HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Micho:
--- Idézet ---Thor merre kóvályog jelenleg?
--- Idézet vége ---
hát őt elvitte a ragnarok pár hónapja... azaz *meghalt*
--- Idézet ---És mikor jönnek a 2 F4-es összefoglaló
--- Idézet vége ---
itt felkérem mélyen tisztelt Gorgonitát, mivel úgy emléxem, jelezte, hogy olvasta őket, hogy egy legalább a Rozsis összefoglaló igényességével felérő összefoglalót kanyarítson az F4-ekről
bennem még mindig van amúgy egy kisördög, miszerint qrvára nincs semmi előregyúrt kemény összeesküvés, csak a dolgok sodródnak, egymásból következnek és a végén egy baromi drámai lezáróval véget érnek... és jönnek az utóhatások, szintén spontán. (tehát nem derül ki, hogy Tony már akkor tudta, hogy Polgárháborút fog kirobbantani, amikor Kapit kiásták a jégből)
Gabe:
Megkaptam, ennek fényében pár dolog jobban kikristályosodott, szóval neki is estem a 2. résznek. Most végigolvasom a maradékot, -bár ha lesz valami komoly csavar akkor előbb- aztán megy a vélemény. Persze a szokásos jól megrágcsálos szisztémával, mert ennek történetnek a mélyére akarok ásni.
Punkológus:
Hát szerintem Megtorlót nem csinálják ki, bár kitudja, elég lefutott karakter. Szóval vele már tényleg nem sok mindent lehet csinálni. Garth Ennis jól elszórakozik vele, de hát ezzel nem lehet egy sorozatot életben tartani. Bár én nagyon sajnálnám. Ő egy üde színfolt ebben a komor Marvel világban.
A nagytakaritás elképzelhető, bár ebbe nincsen semmi új, tulajdonképpen egy DC-s módszert vettek csak át. Az első ilyen nagy Marvel tisztogatás az Onslaught volt, nem? Aztán most az M Házban megszűntették a mutánskérdést.
Ha Vas rút ellen lesz, akkor nem gondolom, hogy kicsinálnák. El lehet szórakozni vele gonoszként is.
Lejjebb már említettem. hogy szerintem a Polgárháború után az új szuperhőscsapatok a reg - antireg dolog alapján fognak kikristályosodni és az antireges bandák törvényenkívülieknek lesznek kikiálltva, mint ahogy anno az X-Men.
Földönkívüli übergané a háttérben. De vajon mit akar? Mert ma már szvsz kevéss az a magyarázat, hogy el akarja foglalni a Földet. Esetleg Thanos vagy Warlock? Én az utóbbiból is kinézem és az ultraüber összesküvés úgy is az ő asztala.
Thor merre kóvályog jelenleg? És hogy kerül ilyen messze tőle a pörölye? És mikor jönnek a 2 F4-es összefoglaló?
Ahogy a Uatu -énnemavatkozokbeavilágdolgaibacsakmindenmásnap- Szemléklőt ismerem, simán megmenti a kutyát is.
Gabe, délután sikeresen elment a privátom? Mert elég sokat vacakolt a gépem. Pont akkor fagyott le, mikor küldtem, szóval nem vagyok benne biztos.
(Az 'ámítógépem szimbiózisban áll velem: minél inkább másnapos vagyok, annál gyakrabban baszakodik)
Schmatzy:
Jelentem eléggé láma volt a tag, csak letörölt néhány fájlt az ftp-ről. Amit nem értek, az az, hogy ha már egyszer ott volt, akkor miért nem nézett szét jobban? Három másodperc alatt kideríthette volna a MySQL adatbázis összes paraméterét, és akkor tényleg nagyon nagy kárt tudott volna okozni. Ennek ellenére nem fogom elkapkodni a visszaállítást, mert most hogy leállt az oldal, van időm egy kicsit kísérletezgetni. Addig nézzetek gif mozit, majd néha-néha cserélek képet.
Micho:
--- Idézet ---valami metagalaktikus fordulattal Bucky feltámad
--- Idézet vége ---
hé, ez már megtörtént amúgy jó elmélet de a kutya ne haljon meg max csak akkor, ha a Szemlélő garantálja, hogy visszahozzák!
--- Idézet ---Azoknak akik tegnap lemaradtak a Sperman 1 részéről, most kezdődött a Sperman 2 a Duna tevén
--- Idézet vége ---
na most pont emiatt nem nézem
Gabe! kezdesz belejönni az elméletek gyártásába
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése