Szerző Téma: *Marvel és DC SPOILER-sörözö*  (Megtekintve 1480560 alkalommal)

0 Felhasználó és 20 vendég van a témában

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
    • http://www.halozsak.hu
Re:*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
« Válasz #600 Dátum: 2006. Július 04., 16:18:55 »
Idézet
Arra számítsatok hogy Mj Vagy May kipurcan.
szerintem valamelyik be fog következni...    
(ha valamikor, akkor most el lehetne tűntetni végre May mamit)
hisz enélkül miféle dármai hatást érnének el Marvelék azzal, hogy leleplezték Petert? minimum, hogy kórházba kerül valaki, Peter pedig gyilkos dühvel nekimegy Vasfejnek, és jól bever neki egyet.. majd Kapi földalatti mozgalmához veszi az irányt... én erre számítok  

Idézet
Ha a lény végre kilép ebből az egészből akkor asszem vele fogok egyetérteni

és mégis hova menne?  

Idézet
de Kaphoz azért sem állok át.

vesd le büszkeséged és ragadj egy csillagsávos bannert  
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 04., 16:20:48 írta Micho »
"Once a scanlater, always a scanlater."

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
    • http://
« Válasz #599 Dátum: 2006. Július 04., 16:13:41 »
igen az tényleg nagy    bár van még egy nagyon kegyetlen rész: amikor azt hiszi, hogy a pokolba került és egy Pókember-ördög kínozza   Aztán jön Peter és kihúzza a dugót a konnektorból
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 04., 16:15:20 írta Punkológus »

Nem elérhető Pádi

• Garfield
  • **
« Válasz #598 Dátum: 2006. Július 04., 16:13:11 »
Spoiler

Arra számítsatok hogy Mj Vagy May kipurcan.
Eddig nekem úgytűnik hogy nem az öreglány.
És azon se csodálkoznék ha kapi hatalomátvétellel próbálkozna.
Persident Captain America.
Ez érdekes lenne.  
Vasember nem lesz vezető ő csak pitizik a kormánynak, pedig először reménykedtem de Kaphoz azért sem állok át.
Ha a lény végre kilép ebből az egészből akkor asszem vele fogok egyetérteni.

End Spoiler

Sörszem
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 04., 16:13:38 írta Pádi »

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #597 Dátum: 2006. Július 04., 16:04:42 »
az egyik legjobb fejet meg sztem a régi magyar Pók 2. számában vágta JJJ, amikor melót akart adni Peternek, de az nem vette fel a telefont  
(asszem akkor láttuk mi, magyar olvasók először.... "egy új korszak kezdete ez")
megvan? szinte összeroppantja a telefont, a haja égnek áll, a szájából lövell ki a füst és káromkodik

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #596 Dátum: 2006. Július 04., 15:57:01 »
Jah, hát kevés írót láttam, aki jól tudja JJJ-t írni. A másik beszólás, ami kaine-nak is nagy kedvence:

Állj! Állj! Taxi! J. Jonah Jameson vagyok!!!  

Az a pókemberkéz lehetne akár csíkos tehéntőgy is

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #595 Dátum: 2006. Július 04., 15:48:01 »
Idézet
És csak most vettem észre, hogy Venom 3 szájában az ott Peter keze. Eddig azt hittem, hogy csak a nyelve nagyon csúnya
vazze, dettó  első gondolatom ez volt amúgy:

- csak én vagyok ilyen hülye, hogy nem nézem rendesen a képeket  

aztán:
- áh, biztos más se látta, hisz tök olyan, mintha a nyelve lenne
(...)
- vazze, Punk apunk is beszívta

Kefefejűnek én is bírom a régi beszólásait  
manapság már csak ilyeneket tud mondani:

"Robbie! mondd hogy te nem tudtad! Robbie!!"
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 04., 15:48:46 írta Micho »

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #594 Dátum: 2006. Július 04., 15:43:43 »
-megpróbálja magára ölteni Vasember jellmezét  

Jáj ezt most találtam és megint rájöttem, hogy imádom JJJ-t

/May néni nagyon aggódik Peter miatt, hogy nem jött haza éjjel és nem is telefonált. Betelefonál Jamesonhoz. Jameson dühösen hallgatja./ -NEM! Parker nincs itt! Mit képzel mi ez...a talált tárgyak osztálya?!! Biztos elment dísztárcsákat lopni valahova! Üresfejű tinédzserek! Mind egyformák! Miss Brant! Diktálni akarok! Egy cikket diktálok, hogy milyen párhuzam van a mai fiatalok, meg a kutyák között! Aztán diktálok egyet az idősebb generációról is! Mindenki megkapja a magáét!!! /Amazing 40/    

És csak most vettem észre, hogy Venom 3 szájában az ott Peter keze. Eddig azt hittem, hogy csak a nyelve nagyon csúnya

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #593 Dátum: 2006. Július 04., 15:35:36 »
Idézet
Vagy képzeljük el, ahogy a Rino próbál meg Keselyű-szárnyakal felemelkedni.
ezt valaki rajzolja már le   VTomi? (áhh, úgyse "hallja")  

3 repülő-Rinó baki:

- ha keselyűszárnyakkal próbál felszállni
- ha ráfészkeli magát valamelyik manó röpdeszkájára
- ráül Thor hátára és bízik benne, hogy nem veszi észre

« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 04., 15:35:43 írta Micho »

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #592 Dátum: 2006. Július 04., 15:28:45 »
Wilson Fisket látták egy sugárhajtásu gördeszkán végigszáguldani a városon  Hírharsona különkiadás. Vagy képzeljük el, ahogy a Rino próbál meg Keselyű-szárnyakal felemelkedni.

Ma jó fiú leszek az biztos, jövő héten már itt a Rockmaraton, majd akkor teszem csak tönkre magam (és mások engem)
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 04., 15:33:31 írta Punkológus »

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #591 Dátum: 2006. Július 04., 15:22:02 »
Idézet
Arra mondjuk már rohadtúl kiváncsi lennék, hogy hogyan szuperál Skorpi Venomként...
de ez milyen poén már... Keselyú legközelebb legyen Kalapácsfej, A Vezér pedig Rakéta Robi  

Punk, igyál vazze!  

...ez a sörszem!    
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 04., 15:22:17 írta Micho »

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #590 Dátum: 2006. Július 04., 14:57:58 »
Arra mondjuk már rohadtúl kiváncsi lennék, hogy hogyan szuperál Skorpi Venomként...

Most egyébként mi lesz? Visszahozzák a Túlontúlit is?

+++

Simán gyorsulok vazze. a 3. kávém után már Fash-t is lehagyom rövidtávon
Apátok szólott  

Nem elérhető TOM1

• Kázmér
  • **
« Válasz #589 Dátum: 2006. Július 04., 14:47:18 »
A képet most éppen nem látom,de az ott Venom. Ugyanis a Marvel augusztusi kínálatában a Beyond 2-nél Medúza és Venom párharcát említik.
Ja, és hogy végképp ne legyenek kétségek, itt a Beyond 2 borítója
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 04., 14:56:04 írta TOM1 »

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #588 Dátum: 2006. Július 04., 14:46:14 »
Idézet
Micho amit belinkelttél képet, lehet tudni róla hogy melyik címben fog fel tünni?

ez egy külön minisorozat lesz Beyond címmel.

Idézet
És az ugye Póki melelt nem Vérontó?

nem, alighanem Venom (illetve ex-Skorpió... vagyis Venom #3  )

Sörszemek rulez...    vazze, megvan a mai nap beszólása is

+++
hopp... lassulok nickfury... már Punk apánk válaszolt
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 04., 14:48:09 írta Micho »

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #587 Dátum: 2006. Július 04., 14:41:16 »
A csápokról: nem hiszem,hogy az új ruha tovább húzza majd, mint a Polgárháború

Egyébként valószinüleg az ott Venom, hisz már lejött Brockról és más gazdát keresett /DJ MacGargan/, de ettöl fügetlenül még lehet másik szimbióta is.

Nem elérhető nickfury

• Asterix
  • **
« Válasz #586 Dátum: 2006. Július 04., 14:31:36 »
Micho amit belinkelttél képet, lehet tudni róla hogy melyik címben fog fel tünni? És az ugye Póki melelt nem Vérontó? Ő már hallot ugye, de akkor Venom se lehet mert neki nem piros a szimbiotája.

Nem elérhető TOM1

• Kázmér
  • **
« Válasz #585 Dátum: 2006. Július 04., 14:23:00 »
Punkológus és Nitro válasza összecseng, tehát lehet benne valami  Néhányat én is megpróbálok megválaszolni,a magam módján.
Idézet
Mi az a spéci ruci a Pókin? Honnan van neki? És azok a csápok a hátán komolyak? Mit tudnak?
Valóban Péter Parkőr becsicskult és ezért kapott egy kis ajándékot a főnöktől. Afféle ruhautalvány  Azok a csápok a hátán komolyak, már nem egyszer próbálták a történelemben nyolcvégtagúvá tenni, voltak már különböző módosulásai,de talán ez lesz a legtartósabb. Az már más lapra tartozik,hogy nevetségesen néz ki tőle, meg hogy elveszti az eredeti stájlt, azt az "otthon fércelem őssze" meg "túlsok hipótól kifehéredett" ruhát, amit nagyon szerettem,mert közemberré tette Petit. A csápok kábé olyanok mint Oktopuszé, gondolatvezérlésű, eddig ami extrát láttam belőle, az hogy kamerák vannak a végükön és Peti szeme elé vetítik a képet.
Idézet
Na és a Civil War? Hogyan üt ki a balhé? Ki kivel van? Mármint ha jól sejtem, két tábor van. Melyikbe milyen arcok vannak? Komolyan nem bírnak már gonoszokat kitalálni és ezért van az egész, vagy itt valami űberroszfiú mozgatja a szálakat? Pl. valami gonosz szenátor, aki adót is csal. Vagy ez majd kiderül?
Alapvetően egy Nitro nevű bűnöző miatt robban ki az egész. Szó szerint kirobban, ugyanis felrobbant egy iskolát,benne 200 gyerekkel.(ja és kinyír egy szupercsapatot) Ez a nem túl baráti tett lesz az elindítója a dolgoknak. A feltételek már adottak voltak, a törvénytervezet már készen állt, mindenki sejtette hogy megtörténik, de ez volt az utolsó csepp. Ki kivel van? Ajánlom a téma 10oldalának tetején található hozzászólást. És igen,már itt is sokan találgatjuk,hogy vajon valami kormányzati pacák állhat a dolgok mögött.
Idézet
Tud valaki valamit az Illuminati nevű csoportról? mikor alakultak? Titokban nyomják? Mit csinálnak? Asszem Reed van benne, a Namor-fiú, Valami Black Bolt(őt sem tudom ki), meg Strange, meg Iron Man, meg ha kihagytam valakit, akkor azt is írjátok le, thx.
Itt magamat tudnám ajánlani  a negyedik oldal 2/3ától a 4/5-éig tartó kisebb szösszenetem az Illuminatiról szól  
Idézet
+1: Ki az a sárkányos pofa? Sárga-fekete ruci, nagy felálló gallér, sárkánytetkó, fejkendő+kung-fu lelkület.
Hát ez így elsőre Vasököl lesz,de ő inkább srága-zöld ruhában nyomja. Elég régi szereplő, a Bajnokkal együtt alapították a Bérhősöket. Egy igazi kung-fus.
Idézet
Egyébként ti honnan szeditek az infokat mweg a képregényeket, ha tudnám, hogy hol vannak újak, nem kérdeznék ennyit, ezért is kösz, ha adtok egy tippet ezen a téren.
Én a személyekre vonatkozó infókat innen és innen, ha van olyan igen új képregény ami annyira érdekel, akkor a DC-t használom, nagyon ritkán. Mondanám,hogy feltöltöm neked valahová a Civil Waros részeket,de nincs rá szükség,mert ha visszalapozol a 7. oldaltól Micho elkezdte leközölni a linkeket, amikkel le lehet tölteni mindet. Amúgy tudom még ajánlani ezt és ezt az oldalt.
Ja és éljenek a Sörszemek!
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 04., 14:24:44 írta TOM1 »

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #584 Dátum: 2006. Július 04., 13:34:17 »
x címekben én nem igazán vagyok otthon, szóval gőzöm sincs, hogy kinek vették el az erejét meg kinek nem. A 198 ha jól tudom arról szól, hogy a megmaradt mutánsokat el kell dugni és vigyázni kell rájuk, mert jön a csúnya népharag és ilyenek. Az Őrök vigyáznak rájuk, bár most nem csak egyszerü robotok,mert ha jól tudom, akkor ül bennük egy ember is. Na ez az egész vigyázós szövegtöl,  kurvára egy koncentrációs tábor kép idéződik fel bennem. De ebben a témában nem vagyok illetékes

Kemények lehetnek ezzek a sörszemek  

+++

Erre most akadtam és kurva jó  

/bűnözők beszélgetnek lazán egy raktár kipakolása közben/ - Egy szobában vagy Sadam Husseinnel, Bin Ladennel és Amerika Kapitánnyal... van a kezedben egy pisztoly, de csak két golyó van benne. Mit csinálsz? - Heh. Belelövök kétszer a Kapitányba, hogy biztos legyek benne, hogy kinyúlik!
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 04., 13:48:05 írta Punkológus »

Nem elérhető Nitro

• Az egyedi titulusú
  • Hulk
    • http://nitro1.fw.hu
« Válasz #583 Dátum: 2006. Július 04., 13:33:19 »
Decimation SPOILER:
Hát fontos arcokat nem sokat írtak ki. Igazából a kisebb nevűek körében történt ez a képességvesztés, ahogy az várható volt. A nagyobb nevek közül most hirtelen csak Polaris ugrik be.
A Robot Őrökben most emberek ülnek, akik az Office of National Emergency emberei, azaz az O.N.E., ebből jön a Sentinel Squad O.N.E. is. Azért jöttek létre, hogy megvédjék a megmaradt mutánsokat. Az más kérdés, hogy ezt úgy gondolták megvalósítani, hogy mindet a Xavier birtokra terelik és onnan nem engedik ki. Ennek folyományaképpen eléggé börtön hangulata van az egésznek, ami az X-Men : The 198 sorozatban olvasható. Arról a 198 mutánsról szól, akiknek megmaradtak a képességeik. Érdekes olvasmány, tele konfliktussal, aki teheti, annak azt javaslom, hogy olvassa el.  
SPOILER vége.

Nem elérhető admiralilles

• Sólyomszem
  • *
« Válasz #582 Dátum: 2006. Július 04., 13:12:03 »
Hát ez kibeba**ott jó. Így képzeltem el et a válaszolgatós dolgot, csak így tovább, köszi Punkológus.
A 198-ról megfeletkeztem. Róluk szól a 198? Mik történnek itt? Az erőelvesztés miatt milyen fontosabb arcokat írtak ki a sorozatokból?
És mi van az őrszemekkel? Most megint felbukkantak. Meg van valami squad One, ott i sőrszemek küldik asszem. Ez hogy, és miért?

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #581 Dátum: 2006. Július 04., 12:31:59 »
Jó reggelt, jó reggelt. Nekem fáj legjobban, de már megint másnapos vagyok    Pedig épp csak kilábaltam az előzőből. De hát ugye ezek a csúf barátoknak nevezett lények, akik hajlandók akkár 3 órán át is győzködni az embert, hogy "gyere ki, csak iszunk egy kicsit, beszélgetős - iszogatós buli, ne légy puha pöcsű" Aztán a nagy lófaszt!!! Az ember 5 óra múlva meg azt veszi észre, hogy a fele társaság okádik, egy haver felváltva bömbölteti az exploitedet, meg valami szemét hatecore náci zenét. Én meg 2 emberrel üvöltve habzószájjal vitatkozok azzon, hogy az amerika nép felelős e a kormánya által elkövetett bűnökért. Beszélgetős buli, a gecibe mi... csak tudnám ezzel a szöveggel miért lehet mindig engem kirobbantani othonról.
Idézet
Szal mi történik a House of M-ben?
Skarlát Boszinak elkattant az agya és az egész valóságot megregulázta. Kábé úgy, hogy mindenki boldog legyen, pl. fogadják el a mutánsokat, Pókember Gwen Stacy-vel házas stb stb. Magneto a főmufti ( ez a Wanda aztán tudja, hogy, mit jelent a protekció  ) Aztán persze ez nem működött. Lettek nagy bajok és a végén fogták és eltünteték a mutáns erőket. Csak 198 mutáns tartotta meg az erejét, bár azóta pár már visszaszerezte így vagy úgy. Rozsomák meg emlékszik mindenre  A Son of M Higanyszálról szól, a Föld leggyorsabb emberéröl, aki már nem a leggyorsabb. Elrongyol a nonhumánokhoz segítségért, hisz innen onnan vannak ott is neki rokonai. Visszaszerzi a képességét, annyira, de annyira, hogy már az időbe is tud utazni visszafelé. Én legalábbis valami ilyesmiröl tudok, bár nem olvastam
Idézet
Mi az a spéci ruci a Pókin? Honnan van neki? És azok a csápok a hátán komolyak? Mit tudnak?
A kettécseszett Vasember dobta neki össze, ki engesztelés az miatt, hogy Peter tulajdnképpen a csicskása csak ezt nem veszi észre. Bár az a gondolat is felvetődött, hogy van benne valahol egy bomba is, meglepinek.
Idézet
Mi az a Planet Hulk? Hogy került oda az az oktondi? És mit is csinál ott?
A köcsög Vasember úgy döntött, hogy örökre leszámol a Hulk problémával, ezért átcseszték a fejét és becsalták egy csillagkapuba, ami kidobta volna egy lakatlan bolygón. Helyette a gladiátorviadalos bolygóra került és ott Hulk Zúz. (De úgy is visszajön és nem hiszem, hogy bárkinek is megfogja köszönni azt a kedvességet, hogy kikúrták az űrbe)
Idézet
Tud valaki valamit az Illuminati nevű csoportról? mikor alakultak? Titokban nyomják? Mit csinálnak?
A Kree-Skrull Háború és Krakoa incidens között alakult banda. Reed Richards, Xavier, Namor, Vasember, Fekete Párduc, Dr.Strange, Fekete Villám aki a nonhumánok uralkodója. Ők a szuperhősök krémje és ők próbálják eldönteni, hogy mit kéne csinálni. Jó sokat tárgyalnak, kivéve Fekete Villám, aki "néma" és csak szavazz mint az őrült. 3 találkozót mutatnak meg nekünk. 1. Vas felveti, hogy összekéne dobni egy nagyobb szuperhős szervezetett 2. dobjuk ki Hulkot a bolygóról. 3.regisztráljuk a szuperhősöket. Namor testesíti meg a történetben a totális ellenzék fogalmát és én most nagyon megszerettem benne. Folyamatosan hülyézi a többieket, főleg Vast és alá is támasztja, hogy nem normálisak. Védi Hulkot és nem akar közösködni senkivel. Majd eljutt arra az álláspontra, hogy dögöljön meg minden mocskos szárazföldi ő cuccol vissza Atlantiszra.

Nem elérhető admiralilles

• Sólyomszem
  • *
« Válasz #580 Dátum: 2006. Július 04., 11:30:53 »
Naszóval. Most regisztráltsam, és ki is használom az alkalmat, hogy itt van sok-sok hozzáértő, aki elmond nekem kb... mindent. Addig megvannak a dolgok, hogy: Abosszú angyalai feloszlottak, aztán megalakultak az Új Bosszú Angyalai. Szal mi történik a House of M-ben?
Miről szól?
Miért M?
Mi lesz itt a Fantasztikus 4-essel? Láttam egy sejtelmes képet, ahol Fákjának ba**ottnagy szárnyai vannak, a nyúlós pengéket csinál a karján, mint a T1000-es a terminárotban, a csajszi fekete hajjal nyomja, és köddé válik, a Ben meg irtózatos nagy barom lesz, még az eredetinél is otrombáb.
Ja, és a vasebber? Róla olyan képeket láttam, ahol kilóg a fél arca a ruhából, és ilyen furcsa az egész.
Mi az a Decimation? Itt a mutkók sorra vesztik el a képességüket? Miért? Kik? Véglegesen? Higyanyszállal mi lesz? Róla szól a Son of M? Hoppá, most esett le, hogy az M talán Magnetó?
Az X-ek tartják a frontot?
Na és a Civil War? Hogyan üt ki a balhé? Ki kivel van? Mármint ha jól sejtem, két tábor van. Melyikbe milyen arcok vannak? Komolyan nem bírnak már gonoszokat kitalálni és ezért van az egész, vagy itt valami űberroszfiú mozgatja a szálakat? Pl. valami gonosz szenátor, aki adót is csal. Vagy ez majd kiderül?
Mi az a Planet Hulk? Hogy került oda az az oktondi? És mit is csinál ott?
Mi van Skarlátboszival? Vízió feltámadt az Ifjú Angyalokban?
Tud valaki valamit az Illuminati nevű csoportról? mikor alakultak? Titokban nyomják? Mit csinálnak? Asszem Reed van benne, a Namor-fiú, Valami Black Bolt(őt sem tudom ki), meg Strange, meg Iron Man, meg ha kihagytam valakit, akkor azt is írjátok le, thx.
+1: Ki az a sárkányos pofa? Sárga-fekete ruci, nagy felálló gallér, sárkánytetkó, fejkendő+kung-fu lelkület.
Hát, ha ezekre valaki nekem válaszol azt nagyon megköszönöm, és ezzel át is néznénk a Marvel univerzum utóbbi 1-2évét, nem tom pontosan.
Hogy miért itt kérdezem meg ezeket?
Mert lusta vagyok rengeteg fórumot átnézni, mert lusta vagyok sok egybefüggő angol szöveget elolvasni, mert jó lenne ha mindezt szépen, egyben, érthetően az agyamba plántálhatnám, Mert tudom, hogy ti is szeretitek fitogtatni a tudásotokat:)) Egyébként ti honnan szeditek az infokat mweg a képregényeket, ha tudnám, hogy hol vannak újak, nem kérdeznék ennyit, ezért is kösz, ha adtok egy tippet ezen a téren.
Egy hatalmas köszönet, és ingyen sör annak, aki mindezt jól elmeséli nekem. KÖSZÖNET az eljövendő nem mindennapi megeröltetésért.

Nem elérhető TOM1

• Kázmér
  • **
« Válasz #579 Dátum: 2006. Július 04., 02:26:08 »
Idézet
Micho, osszebarmoljatok a jo kis anyazos topicot ezzel a debil Ciwil War-ral. Most komolyan, nem hiszem el, hogy meg tenyleg vannak emberek, akiket foglakoztat a kreten Marvel hosok sorsa. Ugyan hanyszor keztek mar el ujra a fuzeteket? Hanyszor nyirtak ki es hoztak vissza oket. Mar az egesz Marvel csak 1 bazi nagy What If sorozat, teljesen ertelmetlen.
Ejnye-bejnye, de nem értünk egyet.Erre csak egy megoldás létezhet:

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #578 Dátum: 2006. Július 04., 01:31:14 »
Idézet
Micho, osszebarmoljatok a jo kis anyazos topicot ezzel a debil Ciwil War-ral.
hát ja basszus, ezért anyázzuk is őket rendesen  

Idézet
Mar az egesz Marvel csak 1 bazi nagy What If sorozat, teljesen ertelmetlen.

sajnos ettől félek én is  
meg a másik idegesítő dolog. itt van ez a Civil War, amit önmagában is elég nagy móka lekövetni (ingyen van   ) akkor most elindítanak egy ilyen sorozatot, hogy

Beyond /Túl(ontúl)/
(íme az első szám borija)

(vajon honnan ismerős   )
Pókfej persze itt villog a piros-kék gúnyájába, de hogy hogy illik ez a jelenlegi vonalba arra kíváncsi lennék    
a tököm televan az alternatív síkokkal már  
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 04., 01:36:53 írta Micho »

Nem elérhető Graf-X

• Kázmér
  • **
    • http://comixart.hu
« Válasz #577 Dátum: 2006. Július 04., 01:15:36 »
Idézet
Jelentem eléggé láma volt a tag, csak letörölt néhány fájlt az ftp-ről. Amit nem értek, az az, hogy ha már egyszer ott volt, akkor miért nem nézett szét jobban? Három másodperc alatt kideríthette volna a MySQL adatbázis összes paraméterét, és akkor tényleg nagyon nagy kárt tudott volna okozni. Ennek ellenére nem fogom elkapkodni a visszaállítást, mert most hogy leállt az oldal, van időm egy kicsit kísérletezgetni.  Addig nézzetek gif mozit, majd néha-néha cserélek képet.
Akkor ne csak a szadat jartasd, mutasd, te mit tudsz...pl a HaloZsak honlapjaval mit tudnal kezdeni?  

Micho, osszebarmoljatok a jo kis anyazos topicot ezzel a debil Ciwil War-ral. Most komolyan, nem hiszem el, hogy meg tenyleg vannak emberek, akiket foglakoztat a kreten Marvel hosok sorsa. Ugyan hanyszor keztek mar el ujra a fuzeteket? Hanyszor nyirtak ki es hoztak vissza oket. Mar az egesz Marvel csak 1 bazi nagy What If sorozat, teljesen ertelmetlen.

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #576 Dátum: 2006. Július 04., 00:53:36 »
Idézet
Thunderbolts #103
köszönjük  

az nagy poén volt benne, hogy a Thunderbolts először azt hitte, hogy majd ők vadászhatják le a renitens szuperhősöket... de Pym meg is mondta nekik, hogy ekkora gyönyört azért nem kapnak

egyébként aki nem ismeri a Thunderbolts csapatot, az látogasson el a CoMor oldalra, mert ott talája a csapat eredetét... és hát nem akármilyen banda, fontos tudni, kik ők, a történet szempontjából  
de aki full vágja őket az ide is szpoilerezheti ám... mert én most asszem megyek aludni   kifáradtunk itten a frissítésbe, ezért tessék olvasni az új képregényeinket is, ne csak ezt a szaros Civil Wart   aztán menni menni véleményezni  
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 04., 01:04:04 írta Micho »

Nem elérhető Pádi

• Garfield
  • **
« Válasz #575 Dátum: 2006. Július 04., 00:19:12 »
Thunderbolts #103

Szóval kedves zémó báró és csapata éppen egy homokember képességű nő leamortizálásán van túl amikoris hivatalosan meghívja őket a regisztráció patrióta Stark egy találkozóra. Némi összezördülés után Stark felvázolja a helyzetet hogy ők bár harcolnak a szupergonoszok ellen de emellett háborúznak, a főszemetek  emiatt nincsenek visszafogva tehát kéne egy fejvadász csapat aki elejét veszi a dolgoknak, ekkor jön a képbe a Tbolts.
A soronkövetkező akció m.a.t.c.h. IV előző három pajzsának tulajdonosainak deaktiválása azaz szétszedni a rohadékokat ahogyan csak lehet ezt követően némi pihenés evés ivás és a többi.
Valamint zémó felfedi legújabb tervét Songbird elött, a befogott főtetveket eleltaja és az álmaikban győzi meg őket hogy álljanak át a jó oldalra így alapítva meg a Thunderbolts féle sereget.
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 04., 00:27:18 írta Pádi »

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #574 Dátum: 2006. Július 03., 23:29:11 »
Idézet
Ami kihagyhatatlan az a Thunderbolts #103 nagyokat fogtok nézni a végén abban teljesne biztos vagyok.
akkor kérünk egy precíz összefoglalót róla  
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 03., 23:29:43 írta Micho »

Nem elérhető Pádi

• Garfield
  • **
« Válasz #573 Dátum: 2006. Július 03., 23:18:53 »
Na hát elolvastam edig az összes címet ha valakinek kérdése van vállalom a válaszolgatást.  

Az F4-nél volt annyi tévedés hogy nem a regisztráció melett tüntetnek hanem ellene.
A feka csávó arról magyaráz hogy  minden egyes helynek megvan a hőse akit tisztelnek szeretnek a helyiek és védik őket ezért.
Ami kihagyhatatlan az a Thunderbolts #103 nagyokat fogtok nézni a végén abban teljesne biztos vagyok.

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #572 Dátum: 2006. Július 03., 16:53:00 »
Idézet
Amugy melyik számban van az ahol Thor pörölyét probálják emelgetni?
Fáti az #537-ben... a többiek, és a rejtélyes idegen az #538 végén

Idézet
Nem lehetne msot elkezdenia honosítását? Nem:(

nem  

Idézet
asszem kíbirom azt az egy évet.

ok  de attól tartok akkor se itt kell majd keresned
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 03., 16:53:19 írta Micho »

Nem elérhető nickfury

• Asterix
  • **
« Válasz #571 Dátum: 2006. Július 03., 16:43:12 »
Ezüst Utazó a király!! Amugy melyik számban van az ahol Thor pörölyét probálják emelgetni? Nitro és logan csatájára kíváncsi vagyok.Nem lehetne msot elkezdenia honosítását? Nem:( Jó asszem kíbirom azt az egy évet.