HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (1552/1662) > >>

Gorgonita:
Azoknak akik tegnap lemaradtak a Sperman 1 részéről, most kezdődött a Sperman 2 a Duna tevén.  

Gabe:
Szerintem Stark gazdái előbújnak az árnyékból, és miután dobtak pár jutalomfalatkát neki, jól félreállítják. Ezután a két táborra szakadt (valójában három, mert az elkötelezetlenek is beleszólhatnak a dolgokba, akár a végső csatát is a jók oldalára billenthetik) Hősöket letámadják. Egy kérdés maradt: ki lehet a Legfőbb Hadúr a túloldalon, És kik állhatnak az oldalán? Az biztos hogy nincs egyedül, de vajon milyen erőkkel rendelkezhet? Én abban 90%-ig biztos vagyok hogy a Hadúr nem földi eredetű, (Galactus, vagy ilyenek) de jó mélyen behálozhata a földi gonosz hatalmakat, azért hogy a segítségükkel egy végső csapásban jól lecsapja a hősöket.

Viszont ha a Marvel vezetőségének szemével nézzük, akkor szerintem ez a helyzet: - Biztos hogy lesz jó sok halott (és ebben a gátlástalanságuk már meg is mutatkozott azzal hogy kicsináltak egy iskolányi gyereket (holott az ilyesmire nagyon odafigyelnek az amcsik...(még feketéket se nagyon ölnek meg még filmben sem, nehogy rasszizmussal vádolják meg őket)), akkor néhány kisebb hős- főként azok akik nem hozznak elég profitot, szépen egy látványos utolsó villanással (egy kis példányszám- és profit növekedéssel) eltávoznak az örök vadászmezőkre. Így egy kicsit átrendezhetik a soraikat, és megújúlva folytathatják tovább. Ennek az előszele lehet az is hogy Nitro jól hazavágta Speedballékat is. Ha Starkról kiderül hogy gonosz lett, akkor szinte tuti hogy kicsinálják őt, ha más nem akkor Hulk biztosan. (mér van egy olyan érzésem hogy visszatér még azelőtt hogy a végső mindenteldöntő csata megkezdődik?) És ami a másik: van néhány olyan figura aki nem állt be egyik sorba sem---->ők még kérdéses hogy kellenek e a Marvelnek, majd az aktuális hullámokat meglovagolva szépen beteszik vagy ide, vagy oda, így felmérhetik az igényeket hogy megszüntessék e a sorozatukat vagy  nem. Természetessen a halálukkal.
Ide tartózik megtorló is, sajna. Ahogy észrevettem ő az egyik hullajelőlt jelenleg    

Persze csak irkálok mindenfajta hülyeséget, a dolgokhoz annyi közöm van mint tyúknak az ABC-hez. Ha nem lennének az összefoglalók, és a magyarázatok (nem hiszem hogy ilyen következtetéseket le tudtam volna vonni, még ha el is tudom olvasni, mert azért kell némi tudás is hozzá, és itt főleg az Illuminatorsra gondolok) akkor még mindig csak a képeket nézegetném.

u.i.: érdemes volna egy kicsit megnézni az elmúlt 1-2 év eladásait, amelyik a mega-profit szintje alá kuszott, az jó esélyel pályázik a halálra. Jó kis bujtatott átszervezés a Marvelnél, mert mire egyenként lezongoráznák a veszteséges sorozatok/hősök sztorijainak a lezárását, addigra már rég beleőszülnének. Ez a Civil War legnagyobb összeesküvése! Egyszerre kivágják az ablakon a nem kivánt dolgokat...

(szigorúan magánvélemény, nyilván a fele csak felesleges paranoiás-összeesküvés-elmélet gyártás, de érdemes ebből a szemszögből is megvizsgálni a dolgokat)

Punkológus:
Borzalom, borzalom! AmKap kutyája meghal végelgyengülésben. AmKap nagyon szerette, ezért összehívja a temetésre a baráti körét egy Angyalok Gyülekező kiáltással, de annak az unszimpatikus Vasembernek nem küld meghivót, de Peternek igen, aki elárulja Tonynak, valami metagalaktikus fordulattal Bucky feltámad, megfiatalodik és beáll a Power Kids-be ágyutölteléknek  

Valami ilyesmiröl lesz szó?

Micho:

--- Idézet ---Milyen halállal reklámoznak?
--- Idézet vége ---
halál ócskán, csak olyan semmitmondó nagy címszavakban:

CW #4: Haláleset! Temetés! Árulás! És egy csapat újjászületik, ahogy a háború halálos fordulatot vesz!

szal nem lehet tudni még, ki visz virágot Halálnéninek...    

--- Idézet ---Lehet, hogy csak egy egyszerű diszkóbaleset áldozata lesz, nem?
--- Idézet vége ---

jah... mint a Fáklya  

--- Idézet ---Frissítés mikor várható? Nem sürgetés csak mégis....
--- Idézet vége ---

legfrissebb hírem szerint Troll ma otthon frissít (takarít) és holnap a HZs-n  

Gorgonita:
Én pl azt utálom, hogy Jean Grey-t kiírták, és Cyclopsz azzal az idegesítő nevétsetudom szőkeséggel alszik helyette, mert milyen izgi hogy a volt ellenségük lett a diri. Ezzel szemben Buldózer megjavulásához idővel hozzáadződtem. Szval -hogy magamat ismételjem -ezek a változtatások szubjektíve jönnek be vagy mennek ki. De általában az ember elfogadja, mert ha nem tetszik a műsor nem tudsz átkapcsolni máshova. Szuperhősök, jedi lovagok , stb nevek levédve, piac lefedve.
 A franchiseok meg mindig is ezzel játszottak. Amikor a ződ goblin rájött hogy poki az poki, és gwen stacy lefejelte a hidat, akkor is ugyanígy hülyitették a népet. Mi meg rendre bevesszük. Mert nekünk ez a dolgunk, nekik meg az.

Frissítés mikor várható? Nem sürgetés csak mégis....

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése