HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Zerit:
--- Idézet ---újabb választék!
--- Idézet vége ---
Elektraval vagyok?
inkabb Elektran vagyok
Micho:
--- Idézet ---Update: Klapka után inkább egy másik hírös celebrity-t fogtam magamnak (thx Képgyáros Micho!)
--- Idézet vége ---
egészségedre!
most olvasgattam egy külföldi blogot, ahol egy srácnak érdekes felvetései vannak, bár a legtöbbet elpoénkodja mégis megpróbáom kiszemezgetni belőle a legfontosabb dolgokat, amik tényleg kérdésesek.
Sólyomszem visszatér?
nem, eddig még nem adott életjelet, de nem lehetetlen, hogy felbukkan (ugye a House of M-ben már feltámadt, de azóta a holléte homályos). Mindenképp fontos személyisége lenne a háborúnak, mondjuk Vasember ellen lépne fel, és számos hőst az ellenállás oldalára állítana.
A jelenleg futó kozmikus sztori, az Annihilation (Megsemmisítés) hatással lesz a Civil Warra?
nagyon úgy tűnik, hogy nem, egyedülálló sztori. de mindenképp vicces lenne, ha Ronan leruccanna a Földre és "megvádolna" mindenkit
És mi köze lesz a Planet Hulknak?
Semmi (?)
A Civil War #1-ben láthattuk Fenegyereket, amint a Baxter-épületbeli gyűlésen részt vett. Kicsoda ő? Hisz DD jelenlegi sorozatában börtönben csücsül.
Joey Q. megerősítette, hogy ami a DD sorozatban történik, az egyidőben játszódik a Civil Warral. tehát valaki van a vörös gúnyában, de ki lehet?
hát ezek a talányok vannak. még volt egy jó poén, hogy a Marvel kivette Rozsi szájából a bagót a kölykök az X-men 3 után kezükbe veszik a képregényt, és kérdezik "hé, miért nem dohányzik Rozsomák? ki ez a pancser? nem tudja a Marvel, hogy az a menő, ha valaki füstöl?"
--- Idézet ---Kéne már vélemáynt írnom az új honosítot f4 hez.
--- Idézet vége ---
bizony. nem csak Polgárháborúból áll a világ
nickfury:
Ez nagyon Lol:D Szeritnem az lesza vége a Pólgárháborunak hogy az fedi fel valódi kilétét aki akarja éskész. Kéne már vélemáynt írnom az új honosítot f4 hez.
Schmatzy:
Lenyúltam a Cowboyosat. Lehet olyat kérni, amin a teljes stáb rajta van? A Wikipedia Cowboy Bebop artiküljében van egy jó kép, amit fel lehetne használni. Amúgy a prímet sztem a Klapkás viszi!
Update: Klapka után inkább egy másik hírös celebrity-t fogtam magamnak (thx Képgyáros Micho!)
Micho:
Hillből mondjuk nem nézem ki egyelőre, hogy ő mozgatja a szálakat... max őt is mozgatják
újabb választék!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése