HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (1505/1662) > >>

Punkológus:
Nem tudtál az Amcsi Koncentrációs táborokról? Hát mondjuk az igaz, hogy arról aztán nem beszél senki. Történtek csúnya dolgok a világban mindenütt, például az első hivatalosan koncentrációs táborok az angolok nevéhez fűződnek a Búr háborúk idejéböl. Manapság nagyon szeretik leegyszerűsíteni a dolgokat Hitlerre és Sztálinra. Szinte csatát vívtam ez miatt a töritanárommal, ami ott kezdődött, hogy nem akarta elhinni nekem, hogy Könyves Kálmán kiadott egy 3. törvénykönyvet is a zsidók ellen. Érdekes dolog a történelem, főleg az elhallgatott része.

Daredevil:
Agyaljatok már meg a Póknős bannerrel!

Micho:

--- Idézet ---Ki aza nő akivel Póki beszél az első részben és miröl?
--- Idézet vége ---
Ő Sally Floyd, oknyomozó riporter, és az a feladata, hogy kifürkéssze az ellenregisztrációs tábort és megírja a történéseket. ellenben Ben Urich Vasember tevékenykedéséről ír... mindketten inkább a regisztráció ellen vannak, persze a vén JJJ meg a reg. mellett kardoskodik.. nehéz lehet így  véleményt formálni nála  
Sally-hez beugrott Peter, és a regisztrációról beszéltek, hogy mi történik az ember családjával, ha leleplezi magát a nyilvánosság előtt.

--- Idézet ---Utsó 3 oldalon mi van?
--- Idézet vége ---

a Frontline utolsó oldalait mindig valami történelmi eseménnyel állítják párhuzamba a Civil War történéseivel. sajnos regnar nincs itt, aki történelmi szakértő, én annyit tudok mondani róla, hogy a II. VH-s amerikai koncentrációs táborokról van benne szó, amit azért hoztak létre, mert Pearl Harbour után nem bíztak a japánokba többé, és egy bizonyos "9066"-os rendelettel összegyűjtötték a Csendes-Óceán melletti japán származású lakosságot (az mindegy volt, hogy ők is amerikaiak) és otthonaikból elhurcolva táborokba zárták őket. kerestem a dologgal kapcsolatban egy dokumentációt, érdemes átolvasni, elég kemény szitu volt.. én nem is tudtam róla  

AZ AMERIKAI KONCENTRÁCIÓS TÁBOROK 1942-1945

a 2. részben pedig Vasember és Julius Caesar párhuzamok voltak... amikor anno átlépte a Rubicon folyót, és a hagyományokat keményen megsértve Caesar légiósai élén vonult be Rómába... de erről már esett szó, regnar ki is elemezte

--- Idézet ---Mit osztanak le az életben maradt Speedball-nak?
--- Idézet vége ---

a baleset során elevsztette a képességeit, és amint írtam, a SHIELD rendőrbírónak nem írta alá a regsztrációs papírt, ezért bebörtönözték, ahol még az őrők is jól megagyalták, és várható, hogy a köztörvényes bűnözők hülyére verik.  

+++

Kapira nyomtam   és nem is hiszem, hogy változni fog a véleményem  

Punkológus:
Én is AmKap-ra nyomtam a gombot. Van ebben a regisztrációban logika, elismerem, de én nagyon nagy összesküvést érzek a háttérben. A SHIELD rákészülése az eseményre, Vasember köpönyegforgatása és kétszinüsködése. Az azzonali erőszak alkalmazása a antiregisztrációsok felé. Mind-mind olyan dolgok amik egy kicsit sem szép helyzetett vetítenek előre.

Ez az egész regisztrációs dolog szvsz jobban működne, ha a SHIELD-et kihagynák az egészböl és a Bosszú Angyalaiból épitenék ki egy olyan szervezetet, amely továbbképzi a szuperhősöket.

+++

A SHIELD-nek még sosem fordult meg a fejében, hogy a zsoldjába vegyen szuperbűnözőket. Itt természetesen olyanokra gondolok, akik azért szuperbűnöznek, hogy pénzhez jussanak. Ilyenböl rengeteg van.

Gorgonita:
Szavaztam a vén zászlófejűre.  

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése