HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
admiralilles:
Én egy hős helyében hagynám az egészet a pcsbe. Ha regisztrálok, akkor regisztrálok, ha nem, akkor sem csinálnám ezt az ellenállós bohóckodást. Hazamennék, levenném a göncöt és megnéznék egy jó krimit. Mert lássuk be, az ellenállás itt tényleg csak arról szól, hogy leleplezzék ha valami turpisság van az egészben. Hogy embereken segíteni? Míg üldöznek, meg ilyenek? Ez teljesen kizárt. Az ilyen összeesküvések kibogozásától meg csípőből fog el a hányinger. Ha jönnének, hogy tudják ám hogy ki vagyok, akkor azt mondanám, hé, én már nem vagyok az, hanem csak egy ficikó, aki szereti a Colombót, én már nem hősködöm. Írják fel a nevem a regisztráltak közé, csak lépjenek le a reklámszünet végére.
Punkológus:
--- Idézet ---most jó alkalom ez a Civil War, hogy meglássuk, melyik hősnek van vér a pucájában
--- Idézet vége ---
vagy azt, hogy ki tud józanul, hideg fejjel mérlegelni. Lásd a tudós seggfejeket, mint Reed vagy Pym. Az antireg csapat inkább a szivére hallgat, ohhh
Érdekes, hogy Kapiék is milyen gyorsan kiépítették a maguk rendszerét. Itt senki sem akar tárgyalni, mert ahogy látom a csillagos-sávos kölök sem állt od a Vasember elé, hogy "Fiam, itt valami nem klapol"
+++
Az is lehet, hogy AmKap csak azért áll ellen, mert durcizik, hogy őt nem vették be az Illuminati-ba a szuperhősök krémjébe
Micho:
--- Idézet ---Egy mezei szuperhőst is azonnal átálit az antireg táborba az, hogy Kapi már ott van.
--- Idézet vége ---
elvileg. de ha meghallja, amit Vasember helyezett kilátásba, hogy egy utolsó űzött vad lesz belőle, és le fogják vadászni, akárhova megy, ha nincs regisztrálva... akkor kétszer meggondolja, hogy ellenálljon. nem?
most jó alkalom ez a Civil War, hogy meglássuk, melyik hősnek van vér a pucájában
Punkológus:
--- Idézet ---fontos kérdés, a földönkívüliek (istenek, más bolygókról, stb) hogy fognak vélekedni, ha meghallják, hogy Kapi az ellenállók vezére?
--- Idézet vége ---
Itt nem csak a földönkívüliekröl van csak azért szó. Egy mezei szuperhőst is azonnal átálit az antireg táborba az, hogy Kapi már ott van. Amikor megmutattad a listákat a felekröl, akkor tisztán látszott, hogy sokkal többen állnak az Ellenállók oldalán.
--- Idézet ---Másik meglátásom még, hogy azok a mutánsok, akiket eddig utált a nép, és írod, hogy beregisztrál, jólét, stb... azokat nem fogják ugyanúgy elfogadni az emebrek szerintem.
--- Idézet vége ---
Kell egy-két év és őket is elfogadják, tekintve a kis létszámra, hisz mutánskérdéröl már nem beszélhetünk. (Mondjuk én már rég kikúrtam volna az egész mutánskérdést x-menestül, Magnetóstul a 616-os univerzumból, rontsák máshol a levegőt, sztem nem véletlen, hogy a HoM-ban el intézték őket )
--- Idézet ---jó, de azért nem süllyedtek a náci haláltáborok szintjére,
--- Idézet vége ---
Nem is mondtam, hogy sűllyedtek, csak elhallgatják. És akkor még szó sem esett Quantanamoról vagy az európai titkos táborokról vagy az iraki fogolykínzásokról
Micho:
--- Idézet ---Agyaljatok már meg a Póknős bannerrel!
--- Idézet vége ---
parancsolj bárkinek bármi kell, csak szóljon
itt egy újabb választék:
ilyen melegben AmiKapi és Vasember is lengébben hadakoznak egymással
jó, Vasembernek több mint száz név van a listáján, akihez bekopogtat, de az kevés, mégha mindenki regsztrálna is, amit nem hiszek.
fontos kérdés, a földönkívüliek (istenek, más bolygókról, stb) hogy fognak vélekedni, ha meghallják, hogy Kapi az ellenállók vezére? hisz minden galaxisban Kapit mint a becsületesség, stb mintaképeként ismerik (még az ellenségei is elismerik) , és ez szöget üthet a fejekbe, hogy mégis egy hivatalos amerikai törvény ellen lép fel...
Másik meglátásom még, hogy azok a mutánsok, akiket eddig utált a nép, és írod, hogy beregisztrál, jólét, stb... azokat nem fogják ugyanúgy elfogadni az emebrek szerintem.
--- Idézet ---Nem tudtál az Amcsi Koncentrációs táborokról? Hát mondjuk az igaz, hogy arról aztán nem beszél senki. Történtek csúnya dolgok a világban mindenütt
--- Idézet vége ---
jó, de azért nem süllyedtek a náci haláltáborok szintjére, ahogy a képregényben is látszik, meg a leírásban
ettől független szégyenfolt
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése