Naszóval. Most regisztráltsam, és ki is használom az alkalmat, hogy itt van sok-sok hozzáértő, aki elmond nekem kb... mindent. Addig megvannak a dolgok, hogy: Abosszú angyalai feloszlottak, aztán megalakultak az Új Bosszú Angyalai. Szal mi történik a House of M-ben?
Miről szól?
Miért M?
Mi lesz itt a Fantasztikus 4-essel? Láttam egy sejtelmes képet, ahol Fákjának ba**ottnagy szárnyai vannak, a nyúlós pengéket csinál a karján, mint a T1000-es a terminárotban, a csajszi fekete hajjal nyomja, és köddé válik, a Ben meg irtózatos nagy barom lesz, még az eredetinél is otrombáb.
Ja, és a vasebber? Róla olyan képeket láttam, ahol kilóg a fél arca a ruhából, és ilyen furcsa az egész.
Mi az a Decimation? Itt a mutkók sorra vesztik el a képességüket? Miért? Kik? Véglegesen? Higyanyszállal mi lesz? Róla szól a Son of M? Hoppá, most esett le, hogy az M talán Magnetó?
Az X-ek tartják a frontot?
Mi az a spéci ruci a Pókin? Honnan van neki? És azok a csápok a hátán komolyak? Mit tudnak?
Na és a Civil War? Hogyan üt ki a balhé? Ki kivel van? Mármint ha jól sejtem, két tábor van. Melyikbe milyen arcok vannak? Komolyan nem bírnak már gonoszokat kitalálni és ezért van az egész, vagy itt valami űberroszfiú mozgatja a szálakat? Pl. valami gonosz szenátor, aki adót is csal. Vagy ez majd kiderül?
Mi az a Planet Hulk? Hogy került oda az az oktondi? És mit is csinál ott?
Mi van Skarlátboszival? Vízió feltámadt az Ifjú Angyalokban?
Tud valaki valamit az Illuminati nevű csoportról? mikor alakultak? Titokban nyomják? Mit csinálnak? Asszem Reed van benne, a Namor-fiú, Valami Black Bolt(őt sem tudom ki), meg Strange, meg Iron Man, meg ha kihagytam valakit, akkor azt is írjátok le, thx.
+1: Ki az a sárkányos pofa? Sárga-fekete ruci, nagy felálló gallér, sárkánytetkó, fejkendő+kung-fu lelkület.
Hát, ha ezekre valaki nekem válaszol azt nagyon megköszönöm, és ezzel át is néznénk a Marvel univerzum utóbbi 1-2évét, nem tom pontosan.
Hogy miért itt kérdezem meg ezeket?
Mert lusta vagyok rengeteg fórumot átnézni, mert lusta vagyok sok egybefüggő angol szöveget elolvasni, mert jó lenne ha mindezt szépen, egyben, érthetően az agyamba plántálhatnám, Mert tudom, hogy ti is szeretitek fitogtatni a tudásotokat:)) Egyébként ti honnan szeditek az infokat mweg a képregényeket, ha tudnám, hogy hol vannak újak, nem kérdeznék ennyit, ezért is kösz, ha adtok egy tippet ezen a téren.
Egy hatalmas köszönet, és ingyen sör annak, aki mindezt jól elmeséli nekem. KÖSZÖNET az eljövendő nem mindennapi megeröltetésért.