HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Punkológus:
--- Idézet ---amikor Hill parancsnok bejelenti, hogy hetek (vagy hónapok, nem emlékszem) óta képzik ki az egységet, amelynek a feladata lesz a renegát szuperhősök befogása
--- Idézet vége ---
De miért készülget ez hetek vagy hónapok óta arra, hogy szuperhősökre fog vadászni? Ki adott rá engedélyt? Honna tudott már ennyire előre a tervröl? Egyáltalán milyen régi ez a terv? Kinek a fejéböl pattant ki? Nem lehet, hogy Vas már rászólt a fülére régebben, hogy tessék már haladni azzal a szuperhős elfogó egységgel? Vagy a SHIELD-nek totálisan szabad keze van? Kinek tartozik elszámolással? Nem lehet, hogy Hill parancsnoknak elege lett abból, hogy a szuperhősök nem tartoznak a hatásköre alá? Ezzek a kérdések fogalmazódtak meg bennem.
Farek:
--- Idézet ---és nem nézi jószemmel, hogy a "zöldfülű" szuperhősöket hibáztatják. (na most tényleg, végülis Nitro robbantotta fel magát... és már nem egyszer megcsinálta... szóval azért kicsit sántít a dolog, hogy kenjünk mindent az Új Harcosokra. akármelyik hőscsapat lett volna ott, Nitro akkor is robbant, nem? )
--- Idézet vége ---
Ezzel részben értek egyet. Egyrészt ne agódj, ha az Angyalok vannak ott, akkor Nitro nem robbantja föl magát, mert a szerkesztők nem engedték volna őket besározni...
Másrészt nem feltétlenül azért haragosak rájuk, ami történt (DE azért), hanem ahogy történt. Hogy csak a nézettségi index-szel törődtek, és eszükbe sem jutott, hogy komoly baj lehet belőle. Tényleg úgy viselkedtek, mint valami filmszínészek, akik amerikai filmben játszanak, és biztosak benne, hogy a végén happy end lesz. aztán kiderül, hogy a rendező francia...
Másrészt azért nagyot röhögtem, amikor Hill parancsnok bejelenti, hogy hetek (vagy hónapok, nem emlékszem) óta képzik ki az egységet, amelynek a feladata lesz a renegát szuperhősök befogása, majd amikor Kapi nem adja be a derekát, akkor ráküldi őket, és Kapi FÉL KÉZZEL ELKENI A SZÁJUKAT!!! Könyörgöm, ne röhögtesük már ki magunkat! Vagy még most ébredüjnk fel az álmunkból, vagy pedig legyen valami TÉNYLEG ütőképes csapatunk, oké, Hill parancsnok?
Micho:
--- Idézet ---Már csak arra a 42-es tervre vagyok rohadtul kiváncsi. Reed is így becsicskult volna?
--- Idézet vége ---
Reed is, Henry Pym is...
(Pym a Mazsikban 100 dolcsit kapott )
a 42-es terv valóban érdekes... ahogy regnar is írta reggel a civil war #2 összefoglalóban, a 42-es szám ismerős valahonnan. ugye ez a Galaxis Útikalauzban a világegyetem megoldása volt. mi van, ha Reed valami végső megoldáson dolgozik? (megint párhuzamot látok Vasfej terve és Hitler "final solution" projectje között)
Punkológus:
kösz Micho az Amazon 8-at Hát amikor a legnagyobb balhé közepén megjelent John, akkor én úgy elküldtem volna a halál faszára. "Meg akarnak lincselni bazmeg nem látod, esetleg tartsuk meg mindjárt az esküvőt is vagy mi a fasz?" A kölyök-aki-szétverte-az-asztalt szövege viszont tetszett a 604 halotról.
Már csak arra a 42-es tervre vagyok rohadtul kiváncsi. Reed is így becsicskult volna?
Micho:
--- Idézet ---letöltöma képregényt megnézema képeket és it elolvasom az öszefoglalot, király.
--- Idézet vége ---
jah, erről szól a Civil War söröző
egy bűbájt mondott ki Skarlát az Amazonra, igen. miszerint "bárki, aki ártani akar Amazonnak, ne ismerje fel Jennifer Waltersként" de ezzel azt érte el, hogy Amazon átváltozásai gázosak lettek, Dr. Strange ezt a "rontást" vette le róla.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése