erőset, aztán megy mindenki a maga útjára. Persze ezt meglehet magyarázni azzal is, hogy kurvára félnek tőle
--- Idézet ---Ezt így útólag kitalált, és beleerőltetett dolognak érzem.
--- Idézet vége ---
Ha ez nem tetszik akkor nem értem, hogy miért szereted JMS-t? Két szó: Sins Past.
Gorgonita:
No kérem szépen, ez az Illuminati egészen illúzióromboló volt, mintha mindenki be lett volna benne illuminálva. Eddig azt hittem itt szuperhősökről van szó, és pl Namor a lenyomom a Földet ha valaki tüsszent a felszínen attitűdjét már rég elhagyta valahol a 60-as évek elején, amikor elkezdtek agyat rajzolni a képregényhősöknek.
Az meg mekkora marhaság már hogy Hulkot kiteszik egy bolygóra. Lezúzza a galaxist, oaszt visszajön. Mit értek el vele? Annyit hogy nagyobb lesz utánna a számla. Majd jön Galaktusz meg a többi csillagközi hülyegyerek, hogy ki húzta meg az űrkocsijukat.
Vasember meg itt már hiteltelen nekem. Azt még aláírom hogy adott helyzetet hülyén mér fel, és rosszul reagálgat le, de hogy évtizedeken át ilyen barom lett volna? Ezt így útólag kitalált, és beleerőltetett dolognak érzem.
Továbbra is azt mondom, hogy jms az ész, Bendis meg a reagálógép. Itt meg elég hülyén reagál.
Nem azt mondom hogy ilyen nem eshet meg egy hőssel, de eddig hol volt ez a buta Tony? Mit hősködött, meg okoskodott itt nekünk évtizedeken át?
Szerintem Bendis irígy lett jms-re, aztán megpróbálta bebizonyítani, hogy tud ő is csavarni. Oszt gól lett, csak épp öngól. Következőleg mit találnak ki? Hogy Batman valójában azért nyomja le a Gothami alvilágot, mert átakarja venni az irányítását, mióta tudatalatt egy kicsike gonosz része Wilson Fiskére hasonlít.
Szvsz.
Tomi -nak köszönet a fordításért , az meg már más lapra tartozik, hogy a történet -nkem -nem jött be.
A sisaktól meg szerintem nem kell parázni. Az NA-ban Tonytól függetlenül is tud dolgozni a páncél, ergo beszélgethetnek is. T szomorú hogy nem jön a pókerperty, de a sisak szkennerjei jelzik, hogy de.
Na jó reggelt! Kellemes hétvégét! Irgum-burgum! (Endori szoft káromkodás)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése