HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (1564/1662) > >>

Gabe:
Ha Stark tényleg Pókembert akarja feláldozni, akkor nem lesz nehéz dolga ellene, ugyanis az új Pókruhát telepakolta minden földi jóval; talán talált helyet egy kis meglepetésnek is... mondjuk egy bomba vagy valami hasonló képében. De a csápok sem biztos hogy teljesen Póki irányítása alatt álnak    . Na kiváncsian várom hogy mi lesz akkor ha leesik Peternek a tantusz...
De: mi van akkor ha nem is Stark a legfelsőbb bábjátékos? Lehet hogy valaki áll mögötte is, aki Starkot is csak kihasználja. Vagy méginkább valami másik Illuminators szerű szabad-kőműves csoport aki meg akar szabadulni a szuperhősöktől, hogy az árnyékból előjöve megkaparintsák a hatalmat. Talán az elnök is a tagja? Szerintem Stark nem lett gonosz, csak megtévesztik. Vagy lehet hogy tudja ezt, ezért direkt játsza a hülyét, hogy az összes nagykutyát kiugrassza a bokorból, hogy aztán jól hátsón rugassa őket? Ebbe belefér a Titánium-men (vagy hogy hívják) felbérlése, mert nagyon színjáték szaga volt a dolognak. És ebbe még talán az is belefér hogy leleplezte magát a nyilvánosság előtt, mert ezt akár azért is tehette, hogy abba a bizonyos páncélba bújt alak ne regisztráltassa magát úgy hogy ő a valódi vasember. (ja, ezt bárki eljátszhatná bárki nevében, szóval könnyű lesz kimásznia Peternek is a dologból: azt hazudja hogy szívességet tett a valódi Pókembernek, így máris tisztára mosta magát.)
Persze csak az eddigi összefoglalók alapján spekulálgatok, mert az elolvasásuk már sajna nekem magas. (a betűket ismerem, mielőtt valaki beszólna   )
Köszönet az eddigi összefoglalókért   .

Micho:

--- Idézet ---navigációs hiba miatt egy olyan bolygón landol ahol béke helyett gladiátorviadalokat talál.   
:
--- Idézet vége ---
na igen   egyébként az Illuminati (utólag tekintve rá) most ilyen zúzós, ahogy egyre sordródunk a CW, és Vaskalapos hülyeségei felé... azelőtt Hulk száműzetése volt a nagy hír belőle.    Bendis húzása, ez az utólagos belemagyarázás a titkos társaságra pedig érthető, ha egy kicsit nyögvenyelős is  

--- Idézet ---na én most elmegyek egy házibuliba és leiszom magam
--- Idézet vége ---
baszd meg magad!  

Gorgonita:
Nna itt egy Hulk poén összefoglaló helyett. Reed, Strange, némanagyhangú, és Vas beteszik egy szondába és felvételről elmagyarázzák neki, hogy egy olyan bolygóra küldik ahol nincsenek intelligens lények, és ahol végre egyedül lehet. Talán még a békét is megtalálhatja. Ezen bedühödik, szétveri a szondát, ami így navigációs hiba miatt egy olyan bolygón landol ahol béke helyett gladiátorviadalokat talál.  

És egy poén a Power Packból. A Power Pack és az Avengerek egyszere sietnek Spidey segítségére,
-Power Pack: Itt a segítség!
-Spidey (aki az Avengereket várja): -Hol?

.. aztán mialatt párokba rajzolva (1PP-1NA-val) osztják az ellent:

-Kislány: Spider Woman? Nem is tudtam hogy Spiderman-nak van egy testvére.
-SW: -Ő nem a testvérem.
-Kislány: -Ó! nem is tudtam hogy Pókember házas.
-SW: -Csak álmodozik róla.  

-Másik lány: -Most meg a New Avengersben vagy? Hanyadik szuperhőscsapatod is ez már?
-Wolwerine: -Már évek óta nem számolom.  

Punkológus:
na én most elmegyek egy házibuliba és leiszom magam, de mire holnap reggel előkerülök, addigra forjanak megint az indulatok és legyen jó sok összefoglaló, (halljátok regnar, TOM1  ) mert nagyon jól nyomjátok.

Ja és mindenki megbaszhatja amúgymeg  

Abcúg Tony le vele!!!

Punkológus:
Persze nekem világos, mit mondasz. Mondjuk én már várom egy ideje, hogy egy népszerű Marvel karkter végre gonosz legyen és pontosan így ahogy megvan csinálva. Ne csak félreértés legyen, ne csak elmemanipulció, hanem történjen valami jellemfejlődés/torzulás. Az eddigi jó karakter , most úgy legyen gonosz, hogy akár egyet is lehessen vele érteni. Ezt már régebben a KNet-en kifejtettem. Plusz van még egy dolog, amit már nagyon szivessen látnék: A szuperbűnözők háborúját.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése